dolenjka
|
Itata žal mi je za tvojo situacijo. Tudi moj se je pred 3 leti ločil, samo je pa res, da otrok ni bil majhen, ampak že cel dec, le malo mlajši kot jaz, zato je težko primerjat. Je pa ločitev bila samo vprašanje časa in še danes pravi, da še dobr da me je srečal. Pa da se razumemo, niti mal nisem težila, da naj se loči, ker se poročeni ponavadi ne ločijo zaradi ljubic. Je pa tko, da je tudi mojmu mal psiha ponagajala, ker take stvari so stres, ne glede na to, kaj in kako je še z dodatnimi "oteževalnimi okoliščinami". Ja, lohk je zdej men tle nabijat da ga poskusi razumet, sam je res. Žal je situacija taka, da si ti vedela da je vezan in si vedela da je otroček med njima, zato moraš vse to sedaj vzeti v zakup. Prosim, ne bodi huda name. Jaz sem outsiderka in zato lažje "trezno" razmišljam. Opraviči se mu za "nerazumevanje" in mu na čim lepši način poskusi razložiti, da ti si samo ženska, ki ga ljubi in ti je težko. POvej mu, da je sedaj, ko si noseča še malo težje, ker svoje naredijo še hormončki (kar je res). Razloži mu, da mu boš stala ob strani, vendar naj se potrudi in tudi on poskuša tebe razumeti. Konec koncev je pa tko, da silit ga v neko zvezo nima smisla, čeprav se mi zdi, da tale tvoj "revček" ne ve kaj bi Tudi on mora pojest kar je skuhal in če je zaj... pri receptu, se lahko žali sam sebi, ker je polnoleten, pravno sposoben, ima 2 roki in 2 nogi in več kot očitno tudi tič . Včasih je treba z glavo, fant!! Pa še 1x prosim, ne bodi huda za tako direktno mnenje!! Drgač kar se ziz tiče, mene moje pečejo, še posebej leva, ki mi je že 2x spustila Rast se je pa malo ustavila, sam bradavide so pa res velike