Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Lepo bodte.....a ne bi blo fino, da se to moje zelje spremeni zvečer v joto??? Hja, bli so dobri nameni, pa se je tako čist kontra obrnilo, da mi je danes samo za jokat. Danes grem na piknik po službi za sodelavkin 40 RD, za katerega je moj vedel že od prejšnjega tedna, včeraj pa totalni izpad, da kaj je to zaen piknik, pa zakaj med tednom, pa če se gremo k tja gor.......mislim, halooo!!! Sem ful žalostna in pobita. Matr jim deci egoistični!!! Ko hoče ženska kam it, je cela panika, njega pa itak cele dneve ni doma, da ne govorim, da velikrat sploh ne vem, kje je, ker mi ne pove inmoram pol dobesedno zvlečt iz njega. Mah, upam, da ste ostale bolje, pa da bostefajn čvekale in me v boljšo voljo spravle. Ker zdele sem čist na dnu psihično. Pa se ne bom dala. Itak grem na piknik, tud če ne bom dolgo, kar itak nisem imela namen bit, ker bo mraz. ----- Zjutraj sem bla že v laboratoriju, dala kri, jutri popoldne pa imam M. Komaj čakam, čeprav zdaj samo upam, da bo do jutri spet tudi zvok in ne samo slika doma. Če mu je pa tako vseeno, da še svojga otroka ne bo šel pogledat, pol naj pa kar nekam drugam gre!!!!! Pa lep dan vsem!!!