|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
14.11.2007 9:30:41   
N _ B
durosh: saj te vmesne spance, ki ima, ga moramo mi tudi ponavadi nosit, da zaspi. Je tolk zanimivega okol njega, da on nima časa zapret učkov.

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
14.11.2007 9:43:32   
FLASK_A
Jutrouser posted image   Me boli grlo, da lahko samo po računalniku govorimuser posted image user posted image

Nogica, bom vzela na znanje! Te bom kar kontekterala, če bom kak nasvet rabila. Jaz bom tudi vse imela home made- mi je ful lušno to prirejat. Tko da bodo vabila, zahvale, darila, naprsniki, konfeti itd. prav iz moje roke. Piškote in poice bomo prav tako midve z mami pa babi bo pomagala... Obleko bom šla kar kmal gledat, prstani zbrani, gostilna zbrana, muzika rezervirana (ans. Odmev), proka bo pa na Otočcu in to zunajuser posted image  Ufufufuf, kolk je stvari, ful lepo!

N&B, tisti vic z likalnikom bom pa probala- ziher bo palilo! Ko bo slišu za menjanje položaja bo komaj čakal da se stemniuser posted image  (se hecam... sej je ful priden, zvečer itak oba sam u pojstlo padeva...)

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
14.11.2007 9:52:30   
Kati81
Dobro jutro, midve sva se na kofetek kar k sosedom prjavle (k stricu). Tko da nisem nič mazala posode.
naša sedaj spi svoj dopoldanski spanec, upam da bo več kot 15 minut. Blagor tistim, ki vam spijo več kot pol ure, nam to uspe sam če smo z vozičkom zunaj, drugače ni šans, pa smo že vse sorte poskusilai, vedno samo po 15 - 30 minut, z vozičkom po dnevni pa tud ne morem hodit, no ampak nekaj odtehta tudi to da spimo celo noč, razen izjemoma.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
14.11.2007 10:09:45   
Kati81
Ni naša princeska je že pokonci

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
14.11.2007 10:14:01   
Kati81
Nikica kako kaj kakanje?
mi smo včer zvečer še enkrat full kakali. Se mi zdi da mata res dogovor.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
14.11.2007 10:23:20   
januška78
Dobro jutro še z najine strani. Se mi je šele zdaj, ko je Manca šla spat, uspelo prebiti do računalnika.
N&B user posted image , da ti uspeva takole otroke v red spravit glede spanja. Pri nas zvečer ni nobenega problema, gre spat zmeraj okrog 19h, čez dan jo pa dam spat takrat, ko vidim da je zaspana, ampak mi spi samo po pol ure v kosu. Upam, da bo potem, ko bo začela puzati res spala več v enem kosu.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
14.11.2007 10:25:30   
Kati81
Nikica a prideš danes tudi na obisk?

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
14.11.2007 10:29:09   
N _ B
januška: saj ima še čas. Pri Niki sem jaz red vzpostavila šele okoli 8. meseca. Tako, da je šla čez opoldan spat v spalnico in brez joka. Pri starosti Jaka, je ona tudi po obrokih spala. Do 3. meseca pa sploh nič. Je imela krče in mi je čez dan spala le v vozičku, pa še to le če sem jo vozila po makadamu. Pri Jaku pa sem nekako morala to že od začetka, ker sem imela do septembra doma Niko in je bil non stop eno ropotanje okoli njega in sem ga čez opoldan takoj začela dajat spat v sobo. Vsaj pri Niki se je pa res poznalo, ko je ratala bolj mobilna.

Neposredna povezava do sporočila: 3958
14.11.2007 10:30:40   
N _ B
januška in KT: imam predlog za vaju. Zmenita se, pa naj Alina Manci pošlje malo spanca, Manca Alini pa kako kravo ali kozo za popast.user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
14.11.2007 10:31:33   
FLASK_A
Kati, kakanje za en drekuser posted image  Nč ni blo pa je pojedel pol kakijauser posted image  Nevem, kaj nej nrdim še... Ne, na obisk me pa ne bo, ker sm dons čist u K**user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
14.11.2007 10:33:42   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Niki so se pikice že začele sušit in je tudi ne srbi več toliko.

BRAVO Nika pikica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
14.11.2007 10:38:08   
januška78

januška in KT: imam predlog za vaju. Zmenita se, pa naj Alina Manci pošlje malo spanca, Manca Alini pa kako kravo ali kozo za popast.user posted image

user posted image  Jaz sem takoj za. Mamo tako farmo, da je včasih še ponoči potrebno past user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
14.11.2007 10:40:42   
KT

Ne, ne, ne žvino kar zadržte, bi se mi preveč smilila user posted image . Evo naša spi že od 9.00 (vstala je ob 8.00) - ja, ampak res, pri nas bi vsa živina ziher pocrkala. Jest sem pa tudi že svoje odpasla, se ne grem več tega user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
14.11.2007 10:43:56   
januška78
Ali je katera od vas že kaj strigla user posted image ? Menda naj se do enega leta ne bi striglo las, sicer ne vem zakaj. Manca ima namreč tako smešno frizuro (zadaj krogec pleše, po sredi glave in zadaj so po 5 cm dolgi, večina pa okrog 1-2 cm), pa bi ji vsaj tiste prve lase, ki niso izpadli malo postrigla.

Neposredna povezava do sporočila: 3964
14.11.2007 10:49:30   
N _ B
Pri nas smo Niko strigli že prej. Ni imela veliko las, imela je pa tist puhec. Smo naredili prostor za ta prave laske. Tud kasnej smo jo pogosto strigli. Šele okoli 3. leta je imela malo daljše lase. Moram rečt, da ima zelo močne in goste lase. Ne vem, če je to sam rednega striženja, tud geni svoje naredijo, ampak, me je pred časom frizerka vprašala, če smo jo kot majhno dost strigl, da se to pozna. Od znancev tamale niso strigli do 3. leta. Čisto nič in men njeni laski sploh niso všeč. Štrenasti, tanki, ne vem no. Jaz pravim, da se majhen otrok še ne zaveda toliko svoje frizure. Dolge bo še celo življenje lahko imela. Zakaj bi jo maltretirala s špangicam in čopki. V vrtcu imajo glih cajt še za to.

Neposredna povezava do sporočila: 3965
14.11.2007 10:54:45   
januška78
N&B hvala, bom takoj stopila v akcijo, da bo Manca pričakala atija z novo frizuro, da vidimo če bo opazil user posted image

KT moram prit na srečanje, da bosta Manca in Alina skupaj, pa se bo mogoče ena od druge kaj nalezla user posted image

No pri nas je Manca že pokonci in mi sedi trenutno v naročju. Se tipkamo kasneje, se greva igrat in malo živino popast.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
14.11.2007 10:55:30   
KT
Se strinjam N & B tudi jaz sem slišala, da so potem lasje gostejši, če otročke postoje stižeš - to pomaga no, poleg genov seveda.

Alina se verjetno še nekaj časa ne bo strigla user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
14.11.2007 10:58:58   
Kati81
A ima Alina frizuro pol bl po očiju? Naši pa laski zdej full rastejo in ko bodo mal zrasli jih bomo postrigli, ker  so tud meni rekli da če jih pogosteje stiržeš ima pol bl močne.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
14.11.2007 11:03:25   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

A ima Alina frizuro pol bl po očiju?

Ja čist očijeva je, sicer oči ima še kar nekaj las, a se mu že nekaj redčijo na vrhu glave - tam, ko se popraska kadar mu jaz skrbi delam user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
14.11.2007 11:23:19   
N _ B
Nika zdaj full rada hodi k frizerju. In tam se ona vse zmen, kakšno frizuro hoče. Zdaj, ko jo vpraša, kako bi se postrigla, prav, da na dolgo. user posted image  Če ima slučajno gužvo in ji na koncu pozab naredit pramenčka, sploh ne gre dol s stola. Kar sedi in čaka, dokler frizerki le ne kapne, da je nekaj pozabila. Aja, pa obvezno morajo bit roza user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
14.11.2007 13:14:10   
N _ B
Kje ste danes vse? Saj ni sončka zunaj, da bi vozičkale.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
14.11.2007 13:19:25   
januška78
Manca je že ostrižena, sedaj pa spi (sem ji zatemnila sobo, bom vidla če bo kaj dlje spala).
Sem končno po dolgem času v miru pojedla kosilo (sem imela še od včeraj, edino sladico sem si danes naredila - sladkarijam se nikakor ne morem upreti), zdaj pa user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
14.11.2007 13:22:46   
N _ B
Pri nas je Jaka že ob 11:15 zaspal. Med jedjo. Je bolj mal pojedel in se je pred pol ure zbudil. Sem ga nesla v dnevno in je hotel jest. Je kar nekaj pojedel in takoj zaspal nazaj. Očitno je takšno vreme in mu paše.

Midve z Niko sva tudi že imeli kuhano. Med vikendom sem delala lazanjo in mi je ostala omaka in sem jo dons iz skrinje potegnila za špagete. Desert moram pa še naredit. Bo kar puding.

Neposredna povezava do sporočila: 3973
14.11.2007 13:23:19   
januška78

Kje ste danes vse? Saj ni sončka zunaj, da bi vozičkale.

Jaz tle gor strašim user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
14.11.2007 13:26:04   
N _ B
user posted image

Jaz še bolj.

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?