Suzi*
|
Ojla!!!! Ja, pri nas je en filmček dolg kakšnih 7 sec, drugi pa mogoče kakšno več. Je pa dala gor (in sprintala) še kakšnih 10 slikic, od tega 4 v 3D. Jaz sem tudi pričakovala, da posnamejo cel pregled, glede na to, da plačamo več, pa sem se zgleda precej uštela. Torcica, ti pa poročaj, če boš kaj izvedla, čeprav mislim, da glede na to, da pregledov po moje ne shranjujejo, ne mormo dobit še kaj več. Tamala, smo nazaj! Sem ti še to hotla rečt, da me je res veselilo, da smo se prejšnji torek spoznali, pa malo počvekali. Ostalo dobiš pa na ZS! Saj veš, da sem firbčna.... Sprašujete glede trebuščka....moj je že prav konkreten. Me ni mogoče zgrešit, čeprav se občasno še vedno počutim debela in ne noseča. Bom ob priliki dala gor kakšno fotko z morja, da boste vidle. Me je ena na morju vprašala, če sem še v službi al že doma!!! H&M.....sem bila prejšnji torek po NS v LJ po nakupih in sem si kupila dve majčki, eno s kartkimi in eno s 3/4 rokavi oprijeti ampak na komot in eno nenosečniško tuniko. Sem zadovoljna!! Se mi zdi da z zgornjimi deli ni problema, ker nimajo nosečniškega oddelka, huje je za spodnje dele. Upam da mi bo zneslo s sedanjimi cunjami še 2 tedna, pol pa upam, da se na poti na tadrugi dopust v Logarsko dolino ustavimo še v CE in tam kupim kakšne nosečniške kavbojke. Babe, ne mi do takrat vsega pokupit!!!! Glede gibov.....jaz sem že kar nekaj tednov nazaj že nekaj čutila, eno nežno žgačkanje znotraj, pa sem si govorila, da to ne more bit, ker je prezgodaj, ampak zdaj pa vedno bolj mislim, da je to to in da čutim nežno premikanje, kot ene metuljčke. Sem pa danes polnih 14t . Uživajte!!!!!