|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
9.10.2007 14:11:08   
dolenjka
Samo preverjam: sej krvavice niso prepovedane v nosečnosti, a ne? Jaz jih že 1 teden sanjam in če bo vse po sreči, mi jih moj možek jutri prinese user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
9.10.2007 14:12:53   
MetiLu
Aja, sva pa ta vikend kupila avtosedežek, v babycentru je bil znižan na 50€, če katero zanima.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.10.2007 14:14:36   
pina-1
dolenjka njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaneloni..jaz bi tudi...
pri nas pa še nič ni na vidiku..včeraj se mi ni dalo kuhat za danes..je mami neki govorila da bo peperonato nardila ( suziuser posted image ) no če jo bo bo super, če ne bojo jajčka padla pa hrenovke ali pašta...bom sedaj gospoda moža poklicala kaj bi oni jedliuser posted image user posted image

suzi a se ti dopade moj opis mojih oblin???user posted image user posted image

ej punce sem na RR brala kaj se je eni avgustovki zgodilo s tamalo. Ji je dvakrat nehala dihat. Enkrat doma drugič pa v bolnici. Še sedaj ne vejo kaj je s tamalo narobe.. Jaz sedaj prav pošteno  razmišljam da bi si kupila Angecare...

Dolenjka poglej ti malo v bruslu kolko te stvari tam koštajo... Pri nas je svinjsko draga ( čez 100€)... Decemberka Alice jo je pa preko e baya kupila za 78€. Kaj ve menite???'

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.10.2007 14:16:34   
Janey
Jaz sem tut o angelcare razmišljala. Malo bolj varno se počutiš.

Meti katera Ikea?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.10.2007 14:20:00   
Janey
anandrej za evidenco:
pregled 18.10.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.10.2007 14:20:06   
Suzi*
Dolenjka, jaz sem jih tudi že jedla (krvavice). Samo fino jih speči, pa bo.

Pina, kaj pa vem. To ima punčka verjetno prirojeno in je zelooo redko. user posted image  Jaz si ne bi delala nepotrebnih stroškov.....
Pinči, a ti mene spet mal.... user posted image ??? user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.10.2007 14:20:50   
pina-1
meti za Ikeo v gradzu ne vem..jaz sem šla v Padovo... pa je čisto izi za najt....Samo po ac greš proti venezii in pol naprej proti padovi..greš ven za padovo est in takoj ko plačaš cestnino je ikea...je 100000000000000% ne more falit... Vam pa povem, da je tam tolko stvari za videt,d a se splača it čimprej ker jaz sem komaj zdržala s tem trebuhom.... Do poroda ne vem če bom še šla, ker bi me pobralo od bolečin in utrujenosti.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.10.2007 14:21:18   
MetiLu
Ja kaj pa vem katera, najbližja user posted image  hahahaha, nikol ne kupujem čez mejo, tako da se  bom pomojem še zgubila user posted image  V Avstriji je, ne?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
9.10.2007 14:22:31   
srečka nosečka
meti - verjetno je bila to samo "vikend akcija", al ne?
Sem šla gledat, pa ne vidim nobenega tako ugodno.

Če katero zanima v info user posted image
Izbrala sva si voziček QUINNY FREESTAYLE 3XL, pa v BC stane cca. 540 EUR,
na socek.si pa enak komplet 460 EUR.

Sem opazila, da je potrebno ves čas kaj brskat po netu.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
9.10.2007 14:23:09   
MetiLu
ja ampak je to res, mene je tudi že začelo v križu sekat. Sva šla včeraj na prehod z mojim  user posted image  za 20 min, pa sem se komaj domov privlekla user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.10.2007 14:23:17   
Suzi*
Sem šla jaz dva mesca pred porodom v Graz po velikih nakupih (Ikea je takoj za prvim rondojem ko prideš v mesto, ne moreš sfalit), pa sem po celem dnevu nakupov imela občutek da mi bodo noge odpadle, da me bo kap od utrujenosti in da mi bo kar trebuh odpadel. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.10.2007 14:24:09   
pina-1
mah sej stroški so res dodatni..vendar pa jaz za tega dojenčeta nisem kupla nič razen par oblekic... Vozek mam, previjalno ne bom mela, bom kar na predalniku, stolčke mam, postelco tudi mam, gugalnik dobim, stajico tudi, praktično ne rabim čisto nič.
Je pa res, da se mi je miina varuška pokvarla in moram klupit nekaj novega, ker mi smo dosti venih ali pri mami in se nam je pri Mii obrestovala kar dobro... IN če pogledaš da je ena pametna varuška od 80€ naprej dodaš eš malo pa maš še blazinico... ma ne vem,.....

Suzi malo te pa moram,.... no da vidimo kdo še ne ve kaj je peperonatauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.10.2007 14:26:10   
Janey
No še ti jaz kar povem za graz...tut čist na izzi...po avtocesti greš proti grazu in potem prideš do enega velikega rodnoja v katerem pelješ prvo sedno za šoping center west in potem si kar v ikei..tam moraš sicer zavit na levo, ampak je ikea pred tabo skorajuser posted image  ni panike...če si pa šparovna kot mi..pa se pelješ po stari cesti (v mb greš smer šentilj in se pelješ samo ravno in ravno (vmes je enih par rondijev) in potem prideš do enega velikega križišča kjer greš levo za seiersberg, desno pa za ikeo...in se pelješ še samo naprej, kaj vem kak km in potem imaš v enem velikem križišču na tabli šoping center west napisano in zapelješ levo za to in prideš kot na neko hitro cesto na kateri si 100 m in zaviješ takoj na desno za ikeo in si v ikei.

Pina spet bogati moj kulanirični slovarček (pardon primorski k.s.)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.10.2007 14:27:48   
Suzi*
Ma ja, sej če ste v hiši je to drugač. Jaz tule v stanovanju ne rabim nobene "varuške". user posted image

Pina, obnovi nam znanje. to smo jemali ene 50 strani nazaj...... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.10.2007 14:27:56   
srečka nosečka
meti - še pot do IKEE

ni težko najti, če poznaš pot user posted image

Glej, pelješ se do MB, potem pa pot nadaljuješ po hitri cesti proti A.
Sledi meja in šibaš direkt po AC do Graza. Ko prideš v Grazu do krožišča, pelješ pri prvem izvozu ven. Nato pa je cca. 1000 m ali še manj IKEA na desni strani. Ne moreš zgrešit.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.10.2007 14:27:58   
Janey
Peperonata=neka zmes paprik in paradižnikov??????????user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.10.2007 14:28:40   
MetiLu
Srečkanosečka, ne vem točno do kdaj je akcija, jaz sem ga slučajno odkrila v BC v Grosupljem (center Tuš), pa je ful fajn, od 0-4 let, ima 5 nastavitev sedišča oz. naslonjala, pa dve smeri zapenjana na sedež avtomobila. Imeli pa so ga v bež in pa rdeči barvi. Mislim, da je znamke Travel Easy user posted image  

Voziček sva pa kupila Speedi Quinny, lanska barva (temno moder) v Arielu v Celju, pa je bil ful ugodno, voziček + košara=360€. Ja je kar treba malo spremljat ponudbo, se da najdt kej ugodnega. Sploh pa na netu. Jaz sem na soncek.si gledala posteljico, ker vmetnico sva pa itak že pri Dormeu naročila in jo že imava.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.10.2007 14:32:34   
Suzi*
meti a pa to je tud za čist male bebe?????? user posted image  kot lupinica????? mi smo imeli lupinico, pol smo pa kupili svtosedež z nastavljivim naklonom stolčka, ki ga ima še sedaj. Ko bo to prerastel, gre pa kar v jahača.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.10.2007 14:34:11   
MetiLu
Ja Suzi, točno tak, od čist takoj majhnega, ker ima eno dodatno penico notri, potem, daš tisto stran, ko pa ga bo čist prereasel tudi midva računava na jahača.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.10.2007 14:35:21   
Janey
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171738

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.10.2007 14:35:36   
srečka nosečka
Midva sva se tudi danes ravno zanimala za vzmetnico od DORMEO (sama sva z njimi zadovoljna). Verjetno jo bova tudi kmalu naročila, saj dobiva ta teden posteljo za našo bebico.

Grem iskat ta vajin avtosedež - se mi zdi zelo zanimiv po vsem tem opisu.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.10.2007 14:36:16   
pina-1
peperonata je zelenjava miks: čebula, paprika, bučke, malancan, paradajz...vse skupi dušiš pol pa zraven kak pire ali pašta.... njamiiiiiiii

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.10.2007 14:37:33   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

peperonata je zelenjava miks: čebula, paprika, bučke, malancan, paradajz...vse skupi dušiš pol pa zraven kak pire ali pašta.... njamiiiiiiii

Skoraj sem ugotovilauser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.10.2007 14:37:35   
MetiLu
eeeeeeeee, Janey, to je ta sedežek user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.10.2007 14:38:21   
pina-1
jaz sem pa Mii kupila vzmetnico v BC  ( 4 leta nazaj) in je super, trda in vse...ne vem če se splača zdej dormeo kupovat, glede na to da bojo user posted image  noter spali dve leti..Mi smo našo po dveh letih dali v tapravo posteljo, pa še vedno ma stari jogi... Ga je že ene dvakrat polulala, tako da... Ko bo pa šla v šolo in bo dobilanovo sobo bomo kupili dormeo..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?