|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
15.10.2007 14:29:36   
Janey
Aja...moja najljubša in zelo zdrava sladica zadnje čase:
pasirana skutica,jabolčna čežana iz hofera in malo cimeta (njaaaamiiii...bolše kot kera koli čokolada ali pa jogurt).

Nuka midva sma tudi na obletnico joticouser posted image  skuhalauser posted image
Mi smo tudi meli čistilno akcijo in morem se pohvalit da sem si stanovanje spravla v nulo (HVALA MAMI)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
15.10.2007 14:30:08   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

He he Suzi midva sva pa letos za najino 14 obletnico skuhala tamalo jotico user posted image .

Saj Lara z leti se jota manjkrat kuha sam je pa okus bolši user posted image .

Superca!!!! To vama je pa res ratalo!!!!! user posted image

Okus jote je pa zdej res boljši. Se tud jaz strinjam!!! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
15.10.2007 14:35:48   
*Naja
Še nekaj mi povejte. Jst sem dobila ogromno....ampak res ogromno cotk za našo malo bejbo. Rečeno mi je bilo, da naj preberem in obdržim, kar se mi pač zdi ok....ko stvari ne bom več potrebovala pa jih bom vrnila, da bodo krožile dalje, še do kakšne druge bebice. No, jst sem stvari prečekirala in seveda je kar dosti takšnih, ki mi ne bodo prišle v poštev. Zdej pa ne vem, kako kaj gledajo ljudje na to, če jim bom zdej ene 3-4 vreče cotk nazaj privlekla in rekla, da jih pač ne rabim. Mislim, sj vem, da je ful glupo, sam brezveze se mi pa tudi zdi, da bi zdej hranila doma vse to, ko že imava itak malo stanovanje. Ker najprej sem imela plan, da bom vse te stvari zapakirala in jih vrnila skupaj s cotikami, ki mi bodo prav prišle, ampak bodo slej ko prej premajhne in jih bom pač dala nazaj. Joj, kakšni problemi. Torej, a jih naj vrnem že zdej, al potem, ko jih bo moje dete že itak prerastlo?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
15.10.2007 14:43:12   
pina-1
punce meni se pošteno po joti luštauser posted image user posted image user posted image  bomo videli če je ne bomo že popoldne skuhaliuser posted image user posted image user posted image

kar se cotik tiče...jaz vrnem ko odrabim vse na enkrat....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
15.10.2007 14:48:44   
katka37
Suzi, ja, ogenj, bom probala še pojačat, ampak bo težka. Mogoče bo tudi pri nama kriv malo daljši staž (skoraj 16 let), pa najina leta tudi niso več za pogoste jote, pa služba, otroci..... Ampak kar je preveč je preveč. Je sledil danes dolgotrajni pogovor, zdaj pa greva po nakupih za joto. Ko smo bili mladi, smo jo bolj hitro pojedli, zdaj pa če jo že jemo, jo jemo kar nekaj časa, Kaj pravišuser posted image ?

Janey in Lara, uživajta v joti, bodita veseli.

Janey, jaz sem si tudi že poiskala papirje za vse po internetu in si jih natisnila, jih je kar nekaj. Jih dobiš pa tudi na CSD, ampak rabiš kar nekaj časa, da jih izpolniš. Nekje konec novembra ali decembra nam bo dal G potrdilo o PDP, 60 dni pred PDP moraš iti  na CSD urejat in potem ti oni vse povejo tudi dalje.

Iz bolnice pa obvezno v lupinici.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
15.10.2007 14:48:47   
bamby
Lara, pri nas cotke tudi krožijo. Moževa sestra jih je dala meni, jaz moji sestri, ona spet nazaj moževi sestri in zdaj jih bom spet dobila jaz, jaz jih bom dala.....in tako naprej. Ko jih dobim, bom pregledala, kar bom rabila, ostalo zapakirala in bo ostalo pri meni, dokler ne bo spet kdo rabil, pa imam tudi jaz majhno stanovanje.
Ne vem, če je ravno na mestu, da daš nazaj že zdaj, kar se ti zdi da ne potrebuješ user posted image . Malo razmisli! Po moje je bolje dati vse skupaj nazaj, ko boš enkrat odrabila.

Itata, oprosti, nate sem pozabila user posted image . Vidim, da se ti stvari urejajo kot je treba user posted image .

Jaz pa tudi dolenjko pogrešam. Ali morda še vedno kuha joto user posted image ? Ni kaj, moramo vse priznati, da kar je dobro, je pa dobro user posted image . Se pa tudi jaz strinjam, da ko enkrat postaneš izkušen-mojster kuhanja, se okus močno izboljša user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
15.10.2007 14:54:31   
lillchy123
evo spet mene pa spet bolj na hitro!
Jst bi zdej sam še JOTO jedla.... Moj dragi se najprej ni pritoževal, je bil navdušen, ampak zdej me pa že mal čudno gleda, ko jo glih pojeva, pa mu jst rečem da bi še..user posted image  Še mal pa se mi bo skrivat začel.. user posted image user posted image
Vse ok, sam čist prenizek pritisk 90/35, fullll boli glavauser posted image user posted image .. z virozami se pa šeborim. Mah, bomo vidli kaj bo rekla G v petek. Sem se pa naročila na 3D v Dravlje- 21.11. JUPI!!! Upam, da mi končno uspe dobit kak filmček al pa vsaj kako lepo slikco.
Dons sem v službi že od 6.40, prej sem še 10 min avto drgnila in tajala, pa upam, da bom do 20h zaključila. A še ktera komi čaka, da ostane doma?  
čauči bauči 

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
15.10.2007 14:57:45   
katka37
Lillchy, mislim, da smo počasi že vse take, da komaj čakamo, da ostanemo doma. Meni se bo sicer to zelo kmalu uresničilo, najprej sem se otepala, zdaj pa se že veselim.

Suzi, sicer rada marsikaj ustvarjam, ampak pletem pa več ne.

Ste spregledale o moji težavi, glede občutka, ko se dvignem, kot da se mi nekaj "odlepi" v trebuhu in zraven je pekoča bolečina?Se še kateri dogaja podobno?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
15.10.2007 14:58:34   
bamby
Lilči, pa si ti sploh še živa s takim pritiskom user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4034
15.10.2007 14:59:32   
Janey
Punce in fant...grem..lep dan vam želim...papa

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
15.10.2007 15:15:51   
srečka nosečka
Če ne bo kmalu 16.00 bom zaspala kar v službi na mizi.
Mislim samo še na user posted image .

Morda me je zdelalo včerajšnjo praznovanje RD očeta. Pa sem se namučila z degustacijami vseh dobrot.
Verjetno sem zato tako adijoooo danes.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
15.10.2007 15:18:08   
Suzi*
Lara, mogoče vseeno vrneš takrat ko ne boš več rabla, edino če katera kaj prej rabi, daš pač naprej.

Katka, midva nič kaj dalj časa ne jeva kot prej. user posted image  Tud včasih še kakšno na "exs" če je ravno taka prilika. user posted image  Samo lahko bi blo pa malo bolj pogosto na jedilniku, to pa.
Tistega občutka v trebuhu pa nimam. Me pa včasih samo nekej peče v okolici popka.

Lilči, ti kar jej joto, da ti vsaj malo pritisk dviguje user posted image , ker tole je pa noro kako nizkega imaš. user posted image

Pina, ti kar navali na joto.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
15.10.2007 15:33:34   
pina-1
evo sem vas prišla še pozdravit, ker je bla zdej nora ura v službi...

grem najprej na segedin pol pa upam, da pade sladica v obliki jote.,...če ne bo zvečer za večerjo garant...ker se mi že rola po njejuser posted image user posted image user posted image user posted image

katka jaz tudi nimam takega problema kot ti...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
15.10.2007 15:36:07   
lillchy123
ja zgleda, da bolj ko vpijejo name v službi, nižji pritisk imam user posted image user posted image user posted image  pa sem bila že vesela, ker odkar sem user posted image , sem prvič v življenju imela visok pritisk 120/80 in me ni bolela glava sploh...al je pa to zarad preveč jote?user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
15.10.2007 15:42:09   
misar
AH JOTA...men se je danes spet lušta...ja očitno včeraj ni bilo dosti user posted image user posted image user posted image  ubogi moj dedec, ne vem, če prav razume kako lahko padam iz ene skrajnosti v drugo...sam še pisano gleda in upa na čim več skrajnosti v tej smeriuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4040
15.10.2007 15:44:59   
srečka nosečka
še moja mnenja na vaša vprašanja

lara - jaz sem imela tudi pomisleke, kaj na s stvarmi, ki jih bom dobila in jih ne bom potrebovala. Bom jih shranila za tako dolgo, da jih user posted image  preraste in kasneje vrnila.

Katka - glede tvojih bolečin, jaz kaj takega ne čutim

Lillchy - vsak dan bolj razmišljam, da si vzamem nekaj počitka, res nisem zadnje dni najbolj pri močeh.

Baje sta 6. in 7. mesec bolj tako tako glede počutja. V zadnjih dveh pa si spet  na višku z energijo.
"Stare mame" popravite me, če ni tako.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
15.10.2007 16:18:41   
MetiLu
Bamby glede plače... jaz sem danes dobila mojo prvo plačo kot redno zaposlena, pa je tud prava revšna. Sem si računala, kolk bom imela porodniške, pa ne vem če jo bom mela 300€, tako da bo bolj sušno leto...

Nehite mi s tole joto user posted image  moj ima dones šiht do 20.00, bo mogoče tud pri nas kej dogajal. Pa še na depilacijo grem po službi user posted image

Katka, takšnega občutka kot si ga opisala še nisem mela, me pa koža tik pod zizami ful zateguje, pa včeraj me je tok uščipnilo na desni strani trebuha, sem mislna da bom kar dol padla, samo pomojem je bilo to kej v črevesju user posted image

Sem pa zdanjič štela še tedne do porodniškega dopusta in jih je še celih 13 in 5 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
15.10.2007 16:38:28   
MetiLu
No, pa sem sama ostala tlele. Ko je ura 16.00 vse nekam zbežite. Kakšne dobre delavnike mate punce...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
15.10.2007 16:50:25   
lillchy123
meti, jst sem še tle, sam še vedno polno zaposlena... user posted image  Doma pa jota čakauser posted image user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
15.10.2007 18:15:33   
*Naja
Hvala punce....Verjetn je res najboljše, da cotike spravim in potem vse skupaj vrnem.

Zdej grem pa v sobo, ker je moj po službi šel mal pančkat. Se bom mal k njemu stisnila...mogoče nama bo pa kaj kislega zapasalouser posted image . Madonca...res je fajn tole 2.tromesečje....energija na višku, čeprav opažam, da sem zadnje dneve spet nekoliko bolj utrujena in da potrebujem mal več počitka.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 4045
15.10.2007 19:04:23   
katka37
Imam še eno vprašanje - če kdo bere o tej naši joti, kaj si misli, glede na to, da se nam nonstop lušta ?
user posted image

user posted image    ali   user posted image       ali   user posted image

Lara, nikdar ne veš, kaj ti pride prav, pusti še, pa boš potem videla, kako in kaj. Mi smo v stanovanju sicer in ko česa nisem potrebovala, sem kar koliko toliko sproti vračalo, da mi ni jemalo prostora.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
15.10.2007 19:13:21   
bamby
Meti, res je kriza s temi plačami user posted image . Ampak jaz imam tudi že 16 let delovne dobe, plača pa taka. Res sem računala na vsaj 30€ več, sedaj pa so me razočarali na celi črti, cene v trgovinah so šle pa v zadnjih 14 dneh drastično navzgor. Poleg tega se poznaše to, da odpadejo vsa nadomestila za prehrano in prevoz, zato je vse skupaj še toliko manj. Sploh pa naše podjetje: navzven sama hvala, znotraj pa user posted image . Danes bodo prav gotovo vsi razočarani, ne samo jaz. Je tudi mož dobila slabo plačo, pa čeprav je imel 2 šihta nadur.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
15.10.2007 19:16:01   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Imam še eno vprašanje - če kdo bere o tej naši joti, kaj si misli, glede na to, da se nam nonstop lušta

Po moje si misli, kako smo februarčice prestradane, da bi kar naprej jedle kislo zelje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
15.10.2007 20:39:41   
dolenjka
Tako, spet sem nazaj iz ilegale user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  je varno pristal na Jožetu Pučniku, midva z user posted image  pa si delava družbo in misliva nanj user posted image
Drugače pa naj vam povem, da jota je seveda bla, ampak klinc, ko tut jota ne pomaga več da bi se prebava uredila. Bejbe, jaz grem 2x na teden na WC in to je za znoret user posted image . Filam se z jogurti, sadja na kamione, solatka, prepešačila sem od četrtka do včeraj sigurno 10 km pa ništa user posted image . Če se stanje do konca tedna ne izboljša, mi bo sestra iz LJ prinesla Portalak, ki je baje edino dovoljeno odvajalo (če izpustim klistir user posted image  ) user posted image

Drugače pa je za mano bolj slab teden tudi drugače. V četrtek sem imela pregled in sem bila ZELO user posted image  ker mi ni naredil UZja, jaz krava pa nisem zatežila (itak moram vse sama plačat) in tako nisem videla user posted image , moj user posted image  pa že drugi mesec ne in je bil tudi malo user posted image , pa tako je komaj čakal. Tako sem bla zmedena, da se še zdaj obtožujem zakaj nisem zatežila user posted image .  No, MV je lepo zaprt, mo je pa s šiviljskim metrom zmeril dolžino maternice in nameril 16 cm. Prebrala sem, da naj bi bili ti cm nekako več ali manj usklajeni z tedni user posted image  in zdej me to mal bega. To naj bi bila tudi neka smernica, če  user posted image  raste tako kot je treba user posted image  So še kateri merili bušija? Kake ste imele rezultate?
NO, pol sem pa G prosila za mal bolniške, da se mal spočijem in da sem malo z user posted image , ker ga tako pogrešam in sem psihično mal user posted image  in je rekel NE user posted image  user posted image  user posted image  Grrr pa tko sem se veselila, da bom šla za 14 dni v SLO. Zdej bom pač reskirala zadnje dni dopusta in šla 26.10. za 9 dni, kar ni slabo, samo dopusta mi je škoda.
Imam pa v četrtek morfologijo ob 12h (Andrej - podatek za seznam) in komaj čakam, ker bom 30 min lahko gledala user posted image ! Ko sem se naročila sem vprašala koliko časa traja (ker grem med službo) in računam, da me niso z user posted image  !!

No, dovolj o meni!
Suzi user posted image  user posted image  user posted image  za Joto! Itata pa tebi za vedno boljšo situacijo user posted image  user posted image  user posted image
Pina ti pa le poštimaj sosede, drugač bodo oni tebe, sej veš da se znajdejo tile... Bamby user posted image  za tvojo plačo, čas je, da gredo (mo) na ceste in user posted image  za sindikate!
Vsem, ki imate bolečine v hrbtenici in križu pa se še vedno pridružujem user posted image

AJa, pa še to sem pozabila povedat:  celga boga sva nabavila ta vikend za našega user posted image . Kar nekaj bodijev, majčk, kapic, 2 copatke, pa 1 hlače na naramnice... Bom dala v album (se bo bolj slabo videlo, ker je vse belo, nežno rumeno in malo zeleno - če pa ne vemo spola), pa svežo sliko mojega bauhija.

Uživajte in se tipkamo zjutraj!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
15.10.2007 20:44:46   
mary_lou
ja dolenjka men so namerili 17 cm pa tud ne vem kaj to pomeni

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?