|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
11.10.2007 8:42:31   
iwa
no sam da je vse cool majchiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa uživajteuser posted image  

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.10.2007 9:34:22   
petrinja
no pa smo tam... kuhamo z vročinco- Matevžek namreč. tako da je danes na sporedu samo počitek in crkljanje, ker je neki sitkan, in seveda upanje da se ne bo razbolel. user posted image

tako žal mi je da naju ne bo, a lepo prosim za vso izčrpno fotodokumetacijo!!!!

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.10.2007 17:41:53   
Cappy96
Ojla!
Vidim, da še vedno uživate user posted image user posted image user posted image .
Naša mala tečkica je zaspala še preden smo prišle do City centra. Žal mi je, da sem pozabila antibiotike doma, k bi lahko še ostale. Pa je šel čas tolk hitro naprej.
Tolk za zdele. Blo je fajn in upam, da bo še kakšen VSM !!!

Matevžek, ti se pa le hitro pozdravi- ponedeljek bo kmalu tu!

Lp vsem

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.10.2007 19:42:34   
juniorka
sam tolk babe... sem bla čist out, tako utrujena na vsm, da že dolg ne- nisem spala velik, očitno ima luna vpliv name, namesto na user posted image  user posted image
sem komi vozila pol do Ptujauser posted image , mali je k sreči spal..po plavanju sem pa kot prerojenauser posted image , sicer še zmeri utrujena, ampak tko, prijetno!
Upam, da bom naslednjič boljša družba! Je pa blo res fajn videt naše male na kupu, previjalna je pa bla the bestuser posted image , take nikjer ne najdešuser posted image user posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.10.2007 20:09:21   
petrinja
dober večer čveke!

vidim da vas je že kar nekaj na RR, kar pomeni da ste že prisopihali domovuser posted image . Upam da je bilo res fino, in da fotozgodba sledi...user posted image  mi je bilo res žal, ker naju ni bilo, da bi lahko videla še ostale majčice, a Matev je danes čist bogi. -ZOBKIuser posted image . sem mu dala že pol žličke calpola sirupa, pa skoz ga mažem s Calgelom, pa hladim grizalo v hladilniku, ... niti slučajno ga ne smeš kaj preveč okrog ust šlatat, ker je pol čist jezen. in imam na sumu, da mu zgornji nekaj rinejouser posted image .
Zdej pa ne vem, a če so zobki, pol tud ne smemo iti plavat, al kako?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.10.2007 20:17:30   
tejč
Juhu, babe, tukaj sem...user posted image user posted image user posted image
NAši 2 koklji spita.user posted image user posted image user posted image
Kokljek bo delal na pcju za službo,
Mama kokulja pa kuka po netu- btw: unih pršparanih 6 piškotov ni večuser posted image -vse požrla.

Danes je bilo suuuper v Celju. Super majčice ste in vaši šugarčki tudi. Komaj čakam fotke!

Eca, Ajši sem povedala za Marka, pa je rekla, naj sem v Kamnik pride.user posted image  TA mala baba je že zdej usekana na "pubece"user posted image .

Petrinja, pozdravite se čim prej.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.10.2007 20:18:33   
Putka
Felicie še ni na RR? Jo je Katja zdelalauser posted image . Se je namreč celo pot domov jokala, najprej malo, sem mislila, saj bo zaspala.. 

No, ko je bilo vedno hujše (Uroša ni motilo, je spal) pa ni bilo nikjer za ustavit. Od Celja do Lj je prvo postajališče Lukovicauser posted image Smo kar dol zapeljali, pa ob cesti dojili. No, in češpljica mala mal pocuclja, se vmes felicii nasmeji (češ, sori, ker sem sse drla), potem pa spet jok. In do Ljubljane tako.. Čeprav jo je felicia za rokco držala, hvala tiuser posted image .

No, kupila sem Novalac, naredila rižolino v flaški - Katja se je skoraj zadavla, kot da sem ji drek dala (pa eno ornk žličko laktoze sem not dala), kar na bruhanje ji je šlouser posted image . Potem ni flaške blizu pustila. Tudi adaptirano mleko samo ji ni šlo doluser posted image Spet jošk. No, in še vedno je pokonci, od tiste kave v City Centru ni zaspala. Upam, da se za ponoči špara.

Super je bilo! Pridne majčice, ker ste prišle. Naslednjič tudi tiste, ki niste uspele danes. Čau Eca in Mark! Pa fajn je bilo naše 29.aprilčane spoznat, Tevža in Nela. Pa seveda, me veseli da sem še Bambino in lex spoznala!

Aja, zgleda da sem na RR našla eno gospodinjo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.10.2007 20:22:55   
Putka
Aja tejč, recept si nam dolžna! Odlično pecivo, sem ga jaz dokončalauser posted image

Petrinja, meni je enkrat pediatrinja rekla, da vročina ni ravno zaradi izrasta zobkov, bolj zobki izkoristijo in pri vročini ven pridejo. Pa Katjo že lep čas dajejo, pa vseeno plavamo. Z vročino pa žal ne, ampak Matevž se bo v par dneh pocajtal!
Pa jaz sem baje prvo zgornje enke dobila, ponavadi so najprej spodaj.

Katja pa ni niti slučajno zaspana, ampak nas glas Vesni razlaga, kaj smo danes počeliuser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.10.2007 20:25:20   
s u g a r
hoj

danes je bilo fenomenalno.
Majchi - mal sm huda nate, pa sej se bova poštimali, ane?

Na poti nazaj je bil mali Vall - sirena (ni hotel jesti, spati pa mu ni dalo) no zdaj spi odkar smo prispeli domov. Maja si se dobr naposlušala kako znamo biti sitkani.

Tale amerika - simpatiko, glede na prvi vtis, k nismo imele ne placa za vozičke, ne previjalne. No pa smo imele pol pol gostilne čisto zase. Face so, še pridem, pa hrano imajo tud ful dobro.
Tejc - recept prosim - božanski so bili.

Aha - mal se zbujamo.

pridem nazaj

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.10.2007 20:40:03   
tejč
Joj, punce, tale recept...A veste, da jaz to mal na prbližen delam? In tako tudi povem.user posted image
Ne, resno!

PIRINI ZALOGAJČKI ZA MAJČICE

105 g pirine moke
lahko 110 g rjavega cukra-jaz ga nisem dala
pol žličke sode bikarbone ali pecilnega
ščepec soli
pol žličke cimeta
100 g ovsenih kosmičev
120 g margarine

Nadev: sadni namaz Zdravo življenje-marelica
okras: mandelj

Vse sestavine zgneteš v krhko testo (margarino moraš met mehko!), v pekač pogrneš peki papir in gor nadrobiš koščke testa. S prsti ga pritiskaš na peki papir, da prekriješ cel pekač (0.5 cm na debelo), čez namažeš sadni namaz in na vrhu spet nadrobiš ostalo polovico testa in s prstom narahlo pritiskaš koščke, da čim bolj zakriješ namaz-da se ne scvre v pečici.
Pečeš na 180 st., približno 20 min.
Najprej ohladiš, nato režeš!

ZA nadev lahko izbereš poljubno (sladko) marmelado ali oreščke za okras. Tudi ovsene kosmiče lahko zamenjaš za kake druge in moko tudi.
Zelo flexibilen recept.

< Sporočilo je popravil tejč -- 11.10.2007 20:46:20 >

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.10.2007 20:50:38   
tejč
In kar je bistveno pri receptu: VEDNO ko pečeš, moraš mislit name in zavit vsaj en zalogaj(ček) zame in poslat v Kamnik na Ljubljansko 4d!user posted image  Tako da jaz letos več ne pečem.user posted image

Hecam se.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.10.2007 20:58:34   
rožica81
Hej žabe babe user posted image

Vidim, da ste res uživale danes, mi je ful žal, da nisva prišla. Uf, kakšna sitnobica je spet user posted image
Pridem nazaj

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.10.2007 21:00:35   
nky 23
ja res je vidno da ste se imele lepo. Upam da bo kmalu še kako srečanje, da se lahko midva z mojimuser posted image  udeležima in vas spoznama!!!

Lep večer še naprej

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.10.2007 21:05:37   
tejč
Prav žal vam je lahko!user posted image

No, sej nisem taka...JA, komaj čakam novo srečanje.
Mojga dragega so pa zdle najini kolegi klical, da so pod blokom, naj pride na pjačko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image , zame pa že dolgo ne najde časa/večera.user posted image
Eh...ti dedci.user posted image  Sej ni problema, ga bom peglala tja do vikenda in mu naprej metala.user posted image  iN CEEEEL vikend bo bil z nami 3 babami. Bo mal plačal tole pijačko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, ne me resno jemat....user posted image Mi spet neki seka.

A je felicia zbolela? A je ni gor???user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.10.2007 21:06:04   
rožica81
Koliko vas je pa bilo? Po moje cela Amerika, a ne user posted image

Nace že par dni ful šttrajka in zvečer noče zaspat pred deseto user posted image  Moram jutri patronažno poklicat za GH, da še mi začnemo končno uvajati. Sva mu zadnjič hotela dat rižolino in ker nisem imela svojega mleka izbrizganega, sem mu dala Pregomin. Je rekel moj, naj mu dam najprej samo mleko, da bova videla, ali ga bo sploh dol dobila ali ne. Midva sva se mu samo smejala. Kako se je pačil user posted image  To je pa res nekaj najbolj zanič, kar je lahko, si je verjetno mislil. Je takoj dobil jošk, da je okus popravil user posted image  Tako da moram sedaj tisto Aventovo pumpo zrihtat, da bo vakum nardila. Ne vem, zakaj ne dalea sicer. Ah, bomo že.

Pridem spet.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.10.2007 21:09:36   
tejč
V Ameriki so se ful potrudli in nam dal celo velko sobo. So presodli in dal "previjalno" direkt na sredo sobe in si mislili, drek bo ležal vsepovsod, boljš, da sobo zapremo za javnost.user posted image
Sploh nisem štela kolk nas je blo. Ful. Vozički so bli parkirani kot krave v hlevu na štrikih.user posted image  Telički pa vsi fuul pridni.user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.10.2007 21:11:09   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81
Moram jutri patronažno poklicat za GH, da še mi začnemo končno uvajati.

Joj, men se pa tok ne da...PA sej mamo še čas...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.10.2007 21:22:01   
Eca
Drage Majčice in Aprilčice!

HVALA VAM ZA PREČUDOVIT DAN, ZA PRIJAZNOST, ZA ČVEK IN VSE OSTALE LEPE TRENUTKE!

Tukaj vam pošiljam še par user posted image user posted image user posted image user posted image v upanju, da se kmalu spet vidimo!

Tak, zdaj pa spat punceuser posted image !

Eca + Mark (zaspanko, ki ne zaspi) + Dorian (koma!!!)

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
11.10.2007 21:24:56   
BAMBINA_
Meni je bilo danes tudi fenomenalno! Hvala, da ste se spomnile na to srečanje in prišle iz vaših koncev bližje k nam. user posted image user posted image Superca ste, vaši malčki so pa itaq taki srčki... čisto vsi po vrsti. Fotke sem že pogledala, pa so ful temne. Pač moj smotan aparat. Pa enih par mi jih je ušlo, upam, da bo kmalu nov VSM, da vas še ostale pofotkam. Zdaj, ko vem, kakšne face ste, sem vam še bolj fauš, da se takole dobivate v Lj na kofetkih in tako. Res upam, da se Grišatu refluks čimprej porihta, da bo potem manj polival in se bom upala na kakšno daljšo pot sama. Ker potem se vam sigurno pridružim na kakšnem vašem čveku, da spet vidim vaše lepotičke in lepotce.
Nočko user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
11.10.2007 21:30:56   
s u g a r
Zdej se bom pa mal razpisala, potem pa zaključla temo HL.

DIETA - (SSJK) posebna predpisana prehrana. Iz definicije je od daleč vidno, da to ne pomeni stradanje, kot zmotno mislijo nekateri.

Montignac - način prehranjevanja (sam dosti časa potrebuješ da vse predelaš - pač jaz te stvari predelam za tistega, ki tega časa nima user posted image  - to jih je pa reci in piši OGROMNO).

Pri dietah vsesplošne (modne muhe) delujejo, na žalost s svojim JO-JO efektom, le tako da telesu nekaj odvzamejo - na googlu je tisoče in tisoče diet - nobena ne deluje na dolgi rok. Po vsaki se spet zredimo in še pridobimo. Sem probala vem! In 100% drži. Torej odvzemamo ali obroke ali določena hranila, ki jih telo za funkcijo potrebuje (vsaka mišica rabi hrano, možgani rabijo hrano, ...) to je isto kot bi npr. avtomobilu ne dolivali olja ali bencina - žarnico tudi takoj zamenjate, sej se ne vozite - zdej k je pa šla - brez user posted image  no upam.

Malo je ljudi, na žalost, ki se zavedajo da je od tega, kar damo v usta odvisen velik del našega življenja, pa čeprav se je o tem govorilo že davno pred našim štetjem. Povej mi kaj ješ - povem ti kdo si.

NE - way of life - ne pomeni, da zdej moraš pa vedno jesti in piti le une šejke in ploščice. Petrinja firma HL je stara mislm da približno tolk k ti (brez zamere) in ne boste verjele povpraševanje rapidno raste - uporabnikov je že več kot 60.000.000 - halo vsak ekonomist bi bil glup, če bi to nišo spustil iz rok. Pazi, zadovoljnih uporbnikov (ne enkratnih kupcev). Znansteniki na področju nutricionizma in izbrana doktrina so pri tem nujni in seveda tudi so prisotni.

Vall - hm GH (ja jedel jo bo seveda - tudi namesto npr čokolade bo imel na razpolago zelenjavo, kasnej k bo čokolado in druge cukre probu večje bo moje zadovoljstvo). Kako zelenjavo bo jedu in sadje? Ja itak, da tako k jaz in ostali. Tudi jaz jo kupim ob hudi gužvi (pri polni zavesti) pri našem "dobrem sosedu" sam se zavedam kaj imam od nje - en prazn nič. Zavedam se, da solata od daleč ni vidla zemlje, sploh ne ve kaj je to zemlja, ker zrasla je pač nekje pod lučmi na t.i. volni - to je dejstvo.user posted image . To je lajf. j..... ga.

Petrinja vej, da če na področju svojega dela ne bi imela toliko pozitivnih rezultatov kot jih imam jaz in moji kolegi, vej da ne bi bila tako pametna. Dokler pa ljudje v moji neposredni in posredni bližini izboljšujejo počutje, obliko, .... odpravljajo ali lajšajo marsikatero težavo, ki so si jih nažalost s kakršnimpačžekoli načinom prehranjevanja prijedli (govorim o raznih bolezenskih stanjih diabetes, krvni tlak, glavoboli, prebava, problemi z žolčem, alergije na to in ono) pa menim da imam vso pravico povedati svoje mišlenje.
Če je človek po npr. 15 letih neuspešnih diet končno zadovoljen ob tem ko se pogleda v ogledalo in ko ob šestih zjutraj dobim sms veselega fanta ko napiše 102!!!!!!! meni to pomeni veliko veliko veliko več kot tole kvazi pametovanje.

Je pa logično da se za vsakim voglom najde skeptik in nekdo ki pač ni dobil prave "podpore" na svoji poti, pa nekdo ki...... (kaj pa vem) - vsi imamo pravico delati kar nas veseli (saj upam) in se za to trudimo max.

Jaz sem izbrala to in vem da sem zase izbrala to kar svetuje vsak zdravnik kjerkoli - vsak priporoča npr. omega 3, minerale, vitamine, .... ja to, le da sem jaz nisem izbrala takih sintetičnih ampak naravne ki so pač stisnjena v t.i. komprese (le zato da ne zobam vejic in obiram grmičevja - razen ribeza user posted image  in da ne nosim mošnjička s seboj, kot je to počel - naj se vrnem malce nazaj jamski človek oz naš prednik).
Če smo pa pri naravi je pa edino "naravno" to da vstanemo namesto da nahranimo našega polžka, zato da gremo ulovit ribe za zajtrk, pol gremo za cel dan na polje okopavat, da bomo imeli zelenjavo, popoldan proti večeru pa gremo v goszd ubit enga merjasca da bomo imeli par dni meso pr bajt. No zdej pa veselo na lov.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaključena tema HL.
Basta

< Sporočilo je popravil s u g a r -- 11.10.2007 21:40:38 >

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 1945
11.10.2007 21:45:17   
tejč
Meni pa se zdi prav, da VSAK pove svoje mnenje, če to želi. In forum je čudovita zadeva za to.user posted image
Sam upam, da ne bo kakih zamer zaradi tega...

Vse vas imam rada in vsak ima svoj prav, jasno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1946
11.10.2007 21:47:41   
felicia
Evo me in ne nisem zbolela in ne nisem utrujena od Katjeuser posted image .

Bilo je fantastično in se še kdaj pridružim!

Putka- upam da bo Katja kaj bolj ponoči!user posted image Pa hvala za prevoz in dobro družbo!

Bilo mi je v užitek vas spoznati vse! Drugače mi je bila hrana vredu mogoče res malo slano preveč ampak sem vse pojedla torej je morala biti dobra.

No od user posted image  ni bilo nič pa kdaj drugič!

Tejč- hvala za posladek mmmmmmmmmmmmmm!

Neposredna povezava do sporočila: 1947
11.10.2007 21:52:32   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Tejč- hvala za posladek mmmmmmmmmmmmmm!

NI kaj.

Posladek? Bolj poPIREK, ker je iz pire.user posted image  Moj dragi je reku, da je zanič ku user posted image , da ni nič SLADKO. Meni pa je. KAj jaz vem...user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
11.10.2007 21:53:27   
s u g a r
No
mi spimo, sva se na ekspres skopala, namazala, pocartala, pokramljala še mal, podojila in zamižala.
Moj mali zakladek - nova jopica mu je tipitopi rokavčke mava mal zavihane ampak sej so tko tudi narejeni. Tolk je mehka - ane Majchi. Mamic je tud vse prou kar si je kupla (punce hudo zgleda na škornje hudo), namreč v trgovini nisem niti probala zato pa so mi hlače mal prevelike, jih bom dala pač mal bolj na bok dol. Superca.

Očkata še nimava doma dela, bo po moje zdej zdej.

Lep dan - pardon - ČUDOVIT DAN JE ZA NAMI. Kdaj ponovimo? Jz še pridem v Ameriko - 100%, če pa ne drugač pa na hitro kavo. Hehehe.

Tejč - piškoti me prsti zdele srbijo, sam šit je to k nobena trgovina ni odprta, par stvarc mi manjka (margarina in marmelada).

Ostale punce res je škoda ker vas ni bilo.
Drugič morte prit - tko k je Majchi nazaj grede rekla, vsako srečanje je treba izkoristit, ker pol k bo konc porodniške se bomo verjetn porazgubile. Se strinjam pač služba, otrok doma, mož, družina frej samo kak vikend in počitnice in to je to. No pač. Upam da ne.

Zdele pa mal še pogledam kaki so veši vtisi po srečanju. Umes pa še dolg od slik naložim in nabašem gor in današnji dan tudi. Bi pa prosila da bi mi po meilu posredovale tiste k ste kej slikale. Thx.

tipkamo.
by for now

Neposredna povezava do sporočila: 1949
11.10.2007 21:54:48   
rožica81
Tudi jaz pravim, 100 ljudi, 100 čudi, 100 različnih mnenj...

Sugar, zakaj se vsakič tolk razburjaš in nas prepričuješ v HL in njegove pozitivne učinke? Če ti ustreza, ti ustreza - sem vesela zate. Sem dobila občutek, da bi nam tako rada "prodala" ta "way of life". Če si katero prepričala, te bo že povprašala. Pa brez zamere.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.