|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
6.11.2007 11:54:02   
nky 23
jaz sem tle recepta pa ne rabim moj ne mara kruhauser posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.11.2007 11:55:15   
neja24062007
Glede user posted image  - tudi jaz ne telovadim NIČ od NIČ, pa še ta NIČ je res NIČ. Tud trebušnjakov ne delam, pa vedno rečem danes oz. jutri pa zihr... ja valda
Edina telovadba je vozičkanje. Sej potlej bom pa pridobila kakšen kg viška bom pauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3127
6.11.2007 11:56:12   
Kati81
Kuku še od naju. Kaja trenutno po obilni malici spančka pojedla je 1,5 kakija in 1 jabolček, požerušček mali.

No od danes naprej smo bogatejši za eno novo znanje, najbolj zanimivo trenutno je da se kaja postavi na vse štiri (na kolena) ter se cinga naprej in nazaj. Full uživa in je prav smešna.

Zdej grem na kosilo pol mam pa zobarja upam da se ne boste spet preveč razpisale tačas ko me ne bo, ker sem komaj prišla na zeleno vejo od včeraj zvečer.
LP K

Neposredna povezava do sporočila: 3128
6.11.2007 11:56:51   
neja24062007
Oj, kako kaj Kevin???
Imaš že kakšno idejo za kosilo. Jaz sem se spomnila na krompirjevo solato, sam kaj pa zraven pa me ne vprašat... ker moj že cel teden sanja o krompirjevi solati.

Neposredna povezava do sporočila: 3129
6.11.2007 11:59:58   
neja24062007
KAJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3130
6.11.2007 12:02:50   
neja24062007
postavi na vse štiri (na kolena) ter se cinga naprej in nazaj

Moj user posted image  pravi temu 'poza' 4x4. Ima knjigo DOJENČEK (navodila za uporabo)-ki je namenjena očetom in notri piše da ima otrok pogon 4x4. Se moj tolk nasmeji ko kaj bere, ker je knjiga dejansko napisana kot bi bral priročnik za uporabo avtomobila. Ampak važno je da očetje razumejo in si kaj zapomnijo, pa če je matematično napisano.

Neposredna povezava do sporočila: 3131
6.11.2007 12:04:00   
neja24062007
Naša pa user posted image  iz posteljice... pridem nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 3132
6.11.2007 12:06:19   
ronja
KT, ena moja kolegica je imela s tamalo kontrolni UZ kolkov, čeprav so bili v p. 1A. Pa živi v Lj. Malo se zbuni, mogoče ti vseeno dajo napotnico. Datuma pa v porodnišnici nisem dobila, na 1. pregledu pri p. sem dobila napotnico, potem sem pa morala poklicat čez kak mesec, da sem se naročila in to je bilo to (ker za 2 meseca naprej ne naročajo). Pa hvala, ker si dodala tistih 5 guser posted image

Glede joka, če ni pri meni: moja user posted image je dobrovoljček in ni problem, lahko jo ima kdorkoli (zaenkrat), vendar pa me MORA VIDET. Če dotična oseba poskrbi zato, da me vidi in da jo tudi da nazaj meni, ko je tamali dost, potem se čisto rada crklja tudi pri drugih. Če pa jo odnese stran (kar rada naredi tašča), potem pa začne jokat. Tudi meni to ni ravno najljubše, zato zdaj prakticiramo tako, da je pri njih ob tor. ko grem jaz plavat (sicer takrat itak v gl. že spi, ampak vseeno).

Kati in nikica, hehe, očitno res tu pišete ob večerih, ko vam toliko uspe naklofatuser posted image

Hehe, glede malih zapeljivk: a veste, kaj se nama je zadnjič zgodilo? Sva šli oz. smo šle (je šla še psička) še z eno prijateljico na sprehod in v eno ustvarjalno štacunco pozdravit prijateljico in bivšo šefico in vidi mojo malo en fantek, star po moje ene tok kot tvoj Tim, špela. In reče on svojemu očiju: "Oči, a si vidu uno punčko ko ima tako lepe učke!!!"user posted image Jaz sem mislila, da bom umrla od smeha, pri teh letih!!!user posted image user posted image user posted image

Sicer pa moja Ronja zadnje čase več spi, podnevi celo po pol ure skupaj včasih! No, redko, se pa zgodi! Zvečer pade dol po dojenju, no, mal se je treba potrudit, da zaspi, ampak potem spi in ni problem. Se pa zgodaj zbudi, bi ji rada prestavila, da bi šla kako urco kasneje spat in bi se malo kasneje zbudila, ampak očitno bo po njenouser posted image - spi od nekje 20-21 do nekje 4:30-5h. Sem pa zdaj ugotovila, da se manj zbuja oz. bolj mirno spi, če sem v isti sobi, pa magari,da šivam zravenuser posted image . Super, ne?user posted image Prej sem šla ven, da je ne bi zbudla, včeraj pa se je skoz nekaj zbujala, pa že parkrat sem to opazila, ko sem ostala v sobi, je spala ko polhek. Sploh ko sem začela pet zraven muzike (sem ugotovila, da ji je všeč Leonard Cohen, Gratest hits, res ful lepa plošča, mam še vinilko;) Tak da bom zdaj kar kaj počela tam, pa je. Zaspi pa asmo na joški, ampak mene to ne moti. Zadnjič se je prvič zgodilo, da je zaspala sama od sebe, samo sem bila jaz na plavanju, oči se je znjo igral, potem je pa kar zaspala.

Glede časa: no, jaz si vzamem 2 uri na teden zase, ne rabim pa tistih ur za se zrihtat, itd... To je vse zraven in ji govorim, se zraven preoblačim,... Tudi zdaj se skup gugava na žogi in pojevauser posted image

Drnula, hehe, moja tudi rada čez ramo gleda, ampak ne gledava, če je vse na svojem mestu, ker potem ne bi daleč prišliuser posted image Si me pa nasmejala s tisto zgodbico!!!user posted image Daj prilepi še kakšno!

Joj, zdaj ste me pa spomnile, da sem pozabla naredit kruh! No, ga bom pa zdaj,pa ga bom nesla lubiju v službouser posted image

Neja,jaz se4m pa to knjigo dobila od fotrove punce! Se vidi, da sem bolj tehnični tip, da mi je to kuplauser posted image

Še eno vprašanje: kako naredite, da ostanejo nogavice na nogicah vaših sončkov??? Jaz ji lahko dam manjše, večje, nove, stare, termo, navadne, vse so po 2 minutah dol. Tako da uporabljam samo hlačke s stopaliuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
6.11.2007 12:10:00   
lidijad
Dober dan, kako ste? Vidim da ste zeloooo čvekljive.    

Prejšni teden je bila patronažna pri nas in nam je rekla, da lahko začnemo z uvajanjem GH, in tako smo začeli z korenčekom (danes 3 dan, ga ima rada). jutri misli,da bo poskusila kuhano jabolko, ....Kaj ste še ve dale svojim ?
Kaj pa rižolino? Kdaj, mogoče za večerni obrok?

Hvala za  user posted image , Ajda je že bolje.  Ta prehlad sI samo podajamo.

Neposredna povezava do sporočila: 3134
6.11.2007 12:16:25   
nky 23
naš kevin pa ali je siten in jokav da kar res ni ali pa se na ves glas smeje, saj ne vem kaj mu jeuser posted image

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
6.11.2007 12:21:30   
nky 23
neja kaj pa ribe zraven krompirjeve solate, jaz bom pa puranje naravne zrezke naredila in pa špecle, neke vrste testenin, že kupljeno nareto.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
6.11.2007 12:31:34   
Drnula
Štumfki - enak problem.  Jaz imam Neco zdaj doma kar v žabicah, navadnih. Za ven ji pa zravne obujem še štumfke in copatke. No pa hlače tud seveda. Štumfke imam samo ene take, ki držijo gor ves čas in so zraven visoke, do kolen kar se mi tudi zdi zelo fajn. Sicer pa pri svojem brcanju težko obdrži katerekoli štumfke na nogah ali pa si jih sama potegne dol, ko lovi nogice in si jih tlači v usta user posted image

Ronja - bom probala zbrskat še kako zgodbico. Od njega jih imam kar nekaj, pri vseh se zelo nasmejim, niso pa vse na otroško temo.
Bom še jaz zavrtela Choena, bom videla če ji bo kaj posebej všeč. Trenutno posluša  Tinariwen od Aman Iman-a, se vrti menda že tretjič user posted image

Neca je danes od šeste ure do sedaj zadremala za 20. min, okrog pol osmih in nič ne kaže da bi jo lahko kaj prepričala v spanje.

Neja- glede razvajanja jaz mislim, da je to škoda, slabo za otroka. Vidva itak da bosta vse prenesla in ji še največje muhe brez večjih težav ustregla. Problem je v osebnosti in navadah otroka in potem odraslega človeka, ki mu je težko ustreči, zna biti hitro nezadovoljen, vse želi po svoje, ima težave v vzpostavljanju odnosov z drugimi ... z njimi je težko živeti .... torej popotnica za njegovo življenje naprej. Je pa težko, vem. Jaz bi rada moji user posted image vse ustregla, včasih se mi zdi da sem kar malo preko meje zaljubljena vanjo in se bojim da bi me preveč bolelo če ne bi bila žalostna, čeprav za trenutek. Bo treba kar potrpljenja, vztrajnosti .... vse za naše user posted image , a ne.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
6.11.2007 12:31:58   
*ANA*
Pravkar pojedla in to joto s klobaso user posted image pa še solatko oziroma radič zraven
Zdaj sem pa Svita nesla spat bomo vidli koliko bo zdaj user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
6.11.2007 12:40:45   
*ANA*
Zdaj sem pa jaz sama ostala  user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
6.11.2007 12:41:54   
nky 23
ku ku

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
6.11.2007 12:43:29   
lidijad
ronja - Tudi Ajda je doma kar v v žabicah, včasih ji še dam nogavičke.
danes za kosilo: kompot in štruklji, danes moj dela cel dan in lahko jem to, ker njemu se ta hrana obeša na rebre user posted image .

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
6.11.2007 12:50:49   
*ANA*
ku  ku  user posted image

Naš Svit pa izgleda takole user posted image   

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
6.11.2007 12:53:42   
neja24062007
Neja- glede razvajanja jaz mislim, da je to škoda, slabo za otroka. Vidva itak da bosta vse prenesla in ji še največje muhe brez večjih težav ustregla. Problem je v osebnosti in navadah otroka in potem odraslega človeka, ki mu je težko ustreči, zna biti hitro nezadovoljen, vse želi po svoje, ima težave v vzpostavljanju odnosov z drugimi ... z njimi je težko živeti .... torej popotnica za njegovo življenje naprej. Je pa težko, vem. Jaz bi rada moji vse ustregla, včasih se mi zdi da sem kar malo preko meje zaljubljena vanjo in se bojim da bi me preveč bolelo če ne bi bila žalostna, čeprav za trenutek. Bo treba kar potrpljenja, vztrajnosti .... vse za naše , a ne.

Drnula: glede razvajanja sem striktno mislila na crkljanje in ne na materialne dobrine. Ne bom ji materialno nudila vse kar si bo zaželela-vse v mejah normale. Saj poznam veliko RAZVAJENIH otrok in vem kakšne probleme imajo starši z njimi. Zame so grozni otroci (grdo rečeno) ampak kot si rekla KRIVI SO STARŠI !!!!!

štumpfki: vsi ostanejo na nogah-mogoče nas to še čaka, ko bo dosegla nogice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
6.11.2007 12:54:37   
Drnula
lidijad - moj bi bil s tvojim kosilom zelo zadovoljen. Meni pa kompot ne gre.
Pri nas je porova juha in slivovi cmoki.

Neca je padla v komo user posted image

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
6.11.2007 13:00:32   
Drnula
Neja - crkljanje zame ne pomeni več kot dajanje user posted image občutek varnosti in da ve da je ljubljen. Vsaj v tem obdobju. Vedeti pa mora, da je ljubljen - vedno, saj je to bistveno pri oblikovanju njegove samozavest.
Starejše generacije večkrat mislijo, da to ni dobro, da 'pomehkužiš' otroke, da če hočeš da postanejo trdne, močne osebnosti nežnost absolutno odpade ... kar je po mojem prepričanju zmotno. No, pa včasih so bili bolj zadrti ali celo zavrti in si bil za marsikoga mal čuden če si objemal ali poljubil svojega otroka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3145
6.11.2007 13:00:46   
nky 23
user posted image kako mi je to znano!!!!!!!

nogavičke so povsod razen nogicah, ali se z nogico ob nogico drgne da dol padejo ali pa si jih dol potegneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3146
6.11.2007 13:02:23   
nky 23
kevin je končno zaspal je bil že prav tečen

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
6.11.2007 13:07:50   
FLASK_A
Kosilo pri nas: gratinirani makaroni s skuto in kislo smetano pa solata za zraven. Bo že pojedel če bo lačenuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 3148
6.11.2007 13:08:18   
*ANA*
Nogavičke so pri nas še vedno gor, edino ene par dni guli nogico ob nogico in zlezejo malo iz stopala, vleče dol pa jih tudi še ne user posted image , to nas še čaka .

Crkljanje- pri nas se na veliko crkjlamo, pa smo tudi Pio crkljali 8saj jo še vedno) pa je to za to da imata občutek varnosti in da vesta da sta ljubljena user posted image .

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
6.11.2007 13:08:20   
nky 23
jaz morem pa danes še user posted image  pa se mi ne da.
joj kako sem lena!!!!!!!!!!!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.