mentos
|
na hitro, ker pri nas je skoz noro, najprej dobro jutro. Naša Hana zdajle trenutno spi, zjutraj smo pa že imeli težave, ni in ni hotela jesti. To nam dela že kar lep teden, zgleda da ji zjutraj ne paše. Komaj, na silo je spila 120 ml, skoraj ko je že spala, po 2 urnem matranju.Tudi včeraj zvečer je zelo malo popacala. In seveda sem jo opazovala, ko se je pripravljala za spanje,. Bila je tako utrujena, da je spet malo glavico vrtela in gledala s tabelimi in nato v momentu zaspala. Mislim, da se zdaj tako pripravlja na spanje. Vam povem, da sem jaz že čisto nora od vseh težav, ki se nam porajajo. Nekateri, ki jih opazujem imajo tako pridne otročke, nič ne jokajo, spijo in jejo, naša pa želi cel ljubi dan pozornost, lačna skoraj ni nikoli, najraje ne bi nič jedla, revčka mažem s kremicam, ki jo povzročajo vso živčno, potno, se joka ko jo mažem, a moram zaradi atopijskega dermatitisa, ma ne bom več naštevala. Sem pa srečka, ker je tak sonček in vem, da bado tudi te težave minile. Priznati pa moram, da se bojim začeti z uvajanjem GH, ker imamo že tako in tako probleme z kakanjem. Mama mija, kaj še bo. NikicaI držim pesti, da bo plenička polna. ŠpelaP Sara je pa prav lepo pridobila na teži, in višini.
|