|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
18.9.2007 12:58:34   
ŽogiMarogi
kako sem se najedla, da komaj diham,  pa še fullll se mi spi zaradi tega.  Na jedilniku je bil pa pasticcio z beluši in sirom - full nasitno in dobro.

Zdaj pa malo berem tuja imena za user posted image , ma kako so ena čudna, prav smešna, kr neki...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
18.9.2007 12:59:34   
bamby
Dober in deževen dan!
Danes smo se pa zbudili v krasnem vremenu, kaj? Naš Tim je spal do 10.20, da sem mogla iti vmes že pogledat, če je sploh še živ user posted image .
Vidim, da vse že nekaj nakupujete, jaz pa nisem še nič, oziroma, kaj dosti tudi ne bom potrebovala. Trenutno kar vem, da bom mogla kupiti, je kombinezonček, ker od prej je vse preveliko, pa nekaj rjuhic bom mogla zrihtat. Pri nas cunje za dojenčke kar krožijo, tako da jih ima sedaj trenutno moževa sestra, ki jih bo dala spet meni. Je pa teh oblekic toliko, da če bi kaj kupovala, je samo stran vržen denar. Tega bom raje porabila za kaj drugega. Posteljico imam, voziček bo posodila moja sestra, lupinico dobimo nazaj od njegove sestre, ravno tako ležalnik, ker bosta naša otročka cca. 10 mesecev narazen.

Moj levi gleženj je še vedno kot žoga, desni je pa še kar user posted image . Upam, da se bo uredilo. Popoldan pa gremo k moji mami voščit RD. Sva ji s sestro že prejšnji teden namignile na štrudelj. Ko sem jo zjutraj poklicala, sem jo seveda povprašala, če ga je že spekla, pa je rekla, da bo prav gotovo spečen tekom dneva user posted image .

Za kosilo bo pa danes pri nas jota, zeljševka in ocvirkovca pa se mi že pečeta!

Se mi zdi pina-1, da si ti spraševala po omaki za testenine. Tista s tuno in kislo smetano je krasna omaka. Za začimbe samo sol in poper ter po okusu lahko tudi parmezan. Meni osebno je boljše brez.

Anandrej, vse pohvale za seznam! Še dobro, da te imamo user posted image .

Janey, kar si omenila, da bi oblekla za krst, je prav elegantno in boš prav lepa botrica.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
18.9.2007 13:01:04   
pina-1
anandrej se je prišu malo javit. mi smo štartale s polno paro tebe pa nikjer.
na kaj se boš pa ti zdej zgovrjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa bravo za seznam..vidiš čim si se ti oglasu smo zopet vse na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image

itata upam, da danes hitro vse nardiš, da boš jutri zopet v prvi bojni četi za čvekuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
18.9.2007 13:02:17   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ŽogiMarogi

kako sem se najedla, da komaj diham,  pa še fullll se mi spi zaradi tega.  Na jedilniku je bil pa pasticcio z beluši in sirom - full nasitno in dobro.

žogi NJAMSIIIIIIIIIIIIIIIIIIII to pa mora bit fulllllllllllllllll dobro.....

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
18.9.2007 13:09:59   
ŽogiMarogi
pina in je tudi bilo in še zadnji kos sem dobila, ker je potem malice zmanjkalo, ostali so morali pa kosilo - govejca jest.  So se jim kar sline cedile po mojem krožniku.  user posted image user posted image  Se že en lep čas pripravljam, da to naredim tudi doma, ker beluše gojimo, pa mi nikakor ne rata, moram dobiti recept, sicer bom probala pa sama spackat.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
18.9.2007 13:10:21   
pina-1
bom jaz res sprobala to omakco, samo bom dala smetano za kuhanje noter raje kot kislo smetano. Mislim, da bo to šlo bolje skozi.... mami ma že oprano in očiščeno solatko, pa malde domače redkvice in seveda fižolček... Juhuuuuu

Čeprav tisti pasticcio od žogi marogi mi pa ne gre iz glave.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
18.9.2007 13:22:38   
dolenjka
Joj men pa od bambi ocvirkovca zdej ne gre iz glave. Bambi, a je to tisti kruhek z ocvirki al kako? Jaz sicer nisem ne vem kaka kuharica, ampak tega bi se pa z veseljem lotila, če mi izdaš male skrivnosti velike kuharice bambi? user posted image  Mnjamii

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
18.9.2007 13:36:22   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

anandrej se je prišu malo javit. mi smo štartale s polno paro tebe pa nikjer.
na kaj se boš pa ti zdej zgovrjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj se na nič ne izgovarjam. Včasih pač mam dar govora, včasih pač ne. Pa raj ne, kot ja user posted image

No ko se že glih tolk o testeninah pogovarjate me zanima, če katera dela doma pesto in če ima kak nasvet. Saj veste "male tajne, velikih majstora" user posted image (hehe zdle sem se pa spomnu "I jedna žličica Vegete!" user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
18.9.2007 13:38:15   
ella79
Danes je tok govora o testeninah, da sem si kar v službi že ene skuhala z tuno in paradižnikovo omako. Prov pašejo, jih imam nekaj še pred sabo.
Janey - črno-bela kombinacija je vedno elegantna. Pa tudi tako kot je bilo včasih, kostimčki... tega ni več. Sem bila letos na dveh krstih, pa so bili vsi zelo preprosto oblečeno. Tako, da bo zelo lepa user posted image user posted image

Evo, danes videla našo bebiko. Mi je delala tudi morfologijo, tako da sva se jo z mojim user posted image nagledala. Je prav pozirala, da smo si lahko celo ogledali. Vse kot je treba, ravno prav velika in težka. user posted image Aja, pa še potrdila je, kar so rekli že na NS, da vse kaže na user posted image .
Kar se imen tiče, mislim da sva našla skupni kompromis: user posted image Maks user posted image Ela.user posted image
Božajte buhije pa kej dobrega skuhajte.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
18.9.2007 13:44:12   
Lanchy
Anaandrej, tukaj je en link za pesto, na katerem najdes tudi link do videa...kako mam (velika mojtrica) pripravlja to njamsi omakco...
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9575

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.9.2007 13:45:28   
Lanchy
 Video , da bo bolj nazorno...

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.9.2007 13:54:00   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Anaandrej, tukaj je en link za pesto, na katerem najdes tudi link do videa...kako mam (velika mojtrica) pripravlja to njamsi omakco...
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9575

Tale nona pa je originalna user posted image , sam tist njen pesto je neke posebne sorte. Jaz sem imel v mislih "navadni" pesto genovese. Nekaj takega
http://kulinarika.net/recept.asp?ID=3927

Ti si že poskusila tega specialnega?

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.9.2007 13:58:28   
Lanchy
Jaz ne, ga je pa naredila mami (brez korenja, se mi zdi http://video.google.com/videoplay?docid=-7386600514729390855) in je bil odlicen...sicer ga pride ogromno, samo je ostal v hladilniku kar nekaj casa...
Genovese pa sem do sedaj vedno kupila, samo bom pa sigurno puskusila kdaj tudi sama...

Anandrej, zgoraj na videu imas se sorodne linke do videov, kjer nona kuha razne stvari....morda kaj pride pravuser posted image

user posted image Joj, mislim, da bomo danes jedli testenine...najbrz kar pesto genovese

< Sporočilo je popravil Lanchy -- 18.9.2007 14:01:20 >

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
18.9.2007 14:06:19   
pina-1
pravi pesto se dela iz sveže bazilike in pinjol in olivnega olja..Njabolje je če ga "tolčeš" v tisti posodi iz kamna ( ne vem kako se mu reče) lahko ga pa tudi v multipraktik ali palični mešalnik vržeš in pač nardiš.... Količinsko pa ne vem kaj gre. Nardim od oka...

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
18.9.2007 14:06:28   
tamala_82
Oj čveke user posted image

Spet sem našla par minutk časa, da se vam oglasim. Vidim, da nisem sporočila datum naslednjega pregleda - 15.10. (morfologija). Na prejšnjem pregledu je bilo vse OK, naš frkolin user posted image pridno raste, tako da mi je PDP spet prestavila na 26.2. (iz 29.2.), pa krvna skupina mi tut manjka 0+. Se je pa naše dete 12.9. prvič oglasilo z mehurčki user posted image temu mehurčkanju so se včeraj pridružile že kar konkretne brcike in boksice, tako da sem čisto v user posted image

Me pa zanima, če ima še katera občutek, da ji zateguje trebuh? user posted image

Lep dan (kljub tako kislemu vremenu - v LJ nas že ves dan pošteno zaliva user posted image ).

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
18.9.2007 14:07:00   
Suzi*
Ok, spet ena "dolenjska".....kaj je to pastaccio???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da si bom lažje predstavljala nad čim si moram sline cedit............. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
18.9.2007 14:07:55   
Janey
oo tamala tebe pa že nekaj časa ni blo prav pri čvekanju. Super za brcikeuser posted image
Mene ful zateguje trebuh, pa srbi, pa skeli,....pomoje pač samo raste...

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
18.9.2007 14:10:04   
tamala_82
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

oo tamala tebe pa že nekaj časa ni blo prav pri čvekanju. Super za brcikeuser posted image
Mene ful zateguje trebuh, pa srbi, pa skeli,....pomoje pač samo raste...

mene tut srbi, pol pa non stop mažem, pa se mi zdi, da kr pomaga. Zateguje mi ga pa čist od zgoraj - od trebušne predpone al žličke (sej ne vem, kako se pravilno reče user posted image ) pa skos dol do popita. Se tut zravnat včasih ne morm user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.9.2007 14:10:28   
Suzi*
oj, tamala, sem te že pogrešala. lepo da ste ok. pri nas pa je zjutraj lilo, zdaj pa prav prijetno sije sonček! čeprav je kar vetrovno.  pa bravo za brcike!!user posted image  Hm, trebuh mi nič ne zateguje, kvečjemu ga razteguje. user posted image  probaj se večkrat na dan mazat s kako kremico ali oljem, če te zateguje koža. Če te pa zateguje v tem smislu, da ti trebuh otrdi, je pa prava pomoč Magnesol.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.9.2007 14:10:53   
Lanchy
Sem ravno zdanjic dobila tole po mailu....HAPPY FEETuser posted image , ce slucajno koga zanima....men so toook cute....user posted image
http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.9.2007 14:13:04   
pina-1
tamala dober dan..smo te res pogrešale... to zategovanje trebuha je normalno saj se koža širi.... nič narobe je pa neprijetno....

suzi pasticcio = lazanje. a ti pišeš slovensko-primorski slovaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
18.9.2007 14:19:53   
Suzi*
ma dobr, ženske, a sem res jaz edina čudna tle, pa ne razumem primorsko?!?! user posted image user posted image user posted image user posted image  ma, a ni bolj enostavno rečt LAZANJA?? user posted image user posted image  
pina, ti boš izdala kuharco, jaz pa slovar, ok???? user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
18.9.2007 14:26:39   
bamby
dolenjka, recept za ocvirkovco sem že napisala in ga imaš na 89 strani, če te zanima, drugače pa ti galahko pošljem na ZS.
Pina-1, jaz pa pod pasticcio razumam peresnike z bešamel omako in omako iz mletega mesa, medtem ko je lazanja iz rezančnega testa in ravno tako bešamela in mletega mesa. Meni to nista enaki jedi, čeprav sta si zelo podobni. OK, vmes se lahko da še marsikaj drugega kot sem jaz omenila.
žogimarogi, za ta recept se pa tudi jaz priporočam (saj so beluši = šparglji user posted image )

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
18.9.2007 14:27:43   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ma dobr, ženske, a sem res jaz edina čudna tle, pa ne razumem primorsko?!?! user posted image user posted image user posted image user posted image  ma, a ni bolj enostavno rečt LAZANJA?? user posted image user posted image  
pina, ti boš izdala kuharco, jaz pa slovar, ok???? user posted image user posted image

user posted image user posted image

zmenjeno suzi

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
18.9.2007 14:31:37   
Suzi*
no, zdaj se pa zmente kaj to je, da bom vedla dat v slovar primorščine.......... user posted image  user posted image  oz. bo Žogimarogi povedala kaj je točno naložila v svoj bauhi. user posted image   user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?