|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
11.10.2007 21:55:43   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Tejč- hvala za posladek mmmmmmmmmmmmmm!

NI kaj.

Posladek? Bolj poPIREK, ker je iz pire.user posted image  Moj dragi je reku, da je zanič ku user posted image , da ni nič SLADKO. Meni pa je. KAj jaz vem...user posted image

A imaš šekaj na lagerju iz pire? Jaz zdaj pečem pirin kruh - no, moj pravi, da je pirov user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
11.10.2007 21:57:30   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Tejč- hvala za posladek mmmmmmmmmmmmmm!

NI kaj.

Posladek? Bolj poPIREK, ker je iz pire.user posted image  Moj dragi je reku, da je zanič ku user posted image , da ni nič SLADKO. Meni pa je. KAj jaz vem...user posted image

A imaš šekaj na lagerju iz pire? Jaz zdaj pečem pirin kruh - no, moj pravi, da je pirov user posted image

NIč, cvetek. Kruh, ja. Drugače pa ne. Oz. ene mafine sem enkrat delala. Tudi zelooo dobro, sam ne vem, kje mam recept...Bolš da ga ne najdem.user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
11.10.2007 21:57:57   
felicia
Ma dejmo  to prehranjevalno temo zaključit a ne!

Dobr da danes nič nisem kupila za malega ker mi je ena družinska prijateljica prinesla nove cotice za malega jih grem zdej gleat kaj je prinesla!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
11.10.2007 21:59:08   
tejč
Prehranjevalne navade-hm...če bi zaključli, bi jaz zagotovo shujšala bp!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
11.10.2007 22:00:09   
felicia
Sicer so mal velke oblekce ampak sej bo Uroš hitr zrastu!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
11.10.2007 22:01:32   
s u g a r
punce jaz sem zaključila s to temo.
ste ve?

ni zamer. dol mi maha.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
11.10.2007 22:01:43   
tejč
Moj ponosni predlog: vsakega 11. v mesecu se nekje dobimo. V čim večjem številu. ZA lokacijo žrebamo med parimi opcijami.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
11.10.2007 22:03:13   
felicia
tejč- potem si pa odkrila svojo magično dieto a  ne!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
11.10.2007 22:03:46   
rožica81

Samo svoje mnenje sem napisala. A ne bi smela user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
11.10.2007 22:03:47   
felicia

Moj ponosni predlog: vsakega 11. v mesecu se nekje dobimo. V čim večjem številu. ZA lokacijo žrebamo med parimi opcijami.

sem za

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
11.10.2007 22:04:03   
tejč

tejč- potem si pa odkrila svojo magično dieto a  ne!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
11.10.2007 22:04:20   
felicia

Samo svoje mnenje sem napisala. A ne bi smela user posted image

seveda da lahko sej zato mamo pa rruser posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
11.10.2007 22:05:04   
felicia
spet pišemo k nore skor ne dohajam

kje je pa majchi?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
11.10.2007 22:05:20   
rožica81

Prehranjevalne navade-hm...če bi zaključli, bi jaz zagotovo shujšala bp!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz samo iščem nove recepte, ker smo alergični na svašta. Pa še vedno čakamo na izvide krvi, upam, da bodo kmalu.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
11.10.2007 22:08:25   
tejč

Jaz samo iščem nove recepte, ker smo alergični na svašta. Pa še vedno čakamo na izvide krvi, upam, da bodo kmalu.

Men se zdi izmenjava mnenj, receptov, idej SUPER! Sprejmeš in živiš pa tisto, kar sam hočeš, jasno.
Jaz tud želim, d adobote čim prej izvide, da pol čim prej veš, pri čem si...

Me kar pišmo, pol bo pa ostale jutri kap, kolk bodo mele za brat.user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
11.10.2007 22:13:26   
felicia
ja ja user posted image kr pišmo

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
11.10.2007 22:14:28   
tejč
felicia, kaka slikca, nazorna za posratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
11.10.2007 22:15:30   
tejč
Ejejejjejej, Maška se je že začela zbujat.user posted image user posted image Pa saj še ni polnoč...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
11.10.2007 22:16:53   
tejč
Grem jz zdle lepo pod tuš, ve pa lepo vse fotke naložte, pa vas/nas pol pogledam, preberem etc...user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
11.10.2007 22:19:55   
Putka
Jaz pa ne bi zaključila prehranskih debat! Kje bom pa potem recepte z slastne pirine kolačke dobila? Sem kupila zamrznjene maline, že tuhtam kaj z njimi...

A je bila sladica od pirine moke tako rjava?

Rožica, nič sekirat zaradi alergij. K sreči je na rr ogroimno izkušenih mamic, ki bodo pomagale s svojimi nasveti. Tudi palačinke iz pirine moke brez jajc se da spečt!

Še o hrani. Jem granatno jabolko, sem ga utrgala z drevesa pred hiško na Braču, pa eno uro pucala.
Jutri dobimo obiske s Hrvaške (spet šopinguser posted image =, pa prinesejo sveže ulovljene ribice (omega 3 brez folije, al kaj že).

Moja prijateljica je delala magisterij na temo olj, ki so dobra za srce. Jo moram mal povprašat, ampak olivno in repično baje rulz!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
11.10.2007 22:21:53   
Putka
Matr, celo pest pečk (kako se jim pa reče?) v usta vržem, pa gre pol mimo.

Ja tejč, Katka je tudi že enkrat vmes zajokcalauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
11.10.2007 22:26:40   
petrinja
Tudi jaz pravim, 100 ljudi, 100 čudi, 100 različnih mnenj...

Sugar, zakaj se vsakič tolk razburjaš in nas prepričuješ v HL in njegove pozitivne učinke? Če ti ustreza, ti ustreza - sem vesela zate. Sem dobila občutek, da bi nam tako rada "prodala" ta "way of life". Če si katero prepričala, te bo že povprašala. Pa brez zamere.

se podpišemuser posted image . sem hotla biti modro tiho, ker sem že zdavnaj zaključila temo z znamenitim stavkom- 100 ljudi, 100 čudi, pa si mi Rožica ukradla neizrečene besedeuser posted image .

move on...

glede receptov, pa povem, da so ti vedno dobrodošli ( Tejčuser posted image  )- in of course, vse probe romajo na Ljubljanskouser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
11.10.2007 22:27:17   
ancka1
Čer!
Jaz sem ravno zlikala gorrrroooo perila. Uf, mi smo res norci na tem področju. Smo vsi cunarji. 

Danes je bilo res luštno. Sploh ni bilo tako hudo se do Celja pripeljat. Pa saj nebi bilo tako hudo enkrat  mesečno se zorganizirat in dobit, res. Pa naj bo 11. tejč. user posted image  Drugače imamo pa tako lepe in sladke mulčke, a ne?! Pa res vas je bilo lepo spoznat. user posted image
Toliko za danes. Ne morem več mislit, ker se bašem s 70% čokolado z okusom pomaranče (tista ta fensi Gorenjka); misli so preusmerjene. user posted image  user posted image  user posted image

'Till tomorrow!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
11.10.2007 22:27:45   
felicia
Uroš je že dvakrat al trikrat joku do zdej še mal pa bo treba jest!

Zdej bom pa počasi zakljuičila in tejč tudi moj je na pijači bom tud jaz najedala cel vikenduser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
11.10.2007 22:28:37   
tejč
Sem šla ravno po brisačo mimo...
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

A je bila sladica od pirine moke tako rjava?

Ja. Ni blo zapaljeno.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.