MetiLu
|
Čav nosečke, evo mene z bolniške. Še vedno sem na antibiotikih, samo sem šla kar delat, ker se boljše počutim. Sem vas komaj prebrala, ker ste tako pridne čvekulje. Anandrej, za naslednji seznamček mi lahko popraviš starost na 25 let, pa če si od NS naše dete ni premislilo, bova imela V četrtek imam M, pa potrdim glede spola. Komaj čakam, da malega junaka vidim. Tolk že brca, da ga je sedaj tudi moj že začutil čez trebušček , pa men je tok hech, ko zvečer opazujem trebušček, pa se tako malo zvija, pa dviguje Glede zizik, upam, da bojo kej večje ostale, men so trenutno prov všeč, čeprav se mi zdi, da se že kak mesec in pol niso nič povečale, tako, da z modrčki nimam takih težav (sem v 2. mesecu 2 večja kupila, pa jih skoz nosim) Prosim za navodila, kako se pride do Ikee, midva bi tudi rabila it v nabavo. Punce, sem gledala mal vaše albumčke, pa imate res že lepe trebuščke, saj moj se pa tud že ful boči, pomojem, da bom čist spredaj nosila . Sem pa od začetka pridelala 5 kg (imam novo pridobitev v kopalnici - tehtnico ). Pridno papajte še naprej!