|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
13.10.2007 22:06:22   
rogljicek
Nisem še bla v Atlantisu, ampak predvidevam, da je lokal v katerega mate namen it v isti stavbi. Ja?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
13.10.2007 22:08:11   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, rogljiček, dobro domnevaš. Ti sam pridi, bi te res že rada spoznala. :)

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
13.10.2007 22:09:28   
tejč
Bravo, Majchi za prenovo!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
13.10.2007 22:12:49   
rogljicek
Pridem! Res upam, da spet ne pride kaj vmes!!! user posted image  Zdej je pa res že čas, da srečam še kako majčico več. user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
13.10.2007 23:03:00   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Herzlich wilkommen, rogljiček!

Neposredna povezava do sporočila: 2030
14.10.2007 11:29:30   
lex
Evo ovce o polovljene in sfrizirane. smejali smo se kot pri norcih, ker so bili enitaki loleki zraven, ki so bili bolj za zid. Bog ne daj, da bi ga kira ovca pogledala, kaj šele da bi kiri katero prijel! Najbolj je užival Aleks, ko jih je lahko božal. No še sreča, da sta bila moj in še e kolegazravn - sta vask svojo polovico polovila. V glavnem rolali smo se od smeha.
Včeraj pa tud nisem imela nič časa prit sem gor, ko jeprišla iz Avstrije teta mojega očeta, stara 94 let in potem jo to pri nas že skoraj družinski praznik. aleks in ati sta šla na Kope na očiščevalno akcijo, preden se začne sezona in je bil tamali čisto preč ko je prišel domov. Mislim, da bomo vsak vikend nekje v planinah, potem vsaj spi!
Alina mi ga pa svira. Začela je kašljat, pa smrkat - se je od Aleksa nalezla. Tak da že 2 dni spi pri nama, e mi zdi da se bo kar zadušila ko začne kašljat. Sicer se ji že lušči, ampak vseeno. Ful je boga ko ne more normalno dihat.
Nič grem kuhat dalje!

lepo nedeljo vsem skpaj.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2031
14.10.2007 18:49:20   
felicia
dejte mi povedat kako je s plavanjem z user posted image  lče maš teto s krvavca pa s tem ne mislim nobeno smučanjeuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
14.10.2007 18:59:06   
indy
Ojla!

Evo mene mal tki gor.Sem tako hitro brala, da sem prišla na tekoče.Ste pridne ni kaj.
Uglavnem, da vam povem,da sem že od srede nekaj bolana pa sama ne vem kaj mi je. Me ful želodec boli, pa slabo mi je , pa kar pojem me potem tako zvija v trebuhu, da je goza.Za povrhu pa še glavoboli.user posted image
Dons sem že bolje ampak sem tako švoh da se kar tresem.Pomoje zato ker sem zelo malo jedla te dni ali pa sploh nisem,samo malo juhice ali pa samo kuhan riž.
No in v četrtek ko ste bile ostale v Ameriki sem jaz doma počivala kolikor sem sploh lahko.In sem hotla zvečer že v posteljo, da se malo k sebi spravim, pa pride moj dragi noter čisto bled in poten v obraz.Ga sprašujem kaj mu je pa sploh govort ni mogel.Sem mislila da bo skup padel.Potem se je na kavč ulegel in mi povedal da mu je en 200 kg težak predmet padel na nogo.user posted image
Potem sem mu dala obkladke,samo k zdravniku pa ni hotel.Ob enajstih pa že ful zatečena noga.Zjutraj pa nikamor več.Ni mogel na nogo stopit.Potem peljem Marka k babici, midva pa lepo na urgenco.No in po treh urah ga odpeljem z mavcem na nogi.user posted image Zlomljeni dve kosti na stopalu.user posted image
Uglavnem cel žur pri nas doma.Pa še kolega je punca pustila in imava zdaj še njega cele dneve tukaj, ker je čist potrt.
Zdaj bom pa probala mal likat, če mi bo šlo, če ne pa itak vse počaka.user posted image
No se jutri vidimo na plavanju.
Nočko.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
14.10.2007 19:07:48   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

dejte mi povedat kako je s plavanjem z user posted image  lče maš teto s krvavca

Tudi pozimi se da plavatuser posted image user posted image user posted image , jaz prakticiram oblačenje od znotrajuser posted image user posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
14.10.2007 19:10:41   
juniorka
Sem hotla kaj napisat, pa naš lump ne pustiuser posted image ! Lepo se imejte, mi pa se gremo kopat in spat!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
14.10.2007 19:43:57   
rogljicek
Felicia, tko kot je Juniorka rekla, obleč se od znotraj pa je cool.user posted image
Sem gledala fotke od Sugar iz Celja, probala zgruntat katera je katera, pa ni šlo. Ampak bejbki so pa vsi full luštni, so se full spremenil odkar sem jih nazadnje vidla, vsaj zdi se mi tako.
Kolk vas bom mela pa priložnost jutri srečat?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
14.10.2007 20:24:12   
felicia
rogljiček- kar pripravi se na ornk dozo babnc nas je kar 8 na  plavanju je ancka odpovedala žal!

Neposredna povezava do sporočila: 2037
14.10.2007 20:25:03   
felicia
aja pa hvala za nasvete "od znotraj"user posted image , sej sem vedla da se opremim na ta način sam nisem bila prepričana!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
14.10.2007 21:37:05   
felicia
haloooooooooooooooooooo a je katera tuki?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
14.10.2007 21:40:38   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: indy
Uglavnem cel žur pri nas doma.Pa še kolega je punca pustila in imava zdaj še njega cele dneve tukaj, ker je čist potrt.
Zdaj bom pa probala mal likat, če mi bo šlo, če ne pa itak vse počaka.user posted image
Dej kolegu za likatuser posted image .

Pozdravi se indy!

Mi smo se imeli SUPER! 3 babe in 5 otrok, pa je bilo luštno. Malo so se kregali, večinoma pa so se lepo igrali, zunaj tekli, gugali, sprehajali, ovce futrali, mačkice božali... Na bazenu je bilo luštno, s Katjo sva bili tudi pridni. Sposojeni Fred je fajn, čeprav so mi tile Atlantisovi rumeni čist ok. Malo bolj je v Fredu "objet" otrok, je precej manjši obroček. Joj, je Katja brcala in čofotala. Danes pa je en mala bajsa skočila pred mene bombico in nas čist zalila. Sem bila besna.

Katja je spet ok spala, pa brez dodatka felicia. Ga ven pljuva, rižolino tudi. Se mi pa zdi, da ji je še en zob skoraj ven pogledal, spodnja leva dvojka, pa enka je že lep čas videti.

Se vidimo jutri!

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
14.10.2007 21:42:33   
Putka
Vidim da je Marcelina gori. Oglasi se no kaj.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
14.10.2007 21:44:44   
felicia
putka- vi se boste pa naplavaliuser posted image  

Upam da bo moj Uroš jutri boljše volje za kopanjeuser posted image  če ne bova spet ob bazenu pazovala vas kako uživate

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
14.10.2007 22:37:18   
rogljicek
Reya tud ni navdušena nad rižolinom, cucelj kar svaljka med usti ampak povleče pa ne. Par dni nazaj serm probala korenček, pa ni bla navdušena nad okusom oziroma ni niti vedela kaj naj počne s to čudno stvarjo v ustih.

Sem pa danes zatipala prva dva spodnja zobka in vidita se dve beli črtici. Bo treba jutri v lekarno po blažilca srbenja al b0olečin al kaj. Pa sem pozabila kaj ste predlagale. Felicia, ti si expert za to, ane?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
14.10.2007 22:55:52   
petrinja
rogljiček, jaz ti lahko svetujem, ker sem trenutno res pravi stručko za kremce in gele za ublažitev pri rasti zobkov- Matevž je namreč čisto divji, kot da mu bojo naenkrat zrastli 4 zobjeuser posted image . ma ne vem vse ma oteklo, grize vse kar najde ( še najraje mojo brado ), tako, da... v Mullerju imaš Dentinox gel za blažitev, v lekarni Calgel, v Sanolaborju pa Gengigel baby. Calgel je zame najboljši, v kombinaciji Tommee Tippee grizala v obliki dude, ki ga dam prej malo v hladilnik, in ga potem grize in se zraven oglaša ko kakšen kuža, ki gloda kostuser posted image .
itak pa misli da je svetovni prvak v dajanju prstov v usta-koliko jih lahko da naenkrat v usta- ja kar vseh desetuser posted image . ma je res bogi, samo upam, da bo čimprej kaj pokukalo na plano!!!

rogljiček pol se pa jutri vidimouser posted image user posted image  Superfino!!!

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2044
14.10.2007 23:07:25   
rogljicek
Uf hvala petrinja. Bomo šli potem pa kar po Calgel. Tud mi mamo grizalo, ki se zamrzne, pa ji tudi najbolj odgovarja, prav tako se oglaša kot kak kuža user posted image . Je prav smešno kako vsi približno enake stvari pogruntajo.

Jp, se vidimo jutri. Vi pa vsi lepo uživajte v vodi.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
15.10.2007 9:28:37   
petrazg
oj.. smo po dolgem času spet na rr user posted image user posted image user posted image ... zdaj grem pa za nazaj brat, če mi bo uspelo... ste ble tolk pridne... kar preveč...

Se vidimo na plavanju!!!

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

Neposredna povezava do sporočila: 2046
15.10.2007 9:53:47   
felicia
dobrodošla nazaj petrazg!
rogljicek to kar ti je petrinja svetoval bo kar vredu sicer pa mojmu Urišu nič ne kaže na zobke sem se zgleda zmotila takrat ko sem rekla da ma zobek je baje bil samo nek grebenčekuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
15.10.2007 10:00:07   
lex
Ja tudi Alina spravi vseh 10 prstov naenkrat v usta. Je pa ful boga ko ne more prav spat. Kar neki kašja, pa nosek ima poln. Tako da sem spala sede, ker sem jo imela na rokah, ker se je kar jokala in dušila. Sem ji sicer dala sirup, ki pa ni nič pomagaluser posted image .
zdaj je sicer zaspala in spi v posteljici sam kar neki kašlja. Grem peglat, da ne bom rabla spet zvečer peglat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
15.10.2007 10:09:07   
petrinja
ste že v kopalkah?user posted image

lex-joj tebi pa nisem čisto nič fovš, mora biti kar hudo to, ne? pa še ko ne moreš pomagat z raznimi sirupi, ki ne primejo tako kot bi moraliuser posted image . ma zdej je tako smotano vreme, ko je zjutraj mrzlo, pol pa neki sončka, pa povleče kakšen veter, pa smo tam. ali pa vsi na veliko krehajo okoli, brez osnovnega bontona-roke na usta mogočeuser posted image .-to še posebej velja za stare ljudi, ki so ponavadi tako polni življenjskih ''modrosti'', sami pa ne prakticirajo kaj preveč.
ostani pozitivna, in naj ti možek skoz za beckami okrog laufa da te v smeh spravlja, Alina se bo pa tudi lepo pocajtala!user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
15.10.2007 10:11:33   
felicia
petrinja- a kopalke so na moj račun?user posted image  Sicer še nisem v kopalkah ampak kmalu bom! Mali je zaspal tako da ne vem kdaj se bo zbudil, upam da ne bo bojkotiral kopanja!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.