ŠpelaP
|
IZVIRNO SPOROČILO: mentos KG ja, moram priznat, da ko gledam seznamček, koliko kaj tehtajo vaši sončki, je naša najlažja. Ne vem kaj naj ji še naredim, da bi bolj z veseljem papcala mleko, ampak ona ima dovolj 5 obrokov po 140 ml. Zdaj ima že 14 dni isto težo, še celo nekaj gramov je izgubila, tako, da v 4 mesecu +1t tehta 6 kg.Od zadnjega pregleda se je poredila le za 570 g. Upam, da ni vzrok Pregomin. Z GH bom lahko prićčela šele v 6 mesecu, pa že zdaj slutim, da se bo upirala, kajti ko je treba jest je pa vik in krik. Mentos - nimaš samo ti problemov s pridobivanjem gramov tvoje pikice. Se ti kar pridružujem. Sara tudi kar ne pridobi in ne pridobi na teži. Če pa se že malo poredi, pa potem shujša. Zdaj v zadnjih dneh je spet malo shujšala. Pa imam mleka dovolj, pa pije tudi rada in kar naprej. Jaz ne vem več, kaj naj še naredim. Meni se zdi, da sem že sama sebi tečna. Nas pa zdravnica kar že enkrat ne pošlje dalje na preglede. No, zdaj bo dala urin na urikulturo, vendar je danes nisem mogla zbrati, ker se je ravno tedaj Sara pokakala, ko je imela vrečko gor na luliki. Zdaj moram pa še jaz jesti ospen, ki pa vsebuje kur laktozo in kazein. saj mi je zdravnica rekla, da naj kar pokličem, če bom kaj opazila pri Sari. Jo bom jutri poklicala in ji povedala opažanja zadnjih dveh dni - Sarino hujšanje, nemir ob dojenju, vijolični podočnjaki. 12.9. na posvetov. je imela 5700g, zdaj skoraj 2 meseca kasneje pa 6300g. Vmes je v času bronhiolitisa shujšala 200g, pa se potem malo zredila. Zdaj je pa spet v zadnjih dneh malo shujšala. Jaz sem že čisto obupana. crkljanje - mi se tudi kar veliko crkljamo, pa mučkamo, pa ljubčkamo. Moj mož tega iz svojega otroštva ni bil navajen, ampak ob svojih otrocih pa je tudi to pri njem prišlo na plano. Meni je ful fajn, ko Tim večkrat kar sredi kosila naju prime okoli ramen in potem se moramo skupaj stisniti in reči "radi, radi". Ko kaki telebajski. No, zdaj ko smo pa štirje, pa se vsi štirje stisnemo skupaj. Da o tem ne govorim, da je zadnje čase najina postelja skoraj že preozka, saj zmaraj pogosteje proti jutru premore kar štiri zaspance. Ana - a pri vas se je potrebno prej naročiti za pregled pri zdravniku? Pri nas pa, na srečo, ne. Pa še toliko so, da dojenčke ponavadi vzamejo naprej, če le morejo.
|