|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
11.10.2007 22:28:48   
ancka1
Uf, kolk nas je gor. Še vse prisotne lepo pozdravljam!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
11.10.2007 22:29:39   
felicia
tejč- a greš po gate tudi mimo računalnika da lahko še nate računamouser posted image  (hec)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
11.10.2007 22:31:03   
ancka1
Pa hotela sem še vprašat, če bodo fotografinje kaj delile svoje izdelke z nami, ki smo se šlepale na tem področju?
Ja, sej vem, vedno se poslovim, potem pa še kar bluzim. user posted image  Je pač zmanjkalo čokolade. user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
11.10.2007 22:31:22   
petrinja
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

tejč- a greš po gate tudi mimo računalnika da lahko še nate računamouser posted image  (hec)

user posted image user posted image user posted image

nimaš kej - ODVISNIKIuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
11.10.2007 22:33:23   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

user posted image user posted image user posted image

nimaš kej - ODVISNIKIuser posted image

ja itak user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
11.10.2007 22:35:09   
felicia
kaj a zdej pa nič nobena ne napiše?

pol pa kar grem ajat

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
11.10.2007 22:45:16   
Putka
Lahko noč!
Katja že spet tuliuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
11.10.2007 22:46:56   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Lahko noč!

= Maša.user posted image

Sem pohitela pod tušem, felicia, ne, gate imam bližje kopalnici.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
11.10.2007 22:49:28   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Lahko noč!

Putka, kako pa je z GH? Saj vem, da si nekaj že pisala... A se Katja še vsako uro zbuja? Pri nas je stanje malo boljše, ampak zato, ker spi pri nama user posted image  No, pri meni, da sem zjutraj vsa polomljena. Ga moram začet dajat nazaj v njegovo posteljico...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
12.10.2007 7:36:59   
lex
Punce hvala za včerajšnji dan. BIL JE FENOMENALEN. Prideva še kdaj. Sem tud zato, da bi imele srečanja vsakega 11. user posted image  je bila v Amerki odlična, sicer proti koncu že hladna (ane ančka?). No midve sva se pripeljali super domov. Alina je pančkala celo pot domov, v Velenju sva naleteli glih na interval, da sva kar skoz zapeljaliuser posted image user posted image user posted image  in nisva rabli čakat, sva pa zato v Slovenj Gradcu, vendarle tri minuteuser posted image . Aleks je bil pa tud hepi ko sem po njega prišla, ko je prejšnji dan pri babici služiluser posted image .
No naslednjič obljubim bolj dolgo.
Tejč posladek je bil full dober in moj žolč se ni nič bunil, tako, da če si tokl zlata, bi jaz tud mela recept. Nič punce mejte se super Alina že kriči: "Mami nehaj, dobro jutro! Lačna, polulana,...."
Slike bodo, dans ali jutri. Ker gremo popoldan ovce lovit h kolegu, no ja zs grem rolat od smehauser posted image  k je moj zadnje čase ko farmer.
user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
12.10.2007 7:39:19   
Putka
Evo me zgodajuser posted image Je bilo treba prej Vesno v vrtec dostavit, gredo na izlet.

GH zaenkrat pljuva ven in kašlja in se dela, da ji gre na bruhanjeuser posted image . Počasi bo, rada bi vsaj večerni obrok skozi spravila, ker je bilo ponoči spet veselouser posted image . Aja, Rožica, kljub temu da pri meni spi se zbuja

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
12.10.2007 8:11:19   
tejč
Lex-ovce lovit? Pri nas se lovijo ribe...user posted image user posted image user posted image  Ne, res me zanima. Zakaj lovit?

Ej, recept sem že napisala, poglej par strani nazaj.

Putka-zgodaj???user posted image Kopalnica se že sveti, smeti so odnešene, Cote se perejo, zmenjeni smo,da pridejo danes rolete montiratuser posted image , ko bo pa konec, grem pa na sprehod z Mašo in kolegico.
Kosilo: bučke z mocarelo, solata iz mandarin in kivija-a sploh lahko sadje za predjed????? Borut in Ajša pa: pomfri in nagci.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
12.10.2007 8:17:13   
Putka
Tejč, zame je ob pol sedmih zgodaj, ker nič ne spim. Običajno se ob pol osmih budimo, po temi se pa ne maram zbujat.

Kaj so nagci? Hrana, mislim.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
12.10.2007 8:22:14   
tejč
Junk food: Chicken Nuggets. Ampak dons se mi res ne da neki spešl delat. Naj pa bučke jesta. user posted image  Sej Ajša zihr bo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
12.10.2007 8:31:58   
ancka1
Morgen!

No, tudi mi smo bili že ob 7 auf. Ampak to samo zato, ker je moj rabil 5min, da je budilko ugasnil. Itak se je Tevž zbudil. Sem ga takoj napizdila. Seveda je sedaj surla. user posted image  user posted image  user posted image
Tevž pa zjutraj sploh noče več flaše. Se samo afna. Po žlički bi pa takoj šlo.
Tako, kavo sem eksala (toplo lex) user posted image . Se grem iz pižame dat.
Putka, Rožica,...upam, da vam malčki/malčice kmalu prizanesejo. user posted image Saj jaz bi pa našega pubertetnika najraje v žlici vode utopila. Mulc pameten! user posted image

LP do naslednjega javljanja.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
12.10.2007 8:49:49   
Majchi
Jaz pa samo na hitro! Men se začne res akcija tele dni. Včer zvečer, ko nisem z vami kokodakalauser posted image , sem trošila energijo za mojga deca, ker sva se lepo fino skregala. Ampak res fino in resno in življenjsko. Od njega namreč ne dobim nobene pomoči. Ko pride do problema, se gospod distancira. Njegove besede takrat: Kar rešte zdaj sami, ko ste vsi tok pametni, da vam kar prebija. Mene boli k***!
No, in potem so iz moje strani padala razna opasna vprašanja, v smislu:
- kdo fura gospodinjstvo (on samo smeti, ki ga je treba skoz opozarjat in čiščenje sedežne, ki je btw za moje pojme že uničena)
- kdo fura otroka-ful grd izraz, ampak saj veste, kaj mislim (on ima čez samo kopanje)
- kdo fura lokal in trenutno prenovo
- denar: od kje prihaja in kdo ga zapravlja za štirikolesnike
- na koncu pa še povzetek:da če hoče, lahko ločiva denar; da želim, da gre on na porodniško, ker jaz moram it očitno delat; da sovražim, da je zraven, ko je vse lepo in da ga ni nikjer, ko se kaj zakomplicira; da želim živeti v čistem stanovanju; da zahtevam vsak dan 2 uri časa brez Lane, da grem lahko v lokal, ki mi pred očmi propada (tudi zaradi premalo kontrole!!!- Petrazg to dobro ve, kako je!)
- najbolj boleče: imam feeling, da ne verjame vame; da mu je vse skupi mimo; da nimava istih interesov in ciljev; da je premalo ambiciozen; da je vse na meni; da sem jaz provider v tej familiji (saj to se lahko čez noč spremeni, ampak mislim psihično: skoz jaz vlečem in guram naprej)
IN VSE TO UTRUJA!!! IN RABIM POMOČ, AL PA NISVA ZA SKUPAJ!!!

No, rezultat te štale včeraj je bil, da me je dons že klical, kaj vse mi bo pomagal, prek telefona je hotel naredit plan za čez vikend (halo?  a že v petek?). Še včer zvečer je pa hotel it na pjačko s kolegom, in sem popizdla, ker sem mogla uredit papirje, da bodo šle lahko v pon. plače naprej. Dons po šihtu je pa hotel it k sodelavki na RD in se spet privlečt ob ne vem kdaj. Ob tem, da je treba ful stvari nabavit (barve, vaze, slike,...), ki naj jih jaz vse sama z Lano v naročju.
No, po telefonu sem kar naenkrat bila dons spet ljubica...zgleda, da se ga je mal prijel.

Se opravičujem za tole. Ne pišem zato, da bi me tolažle, sam MORAM se skašljat! Sem hotla že zvečer povedat ta svoje, pa sem bla že kar zmatrana od krega in se mi ni dal več mlet.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
12.10.2007 8:55:42   
Majchi
Drugače pa hvala za VSMuser posted image user posted image . Res mi lepšate življenje in tko lušno je brat vse te dobronamerne nasvete, lušno je z vami klepetat in se družit, najbolj lušno je pa brat par strani "večernih poslabšanj"user posted image . Lepo, da sem spoznala še Lex, Eco in Bambino, krasne ste punceuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
12.10.2007 9:47:51   
felicia
No mi smo danes spali do 8.00user posted image .

majchi- tebe pa čisto zastopim, jaz imam tudi včasih občutek da sem sama pa da ko je treba kaj okrog malega narest kar zgine psa sprehajat al pa kr nekam gre ne da bi zinu kam! tako da tudi jaz pizdim. Se mi zdi da deci majo otroke samo zato da se z njimi mal poigrajo ko so dobre volje pol pa itak nazaj mami. Mislim kot da je bebi en hobi ne pa življenjska obveznost in odgovornost!

Jaz te bom vseeno potolažila! Tako da ti rečem da boš vidla da bo bolš ko začne lokal laufat pa miška bo večja pa več časa bo samo za vaju in zate da si mal sama! Ne obupaj!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
12.10.2007 10:01:34   
lex
Da jih bojo strigli. Sej jih je menda samo 4, ampak.... za crknt od smeha. Vam poročam jutri. Evo slike so v albumu - geslo: Amerika

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
12.10.2007 11:17:17   
iwa
vidim da vam noooro dogaja....user posted image

me zelo veseli da ste se mele tko lepo, super res!slikce sm že šla čekirat!

fajn tud da smo dojele da se okrog hrane ne splača zapletat (vsak kot mu paše), pogovarjat se je treba o dobrih učinkih, kot so novi recepti in posledično gastronomski užitkiuser posted image user posted image user posted image

zej pa glede dedcev, majchi lepo da tud to podeliš z nami, sej nismo skup na RR sam za nujno prijetne reči..obstaja en hrvaški pregovor:"ludo pa živi", moja mami ga je v hecu predelala po 30 letih zakona v "moško pa živi"user posted image user posted image user posted image pa taki so, a tud brez nijh ne gre in ne bi mele naše user posted image (matr sm pametna, za posratuser posted image user posted image user posted image )
no jest z mojim nimam težav, je pa res da vse sproti rešujeva z veeeeeeeliko pogovora, včasih ko mava zvečer končno 5min fraj raj udarva resno debato, kot kaj drucgauser posted image user posted image user posted image ker ponavadi je po dobrem pogovoru vse sladkouser posted image user posted image user posted image in pogovoriva se tud ko zelo zagusti in to prakticirava že 9 let in se še nisva resno skregala....pa ni tko da bi en skoz popuščal.....resnica in rešitev je ponavad na sredinuser posted image
te pa razumem da te pogreje, to je normalno................ in vse se bo rešlo, pomisli sam na vajino sončicouser posted image

vse ste face in želim vam lep dan!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
12.10.2007 11:54:10   
juniorka
Katera je rekla za vsak 11. v mesecu???
Ker naslednji je 11.11. in je Martinovo- a bi se ga rada ktera mal nacukala?user posted image user posted image
Pol predlagam, da se 11.11.ob 11ih vse tle na rr dobimo, da bomo lahk kaj spileuser posted image !
tejč, hvala za recept, jaz imam samo ovsene kosmičeuser posted image  Bo treba v nabavo, ampak danes počivam, sem v 2 dneh 2 kg zgubila, pa moram nadoknadit!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
12.10.2007 14:12:29   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Katera je rekla za vsak 11. v mesecu???

Jaz.user posted image user posted image user posted image

To je nedelja, sem šla preverit. Zakaj pa ne? LAhko je prvo srečanje kar virtualno, no, sam meni se ne zdi ovira-najbolj brezvezne so nedelje dopoldne in vsi imamo čas. LAhko se dobimo tudi pred mašo.user posted image  (sej ne hodimo, sam fajn se sliš)user posted image
Glasujte za novembrsko srečanje. NAjprej lokacije.
1. virtualno
2. prestavimo na kak drug dan v novembru zaradi pivcev user posted image , ki ne smejo vozit vinjeniuser posted image
3. Bled-sprehod in kremšnita
4.
5.
6.
(predlogi)

Bejbe, nam dons že skoz net ven meče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vikend želim, če se slučajno dons več ne slišmo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
12.10.2007 14:20:01   
Putka
Hej, Majchi! Čist prav, da si se nam potožila, meni je velik lažje potem ko pojamram. Da ne boš mislila, da si edina, ki se tako počutišuser posted image . Tudi midva (običajno jaz začnem) se kdaj skregava, zaradi istih stvari. Tudi  do tam je prišlo, da bi ga pred vrata postavila. Me je kar malo strah včasih, da bom čez 15-20 let ugotovila, da sem vsa ta leta z napačnim decom bila.

Moj namreč zelo težko kritiko prenaša, čist kaj običajnega rečem, npr. zakaj ne pobere svojih nogavic (ležijo povsoduser posted image ), pa iz tega zrase prepir o pospravljanju, pa odsotnosti od doma, pa času za naju (ki ga ni), pa jaz potem vpijem (mi ful pomaga da se zderemuser posted image ), včasih zanalašč z vrati zaloputnem, ker potem čist poživini.. Sem mu že parkrat rekla, poglej - ne spim, hormoni me dajejo, sem sitna in tudi to morajo razumet. Če so deci tečni moramo pa jezik za zobe, al kaj?

Ja, jaz sem bolj oštra doma, ampak sva taki osebi skupaj. Že mora bit tako. Ker če bi imela enga energičnega in naspidiranega moškega (enga sem imela in nikakr ne bi s takim šla familijo delat). Saj mal pojamra koloegom (zadnjič moji mamiuser posted image ), pa je pomoje kar vesel, ko vidi kakšne ženske imajo šele njegovi prijatelji (manipulatorke, bolestno ljubosumne ali nesposobne..)

Nič, Majchi, drug teden gremo na en sprehod, kak torek ali sredo po sončku, pa bomo mal počvekale.

Ja, **** pa tile deci! Ko so pa dojenčki so pa taki cukri. Pazite mamice, kakšne moške boste gor spravile..user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
12.10.2007 14:21:57   
Putka
11.11. Pomoje bomo imeli doma kako martinovo kosilo, fotr vsako leto gos pa zelje naredi. Lahko pa na 13.11 prestavimo, ker v ponedeljek plavamo.

ZA Bled

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
12.10.2007 14:25:53   
tejč
Joj;MAjchi, sem ti napisala celo litanijo spodbudnih besed, pa me je ven zabrisalo.user posted image user posted image user posted image

Glavo pokonci! Ne se dat! Hudo je, če so pametni tile dedci. JAz moram rečt, da mam kar srečo, da mi ni treba kar naprej težit, sam glede službe pa, jasno! Ker majo ti dedci na prvem mestu včasih napačne reči, ne vem, no...glede tega so pa vsi isti, d ajih večkrat mal zanese.
Ampak jaz sem mu ene parkrat nalašč naprtala obe smrklji, in še to, ko sta bli ful tečni in je švical kot zmaj in komentiral: da če bi moral ON na porodniško, ne, hvala!user posted image

Tisto kofetkanje in brezdelje pa zamolčim.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.