s u g a r
|
HOJ no slikic še ni gor - ker je prenosnik eno nadstropje više - dedi se uči dela na računalnik (se je pri svojih dopolnjenih 70 odločil da predobr zgleda da ne bi imel pojma o računalniku in je šel na tečaj, pa sem mu ga za mal dni odstopla, ker si bo pač le kupil prenosnika - zato delam na ta velikmu in so slike pač na onem) - bom obljubim. Majchi - ne se hecat - sej bom žleht ampak sigurno je stres, ampak a si pomislila kdaj se ti je vse začelo (kmalu po tem ko si začela drugače jesti in hujšati), pa me vse kar zbombardirajte če imate ta namen. Dol mi maha. Majči ni mi vseeno da se slabo počutiš, ker to enostavno ni kul. Piješ dovolj vode? No ja, ne (sej vem) - je podobno tvojemu odgovoru ane. Pa Tejč kako si ti z vodo, zanima me pač zato ker te boli glava? Vem da karkoli komurkoli manjka ni kul. Ampak,.... sej veste. Drugače ja lahko bi jaz peljala, sam na žalost jutri nimam avta - sva že splanirala in ma moj od 11 dalje plane (pa še vedno imamo coupeja), dvomim pa da bi mi Majchi prepustila svoj volan - gledam pač s svojega vidika, ko se vozimo z našim avtomobilom je za volanom, ali jaz ali moj dragi - drugi nikakor. Pač sej veste, žensk pa avtomobilov se ne posoja, pa tudi če lastnik sedi v istem avtomobilu. Če bo majchi jutri slaba me bo že kdo pripeljal - drugače pa si bom od dedija sposodla makino - jao to zna bit projekt (žval ne pa avto). Bomo že sicer je pa tud taxi - hehe. Danes je imela Majchi priliko slišat kako se naš Vall dere, ko je zunaj temno in ko mimo nas švigajo obcestne luči - gorza. Začel ga je biksat ob takih situacijah - drugače ni panike, če pa je plenička polna in mi pa na poti domov, valda da bo zdržal do doma (če smo bliže). Najhuje je pa, če se to zgodi tako kot se mi je danes, da je večer in te lučke. To je zjanje. Tako da smo se zdaj 3x vozili z lučjo v kabini - za krepnt. Bo že. Aja mi gremo tudi v ponedeljek plavat - se mi je ratal na vrat na nos uguzit - hvala za vaze. Hehe. Tako da v ponedeljek greva probat, če bo šlo - mal naju je dr. v RA opozorila, da če se bo stegoval ne bo ravno najbolje - no v banji se ne, je lepo sproščen. Tako, da v ponedeljek akcija za vse je poskrbljeno, dobimo nove hlačke tam na DIFU, take k mu bodo pač ustrezale in obroč si bomo sposodili, lahko pa imamo tudi svojega ali pa ga kupimo tam. Očka gre seveda zraven, da bo dokumentiral. Za nadaljevanje pa sva se zmenila, da se bova menjala 1x en, drugič drugi pa malo skupaj, da vidimo našega črvička kako mu bo šlo. Najhuje je to, ker je pač zahteva, da imajo očkati oprijete kopalke - hehe za sinčka si mora iti kupiti nove kopalke - bokserke (jaz sem pa kr uni bejbiki prbila ja prou bo pa u tangicah - je blo smeha - mojmu je šla pa para z ušes (si je mislu je wright in your wildest dream baby), tako da une mahedrače do kolen ne pridejo v poštev, tist je za na dilo. Jz pa pač mam VELIK problem namreč unih mojih par kopalk od prednosečniških časov je čez rito tipi topi ampak čez prsa pa jao - premalo - tako, da zgleda da morm do pondelka nabavt nove - punce pomoč, a se sploh dobi kombinacija kopalk spodaj zgoraj - pa ne kr ene, pa obvezno brez rožic, pa volančkov valda pa da morjo bit kake divje barve. Rabim hlačke 34-36 in modrček košara 75D (svašta k bi prej mela tole cifro) KOMAJ ČAKAM DA VAS JUTRI VIDIM V MALO VEČJEM OBSEGU. Aja dobr sta se tole zdilale za provizori previjalno (upam tud, da bo na bolj toplem ne pa v nekurjenem wc-ju, kot je ponavadi povsod) No šibam mal popapcat (skuta, čebulca, paprika, tuna zmešano + pirin kruh) njam. Se vidimo jutr. Nočko.
< Sporočilo je popravil s u g a r -- 10.10.2007 22:21:46 >