|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
3.9.2007 14:23:03   
Suzi*
user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav rada bi vidla eno fotko v tem stilu! Po moje bi mi kar v hlače ušlo od smeha! user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
3.9.2007 14:23:20   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Ha, ha.....tud mene ste nasmejale!! user posted image user posted image user posted image  

Pina, pri nas je še jasno, z nekaj oblački. Pa pri vas??
Si končno prišla z malčke al za spremembo delaš???? user posted image

joj suzy kje je že malica....

za spremembo delam. Sem ugotovila da pridem samo še nekaj večkot 70 krat v službo. z nardit pred odhodom je pa še toliko da ufff... je treba delat na pa okol ga sratuser posted image user posted image user posted image user posted image
no prov potili se pa ne bomo.... danes je malo več volje za kej postorit pa izkoriščam priliko:)))))

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
3.9.2007 14:23:45   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav rada bi vidla eno fotko v tem stilu! Po moje bi mi kar v hlače ušlo od smeha! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
3.9.2007 14:30:16   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

[Sem ugotovila da pridem samo še nekaj večkot 70 krat v službo. z nardit pred odhodom je pa še toliko da ufff... je treba delat na pa okol ga sratuser posted image user posted image user posted image user posted image
no prov potili se pa ne bomo.... danes je malo več volje za kej postorit pa izkoriščam priliko:)))))

Pina, jaz še 72-krat user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
3.9.2007 14:36:20   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

segedin golaž - enostavno kot pasulj user posted image

Jaz ga vedno pripravim iz govejega mesa, ker svinjskega ne jem. Na fino sesekljam čebulo in jo prepražim. Čebulo vedno posolim, ko jo stresem v lonec. Se mi zdi, da se prej prepraži. Ko je zarumenela dodam meso narezano na koščke in dušim. Vse skupaj dušim na zmernem ognju. Dodam začimbe kot so: lovorov list, malo vegete, poper, rdeča paparika, ... Nato zadevo zalijem s paradižnikovim sokom (lahko daste tudi sveže zelo zrele paradižnike). Zelje, ki je že kuhano nato zmešam z mesekom in DOBER TEK. Pa še to - zraven se odlično podajo krompirjevi svaljki na drobtinah.

suzi javi, kako ti bo uspelo

Jaz segedin delam dosti podobno. Meso mi je za razliko od srečke-nosečke bolj všeč svinjsko, ki ga s čebulo tenstam vsaj eno uro. Potem primešam mezgo in mleto papriko ter malo zalijem z vodo, da rata omaka (golaž).Začinim z baziliko, majaronom, rožmarinom in lovorjevim listom. Dam pol jušne kocke in vegeto (prej sem že solila meso in čebulo) in po potrebi dosolim kasneje. V golaž stresem že skuhano zelje, premešam in dolijem vodo do primerne gostote (razmerje zelje-golaž), potem pa samo še zgostim z moko in kuham dalje.

Punce, ve ste face! Ste me zelo razvedrile sedaj user posted image .
Jaz sem sedaj v 17. tednu in sem pridelala 2.4 kg. Vidim, da bo treba žlajfat, drugače se jih bo preveč nabralo do konca, ki je še daleč. Ampak kaj hočemo, če je pa vse tako dobro user posted image .Danes sem za kosilo skuhala golaž, gluhe štruklje in solato in vam povem, da je bilo nesramno dobro. Nekje se pa mora potem poznati, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2155
3.9.2007 14:41:43   
srečka nosečka
gluhi struklji - kakšni so to?
me mika, ko imam štruklje tako rada

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
3.9.2007 14:47:05   
pina-1
bamby mene tudi mantra kaj so to gluhi štuklji?????
torcica kdaj pa delaš zadnji dan? jaz delam zadnji dan 24.12. ne vem pa točno kolikokrat v službo je še treba. nekaj več kot 70 točno se mi pa ne da štet.

Neposredna povezava do sporočila: 2157
3.9.2007 14:52:19   
Suzi*
Bamby, jaz bi tudi recept za gluhe štruhle, prosim. user posted image  Pa hvala za segedin. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
3.9.2007 14:58:29   
itata
še dobr, da ste ve vprašale kaj so gluhi štruklji, da nisem zmer jaz "ta počasna"user posted image  sej sem že priznala, da sem blond pa se mi pol oprosti a neuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
3.9.2007 15:02:40   
Janey
Evo še jaz sem dodala svojga bušija user posted image
Da vidite kak je to pri nas ko imamo kako kilco preveč user posted image
Ampak bomo se pol s kg obremenjevali, zdaj je treba zdravo in pravilno papcat.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
3.9.2007 15:10:01   
pina-1
janey ti si tudi malo lubenico pojedla....bravo bravo..lep bauhiuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
3.9.2007 15:21:40   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

torcica kdaj pa delaš zadnji dan? jaz delam zadnji dan 24.12. ne vem pa točno kolikokrat v službo je še treba. nekaj več kot 70 točno se mi pa ne da štet.

Pina, če bo vse po sreči, delam do 15.12.2007.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
3.9.2007 15:24:39   
Suzi*
Janey, lep bauhi!!! user posted image user posted image  Na sliki se nič ne vidi kaka kilca odveč. (Tudi pri meni ne user posted image )

Hmm....gluhi štrukli....a so to tisti, ki ko kričiš nanje, da naj ti ratajo, oni nč ne slišjo in ne uspejo?????  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
3.9.2007 15:28:24   
torcica

Hmm....gluhi štrukli....a so to tisti, ki ko kričiš nanje, da naj ti ratajo, oni nč ne slišjo in ne uspejo?????  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sej ta recept pa poznam user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
3.9.2007 15:29:05   
pina-1
punce uživajte še naprej. Nužijte se sončka, ker ga jutri baje ne bo...
Jaz počasi odhajam v trgovino, pa po malo in domov...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
3.9.2007 15:29:43   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: torcica

Sej ta recept pa poznam user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
3.9.2007 17:09:58   
mary_lou
cao punce,
evo jest sm iz pregleda ni blo nc posebnega samo navaden ultarzvok pol je mel pa moj G en nujen privaten telefon in je sel v drugo sobo in mi je dal kar uno od ultarzvoka v roke da sm lahko sama gledala otrocka! joj kok je blo fajn k ga dolg casa ni blo nazaj sm si celga otrocka ogledala  hehe sam zal mi je k ni blo mojga user posted image zraven!

drugace pa nasledni pregled mam 1.10. in sicer morfologijo!

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
3.9.2007 17:10:59   
mary_lou
gluhi strukji???????? tud mene firbec matra kaj je to

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
3.9.2007 19:57:10   
bamby

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Včasih bi se tudi tako lahko reklo, ja user posted image user posted image .

Naj vam takoj izdam recep, ki je čisto enostaven in dober. Naredimo kvašeno testo kot za kruh. Lahko tudi že prej, preden ga umesimo, moki dodamo žlico drobnjaka, ni pa nujno, samo če si zaželimo spremembo v okusu. Damo vzhajat za dobre pol ure, da se nam lepo vzdigne in potem iz testa naredimo dolg štrukelj (klobaso), ki jo nad soparo kuhamo okrog 20 minut. Možno je kuhati tudi v vodi, vendar je ta varianta zaneslivejša, ker če jih kuhamo v vodi se nam lahko zgodi, da so premalo kuhani, ali pa preveč in se nam sesedejo, kar pa je zanič. Priporočam, da štrukelj položite na kuhinjski serviet, da se vam ne bo prijel za posodo. Kuhan štrukelj vzamemo ven in ga z nitjo razrežemo na primerne rezine (nit položimo pod štrukelj, na vrhu prekrižamo in stisnemo). Z nitjo pa zato, ker z nožem ga lahko kaj hitro speštamo.
To je to, čisto preprosto in enostavno.
Pa dober tek, če jih bo katera skuhala!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
3.9.2007 21:09:45   
Mbee
no a že kej brcamo, moja bejba je že kr močna, mogoče pa ni bejbauser posted image  glede na brceuser posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
4.9.2007 6:58:19   
mala_pikica
Danes pa sem jaz prva, ki vam lahko zaželim dobro jutro. Imam danes ginekologa, pa sem morala zgodaj vstati. Upam, da mi bo naredila morfologijo, čeprav se mi zdi, da je še prezgodaj, noseča sem 19t3dni. Je pa danes bolj slabi dan, v Mariboru že skoraj celo noč dežuje, mi sploh ni za nikamor iti v takem dežu. Lepo se imejte in sporočim, kako je bilo na pregledu. LP

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
4.9.2007 7:07:15   
Janey
Dobro jutro vsi. mlala pikica držim pesti za uspešen pregled..upam da vidiš user posted image .
Jaz sem pa danes vstala z levo nogo user posted image  Najprej sem dragemu nekaj podrla in pol me je kljub opravičilu tako grdo andrl, kar ni nikoli v njegovi navadi in potem je še rekel da me sploh ni, da sem bila jaz tista, ki sem delala paniko. Pa nisem, samo oprosti oprosti sem govorila. V glavnem so že bile solzice zjutraj. In zdaj sem kot en zombi, pa še spodnji del trebuščka dol v tamalo me nekaj pika, kr sem včeraj dvignila košaro s cotami. user posted image user posted image  Ni moj dan...pa še dežek jeuser posted image
Upam da imate ve kaj lepši dan..lepo ga preživite

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
4.9.2007 7:21:10   
Suzi*
Bamby, hvala za recept. user posted image  Vidim, da bo vseeno treba malo kričat, da bodo tile štrukli ratal! user posted image user posted image

Dobro jutro vsem! Kako krasen deževen dan je danes, a ni??? user posted image  A nismo že vse prav pogrešale dežja?? user posted image  Smo, a ne?? user posted image  Tako da danes je dan kot naročen za stiskanje pod odejico z user posted image , ob dobri hrani, toplemu čajčku in ogledu kakšnega finega romantičnega filmčka. user posted image user posted image user posted image  

Upam, da bo zdaj bolje, a ne Janey??? Saj bo, jaz tud za vsako figo tulim, to ni nič tazga. Privošči si kaj zase, pa bo dan lepši!!!!! user posted image

Mala pikica, držim pesti za današnji pregled.

Meni se je pa danes zjutraj kar odvalil kamen od srca, ker sem lahko oblekla še ene "stare" oz. nenosečniške bolj tople hlače. user posted image user posted image  Imajo na srečo nizek pas. user posted image  Ker drugač ne bi imela čist popolnoma kaj druzga oblečt kot poletne hlače. user posted image  Bo zdaj res treba v nakup kakšnih nosečniških kavbojk.  Sem pa kot nora iskala dokolenke (najlonke) pa so se kot zanalašč udrle v zemljo. Sem našla 4 komade, pa nobeden ni imel para. user posted image user posted image user posted image  To je pa tako, ko se sezona zamenja, pa sem ko ena kura brez glave.user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja, in od doma sem šla brez nogavic. user posted image

Lepo bodite, pa ne bit žalostne zarad dežja. Nasmešek na lička in pogumno v nov dan!!!!! user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
4.9.2007 7:34:51   
Janey
Kako je lepo videt, da nekdo tako žari od dobre voljeuser posted image user posted image

Hvala da prenašaš energijo še na nas malo bolj pri tleh danesuser posted image

Grem na kavo...mogoče me spravi kdo v smeh...pol bo pa lep dan.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
4.9.2007 7:37:38   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Grem na kavo...mogoče me spravi kdo v smeh...pol bo pa lep dan.

Janey, tako se govori!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.