|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
22.8.2007 8:25:22   
maja_
Meni je danes dan za umretuser posted image . Počutil se slabo, vsa sem zabuhla in tečna. Pred sabo imam celodnevni sestanek, ki bo verjetno trajal do večera, meni pa že sedaj postaja slabo in mi gre na koz..., ko pomislim na vse tiste ambiciozne face (kar sem bila še včeraj jaz, dans pa...?). Seveda oni v kravatah in kostimčkih št.36 ne rabijo pavz, da bi pojedli kak jogurt, da ne bo slabo... Jaz sem že sedaj lačna, kostim, ki ni več 36. imam odpet, ker me vse tišči, tišči me tudi vest, kako je z mano, pa to tu nobenga ne zanima, sam napredek, kapital... Kje naj kupim poslovna oblačila za nosečnice... kar skrila bi se nekam, v kako malo pisarno, kjer bi lahko bila nevidna, med kake punce, ki bi se jim zdelo normalno in celo fajn o tem pogovarjat, v svet, kjer je kljub temu, da dobiš plačo normalno, da rodiš otroke... JEEB... tak svet...
Sam da mi je danes preživeti... pa še skoz možgane na preži... skratka dans...podn od počutja in volje...in vsega. Čutim najglobje možno samopomilovanje user posted image  

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
22.8.2007 8:34:34   
MetiLu
Maja, ne se sekirat, tak dan sem imela jaz včeraj. V petek odhajam na dopust, pa se mi je čist odpeljal, ker se mi je v zadnjem tednu tok dela nabral (praktično čez noč), da sploh nisem vedla kje začet. Pol sem šla pa kar na malco, pa sem si rekla, pa zakaj bi si jest tlele lase pulila zarad ene službe in šefov in pričakovanj... Pa sem prišla z malce in vse lepo počasi podelala, ne da bi se kej dost obremenjavala s tem...
No mal filozofiram. user posted image

A se še kateri dogaja, da leta naokol ko zmešana kura? Jest sem ratala tok štorasta in pozabljiva, da se sploh ne prepoznam user posted image

No, naj povem za nazaj da že dva dni spim na Dormeu in je trd k beton, kot bi se na eno dilo ulegla user posted image . Upam, da se bom navadla, pa da bo pol boljš.

Brcike - jest jih še nič ne čutim, tudi žgečkanja ne, samo sem šele 14. tednu, tako da bo treba še kakšen mesec počakat. Se mi pa trebušček kar iz tedna v teden lepo povečuje, ga mam tud čist spredaj. Mogoče dones napadem H&M v Lj, sem vidla da ene poročate, da bodo imeli tudi oddelek za nosečke user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
22.8.2007 8:40:39   
larisa
Maja_, ne bodi user posted image . Razumem tvoje počutje, ko si v svetu ambicioznosti kar naenkrat drugačna, ampak si user posted image  in to je veliko večji zaklad kot povzpetništvo, ''slovenska'' ambicioznost!!! Mislim pa da ne boš mogla iskat somišljenika v tem svetu, sedaj si za nekaj časa v drugem, nosečniškem svetu in moraš tistega drugega, svojega prejšnjega malo odmislit ampak vseeno tudi njih razumet! Te pa razumem, sama sem se s tem počutjem ubadala kak teden nazaj!

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
22.8.2007 8:48:48   
itata
Maja jaz te čist razumem. kot prvo sem tudi jaz danes vstala mal z levo nogo. prav utrujena sem že, pa je šele sreda. čevlji me tiščijo, kiklo imam pa potegnjeno gor do popka, pa tud tale vreme čist nič ne pomaga na zadevi. kot drugo moram tud ful delat in se pričakuje od mene, da sem skoz na preži in vem vse kar se dogaja na pamet in sploh reagiram na situacije s kar se da hitrim in pametnim nasvetom (pravna služba). trebuh mi je začel rast prisežem čez noč. v ponedeljek ga še nisem imela, danes se mi pa že pozna in me začenja vse tiščat. sem šla včeraj, ker mi je blo glih usput v trgovino "popek" in kupila 2 kikle in 1 hlače - se bom nehala tlačit v stare obleke počas. in včeraj me je to strašno zabavalo, ko sva bile tam s prijateljico. danes v službi bi se pa kar skrila najraje. skoz se mi zdi, da bo en pristopil k meni in me začel bedarije spraševat. imamo večinoma moško populacijo pa to sami mladci, čist preveč pametni... brezveze. slab dan.
računam, da bo jutri bolje:) bodite pridne še naprej

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
22.8.2007 8:59:49   
torcica
Imam eno vprašanje. Pri nas na obali ne izvajajo nuhalne svetline ampak THT, sem se z mojo ginekologinjo dogovorila, da grem v LJ na NS, potem pa v 16. tednu še krvno preiskavo THT. Ker sem imela na pregledu NS 1:1111, pa me je zdravnica poslala za vsak slučaj še na DHT, ker je rekla, da v primeru, da gre kaj narobe, je bolje prekiniti nosečnost prej, kot pa čakati do 16. tedna na THT. Včeraj pa sem dobila rezultate od DHT, ki pa so bili dosti boljši, za Downov sindrom 1:7640 in Trisomijo 13+18 1:132XXX. Zdej pa ne vem, ali ima sploh smisel iti delat še THT, glede na dobre rezultate DHT. Kaj mi svetujete, ima mogoče katera kakšne izkušnje?

Maja, ne skrbi, to je samo trenutna situacija, bo minilo, boš videla. Kar pogumno!

Larisa, glede tvojega apetita ti lahko dam malo mojih slabosti user posted image , boš videla, da pomaga. Jaz se komaj pripravim, da kaj pojem. Upam, da bo kmalu minilo.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
22.8.2007 9:03:20   
speli
ja danes je res nekam čudn dan...
že zbudila sem se čisto suta kaj šele bo...
iz službe vidim odhajati nosečke, ki se še nekaj silijo delati, zgelda da je res nekaj v zraku.
Maja verjem, če ne boš zmogla več pejdi na bolniško magar za en teden da se malo spočiješ in premleješ ali pa pozabi na okolico okoli sebe in se poskušaj kar najbolje zabavati.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
22.8.2007 9:29:41   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: torcica
Včeraj pa sem dobila rezultate od DHT, ki pa so bili dosti boljši, za Downov sindrom 1:7640 in Trisomijo 13+18 1:132XXX. Zdej pa ne vem, ali ima sploh smisel iti delat še THT, glede na dobre rezultate DHT. Kaj mi svetujete, ima mogoče katera kakšne izkušnje?

Po moje nima smisla ker za ziher ti itak ne bodo mogli povedat, pa še tveganje maš nizko po sedanjih testih, tako da se nič ne sekiraj.

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
22.8.2007 9:36:04   
larisa
Torcica pomoje ti res ni treba delat še THT, sej si imela res super rezultate user posted image . Joj pa sem kar slabo vest dobila ko si napisla o slabosti, jaz res ne vem kaj je to nosečniška slabost in zato imam tud tak apetit....upam da ti čimprej mine in da kamalu spoznaš kaj je to user posted image  neomejen apetit!

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
22.8.2007 9:38:49   
*Naja
Dobro jutro ženskice. Svojo službo bom jst raje preskočila, ker nimam težkega dela, ne fizično ne psihično, tak da me res čisto nič ne obremenjujeuser posted image .

Glede hrane in apetita je pa že druga zgodbauser posted image .. Samo razmišljam, kaj bom jedla, kdaj bom jedla....lušta se mi ful stvari. Že zvečer si napol pripravim zajtrk...Joj, joj, ne vem kako bo s težo, če se mal me zaštopam. V začetku septembra pa še morje, kjer je pa sploh fajn se basat s hrano,no vsaj jst pridem vedno s kakšno kg več z dopustauser posted image .

Drugače sem pa zadnje dneve polna energije...na veliko pospravljam, za vikend bova pa z dragim belila, pa neke omare ven zmetala....ja, je treba počasi prostor pripravit za user posted image .
Ko prideva z morja pa še izlet v Ikeo...komaj čakam. Imam pa očitno zelo hud sindrom "gnezdenja", ker imam že cel plan, kako bova celo stanovanje na glavo obrnila....Jst že tako ali tako vsaj 1x mesečno nekaj vlačim pohištvo sem in tja, tako da je malo spremembeuser posted image .

Izkoristite lep dan, pr nas v Celju se nekaj sonček kaže, pa ne se sekirat zaradi službe....
Papa

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
22.8.2007 10:13:27   
Marusah
Evo, še dobro jutro s štajerskega koncauser posted image  Hvala bogu, da vsaj s službo nimam problemov...me pa zato namesto tečnih sodelavcev še vedno mučijo slabosti... tako, da namesto, da bi se redila imam še vedno enako kilogramov kot predno sem zanosila. No, vsaj oblek mi še ni treba zamenjat.

Lara76 prideš še k meni, pri nas bi tut bilo potrebno beljenjeuser posted image  pa enostavno nimava časa. Sedaj se ubadava še z zadnjimi pripravami na poroko...potem pa pride na vrsto bebika. Še dobro, da sem veliko stvari dobila od sestre, tako da mi ne bo potrebno veliko nakupovat...samo za moje lušteuser posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.8.2007 10:22:07   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: larisa
Joj pa sem kar slabo vest dobila ko si napisla o slabosti, jaz res ne vem kaj je to nosečniška slabost in zato imam tud tak apetit....upam da ti čimprej mine in da kamalu spoznaš kaj je to user posted image  neomejen apetit!

Larisa, sej neomejen apetit v nosečnosti pa na žalost že poznam iz prve nosečnosti user posted image . Ne moreš verjeti, kako se lahko dve nosečnosti razlikujeta. Jaz pri prvi nisem niti vedela, da sem noseča, no razen potem, ko mi je začel rasti trebuh...

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.8.2007 10:25:50   
polonca78
dober dan!
vse imam kdaj slab dan, tako da sočustvujem z vami. je pa jutri nov dan in bo sigurno lepši!user posted image
jaz sem pa danes počutim enkratno! zjutraj, ko sem vstala, sem gola stopila pred ogledalo in sem si bila prav luškana. trebuh in prsa so ogrooomna! user posted image kakor smo ženske navajene, da vedno ko se pogledamo v ogledalo, vidimo kako napako, danes ni bilo nobene. user posted image potem sem se še zvagala in so šle kilce mal gor (na +1,8kg), tako da sem vesela, da ne gredo več dol. skratka enkratno!

Lara76, a ni zabavno hodit po raznih Ikeah, Kikah, Maros, Harvey in ostalih trgovinah s pohištvom? sama tudi zelo rada gnezdim , no to tudi pred nosečnostjo in mi ni boljšega občutka, ko kaj kupim, premaknem, pospravim, ... ko sva midva opremljala stanovanje, sem znala ikein katalog na pamet! user posted image user posted image user posted image sicer potem nisva nič kupila, ker nama je zelo modern stil všeč, ampak zabavno je pa gledat! tako da kar na veliko uživajta!

tortica user posted image , čestitam za res dobre rezultate!!user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
22.8.2007 10:30:52   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:04.09.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:M 11.09.
01.
nizy, 28let, 3. user posted image (A-) pregled:07.09.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:18.09.
02. user posted image
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31let, 2.user posted image (?) pregled:03.09.
04. brina2006, 30let, 1.user posted image (0+) pregled: 07.09.
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: 24.08.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (A+) pregled:30.08.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (AB-) pregled:17.09.
05. user posted image
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
05. Bajsa, 25let, 1.user posted image (0) pregled: 24.08.
05. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:22.08.
06. polonca78, 29let, 1.user posted image (A-) pregled:07.09.
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:22.08.
07.
katka37, 37let, 4. user posted image (A+) pregled:24.08., AC:27.08.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:AC 03.09.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:04.09.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
09. anandrej, 34let, 1.user posted image (?) pregled: 11.09.
09. marusah, 24let, 1.user posted image (?) pregled:?
09. Sandra, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
12. mateja j., 29let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
lillchy123, 29let,1. user posted image (0+) pregled:30.08., 06.09.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled:05.09.
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:03.09.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 11.09., M 11.10.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.08.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled:06.09.
16.
larisa, 29let, 1. user posted image (A+) pregled:13.09.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. bamby, 36let, 2.user posted image (0+) pregled: 11.09.
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:?
18.
Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: 13.09.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
20. BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09.,
22.
dolenjka, 30.let, 1. user posted image (0+) pregled:12.09.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: ?
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:(NS)18.08.
26. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 22.08., UZ 20.08.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
26. matejjana, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: NS 24.08.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled: 31.08., NS:22.08.
27. user posted image torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:12.09., THT:12.09.
29.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09.,
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:?

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.8.2007 10:32:25   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

22.08. Janey
22.08. Shana banana
22.08. pina-1 (NS)
22.08. nuka

24.08. itata
24.08. Bajsa
24.08. katka37
24.08. mlavla
24.08. matejjana (NS)
27.08. katka 37 (AC)
30.08. srečka nosečka
30.08. lillchy123
31.08. pina-1
03.09. pegica1 (AC)
03.09. mary_lou
03.09. speli
04.09. p@tricij@
04.09. mala_pikica
05.09. ŽogiMarogi
06.09. listek 1
06.09. lillchy123
07.09. polonca78
07.09. Suzi*
07.09. tamala_82
07.09. Lanchy
07.09. brina2006
07.09. nizy
11.09. anandrej
11.09. zoya24 (M)
11.09. Meti7707
11.09. bamby
11.09. amaya
11.09. misar
12.09. Mbee
12.09. torcica(pregled,THT)
12.09. dolenjka
13.09. larisa
13.09. Lara76
17.09. maja80
18.09. ella79
11.10. Meti7707 (M)

držimo pesti februarčice! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.8.2007 10:34:09   
polonca78
sem vedla, da sem nekaj pozabila! čestitam ella79 za dobre rezultate pregleda! boš lahko šla mirna na morje!!user posted image user posted image user posted image in pa seveda vsem ostalim, ki že čutite dojenčka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.8.2007 11:00:26   
Shana banana
Vsem, ki imaste slab/e dan/dni: Po vseh literaturah berem, da počutje po 12, najkasneje pa po 16 tednih izgine in tega nadomesti energija. Meni se zdi, da je ravno obratnouser posted image . Res, da mi je bilo prej malo slabo in sem večkrat od blizu gledala WC školjko. Zdaj pa bi čez dan najraje zaspala (ponoči kar ne morem), neprestano me boli glava in sem popolnoma brez energije. Dobim jo šele zvečer, ko bi mogla it spat. Še najbolj pa me jezi, da bi ravno zdaj morala to energijo imeti. Plača je delno odvisna tudi od moje produktivnosti, čakajo me fax in z njim izpiti, poleg tega pa se kmalu selim in urediti morava stanovanje.

Maja_ popolnoma te razumem (seveda tudi vse ostale), tudi jaz sem obkrožena z ljudmi, ki jim je nosečnost tuja, a se glede obleke sploh ne živciram. Kljub slabemu počutju se ne dam motiti pri veselju ob misli na svojegauser posted image . Čeprav opažam obotožujoče poglede, se reje hranim s "cviljenjem" in objemi tistih, ki so veseli zame, ki mi želijo pomagati. Pretvarjam se, da so prav vsi veseli zame. Glede postave pa si govorim, da jo bom po porodu vsaj približno poskušala povrniti v prvotno stanje. Saj veš-user posted image . V veliko topažbo mi je tudi moj dragi, saj prav obožuje moj trebušček. Dekolte pa je vsekakor ternauser posted image . Ne dovolite da vam kdo user posted image . Tudi kadar je še tako težko, bi si morale pomagati z mislimi na svetle trenutke. Zaradi nas in zaradi življenja, ki raste v nasuser posted image .
Kljub zaspanosti in težavam, ki jih imam trenutno, sem pripravljena na nove izzive. In upam, da ste tudi vse veuser posted image .

No dovolj za zdaj, moram na pregleduser posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.8.2007 11:39:18   
polonca78
a ste opazile kako ga tisti Nosečniški koledarček na RR nekaj sračka? če greste malo pogledat po tednih, naj bi user posted image rastel približno takole:

13. teden: 6-8 cm,
14. teden: 12,5 cm,
15. teden: 10 cm,
16. teden: 16 cm,
17. teden: 11 cm,
18. teden: 20,5 cm,
19. teden: 15 cm,
20. teden: 25 cm,
21. teden: 18 cm,
...

mali očitno en teden raste, drugi teden se krči. user posted image user posted image user posted image za lihe tedne imajo en vir, za sode pa drugi in tako mali raste in se krči. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.8.2007 11:45:14   
srečka nosečka
cin cin  user posted image

Očitno danes ni naš dan. Tudi sama sem precej na "dnu". Pa ne glede svojega počutja ali službe.
Imam zelo bolanega očeta, ki je sredi težkega zdravljenja. In upam, da bo to nadvse uspešno. Zaradi tega skoraj nič ne je. Ponoči pa se je zgrudil. Pika na i vsemu pa je še ta, da je mami pa ravnokar iz operacije hrbtenice. Sama mu ne more pomagat, je prešibka. Tako je bila ponoči prava panika. Najbolj pa me jezi to, da ne moreta priti k nama, vsaj za ta čas, dokler se ne pozdravita toliko, da bosta zmožna sama funkcionirat. Prostora imamo pri nas dovolj. Sama pa se nisem zmožna vsak dan voziti 60 km, da ju popedinam.
Se sekiram zaradi tega, pa dobro vem, da to ni prav. Samo starši so pa starši. Oni tudi zame naredijo vse.

Sorry, ker sem vam tako zatežila. user posted image

Upam, da bo kmalu bolje. Saj mora bit.

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.8.2007 11:50:50   
srečka nosečka
Polonca to sem tudi sama opazila, vendar samo za prehod iz 16 na 17 teden. user posted image  
Po katerem koledarju se ti orientiraš?

Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.8.2007 12:15:31   
itata
Ja Polonca tud jaz sem glih dans gruntala, k ob sredah preskočim v nov teden, da kako je mali lahk kar naenkrat pa skupi zlezu user posted image
Tebe pa tudi razumem srečka nosečka, ker se isto jaz sekiram zarad vsega pa upam, da se ti vse čimprej uredi. starši so starši. kot se oni sekirajo za nas, se tudi mi za njih...

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.8.2007 12:19:51   
speli
ponavadi starši nočejo pomoči ker smatrajo, da so nam samo v nadlego...samo tako pač to je, ko greš od doma si moraš tudi to vzeti v zakup, da bodo tudi oni ekrat stari in bodo potrebovali pomoč.
Ali nimaš kake žlahte v bljižini, da bi šla malo postorit in pomagat materi, ali pa si za najhujše trenutke vzemi dopust in pojdi pomagat mami, verjemi, da ti bo povrjeno..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.8.2007 12:45:38   
srečka nosečka
Rade volje bi vzela dopust, ampak ga trenutno ne morem dobit. Narava dela pač. Bližnjih blizu ni, razen babice, pa še ta je bolj stara in kaj veliko ne bi bila v pomoč. Mast me to žre. Ko vem, da bi lahko prišla k nama, pa bi bilo za vse lažje. Sicer pa je sestra ta trenutek tista, ki ima več časa, pa jim bo ta hip ona bolj pristopila na pomoč. Jaz pa tudi po svojih najboljših močeh.

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
22.8.2007 12:49:43   
speli
verjemi vse se reši, če se le hoče, bo žeuser posted image ti bodi optimistična in misli pozitivno pa bo že to velika opora za tvojo mati.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
22.8.2007 12:54:09   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78
13. teden: 6-8 cm,
14. teden: 12,5 cm,
15. teden: 10 cm,
16. teden: 16 cm,
17. teden: 11 cm,
18. teden: 20,5 cm,
19. teden: 15 cm,
20. teden: 25 cm,
21. teden: 18 cm,
...

user posted image Ja, to sem tudi že opazil. Izgleda, da so iz različnih virov jemali. Po moje je razlika v tem, da eni merijo od trtice do glave, nekateri pa v tem obdobju (kot izgleda) navajajo že dolžino od pete do glave. In če ga en teden meriš tako, drugi teden drugače, potem so naši user posted image kot ene fedrce user posted image .

Evo za primer (iz babycenter.com)
20. teden dolžina glava-trtica 16,5cm, dolžina glava-pete 25cm
Očitno je torej na RR 20. teden merjen glava-pete, 21.teden pa glava-trtica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1674
22.8.2007 13:11:52   
Kofi
uš mam jaz danes tut slab dan...
Kaj je kaka polna luna al kaj? pa še pregled pri svoji g. mam danes...mi sploh ni za it tja...ker meni vedno dela tudi ginekološki pregled user posted image
Upam da bo jutri boljš...

Enega user posted image  za vse tiste, ki jim danes ne gre po maslu...
pozdravček pa tudi vsem ostalim...
Lp, Pegica

aja...jaz čutim metuljčke in premike že od prejšnjega tedna. juhu! Božansko!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.