|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
10.10.2007 13:06:15   
Majchi
Z mano pa nekaj ni v redu (hm, itakuser posted image ).
Ne, resno! Dons se zbudim, roke in noge težke, čist sem se tresla, v glavi se mi je vrtelo, slabo za ****, pulz na 220,... No, zbudila me je itak Lana. Potem sem jo komaj dvignila iz posteljce in k seb prestavila, da sem jo nekako podojila. Potem pa bruhat-sam žolčuser posted image . Potem mi je blo mal lažje, da sem jo šla hitro previt in oblečt. Položila sem jo raje v igralnico na tla, da mi ne bi kam padla, ker jaz tud to nisem več vedla, a bom pri seb ostala al bom skup zlezla.
No, sem mojga klicala, pa ne more iz službe. Je pa poklical svojo mami, je pa na srečo takoj priletela in odpeljala tamalo. Jaz sem pa zdele spala 2 uri, pred tem pa še 2x bruhala. Zdele sem tok boljš, da sem mal muslijev pojedla, mi je vsaj hrana zapasala.

Zdej pa dojit, potem k zdravniku, ki zdele začne delat. Tašča bo imela pa še vedno tamalo. Pojma nimam, kaj se dogajauser posted image . Poročam potem.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.10.2007 14:20:45   
tejč
O, šit, Majchi. Daj povej, kaj bodo rekli...

Mi2 sva bili zunaj. In pridemo sam not, pa Maša že teži.user posted image user posted image user posted image

Putka, nič ne povem.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.10.2007 15:35:02   
rogljicek
dobro jutro mamice. midve sva nazaj, ura je skoraj 4 popoldan in midve sva komaj vstaliuser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.10.2007 16:16:18   
rogljicek
evo, zdej je pa Reya spedenana in se končno lahko malo več posvetim RR-ju. Vse za nazaj sicer ne bom šla brat, sem preletela le zadnjih nekaj postov. Majci, upam, da je s tabo vse u redu. Tud jaz se neki čudno počutim zadnjih par dni, mi je ves čas neki slabo, danes se mi pa še vrti. Bog ne daj, da sem spet noseča user posted image , ker res še nisem prpravljena, ne mentalno, ne telesno. To bi pa bil hec. user posted image

Za jutri vas pa moram razočarat, ker naju ne bo. Prosim, prosim ne bit jezne, Putka vem, da si ta datum predlagala zaradi naju. Namreč, jaz moram na ČBZS predstavit svoj design; sem poskušala predstavitev prestavit na kak drug dan, pa ne gre, ker je predsednik prisoten le še jutri.

V ZDA je blo fajn, fajn, fajn. Pa tolk toplo je blo še, sem bla še dva dneva nazaj v kopalkah. Pa prideva sem in tak mraz, sploh ne vem kako naj malčico oblečem. Koliko plastno in kako toplo jih pa vi oblačite? Pri nas v hiši je tako presneto mrzlo, skor tako kot zunaj.

Najina selitev v Nemčijo se bo pa očitno še mal zavlekla, ker je tista bejba, ko rihta vse za Desovo službo totalno neprofesionalna in ji mora on govorit kaj mora nerest in kakšne papirje rabi. Groza, eni so pa res nesposobni; pa verjetno prejema parkrat višjo plačo kot pa mi.

Nč, se oglasim mal kasneje, zdej je treba kosilo kuhat.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.10.2007 17:28:14   
Putka
Ti šment, ženske! No ja, jaz jutri pridem, saj ne bom sama? Felicia, da nisi še ti zbolela, ko se nič ne javiš? Se vidiva ob 9h?

Ja, Rogljiček, potem se pa v ponedeljek v BTC pripelji, pa se nam po plavanju na eni kavi pridruži.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.10.2007 17:29:11   
Putka
Majchi, drži se. Teli tvoji simptomi so pa lahko stres/živci. Naj te malo pocrkljajo, pa naspi se.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.10.2007 17:43:28   
Majchi
No, jaz sem od zdravnice. Poslala me je v laboratorij in jutri zjutraj moram poklicat za izvide. Jaz sem trenutno ful boljša, v bistvu čist normalna. Tud Lano sem glih kar nazaj dobila, tko da se že dojiva.
Zdravnica je nosečnost izključila. Za ščitnico je prekmalu, baje se težave ponavadi pojavijo šele 1 leto po porodu.
Omenila je žolč, železo, sladkor. In to bo jutri znano. Aja, drugače imam pa noro nizek pritisk 90/60. Ji ni jasno, kako lahko sploh funkcioniram. Pravi, da je tak pritisk za dojenčkeuser posted image . Ampak jaz imam že skoz tak pritisk. No, ponavadi ga imam 100/60.
No, če se bom jutri zjutraj normalno počutila (saj sem že zdaj ok) in če ne bojo izvidi nič čudni, potem pridrvim v Celje, ki se ga noro veselim.

Rogljiček, welcome back! Žal mi je, da ne boš mogla pridt na VSM. Pa dobro opravi predstavitev! Pa, ko bo čas, nam še kaj o ZDA povej, nouser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.10.2007 18:17:35   
felicia
Mi smo bili neki časa brez neta in me zato ni bilo gor. Putka pridem obljubim bova pa sam midve v Ameriki!user posted image

Se pol še oglasim sem neki čist čudna neki čustvena pa jokala bi pa smejaala bi se pa osamljeno se počutim full mi neki hormoni nagajajo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.10.2007 19:51:41   
ursyka21
Evo ženske!
Sem moja dedca spat spravla zaj pa nevem kaj naj delam.user posted image Mislim kot da nimam kupov cot pa posode od večerje pa sesalca, eh še marsikaj bi se našlo, samo to  trenutno ni zame.Rabim malo sproščanja.
Sem brala prej o Pašetovih, joj me je zmrazilo.Jaz sem itak obsedena, stalno ko mali spi hodim gledat če diha. Ve katera do kdaj je aktualna ta smrt v zibki. Mislim do katerega mesca?
No danes je naporen dan za mano. Sem Janu dala krhelj jabolčka za glodat, pač zaradi dlesni in se mu je odlomil ter zataknil v grlu. Samo zazijal se je in ni mogel dihat. Skočim hitro in mu grem s prstom v grlo da mu dobim to ven.Hvalabogu se je srečno končalo. Joj kr na jok mi gre. Sem se odločila da mu ne dam več tega samo spasirano še. Kasneje me pa še mama kliče da je doma pri njej kosilo gor postavila in šla od doma in je sestri naročla da naj izklopi ko bo kuhano ona pa je zaspala. In je nismo mogli doklicat. Pol pa v avto in hitro gledat kaj se dogaja. Hvalabogu je blo vse ok.
Tak malo sem se razpisala zdaj grem pa pod tuš.
Lep večer vsem skupaj

20.5.2007 SEM POSTALA LUČ ŽIVLJENJA MOJEMU SINU

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
10.10.2007 20:19:34   
juniorka
Raglja1, sem te že pogrešala, kako????
Midva sva bla od 8ih zjutraj in do 17ih zdoma.. No, se jutri vidmo babe, sem čist zmozganauser posted image !

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
10.10.2007 20:24:47   
ancka1
Čer.
No midva sva bila danes cel dan v Avstriji v shopingu. Bil je zlat. Priden k angelček. Upam, da to še kdaj ponovi. Zapravila sem pa... jao!
A lahko za jutri kakšen napotek, da ne bom prav lutala. A imam uro prav v glavi, 11h?

lp

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
10.10.2007 20:28:51   
tejč
oj, punce, mene pa dons tooook glava boliiiiii, švasa ku...

Anči, ne znam pomagat, bova 2 lutali. Imaš pa link za Ameriko nekje, je Putka dala.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
10.10.2007 20:40:59   
juniorka
prihod med 10 in 11user posted image
zdaj pa res grem...
a ja, nasproti city centra, lahk tam parkirate pa čez peš...
noč- naj bo mirnauser posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
10.10.2007 20:43:31   
felicia
Evo me
Majchi- upam da ni nič resnega in da je samo stres kar verjetno je.

Putka- jutri velja ob 9.00

No kje ste zdej vse?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
10.10.2007 20:53:46   
tejč
Tole sem našla...v razmislek...

http://www.youtube.com/watch?v=kRP7ynNI8mI

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
10.10.2007 21:02:11   
felicia
user posted image  za vse ki ste zbolele ali vas že kaj boli upam da bo jtri bolje!

Drugač sem pa danes bila pri G in dobila tablete, seveda sem se tehtala in skoraj user posted image .

Zdej pa počasi spat user posted image .

Komi čakam jutri nas bo tolkuser posted image .

Ajd lahko noč.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
10.10.2007 21:06:33   
felicia
tejč- nisem vedla da lahko tudi te večje sedeže obrneš v drugo stran oz. da gleda nazaj? Dober link.,

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
10.10.2007 21:19:40   
BAMBINA_
Ojej Majchika, tole pa sploh ni dobro, kar se dogaja s teboj. A takrat, ko te je obhajala omotica in utrujenost si potem šla do zdravnika? Nisi, ane. Ti, ti, ti. Ej, resno, no, kaj če bi se vidve za jutri raje zmenili, da Sugar pelje, pa bi ti zraven sedela.
ursyka oh tole pa verjamem, da je bilo grozno. Še dobro, da si vedela kako reagirati. Ampak je treba biti res pazljiv, tudi z igračami in vsem ostalim, kar ima majhne delce, ki jih lahko otrok pogoltne.
Amerika ve se samo držite smerokazov za City Center, Amerika je pa vis-a-vis. Če boste našle Citya (v kar ne dvomim user posted image ), boste našle tudi Ameriko. BTW, sem ravno danes klicala, ker sva se z juniorko pogovarjali, da bi bilo dobro, če nam naštimajo kakšno provizoriš previjalno. Se je najprej ona ženščina bunila, da je to jedilnica itd., po prigovarjanju pa je vendarle obljubila, da bodo poskušali stvar nekako urediti user posted image

Se vidjamo jutri!
Čauči!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
10.10.2007 22:14:19   
s u g a r
HOJ

no
slikic še ni gor - ker je prenosnik eno nadstropje više - dedi se uči dela na računalnik (se je pri svojih dopolnjenih 70 odločil da predobr zgleda da ne bi imel pojma o računalniku in je šel na tečaj, pa sem mu ga za mal dni odstopla, ker si bo pač le kupil prenosnika - zato delam na ta velikmu in so slike pač na onem) - bom obljubim.

Majchi - ne se hecat - sej bom žleht ampak sigurno je stres, ampak a si pomislila kdaj se ti je vse začelo (kmalu po tem ko si začela drugače jesti in hujšati), pa me vse kar zbombardirajte če imate ta namen. Dol mi maha. Majči ni mi vseeno da se slabo počutiš, ker to enostavno ni kul. Piješ dovolj vode? No ja, ne (sej vem) - je podobno tvojemu odgovoru ane. Pa Tejč kako si ti z vodo, zanima me pač zato ker te boli glava?

Vem da karkoli komurkoli manjka ni kul. Ampak,.... sej veste.

Drugače ja lahko bi jaz peljala, sam na žalost jutri nimam avta - sva že splanirala in ma moj od 11 dalje plane (pa še vedno imamo coupeja), dvomim pa da bi mi Majchi prepustila svoj volan - gledam pač s svojega vidika, ko se vozimo z našim avtomobilom je za volanom, ali jaz ali moj dragi - drugi nikakor. Pač sej veste, žensk pa avtomobilov se ne posoja, pa tudi če lastnik sedi v istem avtomobilu.

Če bo majchi jutri slaba me bo že kdo pripeljal - drugače pa si bom od dedija sposodla makino - jao to zna bit projekt (žval ne pa avto).
Bomo že sicer je pa tud taxi - hehe.

Danes je imela Majchi priliko slišat kako se naš Vall dere, ko je zunaj temno in ko mimo nas švigajo obcestne luči - gorza.
Začel ga je biksat ob takih situacijah - drugače ni panike, če pa je plenička polna in mi pa na poti domov, valda da bo zdržal do doma (če smo bliže). Najhuje je pa, če se to zgodi tako kot se mi je danes, da je večer in te lučke. To je zjanje. Tako da smo se zdaj 3x vozili z lučjo v kabini - za krepnt. Bo že.

Aja mi gremo tudi v ponedeljek plavat - se mi je ratal na vrat na nos uguzit - hvala za vaze. Hehe.
Tako da v ponedeljek greva probat, če bo šlo - mal naju je dr. v RA opozorila, da če se bo stegoval ne bo ravno najbolje - no v banji se ne, je lepo sproščen. Tako, da v ponedeljek akcija za vse je poskrbljeno, dobimo nove hlačke tam na DIFU, take k mu bodo pač ustrezale in obroč si bomo sposodili, lahko pa imamo tudi svojega ali pa ga kupimo tam. Očka gre seveda zraven, da bo dokumentiral. Za nadaljevanje pa sva se zmenila, da se bova menjala 1x en, drugič drugi pa malo skupaj, da vidimo našega črvička kako mu bo šlo.
Najhuje je to, ker je pač zahteva, da imajo očkati oprijete kopalke - hehe za sinčka si mora iti kupiti nove kopalke - bokserke (jaz sem pa kr uni bejbiki prbila ja prou bo pa u tangicahuser posted image - je blo smeha - mojmu je šla pa para z ušes (si je mislu je wright in your wildest dream baby), tako da une mahedrače do kolen ne pridejo v poštev, tist je za na dilo.
Jz pa pač mam VELIK problem namreč unih mojih par kopalk od prednosečniških časov je čez rito tipi topi ampak čez prsauser posted image pa jao - premalo - tako, da zgleda da morm do pondelka nabavt nove - punce pomoč, a se sploh dobi kombinacija kopalk spodaj zgoraj - pa ne kr ene, pa obvezno brez rožic, pa volančkov valda pa da morjo bit kake divje barve. Rabim hlačke 34-36 in modrček košara 75D (svašta k bi prej mela tole cifro)

KOMAJ ČAKAM DA VAS JUTRI VIDIM V MALO VEČJEM OBSEGU.

Aja dobr sta se tole zdilale za provizori previjalno (upam tud, da bo na bolj toplem ne pa v nekurjenem wc-ju, kot je ponavadi povsod)

No šibam mal popapcat (skuta, čebulca, paprika, tuna zmešano + pirin kruh) njam.user posted image
Se vidimo jutr.

Nočko.

< Sporočilo je popravil s u g a r -- 10.10.2007 22:21:46 >

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
10.10.2007 23:07:49   
petrinja
no Sugar sem že prva, ki te bo malo zbombardirala...

mislim, da si malo preveč omejena na ta Herbalife, ki naj bi bil '' way of life'', in da Majchi verjetno trpi določene simptome ravno zaradi diete. No, omenila je da je zaradi nizkega pritiska, kar je čisto logično in možno, ne govorijo zastonj, da se moraš zjutraj počasi zbujat, če imaš nizek pritisk, ker se ti rado v glavi zvrti ( a ne Majchiuser posted image  ). -vem, sem ga tudi jaz imela pred nosečnostjo! Zdej pa ne vem kok si ti kej sorodna z ostalimi dietami, ampak Montignac in njegova načela so prav tako določen način življenja, ker je vsa fora v pravilnem kombiniranju in pa GI, in tam lahko kar fejst ješ, vsaj kokr sem jaz videla in prebrala. Jaz sicer ne izgubljam po tej, a kot sem že rekla 100 ljudi, 100 čudi! Jih pa vseeno pridno in zanesljivo izgubljam in še vedno sem zdrava ko dren, in še vedno olno dojim in imam energije ogromno ( kljub vsako nočnem zbujanju Matevža). zdej pa čisto banalno vprašanje: ker naj bi bil Herbalife način življenja, pomeni, da moraš vedno jesti in piti določene šejke in ploščice, je tako? Kaj pa če slučajno ta firma čez 5 let propade? Oziroma, da ne moreš več dobiti potrebnih '' sestavin '' za tvoj način življenja? jaz še vedno mislim, da je tako kot je rekla Putka, najbolje iti na tržnico in kupiti sveže sadje in zelenjavo. Še bolje je imeti svojo, a vsi nimajo tega luksuza. Ne vem kaj boš pa svojemu malčku dajala, ko bo začel z GH, če misliš da je vsaka solata zrasla v Krškem?user posted image  
no evo pa sem se skašljala, sam kakšne stvari me včasih res kar malo pogrejejo! in še vedno: najboljša dieta je manj jedače in več gibanja. še bolje je, pa če še malo pokombiniraš, et voila!user posted image  

drugače pa hvala bogu lunca ni baš vplivala na malčka, tako da user posted image user posted image . sva bila danes na PST, oblečena ko medvedka, pa še vedno me je doma potemk kar nekaj mrazilo. Pišuka, moj dragi nekaj smrka in zdej pa ziher ne bom zbolela, saj je jutri D day, in v ponedeljek me pol Matevž glih zadavi, če ga ne peljem na treninguser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
10.10.2007 23:48:59   
Majchi
Oj!

Jaz sem že od popoldneva čist ok. Upam, da bom jutri zjutraj v redu in da se ne ponovi tale štala.

Bambina, ne, nisem šla takrat k zdravniku. Saj vem, smotana sem do konca!

IZVIRNO SPOROČILO: s u g a r
Majchi - ne se hecat - sej bom žleht ampak sigurno je stres, ampak a si pomislila kdaj se ti je vse začelo (kmalu po tem ko si začela drugače jesti in hujšati), pa me vse kar zbombardirajte če imate ta namen. Dol mi maha. Majči ni mi vseeno da se slabo počutiš, ker to enostavno ni kul. Piješ dovolj vode? No ja, ne (sej vem) - je podobno tvojemu odgovoru ane. Pa Tejč kako si ti z vodo, zanima me pač zato ker te boli glava?

Vem da karkoli komurkoli manjka ni kul. Ampak,.... sej veste.

Aja, vidte, bistvo sem pa pozabila povedat! No, tud jaz sem na to pomislila in sem zdravnico vprašala, kaj je z Montijem.
Rekla je, da to nikakor ne more biti od takšnega načina prehranjevanja, da naj mirno nadaljujem s takšnim načinom življenja in da je Montignacov način prehranjevanja edina s strani medicine priznana dieta. Takšna, ki jo podpirajo, saj temelji na GI in ne na redukciji živil ali kalorij. V bistvu je bila navdušena, da sem se tega lotila.
Mater pa sem hotla vam to takoj povedat, pa sem pozabila.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.10.2007 7:21:46   
tejč
Jutrooo! D DAY!

Bejbike, jaz šibam v un konc celjski še na en hiter date/kavica, pol se pa vidmo. Grem že zdle od doma.

LP

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.10.2007 8:05:54   
iwa
vidim da mate fejst pestro.

verjamem da se bote mele dons zelo lepo, midve z Emo bova v mislih z vami, Ema namreč mal smrka že ebe 3 dni pa ker je bla lih cepljena je P rekla nej bova kake par dni doma, izven gužve da ne bi še kaj fasala

ja majchi tole je pa kr neki a ne? no sam da je zej bolšuser posted image user posted image user posted image

morm še jest svoj piskrček k dietam dodat, mene VSE diete ful "pogrejejo" k sm pač mal poklicno obremenjena kot živilska tehnologinja in smo mel tut dietetiko in nutricionistiko in po našem prov NOBENA dieta ni cool, edino cool je zmernost in gibanje, če nočeš met posledic prej al slej (je veliko dobrih, kot npr.manjsša rit...user posted image user posted image user posted image a so žal tud negativne) tud glede diet glede na GI je že strokovno kar nekaj pripomb, a o tem ne bi zej preveč težila. profesor
k nas je to mel je reku: "babe če hočte shujšat, manj milk in več telovadbe pa velik solate pa tekočine pa bote vsem dedcem všeč, če pa kermu naute, ga ba k men pošlte!"

zaenkrat se jest te diete držim, skoz po malem hujšam, ema se pa redi, še P je rekla da super, v 1mesecu 900g pri tej starosti k je menda že 600g na mesec dost...

no tolk še od mene, dobr se mejte pa kej fajnga pojejteuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.10.2007 8:08:14   
iwa
aja še to, našo tud zadnje tri dni noooro zobi dajejo, vse je v ustih, pa na cajte tud fejst protestira, tko da zej je očitno zobna sezonauser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.10.2007 8:37:28   
Majchi
Ojla!

Sam, da se javim. Počutim se kot pušeljc in s Sugar sva v nizkem štartu. Sem še klicala za izvide in je zdravnica rekla, da so odlični. Še enkrat je rekla, da je šlo verjetno za nenaden padec pritiska. Svašta!

Vidmo!

Čao

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.