|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
23.8.2007 14:55:43   
*Naja
Anonimna- tege mojga posta raje ne brat, ker sledi.....

Suziiiiiiiiiiiii- FILANE PAPRIKE! MJami, men pa zdej, ko sem user posted image tooooooolk dišijo.

Da ne govorim o tem, da skoraj celo noč nisem spala, ker sem bla toooooolk lačna. Ob treh zjutraj sem se že skoraj vdala.....sem že bila na bojnem pohodu proti hladilniku....Po glavi so mi rojili pa sami sendviči z majonezo, pa sveže žemljice z zaseko, pa ribja pašteta na toastu....joj groza.... no, pa sem se na srečo obrnila, ker me je minil apetit ob misli na to, da morem potem dat še enkrat skoz vso proceduro v kopalnici....umivanje zob....poleg tega bi verjetn mojega dragegea zbudila....in tako sem se skesana vrnila nazaj v posteljo in kot po čudežu nekje v roku pol urce tud zaspala.
Potem je pa zjutraj sledil en tak zdrav zajtrk z ovsenimi kosmičiuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
23.8.2007 15:00:23   
Suzi*
Lara, lahko prideš k nam na paprike. Jih mami vedno naredi za tri družine. user posted image

Pa pohvale glede nočnega NEprehranjevanja.user posted image user posted image  

Aja, pa že prej sem ti hotla povedat, da maš res lep trebušček. Se ti lepo vidi ker si taka suhica. user posted image  Moj je še enkrat večji, res pa, da je zraven še malo "špehca". user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
23.8.2007 15:09:05   
anandrej
Ej, pa o kakem trebuščku ti govoriš. Ne vidiš, da "Trebuha pa se sploh še ne bi smelo od daleč porajtat!". user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
23.8.2007 15:12:06   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Ej, pa o kakem trebuščku ti govoriš. Ne vidiš, da "Trebuha pa se sploh še ne bi smelo od daleč porajtat!". user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdej si me pa do solz nasmejal!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
23.8.2007 15:12:24   
*Naja
Suzi- morem zdej že kako novo slikco prpopat, ker je buši že dost večji. Je pridno vzhajal v zadnjem tednuuser posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
23.8.2007 15:14:18   
Suzi*
Ja, Lara, rastemo, rastemo.....user posted image  Sporoči, ko boš pripopala kakšno fotko. Jaz moram tud kakšno zrihtat. Sam da vas ne bo kap. user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
23.8.2007 15:15:19   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdej si me pa do solz nasmejal!!!!!!!!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma to niso nosečniški buhiji to so i+od tako dobre hrane ki jo jemouser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
23.8.2007 15:22:18   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma to niso nosečniški buhiji to so i+od tako dobre hrane ki jo jemouser posted image user posted image

Pa kaj jemo, samo pogovarjamo se o njej, pa se redimo!!! user posted image user posted image user posted image

Tako (s)mejte se še naprej, jaz končno odhajam domov. Še jutri pol pa vikend!! Juhuuuu!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
23.8.2007 16:51:02   
bamby
Jaz imam pa zdaj volčjo lakoto na štrudelj in to po filanih paprikah s pirejem za kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image , ki je bil pred dvema urama. 

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
23.8.2007 17:07:09   
mlavla
spet se vam malo oglašam...jst pa zaenkrat še kar nimam nobenega apetita, zato sem vam kar malce fovš...jutri me čaka pregled, ki ga že nestrpno pričakujem. Malce me skrbijo tudi kilogrami, saj mi teža še vedno pada. Od prejšnega pregleda (pred enim mesecem) do zdaj so mi šli dol še trije kg, vse skupaj pa že sedem kg..no, bomo videli kaj bo jutri rekla ginekologinja (res je pa tudi to, da sem že zdaj močnejše postave...)

Anonimna...jo skoraj ignoriramuser posted image

lep popoldne vam želim...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
23.8.2007 17:53:36   
itata
Danes je tak zaspan dan. Bolj za počivat kot kej druzga...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
23.8.2007 18:46:41   
polonca78
dober dan nosečkice! šele sedaj imam čas pogledat kaj ste načvekale čez dan. čakam, da neha deževati, da bova lahko šla na sprehod.

Suzi*, dobrodošla nazaj in čestitke za dobre rezultate nuhalne. user posted image midva sva prosila in plačala za filmčke, pa so gor samo slikce, pa še te so več ali manj nerazpoznavne. tale dr. Mujo (ups, mujezinović) je bolj na hitro pogledal, tko da je bilo v 10 minutah konec. tako da sva tistih 10 eur v bistvu brez veze dala.

pina-1, hehehe vidim, da si prišla nazaj, ko se spet o hrani čveka. user posted image user posted image user posted image zakaj imam feeling, da je napopularnejša nosečniška hrana filana paprika in pire. user posted image kako ste se imeli? mah kaj sploh sprašujem ?!!?! me zanima, če kdo pride nazaj z dopusta in reče, da mu je žal, da je šel in bi bilo bolje ostati v službi in delat. user posted image user posted image neki smo pa načvekale, a ne? ni ravno 100 strani, ampak smo blizu.

anonimen, ?!#$& $#"! user posted image

kar ne morem verjet, da mi trebuh tako vzhaja. zdej je pa res že prepoznavno nosečniški. zjutraj se vedno prezgodaj zbudim, se dam na hrbet in božam trebuh. zdej imam user posted image že praktično na sredini trebuha in ko se ves mehak del trebuha poleže, ostane maternica z malim. prav vem kje je glava in kje nogice. enkratno!!! me pa veseli, da vas je vedno več takih, ki že čutite svoje otročičke. jst ga še ne, pa sej je še zgodaj. no, uživajte še naprej in dober tek!!user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
23.8.2007 18:56:05   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:04.09.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:M 11.09.
01.
nizy, 28let, 3. user posted image (A-) pregled:07.09.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:18.09.
02. user posted image
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31let, 2.user posted image (?) pregled:03.09.
04. brina2006, 30let, 1.user posted image (0+) pregled: 07.09.
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: 24.08.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (A+) pregled:30.08.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (AB-) pregled:17.09.
05. user posted image
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
05. Bajsa, 25let, 1.user posted image (0) pregled: 24.08.
05. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:22.08.
06. polonca78, 29let, 1.user posted image (A-) pregled:07.09.
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:25.09.M
07.
katka37, 37let, 4. user posted image (A+) pregled:24.08., AC:27.08.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:AC 03.09.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:04.09.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
09. anandrej, 34let, 1.user posted image (?) pregled: 11.09.
09. marusah, 24let, 1.user posted image (?) pregled:?
09. Sandra, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
12. mateja j., 29let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
lillchy123, 29let,1. user posted image (0+) pregled:30.08., 06.09.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled:05.09.
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:03.09.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 11.09., M 11.10.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.08.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled:06.09.
16.
larisa, 29let, 1. user posted image (A+) pregled:13.09.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. bamby, 36let, 2.user posted image (0+) pregled: 11.09.
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:?
18.
Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: 13.09.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
20. BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09.,
22.
dolenjka, 30.let, 1. user posted image (0+) pregled:12.09.
22.
pina-1, 29let, 2. user posted image (0+) pregled: ?
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: ?
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 19.09.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
26. matejjana, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: NS 24.08.

27. user posted image torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:12.09., THT:12.09.
29.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09.,
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:?

< Sporočilo je popravil polonca78 -- 23.8.2007 18:57:20 >

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
23.8.2007 18:56:15   
katka37
Anonimna, ne beri, če ti ne pašejo teme.
Tudi jaz sem rodila, že pred 13 leti, pa me čisto nič ne motijo takšni pogovori, moraš iti s časom naprej, ne pa cepetati na mestu in biti zadovoljen s tistim, kar je bilo včasih.
Kar se pa trebuha tiče-pri meni se ga vidi na daleč, pa ti reči karkoli, mi ni treba več govoriti, da sem noseča.
Kar se pa tiče filmčkov-ti nisi zadovoljna, da dobiš na koncu tisto, za kar plačaš. Dejstvo je, da tudi zdravniki ne bi smeli delati takšnih razlik, pa bi bilo vse v redu. 

Da boš vedela, danes sem pojedla zjutraj eno pleteno, za kosilo muslije z mlekom, za večerjo pa....? Če ti pa to ne paše, adijo, ne beri več.

Punce, mi pa bomo jutri jedli spet govejo juho,še vedno pa ne morem jesti mesa, vam prav zavidam, ko pišete, kaj boste kuhale in seveda tudi jedle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
23.8.2007 19:01:28   
anariya

Ja ti kar jej, saj veš kaj pravjo, da ko si lačen morš jest.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
23.8.2007 19:08:03   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

24.08. itata
24.08. Bajsa
24.08. katka37
24.08. mlavla
24.08. matejjana (NS)

27.08. katka 37 (AC)
30.08. srečka nosečka
30.08. lillchy123
31.08. pina-1
03.09. pegica1 (AC)
03.09. mary_lou
03.09. speli
04.09. p@tricij@
04.09. mala_pikica
05.09. ŽogiMarogi
06.09. listek 1
06.09. lillchy123
07.09. polonca78
07.09. Suzi*
07.09. tamala_82
07.09. Lanchy
07.09. brina2006
07.09. nizy
11.09. anandrej
11.09. zoya24 (M)
11.09. Meti7707
11.09. bamby
11.09. amaya
11.09. misar
12.09. Mbee
12.09. torcica(pregled,THT)
12.09. dolenjka
13.09. larisa
13.09. Lara76
17.09. maja80
18.09. ella79
19.09. nuka
25.09. Shana banana (M)
11.10. Meti7707 (M)

držimo pesti za dobre rezultate vseh 5 februarčic!!! user posted image user posted image user posted image   jutri gre še zadnja februarčica na nuhalno.

Neposredna povezava do sporočila: 1741
23.8.2007 19:17:18   
srečka nosečka
Res je čudo, kako različno zdravniki delajo NS, predvsem kar se časa, posnetkov in slikic tiče. Sama sem bila pri dr. Pelkič, nama je naredila dva posnetka dolga 6,39 min in 6,46 min, pa še tri slikice priložila. Je bilo vredno tistih 60 EUR.  user posted image

Se pridružujem tistim, ki se ne morejo upreti filani papriki in pireju. user posted image
To bi lahko jedla vsaki dan. Pire pa tako ali tako k vsaki hrani. Njami.

Neposredna povezava do sporočila: 1742
23.8.2007 20:28:15   
Bajsa
Jooj vidm same filane paprike in pire...njamiiiiiiii!Morem prav mami poklicat, če mi jih bo skuhala, ker njene so seveda najboljše user posted image ! No da vam mal skomin naredim: se glih zdejle bašem z makaroni z drobtinami in sladkorjem! za večerjo same kalorije, za zajtrk same kalorije, za kosilo same kalorije, ni čudn da sm za 4 kg težja user posted image . Jutri pa spet kontrola, bomo vidli če mi bo podaljšala bolniško. Me še zmeraj tko svinsk boli križ. Se vsedem za pol urce za comp, pa me že peče ko norc, al pa zjutri, ko se zbudim. To je noro! Pa da ne omenim nenormalno bolečih glavobolov. user posted image  to ni več človeško user posted image ! Kje je šele februar user posted image ?

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
23.8.2007 20:34:02   
Bajsa
Ja kar se pa tiče NS. Midva z mojim user posted image  sva bla pa pri dr. Strahovi  v Domžalah. Plačala sva 60 €, pa sva dobila za to 13 slikic na cd, 2 izprintani, nažalost pa nič filmčka. Sicer sm mislna da bo kej tud posneto, sej v bistvu sem si želela smo srček imet posnet, pa pol na žalost ni blo nč. Sam pregled je trajal tam nekje 15 minut, nama je v glavnem vse razložila in sva bila z njo zelo zadovoljna.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
24.8.2007 6:53:47   
speli
Dobro jutro vsem
"Bajsa" tudi mene je močno bolela glava od 12 do 15 tedna, povedala to ginekologinji in mi je rekla, da je to čisto normalno, je pa posledica izločanja nenega hormona, ki poveča glavobole. glede na to, da sem noseča z dvojčki se je zadeva podvojilauser posted image
No ampak me je minilo, kak lekadolček pa bo boljš, če bo pa hudo pa mrzle obkladke in temna soba.

glede hrbtenice pa tudi jaz komej ustanem iz postelje, da ne omenjam kako je šele ustati iz službenega stola...katastrofa...
Tako, da komej čakam drug teden, da grem potem začetek septembra na bolniško in tam tudi ostanem

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
24.8.2007 7:49:09   
larisa
Dobro jutro čvekice,

vidim da ste se popoldne vse fino napapcale, pa skomine s hrano potešile in user posted image user posted image user posted image  je tako!

Midva z mojim dragim pa sva včeraj popoldan vpalačala najin zadnji ''samski'' dopust (seveda s slepim potnikom). kar na hitro sva se odločila, da bi blo lepo kam it in sva šla v agencijo in izbrala najbolj romantičen grški otok-Santorini! Juhuuuu se že tolk veselim.

Tko da če je katera že bila, zbiram informacije in napotke o otoku!

Pa lep danuser posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
24.8.2007 7:58:26   
Suzi*
Jutro!!!! Kje ste čveke??

Mene pa zdaj dva večera spet dajejo slabosti pa zgaga me peče. Ampak ne morem ugotovit od česa. user posted image  Možno da to pride zarad tečne šefice. user posted image user posted image  user posted image user posted image

No pa dajmo spet o hrani, mogoče bomo pino zbudile. user posted image  Za zajtrk je bil rogljiček in breskov sok, v službi bo pa sadje (hruške), sir in domači kruhek, za silo imam pa še Ego in corn fleks in mandeljne........sem prav bojno opremljena. user posted image user posted image  Za popoldne pa zbiram ideje, sam ne mi rečt, da naj jem filane paprike, ker so mi zdaj user posted image , po moje sem ena od redkih tule gor. user posted image  

Joj, punce, a se še kateri tako zeloooo ne da delat??????user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
24.8.2007 8:59:51   
MetiLu
Dan!

Dones smo dobr spal, me je pa prvi mail v službi prec tok raz...user posted image , da bi najrajši vse skup nekam poslala. Danes odhajava na dopust, pa mam še tok stvari za postorit, da sem že čist zmešana user posted image user posted image user posted image

Pa še slabo mi je spet mal user posted image , va pa tako pridno razpravljate o hrani.
Za statistiko, naslednji pregled imam 6.9., sem prestavila, ker bom še doma, pa je lažje kot pa med službo letat.

Pridno klepetajte naprej, jest moram delat, da bom lahko šla na počitnice user posted image user posted image

Se slišmo čez ene 10 dni.

pa pa

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
24.8.2007 9:05:09   
polonca78
daaaaan! kje pa ste?
danes se pa odlično počutim, ker sem se zjutraj končno spravila narest raztezevalne vaje. končno! sej najverjetneje se spet ne bi spravila delat, samo mi je križ začel nekaj nagajat in pol mi ni preostalo kaj drugega kot da jih grem narest. vsako popoldne greva z dragim še na sprehod, ne samo zaradi telovadbe, ampak se mi zdi enkratna priložnost, da se v miru pogovoriva. sem se pa že zmenila s kolegicami nosečkami in bodo začele hoditi na nosečniško aerobiko. skratka zdravo življenje na višku! user posted image user posted image user posted image

Suzi*, midva bova danes imela za kosilo mojo različico cesarjeve solate (ogromno mešane zelene solate, koščki popečenega piščanca, narezano trdo kuhano jajce, česnovi croutonsi, sveže nariban parmezan, sol, olje in balzamični kis). nekako si ne predstavljam, da bi naredila polivko iz surovega jajca user posted image user posted image user posted image .

čisto sva navdušena nad chicco vozičkom. vsa šla še zdej en dan vprašat in nama je vse razložila, tako da sedaj je pa že definitivno padla odločitev. user posted image seveda še ne greva kupit, ampak sva pa odločena. najbolj mi je všeč, da je trikolesnik, ampak hkrati pa ni tako glomazen (kot npr. quinny), da bi morala zadnje kolo sneti, da gre v prtljažnik. no skratka, čisto naju je navdušil. zdej pa moram it še kaj narest.

aja Suzi*, splooooooooh se mi ne da delat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
24.8.2007 9:17:34   
itata
Dobro jutro,
evo mene že iz pregleda v službici! Urin ok, počutje bp itak, teža - 2 kile imam več od zadnjič... mal več kot bi blo treba, ker ta glavno šele prihajauser posted image . Je pogledala na hitr z UZ - drugač bi mi sam preverla utrip srca dojenčka, ampak je mela glih vse prižgan pa mi je še dojenčka pokazala. madonca je že velik!! pa tko na boku je ležal in spal. prav smejat sem se začela pa pravi G kaj je tko smešno, sem rekla, da pač mi je hecno k tko tudi jaz spim na bokuuser posted image  pa vsa srečna sem bila, ker sem ga lahko na komot pogledala, ker se je maternica tolk dvignila, da se mi zdej že čez trebuh vse vidi! tko da moram rečt, da me je to danes veliko bolj razveselilo in ganilo kot NS kadarkoli!! pa še ugotovila sem, da ima moja G zelo dobr UZ aparat - se je dojenčku vidla cela hrbtenica - vretence po vretence!
tko da Polonca naslednji pregled imam 24.9. - morfologijo! no zdej pa res komi čakam. se mi zdi, da se zdej k sem vidla dojenčka k je že ful velik pa k se mi je trebuh začel delat, da ker počutim "bolj noseča". sej vem, da je smešn, ampak tko se počutimuser posted image
Katka mislim, da si me ti glede ravni železa v krvi spraševala: zdej mi je povadala, da sem rezultat imela 118, da spodnja meja je pa 120 - to ti napiše v materinski knjižici tam pod Hmg. več pa mi še zmeri ni uspelo izvedet... niti mi ni kontrolirala, če je zdej kej bolš k jem tablete... mal čudn, ampak ok. sej nisem tolk pod spodnjo mejo. bo že.
direktor mi je rekel, da naredim plan kaj bom do novega leta še uspela narest pa da se mal zorganiziramo:) dobr mi je ful k nič ne komplicira.
drugač pa Suzi: jaz sem že cel teden v službi (po dopustu) pa se me delovna vnema še zmer izogiba!!
lepo bodite še naprej.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.