dolenjka
|
Tako, spet sem nazaj iz ilegale je varno pristal na Jožetu Pučniku, midva z pa si delava družbo in misliva nanj Drugače pa naj vam povem, da jota je seveda bla, ampak klinc, ko tut jota ne pomaga več da bi se prebava uredila. Bejbe, jaz grem 2x na teden na WC in to je za znoret . Filam se z jogurti, sadja na kamione, solatka, prepešačila sem od četrtka do včeraj sigurno 10 km pa ništa . Če se stanje do konca tedna ne izboljša, mi bo sestra iz LJ prinesla Portalak, ki je baje edino dovoljeno odvajalo (če izpustim klistir ) Drugače pa je za mano bolj slab teden tudi drugače. V četrtek sem imela pregled in sem bila ZELO ker mi ni naredil UZja, jaz krava pa nisem zatežila (itak moram vse sama plačat) in tako nisem videla , moj pa že drugi mesec ne in je bil tudi malo , pa tako je komaj čakal. Tako sem bla zmedena, da se še zdaj obtožujem zakaj nisem zatežila . No, MV je lepo zaprt, mo je pa s šiviljskim metrom zmeril dolžino maternice in nameril 16 cm. Prebrala sem, da naj bi bili ti cm nekako več ali manj usklajeni z tedni in zdej me to mal bega. To naj bi bila tudi neka smernica, če raste tako kot je treba So še kateri merili bušija? Kake ste imele rezultate? NO, pol sem pa G prosila za mal bolniške, da se mal spočijem in da sem malo z , ker ga tako pogrešam in sem psihično mal in je rekel NE Grrr pa tko sem se veselila, da bom šla za 14 dni v SLO. Zdej bom pač reskirala zadnje dni dopusta in šla 26.10. za 9 dni, kar ni slabo, samo dopusta mi je škoda. Imam pa v četrtek morfologijo ob 12h (Andrej - podatek za seznam) in komaj čakam, ker bom 30 min lahko gledala ! Ko sem se naročila sem vprašala koliko časa traja (ker grem med službo) in računam, da me niso z !! No, dovolj o meni! Suzi za Joto! Itata pa tebi za vedno boljšo situacijo Pina ti pa le poštimaj sosede, drugač bodo oni tebe, sej veš da se znajdejo tile... Bamby za tvojo plačo, čas je, da gredo (mo) na ceste in za sindikate! Vsem, ki imate bolečine v hrbtenici in križu pa se še vedno pridružujem AJa, pa še to sem pozabila povedat: celga boga sva nabavila ta vikend za našega . Kar nekaj bodijev, majčk, kapic, 2 copatke, pa 1 hlače na naramnice... Bom dala v album (se bo bolj slabo videlo, ker je vse belo, nežno rumeno in malo zeleno - če pa ne vemo spola), pa svežo sliko mojega bauhija. Uživajte in se tipkamo zjutraj!