|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
12.9.2007 8:34:24   
MetiLu
Jutro punce, sem v taki gužvi, da vas komaj sproti berem, zdele se pa še na hitro oglasim.

Moje počutje je ok, se ne smem preveč hvalit, da se ne bo kej obrnilo user posted image  Včeraj sem imela še en pregled in sicer za sprejem v službo (redna zaposlitev), pa so me eno uro testiral vse mogoče, no tako bom še enkrat dobila izvide za vodo in kriuser posted image

Jaz sem v 18. tednu, pa še nič ne čutim metuljčkov, kaj šele brcik, ali jih pa sploh ne prepoznamuser posted image  trebušček se že lepo pozna, se mi pa zdi, da našega junaka bolj spredaj nosim, ker sem ukrivljena kot kakšna goska user posted image   Ko si bom vzela čas pa preštudirala kako se na ringaraji odpre svoj album, nalimam kakšno slikco user posted image

Zdej se moram malo v roke vzet, pa diplomco napisat, da bom naslednje leto lahko uživala v radostih materinstva.
No, pa dejmo še neki o hrani, grem zdele pojest kosmičke, ker mi tok želodec kruli, da mi je kar malo nerodno. Aja, pa štrudelj sem tud jest spekla par dni nazaj user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite in uživajte vsak dan!

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
12.9.2007 8:38:22   
pina-1
dobro jutro souser posted image .
kako smo spale. jaz sem po dolgem času spala kot top... brez zbujanja in brez  obračanja. juhuuuuuuuuuu

vidim, da ste že pri morfologijah in pri 3D UZ. Ma bravo.... In seveda super za dobre rezultate...
Mene danes čaka ČHT. Srčno upam, da se bo videl tudi spol...pa seveda da je z user posted image  vse v redu.... Edino tehtnice se glih ne veselim, ker hudičevo veliko kg kaže. Meni se pa zdi da so mi hlače vedno bolj ohlapneuser posted image

lara dobrodošla nazaj.... vidim da si se spočila in si nabrala energije za nove vale čvekanjauser posted image . Blagor vam štajercem, ki imate Ikeo skoraj pred nosom. Jaz bi tako šla gor nakupovat, pa mi je malo predaleč in mojemu dragemu se ne da kaj dosti vozit gor.... Fajn nakupuj...

Sedaj pa še k naši temi. Bamby nas je včeraj fajn s tem štrudlom potegnila, da smo vse slinaste. Pri nas ga včeraj ni bilo ker ni bilo časa in sestavin, bo pa danes sigurno v pečici.... Sem jabolka že kupila, tako da smao še testo zamesim in vuala....
Bamby zakaj bi se pa odpovedala jabolčnemu štrudlu, sej ni nezdrav??? Jaz nardim testo s črne ali polnozrnate moke. V jabolka pa ne dam nič sladkorja, ampak samo malo cimeta. Pa ni preveč kalorij.....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
12.9.2007 8:40:01   
pina-1
punce smo že na 100 strani
user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
12.9.2007 8:56:29   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Kaki lepi sonček, da bi kar pohajat šla, ne pa v tej pisarni čepela.user posted image   Danes sem spet bolj težko vstala, imam obdobja en teden se komot ven vržem drugi teden pa spet kriza. Drugi teden dobiva Dormeo in upam, da si ne bom hrbta zlomila, ker je baje tako trdi, preden se navadiš.

Včeraj ko sem šla spat sem čutila metuljčke, vsaj zdi se mi, ker ne vem kako to zgleda. Tako kot da se mi bi neki pretakalo al premikalo,udarjalo, mah sej ne vem user posted image   Sem pa v 18 t in 2 dni.

Sem pa dobila včeraj ta Anglel Saunds za darilce, pa sem ko nora iskala srček user posted image  preden sem ga dobila - mal previsoko sem ga iskala - no približno tam kjer mi ga je prejšniš G, sam jaz sem ga dobila pa čisto spodaj. Boo? Ga bom uporabljala le po potrebi, če mi bo kaj falilo, no če me ne bo preveč firbec dajal. Se mi zdi da je res, če ga ne najdeš, kar malo živčen in v skrbeh postaneš.

Sem se pa zredila za 1 kg v teh dneh oz. če se zjutraj vagam za pol kg, tako da sem zdaj predelala cca 4 kg. Sam glede na to da sem prej 5 kg shujšala, mislim da še ni sile. user posted image

Čestitam vsem za dober pregled, Andrej pohvala za seznamček. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
12.9.2007 9:16:13   
itata
žogi marogi - jaz sem se tudi prvič ful matrala, da sem ga našla. pa sem se pol spomnila, da je maternica še pod popkom pa ker je še mali se lahk kak dan tko obrne, da se ga težko sliši. al pa se glih ful premika (zdej k ma še plac) pa ga ne ujameš. sam zdej sem ga že naštudirala, tko da ga vsak večer najdem in poslušam kako minutko pol grem pa spat. sem tudi "preverla" zadevco ta prvič in si pol kar cel trebuh preposlušala, da sem bila zihr kaki zvoki so praviuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
12.9.2007 9:39:48   
ella79
Včeraj nisem mogla več zdržat, da ne bi spekla štrudla. Je tok dišal, pa še tok je dobr. En košček sem si za malico seboj prinesla, pa že komaj čakam, da mi zakruli.
Vsem user posted image bravo za dobre rezultate na pregledih.
Kaj boste pa danes kuhale? Jaz žal nič, k grem po službi takoj naprej na teren.user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
12.9.2007 9:46:45   
pina-1
žogimarogi bravo za metuljčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  se bojo kaj kmalu prelevili v kokretne brcike..... takrat bo šele veselje...

ella , pri nas danes kuha mami, bo pa na meniju zelenjavna juhica, pa pohane bučke in malencani, pa pohano mesko in seveda gora domačekga mladega radiča in rukule..... joj kje je še 17:30user posted image

mene pa je včeraj zvečer začelo bolet grlo in me še danes boli pa se je preselilo vse gor do ušesa.... a ve katera kaj sploh lahko vzamemo proti prehladu?????

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
12.9.2007 10:06:19   
itata
pina: za zihr je samo to, da lahko ližeš tablete Panthol

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
12.9.2007 10:09:53   
pina-1
itata pa baje granobil tudi, samo niso ne vem kako učinkovite:(((((
sedaj se lepo nacejams čajskom z medom....ampak je stanje vedno slabše- so se mi začela ušesa že zapirat...user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
12.9.2007 10:13:29   
itata
pina: to ni dobr. po mojem je bolš če greš popoldne do zdravnika. sej niso vsi antibiotiki (če maš hudo vnetje in te ful boli na primer) tko nevarni. men je kolegica zdravnica razložila, da ti ki so na osnovi penicilina (ala amoksiklav) ne škodijo dojenčku (tako zelo) - poleg tega moraš biti ti zdrava, da je zdrav otroček a je tako? sigurno je pa fajn čajček in počivanje. s tem pa nimaš kaj falit. mogoče bo pa že to dovolj? panthol pa kar pomaga...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
12.9.2007 10:54:08   
pina-1
itata, pri meni je še problem, ker sem alergična na ampicilin in s tem na penicilin in ne smem nič kar vsebuje ta pomembni antibiotik.... Ma domača lekarna bo rulala pa je.... Danes ko pridem domov bom si žajbel karamel in mleko nardila pa bom se že pocajtala.....

zopet sva ostali sami??? nikjewr nobene čveke....

sem ravnokar ugotovila da mam še 14 dni letošnjega dopusta, pa še 10 dni vzamemnovega in grem že z 21. decembrom na dopustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
12.9.2007 11:20:31   
lillchy123
Ojla!
Sem govorila z mojo G in me je potolažila, da je najverjetneje prebava. Da je pač v nosečnosti malo bolj občutljiva in naj bom nekaj dni pozorna kaj papcam. Pa naj jem magnesol tabletke 3X na dan. Če pa me bo še kaj matralo pa naj pridem v petek k njej na pregled. Je pa možno, da sem mela popadke.. user posted image  Sem pa zdej bolj mirna. Bom pa verjetno kar šla v petek k njej, da se prepričam da je tudi user posted image  ok.  Sploh še ne vem da mam user posted image , pa me že tako skrbi zanj. Hecno, ne?

Uživajte v sončku in čestitke za 100!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
12.9.2007 11:24:00   
pina-1
punce ravnokar sem po mailu dobila odgovor iz Postojnske porodnišnice. Na 3D UZ sem naročena 28.11 ob 15-ih. Takrat bom že v 27/28t nosečnosti.... Sicer se mi zdi malo pozno ampak vseeno sem vesela..... Semjih vprašala kaj moram imeti s sabo. Čakam še odgovor....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
12.9.2007 11:54:22   
srečka nosečka
pozdravljene

lilchy123 - saj ne morem verjet, da so lahko popadki. Drži se in čimveč počivaj, pa mislim, da bo hitro minilo. user posted image

pina-1- jaz na 3D UZ nisem rabila nič s sabo, mi je G rekel samo na gospod pride zraven user posted image   Mi je pa kolegica priporočila naj tisti dan, ko imam UZ še dodatno več pijem. Da se potem baje bolje vidi.
Ti pa boš verjetno še hčerkico peljala s sabo, a ne?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
12.9.2007 13:15:52   
bamby
No, punce, evo mene danes prvič.
Dajte mi povedat, ali greste na 3D samoplačniško, ali na napotnico?
Pina-1, ti pa kar v ambulanto zavij, pa ne se sama zdravit. Tam bodo že vedeli, kaj ti lahko dajo, če ti bojo kaj dali. Lahko ti pa vsaj svetujejo, pa bolniško odprejo, če še delaš. Si me vprašala, zakaj ne smem jesti štrudlja? Ja zato, ker bodo kile preveč šle gor. Zdaj v zadnjem mesecu je šlo gor za dobre 3 kg. Vsega skupaj malo manj kot 4 kg. Itak sem včeraj že povedala, da sem dobila manjše opozorilo, kar sem tudi pričakovala.
Ampak štrudelj bo še vedno user posted image user posted image user posted image . Mama me je ravno sinoči poklicala, da me čakajo jabolka user posted image . Bo treba samo še listnato testo nabavit, potem pa v akcijo. Meni je najboljši iz listnatega testa. Sladkam pa tudi jaz ponavadi nič, ali zelo malo, odvisno od jabolk. Če so bolj kisla, potem dam nekaj sladkorja, drugače nič. Sem pa tokrat prvič jabolka potenstala na nekaj masla in jim že pri tenstanju dodala cimet in nekaj sladkorja. Mi je precej boljši okus, kot če kar surova potresem po testu.

Za kosilo bo pa danes segedin.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
12.9.2007 13:39:22   
larisa
Punce jaz pa vas za dober teden pozdravljam. Jutri imam pregled in imam dopust-to pomeni nisem v bližini neta, v petek pa potujem na dopust! Punce fino čvekajte pa fino papcajte pa recepte pišite. user posted image

Pa pa

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
12.9.2007 13:54:12   
srečka nosečka
Dobre ste, da štrudel dodatno ne sladkate. Jaz pa bolj je sladko, boljše je. user posted image  A ste večinoma takšne mojstrice pa testo umesite same?  Sama ga kar kupim - pa ne okol govort.

larisa- uživaj na dopust user posted image

bamby - 3D UZ je samoplačniški, pri nas je to 60 EUR

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
12.9.2007 14:19:04   
anandrej
Kaj je zdaj to? Kar vse na dopust? Kdo bo pa zdaj čvekal? user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
12.9.2007 15:22:11   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Kaj je zdaj to? Kar vse na dopust? Kdo bo pa zdaj čvekal? user posted image

Ti in peščica, ki nas je še ostalo user posted image user posted image user posted image .
Pa uživajte na dopustu in veliko lepega vremena. Ko pa pridete, pa takoj poročat, kako je bilo!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
12.9.2007 16:11:57   
katka37
Pravkar sem napisala cel roman, pa mi je vse zbrisalo.

Zdaj pa le to: čuvajmo se, da ne bomo user posted image  , navalimo na vitamine.Pina, drži se.

Čestitke nekaterim za prve mehurčke.

Pojedla sem potratno potico (biskvit, skuta, orehi..), prav fino je bilo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
12.9.2007 16:21:33   
pina-1
evo mne iz pregleda...
sem vsa žalostna in sem skoraj jokat začela že v ambulanti. zakaj ? zato ker una tehtnica ne dela prav. mi je pokazala, da sem se v dveh tednih zredila za 2 kg.user posted image user posted image user posted image  jaz kar ne morem verjet inne verjamem. Če bi ne vem kolko jedla bi še verjela, ampak jaz res ne jem veliko... Bom začela črtat še tisto edino sladkarijo, kijo pojem- jutranji rogljiček z marmelado, nič več krompirja, belih testenin, belega riža..... zopet samo zelenjavo in sadje in vse polnozrnato.... user posted image user posted image user posted image user posted image  
drugače sem bila v pri G vsega skupi 1,5 min. Plačala sem 85€ in dala sem kri. user posted image  je dokaj mirno, veliko je za 17t2d, srček bije in to je vse. Kaj pa skirva med nogami mi ni hotela povedatuser posted image . Bom morala počakta do morfologije očitno.

3D je tudi v Postojni samošlačnniški. Koliko plačaš še ne vem, baje ene 50€.

štrudel bom pa danes vseeno spekla, ker sem ga obljubla v službi pa tudi ker mam že jabolka kupljena. Delam pa testo sama doma.

Kar se mojega prehlada tiče pa tako, da je stvar še vedno ista, grlo boli, ušeso zaprto. bomo videli kako bo ponoči in zjutraj.... Če ne bo šlo na bolje bom poklicala mojo zdravnico...

No toliko za enkrat. Grem še malo po netu gledat, pa preden grem domov se še kaj oglasim.

Aja še to sem vam pozabla povedat: moje dete je danes kar konkretno brcalo, tako da so se metuljčki prelevili v nežno trkanje. Vsaj nekaj lepega v tem dnevuuser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
12.9.2007 16:26:09   
katka37
Pina, ne sekiraj se, te vage tam sploh niso delane za nas nosečnice, ampak oni tam o tem nimajo pojma. Tisto njihovo bi morali pomakniti nazaj, da  bi pokazala nosečniško realno težo. Odpusti jim, saj ne vedo, kaj delajo.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
12.9.2007 16:46:26   
anandrej
Sploh so pa s tem vaganjem rahlo nenatančni. Moji ženi je do zadnjega pregleda doma tehtnica vedno kazala manj kot pri ginekologinji, na zadnjem pregledu je pa bilo ravno obratno. S tem da sem opazil, da vaga pri g. sploh ni na ravni podlagi, pa sploh ni stabilno stala na tleh (se je zibala). Pa je sestra rekla samo "Sploh ne vem kam naj dam to vago." in se sploh nič ni sekirala user posted image . Pa vedno odštejejo 0.5kg zarad obleke, ne glede na to kako si oblečen, po moje pa en dober pulover že kar blizu 1kg tehta, če ne več. Tako da bi skoraj bolj zaupal tehtanju doma...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
12.9.2007 17:01:50   
pina-1
hvala vama za tolažbo. Te tuki sestre so sploh na višku prijaznosti in ustrežljvosti. Pa delovne so tako, da ni nikjer nobene...skratka so več kot katastrofalne.....

grem domov, mogoče me salba volja mine...
bodite v cvetju, božajte vušije, imejte se radi in fino se najejte... se beremo jutri.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.9.2007 17:19:11   
katka37
Anandrej, meni na pregledu odšteje vedno 1 kg, pa mi pokaže potem kar enako kot doma, se tehtam vedno zjutraj, ne vsak dan.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?