bamby
|
dolenjka, pojej ti tiste aktivie vsaj 3 na dan. Važno je, da tistih otrobov dosti poješ, pa veliko moraš na tisto piti, da potem nabreknejo in poženejo naprej. Sem pa včeraj probala tsito lansko jakno . Morda bo še za kak mesec potem bo prav gotovo postala preozka . Zato sem že gledala Neckermann katalog in sem videla eno jakno za 25€ in en plašček za 40€. Mislim, da to ni tako veliko, če bo treba nekaj za silo izbrat. janey, tudi tvoj dragi bo kmalu doma. Kako je pa kaj pri mami? Tudi spiš pri njej? Jaz bi se tudi šla malo crkljat . Itata, jaz situacijo tvojega sopotnika čisto razumem. On sedaj premleva v sebi, kaj je storil, v kaj se je spustil. Vsa občutja in razmišljanja zaupa tebi, pa ne zato, da potem popizdiš, ampak zato, da mu pokažeš sočutje, da mu stojiš ob strani, da mu poveš kako spodbudno besedo. Zati itata, nikar ne izgubljaj živcev pred njim, ampak se raje izpovej nam, ker drugače se res lahko zgodi to, kar je rekla pina, da ga lahko na ta način tudi izgubiš. Me vemo, da si sposobna sama z otrokom živet naprej in se postavit na noge, vendar nikar to pred njim. On ne rabi takega razmišljanja, ker drugače ti bo res pobegnu, ker bo enostavno razumel narobe, da ti je pač v breme in da lahko čisto enostavno shajaš brez njega. OK, drži se, pa res mu napiši eno opravičilo, da se malo umiri!!! pina, bravo za joto, ampak drugič bolj nežno mešajta, da se res kaj ne užge suzi, pri vas je pa kot ponavadi sedaj, vse po starem?? Slišim, da dobro nabavljate sestavine . žogi marogi, mene prsi ne srbijo, ampak bolijo . Občasno so bradavice tako močno občutljivo boleče, da je obup. Mislim si samo, da se bo tudi to uredilo .
|