|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
19.9.2007 8:20:07   
itata
Suzi: sej bouser posted image  ti kar povej kar te teži - bo prec lažje...
Pina: evo mene danes v prvi bojni... sem bla včeri tko pridna, da bo danes malo bolje!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
19.9.2007 8:22:31   
tamala_82
Morgen šjore user posted image

Suzi boščka - trmast sine, tečen možek pa še zgodnja ura -> res slaba kombinacija user posted image

Jooooj mene pa tako zgaga matra - že 3 dni pa skos je hujš. Zdej me je še grlo začelo bolt od te nadloge, pokašljujem (ker me vse tuk praska not) ... sploh ne vem več, kaj naj nardim. Pijem Donat, mleko, ... vse živo user posted image Kaj naj še poskusim, da vsaj malo omilim zadevo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
19.9.2007 8:25:30   
itata
men pa ne zbriše računalnik kar napišem, ampak se mi dogaja, da prehitro stisnem enter... no ja.
hotela sem se mal pohvalit kako sem bila včeraj pridna. najprej v službici. itak. pol sem šla še s temle mojim (neki se je začel razvijat končno tam na njegovem koncu - predvidevam, da je bila informacija o moji nosečnosti pa vseeno malce preveč, pa bomo vidl kaj in kako se odvije - več ne bom zaenkrat rekla, ker tud ne sprašujem kej dost, ker to niso moje zadeve u bistvu) neki pojest - skoz bi bla v kitajski... čist nora na to hranouser posted image  ko sem prišla domov, sem pa še pakirala stvari in metala stran kar ne rabim (gore starih zapiskov). tko da imam zdej nov kup škatel v spalnici in v veži kar nekaj velikih vreč za v smetnjakuser posted image  sem delala do 22h. pol sem pa sam še dol padla.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
19.9.2007 8:32:53   
ella79
ko sem prišla domov, sem pa še pakirala stvari in metala stran kar ne rabim (gore starih zapiskov). tko da imam zdej nov kup škatel v spalnici in v veži kar nekaj velikih vreč za v smetnjak sem delala do 22h. pol sem pa sam še dol padla.

takele čistke sem imela jaz čez vikend. Sem mela tak dan, da mi ni bilo nič škoda stan vršt, pa še prav fajn sem se potem počutila, k je kar na enkrat v otroški sobici po omarah ratalo ogrooomno prostora. Temu baje pravijo vgnezditvena mrzlica, al nekaja takega, ko hočš met vse pospravljeno in pripravljeno za novega člana. Aja, pa še v kuhinji sem vse ven zložila, prebrisala omare, pa v smeti zmetala kar je že rok trajanja potekel. user posted image Zdej me že spet grabi, da bi še ostale omare pospravila. Dobr da me to sploh zagrabi, ker me je pomoje nazadnje  pet let nazaj. user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
19.9.2007 8:45:27   
mlavla
samo na hitro se oglašam zdejle sem prejela pošto s faksa..odobrili so mi vpis...no in zdej se šibam vpisat...

se še pišemo

lp

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
19.9.2007 8:49:13   
Suzi*
Hvala za tolažbo, punce! user posted image user posted image

Mene je tudi dajala pospravljalna mrzlica dva dni nazaj. Sem se spravla (samo) nad omare s sladkarijo in zmetala stran eno veliko vrečo stvari. Kolk je to fajn občutek. user posted image  Upam, da me kmalu spet kaj zagrabi, ker bi rabla še veliko takih izpadov, da bom celo stanovanje v red spravila. user posted image
Punce, kaj naredite z oblačili, ki jih več ne nosite?? A jih kar zmečete v smeti al kam date??? Jaz bi rada mal prostora si naredila po omarah, samo mi je kar hudo stran vržt še dobre stvari, ki bi jih mogoče kdo še nosil. user posted image

Itata, jaz bi šla tudi v kitajsko, samo moj mož je niti ne obožuje preveč. user posted image  

Tamala, za zgago probaj še Rupurut ali Rutacid. Meni je pomagalo tudi to, da sem pojedla par mandeljev.

Mlavla, jupiii, čestitke!!!!!!user posted image user posted image

Kje je pa pina danes???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
19.9.2007 9:01:12   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

no po taki noči neviht, bogi tisti v Železnikah in okolici,  pa zdej tako lep sonček sije, brez oblačka..juhejjj

Tako sem slabo spala, ko sem se ponoči zbudila, me je tako hrbet bolel, pa sploh nisem vedela kje točno, da bi mojmu rekla za masažo, noben položaj mi ni pasau, tako da sem si potem podložila hrbet s pouštrom in na srečo je pomagalo, da sem vsaj lahko zaspala.
Danes pa dobiva Dormeo, tako da bom verjetno jutri še bolj zlomljena user posted image , preden se navadim.

Pravkar sem pojedla dve mikini tortici - ena je bila s čokolado in višnjami, druga pa kokosova. Sodelavka praznuje 30 let, tako da je bilo veselo. Pa že zajtrkovala sem čokolino in buding, tako da mi je zdaj skori slabo.user posted image user posted image

Včeraj sva šla narediti malo večjo špezo in zapravila 125 E, s tem da nisva kupila ne pjače, ne mesa in ne zelenjave. Kriza ta dražanja so obupna. Na srečo ne delava takega nakupa vsaki teden.  Sem pa po dolgem času jedla čips, tako se mi je zaluštau, da nisem mogla nehat.  Kar ni glih dobro, ker se mi pulz mal preveč dvigu zaradi soli, da sem bila prav jezna, da sem ga jedla.  user posted image

mlavla čestitam za vpis

suzi  tud jaz sem imela problem s temi odvečnimi cunjami. Sem naredila en paket in dala sodelavki, ker pozna neko družino v Bosni, tako da sem se jih rešila. Drugače bi pa kaki revni družini poslala. Na te ustanove tipo rdeči križ pa mi ni za nosit, od takrat ko so imeli taki kažin, baje ta lepe stvari sami poberejo...no kolk je resnice v tem, boo

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
19.9.2007 9:02:53   
pina-1
dobro jutro...evo mene danes malo bolj pozna ampak pripravljeno za napaduser posted image user posted image user posted image user posted image

mater ste naklofale, da ne vem kje začet. ah bom kar nekje, če kaj spustim.... butnite me po glavi.

ker vidim da večina ni še jedla špargljev, se zmenimo, da se drugo leto spomladi oz. aprila ( pridete vse na moj 30.rojstni dan) in gremo skupi nabirat šparglje. priporočeno da pripeljete možeke s sabo, da bojo froce čuvali, me pa gremo jezike brusituser posted image user posted image user posted image user posted image

itata lepo da si zopet tu med nami v prvi vrsti.... Vidim da si bla včeri full pridna. Jaz sem večino časa prežživela venih s tamalo. Najprej je s tatijem zmaja spuščala pol sva šli pa na igrišče. Ona je kamenčke po toboganu spuščalauser posted image  mami je pa orehe nabirala.... POl sva za nazaj nabrali še kostanje za v vrtec in se je ulil dežek.... Skratka zelo lepo popoldne čeprav ne preveč produktiven. Tak bol za dušo.

Suzi če bi trma šla tako hitro stran kot pride bi blo lepo, ampak malo nam ta mularija mora spilit živčke.... Čez 200 mesecev bomo pogrešale to trmouser posted image user posted image user posted image
Glede moža pa ne bom komentirala, ker je pri nas isto. zjutraj ga moram zbudit, pa kavico ima kuhano pol se gospod v kopalnico zapre in ga ni ven do 6:30. Midve pa pol noriva kot zmešani da prideva v vrtec pravočasno... Sej ni važno če mami zjutraj zamudi, važno da pride točno do minute domovuser posted image user posted image user posted image .

tamala vem kako se počutiš in ti sploh nisem fouš.... Mene je v prvi nosečnosti razžrla zgalga. Ednio kar mi je na koncu pomagalo je bila Cockta. PRobaj.

mlavla šutdentka čestitam....

Evo še meni: roglijček za zajtrk. vmes bo kako sadje, pol ob 12 topli sendvič in do petih še jogurt- hmm danes sem suzi vzela takega kot ti...me prov zanima kako bo meni to šlo dol. Za pozno kosilo bo zelejnavna mineštra- mami kuha. Suzi evo še ena za tvoj slovaruser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
19.9.2007 9:08:19   
pina-1
glede cunj pa je pri nas tako, da so namestili take rumene kontejnerje po mestu in večjih vaseh. In sedaj ko smo sobo delali sem z omare zmetala vse kar nismo in ne bomo več nostili. sem dala v eno veliko vrečko od smeti in sem odnesla v rumeni kontejner. Kar pa je bilo še novo in mi sedaj sigurno dve leti ne bo prav- če mi sploh kdaj boo, sem dala hčerki od poročne priče. Bo pa ona ponosila... Jaz si bom pa kaj novega kupilauser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
19.9.2007 9:11:37   
Suzi*
Hej, pina, mineštro pa poznam, to je pa po slovensko. user posted image user posted image  Upam, da ti bo kokos všeč, če ne, ga pa meni po hitri pošti pošlji. user posted image

Žogi Marogi, to bi tudi jaz rada naredila, da dam cunje nekomu, ki ga kdo pozna, da vem, kam je šlo, k nekomu, ki res rabi. Na te organizacije mi ni za dat. user posted image  No, upam, da kje koga najdem.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
19.9.2007 9:20:08   
itata
Dobra zadeva tole s kontejnerji! odlično! pri nas je blo enkrat tko: smo ful oblek zbrali, ki jih ne nosimo in smo jih hoteli na rdeči križ dat. pa so zahtevali potrdilo, da so vse očiščene v čistilnici! mislim, da je fotr ful ven padu pol, ker bi to stal res veliko denarja (za 2 omare oblek - nobena strgana ali umazana jasno, običajne obleke oprane doma) in jih je raj lastnoročno naštimal zraven kontejnerja in so itak čez noč večinoma zginle... tko da so tud dobrodelne organizacije včasih da ne rečem kolk čudaške - zavrnejo kupe zastojn oblačil. zdej ne vem kako je. sem jih pa jaz kar lepo število zabrisala stran. če ne nosim 2 leti vržem stran. mi sam gužvo dela drugač. tele selitve so glih zato fajn, k se losaš ogromno enih zadevuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
19.9.2007 9:24:08   
dolenjka
Joj kolk ste ve pridne že na vse zgodaj!!
Pina meni je tvoja ideja o špargljih ful všeč, sam mogoče lahko naredimo tako, da gredo moški v lov za šparglji (moj jih obožuje, tako jest kot nabirat), me pa čičamo na sončku z našimi user posted image , pijemo kavico, aokec, čajček, čebljamo in uživamo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
19.9.2007 9:34:35   
lillchy123
JJutro user posted image !

Dons mam spet noro, sam tolk, da vam zaželim lep dan!

Pa da povem, da nam jutr v hiški začnejo delat štromarji! JUPIIIIII

pa pa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
19.9.2007 9:39:40   
dolenjka
Še eno vprašanje: a je še katera tako lačna kot slon?? Ma v bistvu sem tko lačna, da bi lahko slona pojedla user posted image  user posted image  user posted image  Pa da se razumemo, danes je za svobodo že padlo naslednje: 2 dcl svežega soka limone in pomaranče, aktimel, 2 joguta in 2 banani in zdaj grem v menzo po sendvič, pa kar bo, pač bo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
19.9.2007 9:44:50   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pina meni je tvoja ideja o špargljih ful všeč, sam mogoče lahko naredimo tako, da gredo moški v lov za šparglji (moj jih obožuje, tako jest kot nabirat), me pa čičamo na sončku z našimi user posted image , pijemo kavico, aokec, čajček, čebljamo in uživamo user posted image  user posted image  user posted image

Se podpišem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
19.9.2007 9:56:40   
pina-1
dolenjka, tudi to je varianta, samo glede na izkušnje vem da bi tudi nam pasalo odklopit mularijo za kako urco, pa naj se dedci z njimi ukvarjajo...Sem pa za vse kombinacijeuser posted image user posted image user posted image

dolenjka ne da sem lačna kot slon ampak SEM kot slon, hodim pa kot raca.. Čudna kombinacija kaj?user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
19.9.2007 10:00:47   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjka ne da sem lačna kot slon ampak SEM kot slon, hodim pa kot raca.. Čudna kombinacija kaj?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   samo potem nimaš prave fotkice pod tvojim imenom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
19.9.2007 10:01:44   
ŽogiMarogi
za nabiranje špargelj se pa tudi jest podpišem, ma tudi kavica bi pašala...ker ne vem kolk bi jih me nabrale, ker bi samo čvekale in bi na koncu izjavile, da jih ni bilo. Več sreče prihodnjič. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
19.9.2007 10:16:06   
itata
meni so pa šparglji prav ena izmed najljubših zeljenjav. najraje jih imam v rižoti al pa skuhane pa narejeno na kislo s trdo kuhanimi jajčki - mljask. moja babica jih hodi kupovat k enim, ki jih gojijo (pa so zeleni kot ta divji, ampak debeli pač kot vsi gojeni) in so fuuuul dobri res.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
19.9.2007 10:19:28   
itata
jaz se za nabiranje lahk potrudim, ampak ne morem garantirat uspeha, ker sem huda čveka in če bom mela ful za povedat, bom bolj mal nabiralauser posted image  tko da zame bo vsaka kombinacija dobra al nabiram pa čvekam al pa pijem kavo in čvekamuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
19.9.2007 10:35:36   
bamby
Vidim, da ste nekater že dobile elan za čistke po omarah. Jaz bi to tudi mogla spet storiti, pa kar ni volje user posted image . Sploh od tamalega bo treba vse pregledat in sortirat premajhno stran in dodat večje stvari. Zaloge imam dosti, ker mi je poleti moževa sestra prinesla ogromno stvari (hlače, majice), ki so njenim fantom premajhne, drugače pa vse uporabno, večinoma kot novo.
Moje stvari, ki pa jih ne nosem več, pa jaz zapakiram v vrečke in v kontejner. Moram pa povedat, da večina za drugam tudi niso. S kakšnimi čistilnicami se pa ne bi ubadala in drago plačevala čiščenja. Meni je to too much, da se tako grejo. Jim pomoliš prst, hočejo celo roko user posted image .
mlavla, čestitke za vpis in ti želim vso srečo!
pina-1, ideja o nabiranju in poizkušanju špargljev pa ni slaba. Verjetno bi se vam kar pridružila!

Danes za kosilo zelenjavna mineštra-kuha bamby user posted image . Danes mora biti malo diete, ker je bilo včeraj vse preveč dobrot. Od vsega začetka do danes, sem po moji vagi pridelala 4.7 kg user posted image . Posledica povečanje teže je prav gotovo včerajšnja večerja, pa tudi slaba prebava user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
19.9.2007 10:38:32   
pina-1
bojo žvali ( kače inpodobno) bežale ker bomo tolko regljaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  
ampak jaz nas že vidim kako bulimo v tisto grmičevje in iščemo šparglje... user posted image user posted image user posted image

suzi nisem našla še kombinacije slon-raca... Bom piskala samo da vse kuverte ( ki sem jih že zakuvertirala) nazaj odprem, ker so mi uro sestanka spremenili...... juhu kok sem jaz srečna

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
19.9.2007 10:50:20   
MetiLu
Živjo punce!
Včeraj ej bil pa res turoben dan, poleg dežja in katastrof, ki se dogajajo v Sloveniji sem dobila še krvne izvide domov po pošti, ker sem zadnjič opravljala zdravniški pregled za službo. V glavnem železo mi še kar pada in rabim nasvet, kaj naj jem, da bom situacijo vsaj malo popravila?? Pozna kakšna še kakšno fajn hrano, poleg soka rdeče pese in suhuh sliv, ki jih nikakor ne spravim dol user posted image  pa še malo povišan holesterol so mi ugotovili, meni, k sploh ne jem takšne hrane, ki bi ga povzročala... no, razen jajčk na oko, pa smetane v vseh oblikah (predvsem v omakah za testenine) user posted image

Drugače se mi pa zdi da sem pred parimi munitami začutila prvo oglašanje mojga pikca, tko kot neko valovanje v spodnjem delu trebuhauser posted image  no, bom vidla čez par dni, če bo kej bolj konkretnega ali se mi spet samo zdi, da nekaj čutim user posted image   user posted image user posted image

ŽogiMarogi, dormeo je zakon. Jest sem tud rabila tri noči, da sem se navadila, zdej pa zjutraj sploh ne bi vstala, k je tok luštn gor ležat  user posted image user posted image

Čistko po omarah sem tudi jaz že naredila, na srečo poznam eno družino, ki ta rabljena oblačila ponosijo za doma (imajo kmetijo).

Kg: Po zadnjem merjenju pred 10 dnevi sem pridelala +4 kile od začetka nosečnosti, pa tud jaz ne vem kako, ker ne jem več kot prej user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
19.9.2007 10:57:18   
pina-1
no pa sem našla eno žvalco za avtar ki tako hodi kot jazuser posted image user posted image user posted image

meti za dobro kri je treba refošk pit.. En deci na dan in boš kot rožica...belive meee...Pridi na obaloti ga bom zrihtala kakšen literček. Pa še skupaj ga bova degustiraliuser posted image user posted image user posted image

Sem spila en magnesol pa mi je udaru v glavo. Same neumnosti klatim

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
19.9.2007 10:59:26   
dolenjka
Meti kar se železa tiče: rdeče meso, špinača, vse kar je zelene zelenjave, še najbolje je, da ni prekuhana, si probala sok iz suhih sliv, ki ga dobiš v lekarni in res ni tako zanič? Prisežem user posted image
Kaj pa suhe marelice? Za holesterol pa ti predlagam kapsule Omega 3, ki jih tudi dobiš v lekarni. Je pa res, da holesterol ne naraste samo od prehrane, veliko lahko naredijo živčki, tudi podzavestno user posted image
Upam, da se ti izvidi hitro poboljšajo in seveda user posted image  user posted image  za prve brcike user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?