|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
16.10.2007 10:35:19   
misar
mene pa bradavice ne bolijo niti ne srbijo...problem imam, da me začnejo pečt ko sam vrag, mam občutek, da se mi bo modrc vnel user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
16.10.2007 10:36:47   
ŽogiMarogi

mene tudi fulll oči pečejo in bolijo, pa ne vem če lahko kake kapljice uporabljam..zaenkrat si samo s kamilico lajšam, čeprav mi tokrat nič kaj ne pomaga. Pa tudi zaprt nos imam in mi inhalacija nič ne pomaga. Jooj, pol pa ne morem dihat ponoči.
Kaj predlagate?

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
16.10.2007 10:43:19   
dolenjka
Itata žal mi je za tvojo situacijo. Tudi moj se je pred 3 leti ločil, samo je pa res, da otrok ni bil majhen, ampak že cel dec, le malo mlajši kot jaz, zato je težko primerjat. Je pa ločitev bila samo vprašanje časa in še danes pravi, da še dobr da me je srečal. Pa da se razumemo, niti mal nisem težila, da naj se loči, ker se poročeni ponavadi ne ločijo zaradi ljubic.
Je pa tko, da je tudi mojmu mal psiha ponagajala, ker take stvari so stres, ne glede na to, kaj in kako je še z dodatnimi "oteževalnimi okoliščinami". Ja, lohk je zdej men tle nabijat da ga poskusi razumet, sam je res. Žal je situacija taka, da si ti vedela da je vezan in si vedela da je otroček med njima, zato moraš vse to sedaj vzeti v zakup. Prosim, ne bodi huda name. Jaz sem outsiderka in zato lažje "trezno" razmišljam. Opraviči se mu za "nerazumevanje" in mu na čim lepši način poskusi razložiti, da ti si samo ženska, ki ga ljubi in ti je težko. POvej mu, da je sedaj, ko si noseča še malo težje, ker svoje naredijo še hormončki (kar je res). Razloži mu, da mu boš stala ob strani, vendar naj se potrudi in tudi on poskuša tebe razumeti.
Konec koncev je pa tko, da silit ga v neko zvezo nima smisla, čeprav se mi zdi, da tale tvoj "revček" ne ve kaj bi user posted image  Tudi on mora pojest kar je skuhal in če je zaj... pri receptu, se lahko žali sam sebi, ker je polnoleten, pravno sposoben, ima 2 roki in 2 nogi in več kot očitno tudi tičuser posted image  . Včasih je treba z glavo, fant!!
Pa še 1x prosim, ne bodi huda za tako direktno mnenje!! user posted image

Drgač kar se ziz tiče, mene moje pečejo, še posebej leva, ki mi je že 2x spustila user posted image  Rast se je pa malo ustavila, sam bradavide so pa res velike user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
16.10.2007 10:44:54   
bamby
žogo marogi, kar operil si kupi, pa si ga dajej v nos. Jaz imam alergijo, zato ga uporabljam vsak dan, pa sprej za v nos in antibiotike vse v nos. G je rekel, da lahko, ker je lokalna uporaba.

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
16.10.2007 10:45:24   
vrtnica76
Tošeta je pa res škodauser posted image Pa tak fejst decuser posted image Sploh ne dojamem...

Bamby, tut moje bradavičke so zelo boleče pa prsi tut,aučuser posted image !

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
16.10.2007 10:46:12   
Suzi*
Bamby, hvala za skrb. user posted image  Pri nas je zdaj ok, smo skuhali joto in zdaj uživamo sadove, pa mal sestavine za novo kupujemo. Fajn je, mogoče celo boljš kot prej, ko se je vse na kup nabiralo in je blo nezadovoljstvo z obeh strani. Je pa res fajn se mal tule na RR spucat da ne smetimo preveč doma. user posted image user posted image user posted image  

Hm, bradavice mene občasno samo zaščemijo, tako kot preden pride pri dojenju mlekec ven, ampak teče ven pa še nič. Bolijo me ne, srbijo tudi ne, so pa velike in kolobarji tudi. user posted image

Žogi Marogi, kapljice za oči komot uporabljaš, pa daj si tudi ponoči na radiator mokro brisačo pa par kapljic kakšne zadeve za inhalacijo gor nakapaj (jaz dam olje 31), al se pa kar malo pod noso namažem, pa je lažje dihat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
16.10.2007 10:49:51   
dolenjka
OK Bamby, bom šla man Neckermanov katalog na net pogledat, ker tu ga ni user posted image  50 EUR še dam za jakno, več pa res ne, sam ne vem kakšno št naj si naročim, da mi ne bo v iber prevelika čez rame, ker tja se nisem nič zredila user posted image
Pol pa najboljš, da si kar na SLO naslov naročim in mi lubi prinese gor, če bom pa hitra, mi pa dostavijo med 1. nov prazniki, ko bom jaz dol user posted image  Kolk časa pa traja, da dobavijo ponevadi (če je na zalogi)??

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
16.10.2007 10:53:52   
Janey
A katero trebuh boli na dotik? Mene že par dni tak na malo močnejši dotik boli trebušček...pa ne vem kaj bi to bilouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
16.10.2007 11:02:12   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

A katero trebuh boli na dotik? Mene že par dni tak na malo močnejši dotik boli trebušček...pa ne vem kaj bi to bilouser posted image

user posted image  mene ne.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
16.10.2007 11:07:34   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

OK Bamby, bom šla man Neckermanov katalog na net pogledat, ker tu ga ni user posted image  50 EUR še dam za jakno, več pa res ne, sam ne vem kakšno št naj si naročim, da mi ne bo v iber prevelika čez rame, ker tja se nisem nič zredila user posted image
Pol pa najboljš, da si kar na SLO naslov naročim in mi lubi prinese gor, če bom pa hitra, mi pa dostavijo med 1. nov prazniki, ko bom jaz dol user posted image  Kolk časa pa traja, da dobavijo ponevadi (če je na zalogi)??

To boš pa težko trofila tako št. Poglej, če boš kaj našla na balon ali na zvonec, drugače pa jaz računam, da mi bo pač prevelika, samo da ne bom odpeta zunaj hodila, potem jo bom pač komu podarila. Verjetno pa bi mogla kar kaki 2 številki večje nabavit (normalni kroj).

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
16.10.2007 11:10:54   
misar
Men je pa mami ful lep pončo za zimo naredila, priporočam, da si to nabavite, se ful lepo nosi, pa še trebušček ni ovira, saj je širok!

Janey: mene nič trebuh ne boli, sam če se kaj preveč pretegujem me bolijo vezi v trebuščku

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
16.10.2007 11:13:32   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

janey mene je tako bolelo prejšnji teden okoli popka..ša ne če sem orng pritisnila ampak že na rahel dotik..Verjetno se koža in maternica širita pa te zato tako boli... no mene je po parih dneh nehalo bolet.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
16.10.2007 11:16:30   
Janey
Sem slišala za tošejauser posted image user posted image  res žalostno, da se takšne stvari dogajajo. Taki mladi umirajo na cesti. Ampak usoda je usoda. Makedonija je šokirana...razumljivo.

Čudno da me to boli...no sej imam hvala bogu kontrolo v četrtek.

Če boste kaj kupovale v Chiccotu imajo v soboto v BTC 15% popust. Ne vem če imajo to vsako soboto al kako, za to pa vem, ker sem klicala za eno jajčko in so mi rekli da naj pridem v soboto, ker je takrat popust.

Take čudne volje sem danes...mojega lubija pogrešamuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
16.10.2007 11:17:34   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Men je pa mami ful lep pončo za zimo naredila, priporočam, da si to nabavite, se ful lepo nosi, pa še trebušček ni ovira, saj je širok!

A je tvoja mami šivilja? Iz česa ga je pa naredila??? Imaš kakšno fotko? Ker pončo bi pa tud jaz imela, za zdej pa tud za poznej. Mi je ful všeč.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
16.10.2007 11:20:39   
dolenjka
Ja, en pončo imam pa tudi jaz že ogledan, sam iščem kakega, ki bi bil še daljši (ta je do pasu in ko bo buši zelo velik se lahko zgodi, da bo prekratek user posted image  )!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
16.10.2007 11:22:13   
bamby
Sem pozabila še pripisat, da če imajo artikle na zalogi, jih dobiš že v kakšnih 5-7 dneh, drugače je pa potrebno nekaj počakat od14 dni pa tudi do 1 meseca. Sploh ti pa po spletu napiše, ali je izdelek na zalogi, ko ga daš v košarico. Drugače pa pokličeš pa vprašaš, če je na zalogi.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.10.2007 11:24:24   
mary_lou
dolenjka jest sm bla v 19 tednu pa 3 dni k mi je 17 nameru, zdej na morfologiji mi pa tega ni meru je reku da bova spet naslednic to zmerla

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.10.2007 11:24:35   
misar
Ne moja mami ni šivilja, sam zna pa ful dobr šivat. Je našla v eni reviji ful lušten kroj za pončo, ga mal po svoje priredila in je res super. Dolg je kar precej čez pas, tako, da trebušček ne bo ovira, tud, ko še poraste user posted image  Je v kamelji barvi, pa super barve podloga. Lepo se nosi, prav fency zgleda. Se slikam pa ga dam gor. zmenjeno?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
16.10.2007 11:26:48   
Suzi*
Misar, hvala. Komaj čakam fotko.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
16.10.2007 11:30:21   
bamby
TU JE LINK ZA EN PONČO, KI MI JE KAR VŠEČ, PA ŠE DRAG NI.

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2388837

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
16.10.2007 11:42:47   
Janey
Kaj ve kupujete v necermanu? Jaz imam bolj slabe izkušne. Zarad moje butaste postave moram vse poskusit. In tole z necermanom mi nikakor ne zneseuser posted image
tale pončo pa res ni drag!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
16.10.2007 11:46:23   
bamby
Jaz kupujem kar vse od kraja(spodnje perilo, hlače, puloverje....). Prav danes čakam paket hlač za moža, ki v ponedeljek praznuje RD user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
16.10.2007 11:49:29   
vrtnica76
Jest največkrat naročam spodnje perilo, kakšne majice, jakne-kar se pa tiče  hlač ali krila pa še nisem naročila, ker dvomim, da bi pasalo na mojo postavo.So me pa že tudi večkrat razočarali s tem, da niso imeli stvari na zalogi in tudi rok dobave ni znan.To me pa razkuri kotuser posted image .
Pogrešam pa, da nimajo kakšnih stvari za nasuser posted image .Se spomnim, da so pri Quelleji lani nekej imeli-fill lušne stvari.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
16.10.2007 11:54:16   
vrtnica76
No bamby, tut jest sem prejšnji teden pričakovala nekaj za možeka za njegov RD pa sem dobila z enim dnem zamude-ful smotan,pa še gat  niso imel na zalogini  so poslal samo trenerko, jest pa sem dobila komplet CD s klasično glasbo, tko da z user posted image zdej uživava ob poslušanjuuser posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
16.10.2007 11:58:35   
dolenjka
Evo, glih tega sem prej najdla in ga hotla naročit, pa ne vem, al je črne barve al ne? Bomo mele vse februarčice enake. Si predstavljate, da pridemo ene 4 rodit v isto porodnišnico in vse v teh pončotih tam strašimo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sej res bejbe, kje boste rodile? Jaz v POstojni, če bom prišla do tja user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?