|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
7.11.2007 8:38:09   
*ANA*
Ja glede noskov je absolutno preventiva boljša kot kurativa.

Saj ko potem začne kašlat in zatekat nazaj je pa user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
7.11.2007 8:40:25   
*ANA*
Ja kje pa ste zdaj vse ??

bom pa sama tle  user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
7.11.2007 8:41:20   
Kati81
Drnula pumpica potegne ven kar je odvečnega v nosku. Jaz jo zaenkrat uporabljam kar na dah, drugače je za priklopit na sesalec, sam pri nas še ni potrebe, ko pa bo nosek  res zamašen jo bom pa priklopla.

Upam, da bo čimmanjkrat potreba.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
7.11.2007 8:42:03   
Kati81
Ana ne it, jazsem tuki.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
7.11.2007 8:42:10   
nky 23
zaenkrat sem še tukaj dokler mali aja

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
7.11.2007 8:48:55   
KT
Kati a se dobimo v petek?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
7.11.2007 8:48:57   
*ANA*
Ne ne gram še se ne dam kar tako user posted image

Kati a ste še na Vipavskem?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
7.11.2007 8:50:53   
nky 23
kaj ko bi se enkrat za nekje vmes zmenle i dobile???????????????

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
7.11.2007 8:50:56   
FLASK_A
Madonca, štrikate pa štrikate pa ste že tolk naštrikale da se mi ne da več nazaj gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drnula, bravo za hiškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej pa slikice, prooosiiimuser posted image

Kati, pridem- tokrat zaresuser posted image

Grem na kavico da me zbudi, sm čist krmežljava še...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
7.11.2007 8:52:09   
FLASK_A
Ej Kati- ko bo sonček pokukal greva lahko vozičkat tukiuser posted image  Povej... Pa kr tuki, mobi sm nekje založila pa predno ga najdem....user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
7.11.2007 9:00:41   
Drnula
Nikica - slikce pridejo, sam do mojga računalnika morjo.
Zdajle sem pa zvedela da se čez eno uro na parceli dobita moj prodajalec hiše in dobavitelj ogrevanja user posted image Hudiča, smo bli zmenjeni da mi vedno pove kdaj pride k hiši da se lahko kdaj kaj pomenimo, saj je ful odprtih stvari, rabim en kup informacij in njim ne kapne, da bi dali sami pobudo na sestanek vsake kvatro, da obhodimo in se pogovorimo kaj in kako je treba naprej. ... user posted image user posted image Zdaj ko so zajuser posted image z okni se me očitno čist izogibajo user posted image

No se moram odpravit in ga it presenetit

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
7.11.2007 9:05:29   
*ANA*
Drnula ti ga kar pojdi presenetit, mislim pa da bi te morali obvestit in kaj povedat, saj je le vaša hiša user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
7.11.2007 9:05:40   
nky 23
smo že budni, nosek je že spucan, čeprav s kar nekaj pritožbami

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
7.11.2007 9:09:10   
*ANA*
Mi smo šli pa lihkar spat

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
7.11.2007 9:09:22   
mentos
nky23 FITOBALM res pomaga, mi jo vsak dan namažemo in lažje diha, prav tako imamo sirup za kašelj, super je, ga kar v čaj dam.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
7.11.2007 9:10:07   
nky 23
grem jaz počasi zajtrk skupaj spacat pa mojga zbudituser posted image
se še tipkamo kaj.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
7.11.2007 9:11:21   
nky 23
hvala mentos saj bomo še v avstriji pogledali če majo kaj pametnega

lep dan!!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
7.11.2007 9:28:31   
FLASK_A
Drnula, si te prav predstavljam... No, v bistvu poglede, ko te bodo uni majstri zagledaliuser posted image user posted image user posted image  Dej nej en to posname izza vogla da se bomo mal smejaleuser posted image  Pa kr razturaj- majo da te obveščajo o teh stvareh- saj se gre za vas ane.

NKY- kolk fajn, da je tvoj doma... Se spomnem, ko je bil moj še na faxu pa je blo tko fino. Skup sva jedla, šla ven, pospravila.. Tko ful lepo je blo- zdej ga pa s kosilom čakam, ko pride je pa že skor tema tko da nč kej ne moremo...

Evo, cunje so obešene, druga runda se pere, Jaka mislim da je mrknil pod igralnim mostom- jst pa user posted image  pa RR. A je svet lahko še lepšiuser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
7.11.2007 9:31:17   
FLASK_A
Ja, sumi so potrjeniuser posted image - Jaka spančka ko angelček... Tko je zadovoljen, da se kar v spanju smeji sam sebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
7.11.2007 9:53:06   
*ANA*
mi smo pa ravnokar vstali user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
7.11.2007 9:58:14   
ŠpelaP
nky23- na Koroškem se tudi da dobiti ta balzamični gel. Moj mož ga je kupil v ravenski lekarni. Pa je res super pri prehladu.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
7.11.2007 10:16:10   
mentos
ŠpelaP vidim, da sta Sara in Hana dve lahki punčici, katerim kg ne grejo kaj radi navzgor. No se tolažim, če je otrok zadovoljen, pomeni da ni lačen, meni moja P vedno reče, da je teža vredu, no bomo videli kaj bo rekla v sredo, ko smo že 14 dni konstantno na 6 kg., ne gor, le dol. Sem šla prav gledat julijke, koliko kaj tehtajo njihovi sončki in vam povem, da imajo tudi nekateri drugi a le redki podobno težo kot naša. Zdej se moram samo skulirat, ne razmišljat o teži, če ne bom pristala v U.... Sem šla tudi na seznamček na RR razvoj otroka in kaže da je kar ok, tko da ne vem ali jaz pretiravam, no ja verjetno bo to.

N&B sem se malo pohecala glede kavice, drugače midve sva kljub prehladu zunaj, saj le tako lahko malo lažje diha, svež zrak. Ko pa bosta drugič kaj pohajali naokoli in če bom imela le čas in seveda prevoz, se vama bom pa pridružila. Sem vesela da imam tudi kranjčanjke, in sigurno sem vaja zasledila že kje, če ne pa v porodnišnici, na kakšnih pregledih.

Imam pa vprašanje, v sredo 14.11.07 imam cepljenje in ne vem, ali se bo naša že pocajtala s prehladom ali ne. Koliko časa pa so pri vas otroci smrkali.

je že jok, pa ravnokar je zaspala

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
7.11.2007 10:25:31   
sonček12
živijo! oprostite da sem kar tako vdrla v vaš pogovor,mene zanima kako si prišla do te pumpice. naš 2 meseca star dojenček ima namreč zelo zamašen nosek.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
7.11.2007 10:37:34   
lenkav
ker ste se že toliko razpisale o igranju, dodajava z Vidom le tole:
- mami leži, Vid sedi na mojem trebuhu; trebuh gre gor in dol, zraven pa še pojemo, proizvajamo razne glasove in je to cel žur
- letiva pa tudi takole, da jaz ležim na hrbtu, noge imam v luft (pokrčene) in Vid je s trebuščkom na spodnjem delu nog; lahko greva gor, dol, naprej, nazaj, levo, desno in še malo krožno; tudi to mu je super

Pa zraven je to vsaj mal telovadba za mami, ne?!

Pošiljam vam še en link ful fine muzike za morda malo večje mulce (pa super bi bilo, če bi znali angleško); ampak morda bo vseeno palilo.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=36651208

pozdravčke vsem malim in velikim bolnikom

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
7.11.2007 10:38:27   
mentos
sonček12
NA forumu naročam pumpico pošlji RIJI zasebno sporočilo, da želiš pumpico in ti bo poslala vsa navodila. Jaz sem ravno vplačala, tako da čakam kdaj dobim

(odgovor članu sonček12)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.