|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
22.8.2007 13:27:31   
Shana banana
Evo, jaz sem nazaj iz pregleda. Je vse v redu, ne vem sicer zakaj user posted image kleči, a ima verjetno že svoje razlogeuser posted image . Vprašala sem jo koliko je velik v 16. tednu približno (ker danes ni bilo meritev in je rekla da okrog 15, 16 cm, ne vem pa če so tukaj štete nogice. Rekla sem ji za razlike v koledarčku pa ni nič komentirala (user posted image ). Rekla je, da je normalno, da nam razbija v glavi in da srce čutimo močneje kot prej, malo pa me je postrani pogledala zaradi teže, ki je za pol kilograma manjša od tiste izpred šestih tednov, tako da sva se "zmenili" da do morfologije poskušam dobit kakšen kilogramček.
Aha, naslednji pregled imam pa 25.9.2007 (morfologija).

Srečka nosečka poskusi prepričati starše. Povej, da boš lažje spala, lažje delala in sploh lažje dihala, če bi prišla za nekaj časa k tebi. Naj to naredita zate. Saj te nič manj ne obremenjujeta, če sta 60 km daleč. Tako boste vsaj skupaj in si boste en drugemu v oporo. Srečno,

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
22.8.2007 13:45:52   
nuka
Se samo mal javim. Nisem nič brala za nazaj. Bom pa dons zvečer probala vse nadoknadit.  Sem bla te dni malo bolj pridna in sem do konca popravla diplomsko, tako da jo danes popoldne pošljem mentorci. Tako imam eno skrb manj.

Danes sem imela tudi pregled in je vse ok. Naslednji pregled imam 19.9.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
22.8.2007 14:02:20   
ella79
Madona ste pridno načvekale.
Kar se nosečniškega koledarja tiče na RR, sem jim jaz mejl poslala prejšnji teden ravno zaradi velikosti otročka. In citiram odgovor: Do 18. tedna merijo celotno "višino" otroka, od takrat naprej pa do trtice. Samo meni še vedno ni jasno kako se lahko vmes 5x zmanjša.
maja ne se sekirat zaradi službe. Še predobro vem kako je to. Sem raje menjala službo, sam da me pustijo pri miru, da hodim mirna domov on normalni uri. Pa četudi za manj dinarčkov. Ti sam med sestankom misli na svojega user posted image , pa boš mela skoz lep in prijazen nasmešek na obrazu. user posted image
torcica - nadalje preiskave so čisto nepotrebne, ker so rezultati odlični in je s tvojo bebiko vse v najlepšem redu.
Meni je pa danes prov fajn dan. Imam že dopust, jutri pa na morje za en teden. Joj, kok bo pasal mal počivat.
Lepo bodite, bušije božajte, pa velik lepega napišite. user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
22.8.2007 14:58:44   
Shana banana
Hm... malo mi je nerodno vprašatuser posted image , ampak me res zanima. Malo sem gledala te filmčke o porodu. Bolj so me zanimali naravni... No in potem, ko dojenček pride ven in mu prerežejo popkovino nekaj "namontirajo" na dojenčkov del. Zdaj me pa zanima kam dajo ostalo, se pravi tisti del, ki je "priklopljen" na nas??? Ali se to izloči skupaj s posteljico? Za vse piše in pokaže kam gre kaj, kam pa gre popkovina, pa nikjer.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
22.8.2007 15:15:41   
ella79
Tole sem našla, kar se velikosti user posted image tiče, če katero zanima:
http://ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=138&kat=8&podkat=

Neposredna povezava do sporočila: 1680
22.8.2007 16:24:01   
bamby
Pozdravljene nosečke!
Pri nas je tako lep sončen dan, da grem kar malo na zrak, še prej pa malo poklepetam z vami. Pri kuhanju sem imela danes prav nesrečen dan, saj mi je šlo vse narobe. Sem delala špinačne štruklje, pa sem pozabila dat jajce v testo. Problem sem rešila tako, da sem dala štrukelj kuhat v alu folijo in je bilo na koncu vse tako kot mora biti.
Druga nesreča pa se mi je zgodila pri peki štrudlja - jabolčnega, saj sem pozabila potresti malo cimeta, pa malo sladkorja, pa še kakšno kapljico margarine ali masla ne bi bilo odveč, pa sem vse pozabila user posted image user posted image user posted image . No, saj štrudelj je še vseeno kar dober, le cimet bi pa lahko bil. Še dobro, da sem dala malo skute s kislo smetano in osladkala, da je malo boljšega okusa.

Drugače pa nič posebnega. Pikica raste, metuljčkov pa še nič.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
22.8.2007 17:19:16   
*Naja
Pegica- zanimivo, da te G še vedno ginekološko pregleduje. Meni je moj G že na prvem pregledu razložil, da nosečk striktno ne pregleduje, ker lahko s tem naredi več škode, kot koristi. Pa hodim k zelo cenjenemu G.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
22.8.2007 18:55:37   
bamby
Mene je G že v1. nosečnosti vsakič ginekološko pregledal. To pa zato, da pregleda, če je maternični vrat zaprt, tako kot mora biti. Če ne bi bil, veste kaj lahko sledi...... user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
22.8.2007 21:12:20   
MetiLu
Žalostna sporočam, da v H&M v Ljubljani NISO naredili nosečniškega oddelka. Sem jih šla tud na blagajno vprašat in so mi rekli, da ga v LJ še en čas ne bo!!!!!user posted image user posted image user posted image Da jih ni sram, pri vsej tej kvadraturi, sem se kar kregat začela user posted image user posted image user posted image

Čist so me razočaral, moj je reku, da so čist bedni, čeprov mojih šopingov prov nič ne odobrava.

No, samo toliko, da boste vedle.

Lepo pančkite

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
22.8.2007 21:55:21   
polonca78
tudi meni je G na prvem pregledu rekla, da bo samo prvi pregled vaginalni, ostali pa ne, ker ni priporočljivo neprestano bezanje spodaj.

upam, da boste tiste, ki ste imele danes slab dan, jutri boljšega.

drgač je pa res, ja! ljubljana bo še naprej brez nosečniškega oddelka v H&M. živa beda. sem šla danes med malico skoz in moram rečt, da je trgovina ogromna in mi ni jasno kako to, da ne morejo dodati oddelka za nosečnice. mislim, da je kar nekaj ljubljančkank (+ okolica ljubljane) nosečih!! sem se že veselila, da bom našla kako novo oblačilce, ki bi ga lahko imela oblečenega na poroki, pa nič. vse trgovine imajo razstavljene ostanke letne kolekcije in čakajo na september, ko bodo dali ven novo. tako da ni za dobit nobene primerne številke. user posted image potem sem pa v kepici v btc-ju probavala eno majčko, ki mi je bila absolutno prevelika in prodajalka me je prepričevala, da mora biti ohlapna, revo v sosednji kabini pa, da ji morajo biti hlače premajhne!! ni treba povedat, da zame ni imela manjše številke, za sosedo pa ne večjih. skratka živa beda. grem nazaj počivat. uživajte!

< Sporočilo je popravil polonca78 -- 22.8.2007 21:57:34 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
22.8.2007 22:39:48   
Suzi*
Joooooj, čveke!!!!!! user posted image user posted image user posted image Nisem vas brala, ker ste zadnji teden kar me ni bilo na RR, naklepetale po moje ene 10 do 15 strani!! user posted image user posted image Čveke, prav grozne ste! user posted image Zdaj bom rabla pa jutri celo službo, da preberem kaj ste naklofale! user posted image user posted image user posted image

No, skratka mi smo nazaj z dopusta (včeraj ponoči), je blo takoooo luštno, da kar ne bi nazaj prišla! user posted image  Sem se zadnji dan prav zjokala na morju, ker je blo treba it. user posted image user posted image  ja, hormoni pa to, ni mi pomoči. user posted image  Mojima dvema pa nič jasno kaj mi je, user posted image  me je božal in me objemal, srček moj. user posted image user posted image user posted image

Še to moram sporočit, da smo imeli prejšnji torek NS v Dravljah in da je vse OK z bebo. Velik je bil 7,25 cm od temena do trtice, ima vse kar mora imet, NS verjetnost je 1:41...  Kar uredu, tako da dodatnih testov ne bom delala. Dobila sva slikice, pa še slikice in dva (sicer proti pričakovanjem čist kratka user posted image ) filmčka na CDju. Dr. Reševa je pa zelooo prijazna in mi je bila takoj všeč. Za spol nisva vprašala, čeprav si želim user posted image , pa se mi malo dozdeva da bo spet user posted image . user posted image  

Evo lep večer, če še katera čuje, drugač se pa jutri tipkamo. Zdaj grem pa na hitro poškilit kaj ste naklofale.

Lahko noč!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.8.2007 6:33:27   
speli
jutro,
spet jaz taprva.
Danes je že četrtek in upam, da bo danes bolj pozitiven in manj moreči dan kot včeraj.
kile grejo kr gor do zdej dobra 2kg+ še tiste ki sem jih izgubila v prvih 2 mesecihuser posted image
Baje nosečniškega oddelka v H&M ni, šment jaz mam pa že plan, da grem jutri v šoping.
Ah itak rabm samo kako bl široko srajčko za sestanke to bom pa že najdla na oddelku za močnejšeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.8.2007 8:02:14   
larisa
Hallo user posted image . Tole s H&M-om me je pa čist šokiralo, barabe. Pol nej pa rečejo da imamo ljubljančani vse!? user posted image  (zdej bojo eni hudi).

Vam pa nekaj zaupam, sam ne mi vse pobrat, grem danes po službi zase kej kupit!
V Zari imajo mum collection- to je nekaj majčk z lušnimi napisi in pa dvoje različne nosečniške kavbojke!!!user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.8.2007 8:04:10   
speli
a pa misliš, da se men ljubi še do Zare zapeljatuser posted image

Jaz ponavad, če tja zavijem potem pokupim predvsem za tamalo zase pa itak nič..

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
23.8.2007 8:23:20   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: larisa
V Zari imajo mum collection- to je nekaj majčk z lušnimi napisi in pa dvoje različne nosečniške kavbojke!!!user posted image

V MB tudi?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.8.2007 8:40:27   
larisa
Vejetno tudi MB, saj zara ima pa kar isto robo po različnih krajih! No vsaj upam!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
23.8.2007 8:45:20   
srečka nosečka
Dobro jutro,

ravno včeraj sem bila v H&M (MB). Ne vem ali sem jaz čudna ali kaj - meni se nič ne dopade. Pa naj še kdo reče, da so tam oblačila po ugodnih cenah. Hlače stanejo po 50 EUR. user posted image  Pa saj bi dala toliko, ampak mi tudi nobena niso tako zelo všeč, da bi bila vredna tega denarja. Ni fer, da nas nosečke tako "lupijo". Bom danes še jaz skočila do Zare - upam, da še tam ne bom razočarana, ker potem je očitno nekaj narobe z mano. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.8.2007 8:47:39   
katka37
Larisa, jaz se ravno pogovarjam z mojimi, da Ljubljančani imate vse, nimate pa nosečniškega oddelka user posted image user posted image user posted image , ki v Mariboru je. Ampak to je res grozno, mi je res žal, ker vem, kako sama iščem oblačila.
Poskusite se kako drugače razvajati, če ne, pa kar pridite k nam.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.8.2007 8:47:58   
speli
Srečka nosečka jaz sem najboljše in največ še vedno dobila v la vie v baby centru...sicer so ble žametke 14 jurjev, lepe črne hlače pa okrog 16 ampak tudi to nosečnost lahko nosim oboje, ker so tako dobr material,....pejd mal pogledat..
drugač ma pa robo za nosečke tud C&A al pa H&M v Avstrijii, sicer kako pa pojma nimam....
Jaz itak za 3 mesece ne rabim veliko, od decembra naprej bom pa z dvema itak že slon na kvadrat in bom verjetno bl počivala kot ne..
ampak kako srajčko al pa majčko bi si pa tud ubodla...

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.8.2007 8:50:09   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Še to moram sporočit, da smo imeli prejšnji torek NS v Dravljah in da je vse OK z bebo. Velik je bil 7,25 cm od temena do trtice, ima vse kar mora imet, NS verjetnost je 1:41...  Kar uredu, tako da dodatnih testov ne bom delala. Dobila sva slikice, pa še slikice in dva (sicer proti pričakovanjem čist kratka user posted image ) filmčka na CDju.

Suzi, jaz sem bila tudi razočarana, ker sem mislila, da bodo filmčki trajali dlje user posted image . Se mi zdi čudno, ne vem ali bi poklicala in vprašala. Kaj misliš?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.8.2007 8:54:00   
srečka nosečka
Speli, verjetno se bom v soboto odpravila malo pogledat v Avstrijo. Pa da vidim, kaj ponujajo tam. Če ne druga, bo izbira sigurno večja. user posted image  Se mi zdi, da če si doma ni takšne panike, za službo pa že moraš nekako izgledat. Jaz si bom doma kar od dragega trenerke sposodila. user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
23.8.2007 9:22:44   
itata
dobro jutro,
no danes je seveda boljši dan kot včeraj. koža se mi je končno mal spucala (tonik en za čiščenje kože zjutraj in zvečer in še dodatni samo za na mozolje zjutraj in zvečer - se je splačalo - ampak verjetno tud zaradi umirjanja hormonov) pa še kiklo imam danes ta novo oblečeno nosečniško in prav komot sedim.
jutri imam pregled. pa da vidimo, če bo železo v krvi kaj bolje. drugo me ne skrbi preveč. mislim, da je vse ok. se bom pa še malo bolje počutila, ko mi bo še G to potrdilauser posted image
tole z nosečniškim oddelkom v LJ je pa čist bedno.
pridne bodite!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
23.8.2007 10:15:41   
tamala_82
Suzi je nazaj user posted image user posted image user posted image me veseli, da ste se meli fajn!!! Pa saj vas čaka še en tapravi dopust, ne?

IZVIRNO SPOROČILO: torcica

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Še to moram sporočit, da smo imeli prejšnji torek NS v Dravljah in da je vse OK z bebo. Velik je bil 7,25 cm od temena do trtice, ima vse kar mora imet, NS verjetnost je 1:41...  Kar uredu, tako da dodatnih testov ne bom delala. Dobila sva slikice, pa še slikice in dva (sicer proti pričakovanjem čist kratka user posted image ) filmčka na CDju.

Suzi, jaz sem bila tudi razočarana, ker sem mislila, da bodo filmčki trajali dlje user posted image . Se mi zdi čudno, ne vem ali bi poklicala in vprašala. Kaj misliš?

Mi2 sva dobila EN SAM FILMČEK, ki traja CELE 3 SEKUNDE!! 3 SEKUNDE?!?!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
23.8.2007 10:20:08   
larisa
Da vas malo pomirim. Jaz nisem na NS dobila nič (oz. eno sličico sem izsilila). Niti nisem videla svojega user posted image . Na vprašanje če se vidi spol sem dobila odgovor: ''Zakaj pa ste vi danes tukaj''? Da o čem drugem kar ste vse doživljale druge med pregledom ne govorim.....
Ampak sem vseeno zadovoljna z zdravnikom, da ne bo pomote!

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
23.8.2007 10:25:35   
torcica
Larisa, ampak prav zaradi tega smo pa plačali 10 EUR več user posted image . Glede na to, da je pri meni UZ trajal cca 15 minut, sem mislila, da bo to tudi na filmčku, pa ni blouser posted image .

Tamala_82, moj traja pa 4 sekunde user posted image user posted image user posted image .

Mogoče bi bilo dobro vseeno poklicat. Bom počakala, da se malo umiri gužva v službi in bom poklicala. Vam sporočim.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.