|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
3.9.2007 10:23:10   
itata
Suzi: ja pravijo, da je večja možnost kakega vnetja, ampak jaz jih nosim non stop (sploh nimam več običajni spodnjih hlačk) že po mojem 10 let in sem imela samo 1x glivice (ni mel veze s tangicami) in 3x vnetje mehurja (2x povezano s prepihom - mokre kopalke pa enkrat z boleznijo). A ni tko prav, da nosiš tist k ti paše? Sem pa res ene par brazilk kupila letos tudi jaz. To mi je tud ok... Ko bodo znanstveno malo bolj podprli to svojo trditev da "kao ni dobro" bom pa razmislilauser posted image
Jaz grem pa danes za kosilo na ajdovo kašo z jurčki! MLJASK!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
3.9.2007 10:28:02   
srečka nosečka
Tudi jaz samo še razmišljam, kako dolgo sem v službi. Pa do sedaj tega nisem želela na glas povedat. user posted image  Bravo illchy123 za pogum. user posted image user posted image user posted image

Tudi moja malica je že pospravljena - bela kavica in dva francoska rogljiča. Standard. Doma pa me čaka segedin golaž, ki sem ga skuhala že včeraj. Njami Sem dragemu izpolnila željo po segedinu in ugotovila, da je še meni zapasalo kislo. user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
3.9.2007 10:38:31   
Suzi*
Pina, ja, delam tako da se kar kadi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Pina, a si vidla, da imam jaz že cca 95 cm obseg okrog trebuha?!?!?!?! user posted image  user posted image  Nehej se že za te kile sekirat!!!! Ne rečem, da lahko zdravo ješ, zelo pohvalno, ampak nehej se sekirat, to pa ni OK! user posted image

Še ena tukaj, ki odšteva čas do odhoda na dolgi dopust. user posted image  Sem si že zračunala, kdaj koristim dopust in kdaj grem na porodniško. user posted image  Upam, da bo hitro minilo.

Srečka nosečka....njamiii segedin. user posted image  Jaz bi tud, mi paše kislo. A lahko zvem tvoj recept? Ga sploh še nisem sama kuhala, ker zmerom maja mami nardi še za nas. user posted image user posted image  Bi ga pa enkrat nardila.

Itata, jaz tud mislim, da vnetja niso povezana z nošenjem tangic!!!  Jaz se v njih ok počutim, pa čeprav bi mi drugi tupili kaj druzga.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
3.9.2007 10:46:37   
Marusah
Ojla,

S kakšnimi teževami se spopadamouser posted image ...jaz bi pa vse dala, da bi imela trebušček! No, sedaj se končno malo vidi - sem ga komaj dočakalauser posted image . Eh, veste kaj punce, vsaj enkrat v življenju lahko jemo brez slabe vesti, da se bomo zredileuser posted image ...

Meni pa zadnje čase za zajtrk paše maslo in med namazan na sveži kajzerci. Nikoli nisem marala medu, sedaj bi ga pa skus jedla... Za kosilo pa imamo danes filano papriko, ki sem jo že včeraj naredila in pire krompirček. Je bilo prejšnji teden toliko govora o njej, da sem jo mogla it kuhatuser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
3.9.2007 10:46:52   
mlavla
živjo punce...ohcet smo uspešno preživeli oz. je bilo zelo luštno..nevesto pa sem ves čas samo opazovala in občudovala, saj je v 8. mesecu...
hvala vam za nasvete glede zgagae..donat je res zakon..
aja pa v petek sem izpit uspešno opravila..jutri pa me čaka še eden..tako,da danes ne smem preveč tle gor čepet...user posted image me kar naženteuser posted image user posted image

pozdravček

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
3.9.2007 10:49:26   
lillchy123
Jst bi skoz kislo jedla.. user posted image  Segedin, jota, tople kumare, kozarec kislh kumarc ali rdeče pese pa pojem v enem kosu! Še od sladoleda bi skoz sam limono jedla! user posted image  user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
3.9.2007 10:51:52   
srečka nosečka
segedin golaž - enostavno kot pasulj user posted image

Jaz ga vedno pripravim iz govejega mesa, ker svinjskega ne jem. Na fino sesekljam čebulo in jo prepražim. Čebulo vedno posolim, ko jo stresem v lonec. Se mi zdi, da se prej prepraži. Ko je zarumenela dodam meso narezano na koščke in dušim. Vse skupaj dušim na zmernem ognju. Dodam začimbe kot so: lovorov list, malo vegete, poper, rdeča paparika, ... Nato zadevo zalijem s paradižnikovim sokom (lahko daste tudi sveže zelo zrele paradižnike). Zelje, ki je že kuhano nato zmešam z mesekom in DOBER TEK. Pa še to - zraven se odlično podajo krompirjevi svaljki na drobtinah.

suzi javi, kako ti bo uspelo

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
3.9.2007 10:54:07   
itata
Mlavla: odlično za izpiz in dobro opravi še v petek! Jaz te ne bom "dol metala" - zgleda, da ti vse znese in viset na netu in izpite opravit, tko da ni panikeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2133
3.9.2007 11:34:29   
torcica
Meni tudi fuuuuul paše kislo. Sem si kupila to soboto 1 kg kisle repe, pa sem skoraj pol kozarca pojedla, še preden sem ga dala kuhat user posted image user posted image user posted image . No, potem sem šla še po 1 kg, in celo nedeljo jedla kuhano repo in pire krompir. Mljask!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
3.9.2007 11:34:37   
pina-1
mlavla bravo za izpit...user posted image user posted image user posted image

joj punce jaz komaj čakam kislo zelje, kislo repo,pečenico, sarme....njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii samo mi je pa zdej še too much prvroče za to jest......

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
3.9.2007 11:44:11   
Suzi*
Pina, saj od jutri naprej ne bo več vroče in boš tudi ti lahko na svoj račun prišla s kislimi zadevami. user posted image  

Moram nabavit kisle zaloge vidim, sploh kisla repa mi je zadišala.

Srečka nosečka, hvala za recept, ko sprobam, pa sporočim svoje uspehe. user posted image

Mlavla, čestitke za izpit!!!!! Držimo pesti za jutri!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
3.9.2007 12:43:34   
Suzi*
Punce, da vas malo zbudim, eno vprašanje glede sexa: user posted image
  • a mislite, da se med sexom v nosečnosti sme uporabljat lubrikante??? Al lahko kaj škoduje kakorkoli že?? user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
3.9.2007 12:48:18   
itata
Po mojem ne škodi, ne znam pa dobr utemeljit zakajuser posted image  recimo, da zato ker ni zdravilo pa ker ne vem kako bi prišlo do dojenčka (sej se ne vpija v telo a ne?)... mogoče piše kej v navodilih...
Pa mam še jaz eno vprašanje: Ali kupim nosečniške žabe v navadni trgovini tudi al samo v nosečniški?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
3.9.2007 13:14:26   
srečka nosečka
suzi - tudi jaz ne vidim razloga, da bi bili lubrikanti kakorkoli škodljivi.
Itata - po mojem najdeš te žabe v trgovini z nogavicami, kot so Fabiani, Polzela, ...
V kakšni nosečniški trgovini so verjetno cene bolj zasoljene.
Mi je pa sestrična dejala, da je ona pred 16 leti, ko je rodila, nosila navadne žabe, ki jih je na vrhu prerezela. user posted image  Bom enkrat za foro poskusila, pa da vidim, kako to potem zgleda. Slike pa obljubim, da ne bom dala v album. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
3.9.2007 13:24:04   
lillchy123
Jaz pa opažam, da mi "zginja" popek.. user posted image  user posted image  user posted image   Počasi, a vztrajno...

Neposredna povezava do sporočila: 2140
3.9.2007 13:28:23   
Suzi*
saj ne vem zakaj sem tako mislila, mogoče ker bi lahko mehčalo maternični vrat al pa kej tacga. user posted image  Bom pa v petek na pregledu še G vprašala.

Ja, itata, dobiš jih po trgovinah ala Polzela,... Ne vem pa kako bi zgledale prerezane navadne najlonke. user posted image  Pa sej skos dol lezejo, pa sexi je po moje tudi zelooo. user posted image user posted image  user posted image user posted image

Jaz imam pa popek kot postonjsko jamo... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2141
3.9.2007 13:33:34   
itata
lillchy jaz sem blond in ne štekamuser posted image  a to pomeni, da ga samo ta moment ne vidiš... a se je skril v gubo... a ti ga je pojedla miška user posted image
srečka: tolk je enih zadev k vidim, da jih prej nisem nikol opazila v štacunah... k pač nisem bla pazljiva... sem danes namreč šele opazila, da praktično nimam več žab - sam še tiste samostoječe imam (pa mi je zjutraj skor mal premrzlo že za to - sem bolj zmrznjene sorte) pa ene bele z vzorčki (ne pašejo glih na vse pa mal me tiščijo čez pas seveda pa da ne omenjam, da bela barva ni glih najboljša izbira za žabe...). tko da bo treba nekaj ukrenit. tole z rezanjem mi je pa tko tko ideja. vem da so ženske kakšne to počele, ampak si ne znam predstavljat kako točno, da se jim niso strenale žabe čist do konca - tko da ne bom niti probavalauser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2142
3.9.2007 13:41:18   
itata
suzi ja ful seksi jauser posted image
jaz sem že zadnjič piskala k sem mogla večji modrc kupovat pa sem vidla, za C in dalje sploh ni tolk izbire kot sem mislila, da bo... pozabi čipk pa miljon različnih vzorcev pa tanke naramničke z mašnicami in tako dalje... matr bom k ne vem kaj počas - modrc za stare mame gate za stare mame pa še razrezane najlonke čezuser posted image  to valda veste, da se sam mal hecam... ker sem že od brata punco skor užalila, ki ima C košarco pa je sam siknila "ja vem ja..."
sam k bi mogli ljudje in oblikovalci še bolj v obzir vzet, da smo zdej bolj občutljive in sploh, da se težko počutiš seksi, ampak vse drugo prej večino časa... sej je že velik bolš kokr je blo pred časom, ampak vseeno bi moral vsi to fuuul upoštevat!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
3.9.2007 13:42:11   
lillchy123
itata, zdej si me pa spravila v dobro voljo! user posted image  Prej je bil bolj ozek, pa zelo glooobok, zdej pa postaja bolj okrogel, pa bolj plitek.. Kot da bi ga user posted image  hotu ven zbrcat.. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
3.9.2007 13:43:33   
lillchy123
Mogoče bo pa nov zahovič... user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2145
3.9.2007 13:56:38   
srečka nosečka
Pa ne mislit, da so meni prerezane najlonke všeč, bom pa jih enkrat probala za foro prerezat pa oblečt, pa da vidim, kakšna je hodila moja sestrična naokoli.
Drugače pa že tako ali tako najlonke ne maram, bom se pozimi kako drugače "zaščitila" in pogrela.  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
3.9.2007 14:01:01   
pina-1
sem se pa nasmejala sedaj s gatami in modrci za stare babe pa razrezane najlonkeuser posted image user posted image user posted image  
punce pa kje pobirate take fore:)))

jaz sploh ne nosim žab ampak samo dokolenke....mi grejo žabe preveč na živce in mi je ponavadi full vroče.... Kril pa tako ali tako ne nosim, tako da nimam s tem sploh problema....

suzy, kje je tisto lepo vreme od zjutraj?user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2147
3.9.2007 14:10:28   
Suzi*
Ha, ha.....tud mene ste nasmejale!! user posted image user posted image user posted image  

Pina, pri nas je še jasno, z nekaj oblački. Pa pri vas??
Si končno prišla z malčke al za spremembo delaš???? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
3.9.2007 14:12:45   
itata
a ni svet lepši, če se mal pohecamo in nasmejimouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
3.9.2007 14:14:33   
srečka nosečka
Le kaj so Versace, Armani, Dior ....
Naše kreacije in kombinacije si naj pogledajo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.