Majchi
|
Jaz pa samo na hitro! Men se začne res akcija tele dni. Včer zvečer, ko nisem z vami kokodakala , sem trošila energijo za mojga deca, ker sva se lepo fino skregala. Ampak res fino in resno in življenjsko. Od njega namreč ne dobim nobene pomoči. Ko pride do problema, se gospod distancira. Njegove besede takrat: Kar rešte zdaj sami, ko ste vsi tok pametni, da vam kar prebija. Mene boli k***! No, in potem so iz moje strani padala razna opasna vprašanja, v smislu: - kdo fura gospodinjstvo (on samo smeti, ki ga je treba skoz opozarjat in čiščenje sedežne, ki je btw za moje pojme že uničena) - kdo fura otroka-ful grd izraz, ampak saj veste, kaj mislim (on ima čez samo kopanje) - kdo fura lokal in trenutno prenovo - denar: od kje prihaja in kdo ga zapravlja za štirikolesnike - na koncu pa še povzetek:da če hoče, lahko ločiva denar; da želim, da gre on na porodniško, ker jaz moram it očitno delat; da sovražim, da je zraven, ko je vse lepo in da ga ni nikjer, ko se kaj zakomplicira; da želim živeti v čistem stanovanju; da zahtevam vsak dan 2 uri časa brez Lane, da grem lahko v lokal, ki mi pred očmi propada (tudi zaradi premalo kontrole!!!- Petrazg to dobro ve, kako je!) - najbolj boleče: imam feeling, da ne verjame vame; da mu je vse skupi mimo; da nimava istih interesov in ciljev; da je premalo ambiciozen; da je vse na meni; da sem jaz provider v tej familiji (saj to se lahko čez noč spremeni, ampak mislim psihično: skoz jaz vlečem in guram naprej) IN VSE TO UTRUJA!!! IN RABIM POMOČ, AL PA NISVA ZA SKUPAJ!!! No, rezultat te štale včeraj je bil, da me je dons že klical, kaj vse mi bo pomagal, prek telefona je hotel naredit plan za čez vikend (halo? a že v petek?). Še včer zvečer je pa hotel it na pjačko s kolegom, in sem popizdla, ker sem mogla uredit papirje, da bodo šle lahko v pon. plače naprej. Dons po šihtu je pa hotel it k sodelavki na RD in se spet privlečt ob ne vem kdaj. Ob tem, da je treba ful stvari nabavit (barve, vaze, slike,...), ki naj jih jaz vse sama z Lano v naročju. No, po telefonu sem kar naenkrat bila dons spet ljubica...zgleda, da se ga je mal prijel. Se opravičujem za tole. Ne pišem zato, da bi me tolažle, sam MORAM se skašljat! Sem hotla že zvečer povedat ta svoje, pa sem bla že kar zmatrana od krega in se mi ni dal več mlet.
|