|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
8.10.2007 9:48:59   
felicia
Jaz sem tudi čist out ker mali zdej spi pa pol je treba kašico pojest pa šibat mava kar natempirano da je groza

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
8.10.2007 9:49:16   
indy
Oj!

Pri nas je tudi kriza. Že cel teden ga neki serje in nič ni prav kamor koli ga dam ali obrnem. V jok pa na drevo pa vse igrače s sabo pa še nič ne pomaga.user posted image user posted image

Majchi tudi pri meni doma je tako, da naš maček takoj skoči v voziček in potem tam lepo spi, če je prazen.In seveda so potem dlake in itd.....

Petrinja podatki so pravilni, se pravi da imaš danes jošta ne ementalerja.user posted image

Felicia ti si kopalke doma obleci, ker tam je čudno ti v garderobo otroček pa pred njo!?user posted image   Otročka bomo pa tam preoblekle v tiste seksi pleničke oz. kopalke.

No se vidimo z mano bo mogoče prišla še moja mami, ker bi bila ful rada zraven kako Mark plava.user posted image
Pa pa

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
8.10.2007 9:54:22   
felicia
ok sem že v kopalkah ker se pozneje ne bom mogla od malega oblečt zdej sam čakam in čakam......upam da ne zamudiva

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
8.10.2007 11:03:33   
petrinja
tudi jaz še čakam da se prebudi....user posted image

madona bova brzela.....speedy gonzalesuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
8.10.2007 12:56:07   
lex
Ok malvam zavidama, ker plavateuser posted image user posted image user posted image , midve pa not, ker je Aleks bolan. No včeraj je imel povišano temperaturo in je danes ostal doma, jutri pa adijo bay v vrtec. Upam, da se do četrtka ne bo kaj spremenilo
user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
8.10.2007 12:58:25   
lex
felicia hvala za link s sličicami user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
8.10.2007 19:54:18   
ursyka21
Pozdravljene mamice!
Kaj še vaši otročki ne ajajo da ni nobene tukaj.
Sem brala da imate težave kako zaspat. Naš Jan je že tako utrujen in ko ga položim na hrbet začne kr brcat in mahat z rokicama kot bi ga ščipalo. In pol ne roke,ne joška kaj šele sam.Groza prava včasih. Samo imam občutek da je to posledica zobkov ki prihajajo počasi na plano kot zgleda. Je cel dan sitn kot user posted image . No drugače pa hvalabogu da spi ponoči. Zaspi pol sedmih do pol osmih najbolj pozno pa spi do treh nekje, takrat zahteva joško in potem spi do pol osmih osmih. Se vsaj malo naspim.Ko bi še čez bil priden in nebi bil skoz na rokah. Včasih sem še samo za postlo.
Bi vas vprašala če katera že uvaja gosto hrano in s čim ste začele. Ali npr. skuhate kakšno zelenjavo in jo spasirate in pol daste v zamrzovalnik? Če ja, kako dolgo je lahko not?
Lep večer vsem skupaj

20.5.2007 SEM POSTALA LUČ ŽIVLJENJA MOJEMU SINU

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
8.10.2007 20:41:05   
tejč
Živjo,
kako je kaj vplivalo na bubice tole plavanje???
Maša je sicer spala do vrtca (Ajšinega), potem pa nič več do zdajle. Živa kot poper.user posted image
Dragi je prišel celo ob 18.00 ŽE domov in jo je skopal in dal spat in ne morem verjet, da ni blo treba tja jošk nest.user posted image user posted image user posted image  Zdaj spi. Samo ne vem do kdaj bo trajala ta divota miru.user posted image

Ajšo sem skopala, lase umila ("mami, daj anjedi mi fjizujo!"-da crkneš, kake ma!), namazala z vsemi lepotnimi žavbicami, hop! v pižamo, pravljico, pogovor ob knjigi, napoved:kaj bo jutri...lalalalalalalalalalalalalala polurevsobici, pesmice za lahko noč in ven iz sobe ("čau, moja lepa mamica"-da te srat, kdo jo tko nalažeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....SPIIIIIIIIIIIIII.user posted image user posted image user posted image

Zdajle sva  z mojim mela globoko debato o plavalnih programih za dojenčke in...ma, ne da bi šinfala, Putka, maljonkrat hvala, in Majchi tudi!!!, da ste organizirale, ampak...user posted image user posted image za ne-Fredov program in Atlantis. Same tržne fore in malo copy-paste variante Fredobega programa, obroč mi je totalno nesiguren, pa še položaj otroka v vodi bi MORAL bit drugačen. Ne vem, no...Je pa res, da je tudi to navajanje na vodo za dojenčka, ampak meni je hočeš-nočeš Fredov zakon napram tem.

...pošiljam, da me nau ven vrglo....

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
8.10.2007 20:43:22   
Putka
Vojska pokošena od plavanja! Mi smo šele zdaj domov prišli. Sem še v Zari zapravljala (dolge majčke za Vesno 3,90€), kosilo pri starših in direkt na obisk.

Urshyka, jaz sem kar sproti pripravljala, ni pa neumno kake zelenjavne juhe imet v zamrzovalniku. Če sveže prpraviš je komot en mesec v zmrzovalniku.

Grem, baby je že čist preč.

Aja, po plavanju je spala ene pol ureuser posted image

Petrinja, daj napiš na katere vadbe v Sunny-ja hodiš, da si mal fiksen urnik naredim.

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
8.10.2007 20:56:04   
tejč
...Evo, ravno prebiram...

"
user posted image Rdeči Fredov obroč: je med vsemi obroči največji in ima največji vzgon in stabilnost. Zaradi tega nudi tisto podporo, ki jo otrok potrebuje pri prilagajanju na vodo in pri učenju pravilnega udarca z nogami. Relativno omejen prostor za gibanje z rokami v tej fazi je načrten, da se otrok najprej osredotoči na gibanje nog, kajti v tej fazi je gibanje z rokami manjšega pomena. Uporabljamo ga od treh mesecev starosti do 3.  leta.

Pomislek: pravilni udarec z nogami pri tem rumenem obroču????????user posted image user posted image user posted image

Najprej naj bi se osredotočili na gibanje nog???????Kako  le pri takem obroču????user posted image

V razmislek vsaki od vas: (Dorica Šajber)
Potapljanje odsvetujemo, dokler otrok tega sam ne želi. O refleksu zadržanja dihanja ni v strokovni literatori zadosti dokazov o tem ali ima vsak dojenček ta refleks in koliko časa je ta refleks prisoten. Zgodi se namreč lahko, da otrok pri potapljanju aspirira vodo, kar lahko privede do organske okvare pljuč. Potem ni dobro zaradi klora, mogočega vnetja ušes. Otrok naj se potaplja šele takrat, ko to sam želi, to pa je možno šele po 18. mesecu starosti.

Moti me, ker nas ni nihče opozoril in to je zame fuuul važno:
Kdaj dojenček ne sme priti na plavanje?
Vzrok za prisotnost patogenih organizmov so bolni kopalci. Zato velja absolutna prepoved vstopa v bazen pri naslednjih obolenjih:
Absolutna prepoved plavanja:
vnetje ušesa, oči
driska
pri nalezljivih boleznih (ošpice, škrlatinka, davica, norice, angina, bronhitis,…)
pri nalezljivih kožnih boleznih (glivice, bakterialne kožne infekcije- krastavica, herpes simpleks, odprte rane…)
pri povišani temperaturi
po ceplenju-vsaj 48ur.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
8.10.2007 21:05:37   
tejč
Še...
Relativne kontraindikacije:
če pride do komplikacij pri rasti zob (bolečine, temperatura, otekline)
če je otrok slabo spal
če se otrok pred plavanjem slabo počuti.

Ne vem. Meni se je pri Fredu zdelo fajn, ko smo imeli uvodno rpedavanje, da smo si vsi vzeli čas in podebatirali o vsem, kar nas spremlja, kar nas teži, kar smo želeli vedet. Tudi Fredov program so nam predstavili in licenca in to. Tukaj pa delamo kar nekaj, ne vem, kaj, mal skopirano najbrž al kaj jaz vem, saj nam niso nič rekli.

MAtr, si zdej mislite, ta babnca je usekana, pa naj bo pol s svojo Mašo lepo doma in bo za vse kul.

Ne, punce, sam razpi... me, kako eni lepo na hitro in z lahkoto lahko zaslužijo.user posted image user posted image user posted image  

IN še to: pri plavalni zvezi sta 2 vaditelja za 10 dojenčkov, eden pomaga že v garderobi pri slačenju...., drugi pa pri bazenu-prime otroka, da se greš stuširat, ga da v Fredov obroč...lalalallaalala...

Ampka da ne boste vse naperjene razlagale in si mislile,kaj je ta baba ena koza....JAz še vedno vem, zaradi česa sem tam: primarno zaradi dobre družbe (sori, Maša), pa tudi navadila se bo moja pupa na vodo, kako ne!, v vsakem primeru, po Freodvem programu ali po pa Cashmaniiuser posted image , važn, da je v vodi...

BILI STE ODLIČNA DRUŽBA IN ŠE BOSTE VSAK PONEDELJEK!user posted image user posted image user posted image

Pa brez zamere, takole mi pisanje že dolgo ni steklo, pa punce še zdaj spijo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
8.10.2007 21:06:50   
ancka1
Urshyka, jaz sem dne dolo nazaj zapisala, da sem nakuhala svega i svašta in dala v lončke in zmrznit. Samo gle ga zlomka danes...do sedaj je ime zelenjavo še kar rad, sedaj sem mu pa parkrat dala sadje...in skapiral je, da je le-to veliko bolj okusno od zelenjave. user posted image  Ko sem mu turila kolerabo, je danes kar naenkrat tulil kot jesihar in ga na nobeno finto nisem mogla spravit. Potem sem mu dala pa čežano jabolko/banana, sem ga pa komaj dohajala. user posted image

Sicer sem pa full slabe volje. Sem bila danes pri G (sem morala po tabletke) + izsilila sem nenaročen pregled, ker se mi tudi tam spodaj eno vnetje že nekaj časa paca. In G ni bil prav zadovoljen. Sem dobila kup zdravil. Najhuje pa je, da sem omenila plavanje in je rekel NE! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Je rekel, da niti pod razno, če se hočem pocajtat. Enkrat sem že šla skozi nočno moro zastaranih vnetij, o GROZA! user posted image  user posted image  user posted image  Pa komaj sem čakala čofotanje.

Edina dobra stvar...pofočkam se za četrtek.

LP, grem pod tuš in spat. Sem sitna.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
8.10.2007 21:17:11   
felicia
Čer, tejč- jaz ti nič ne zamerim. Moj Uroš se je tako ali tako vzel čas za svoj program in ga boli kakšne načrte ima mami, on bo ob svojem času takrat ko bo on to hotel plaval in užival v vodi. Sej pol ko sem ga oblačila se mi je pa smejal in potem še zaspal. Uroš ni bil v obroču tako da ne vem kakšen položaj imajo notri. Se mi je pa zdelo kar fajn zaenkrat (kljub nejevolji malega). Pa še dobra družba!

upam, da bo drugič kaj boljše volje za plavanje pa da bo odspal svojo rudno malo prejuser posted image  potem pa čofa čofa. So pa vaši otročki ful uživali sem vam bila kar malo fouš ker midva nisva bila del uživanja ampak sej bo.

Zdej pa počasi ajat.
user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
8.10.2007 21:19:47   
felicia
Škoda ancka1  da te ne bo na plavanje ampak važno je da se vidimo v četrtek pa pozdravi se čimprej user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
8.10.2007 21:23:34   
tejč
JOj, Ančka1, tko sem se raz15stla, da sem čist pozabila dodat, da mi je žal, da ne boš z nami. Četrtek pa je nujen, afkors!user posted image

Putka, 3.90 EUR za celo majico al sam za rokav?user posted image  Kok pocen!!! Jaz rabim za Ajšo kej tacga...Se pravi: hmal v LJ!user posted image

Kaj nja kuham jutri po Montiju???? HELP ME!
Mam: paprike vseh barv, čebulo, česen, peteršilj, bučke, kos melancana, piščanec, nič ribuser posted image , brokoli, paradižnik, stročji fižol v solati....kaka ideja? Kako sem komot!user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 8.10.2007 21:25:17 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
8.10.2007 21:29:42   
felicia
Ej očitno ste ve bolj zmatrane kot otroci nočte nič gor pisat pol grem pa tud jaz na spanje oz prvo pod tuš pol pa v postljo!

Ajd držte se pa lahko noč

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
8.10.2007 21:34:20   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Ej očitno ste ve bolj zmatrane kot otroci nočte nič gor pisat

Prav res! Kje pa ste vse?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
8.10.2007 21:49:20   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Ej očitno ste ve bolj zmatrane kot otroci nočte nič gor pisat

Prav res! Kje pa ste vse?

ku-ku, saj smo tu user posted image
Tole plavanje vam pa kar zavidam... user posted image user posted image user posted image ste se res dober spomnile.
Ančka jeeeee user posted image user posted image user posted image sem ful vesela, da prideš. Tole z vnetji se pa res ni za špilat. Da bi se le čimprej pocajtala user posted image

Punce, Griša se premika user posted image user posted image . Končno ni več kot kos hloda, ko ga daš na tla, pa je čez pol ure še kar na istem mestu. Nekako se odriva z rokicami in se podrsa. Seveda to še zdaleč ni plazenje. Danes je naredil kakšne dva metra, ampak pazi to: rikverc. Naprej pa še ne zna.
Grem počasi v posteljo...
Nočko!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
8.10.2007 22:42:21   
Cappy96
Čer!
Čist na kratko se javim, ker naš čmrlj še ne spi. Je spala celo pol poti iz Lj., t.j. 15 minut user posted image , pa pol po papici še eno uro (pri babi), k sem šla jst k G in dobila antibiotike zaradi vnetja oz. zastoja mleka ter en sprej, k preprečuje zastoj + uporabljati moram ledene obkladke.
tejč, se strinjam s tabo o tem, kar si napisala. Je Lani rokca kar nekam ven iz obroča ušla, pa tunkala se tud ne bo. Mamo pa atlantis bliz, pa družba je fajn. To pa velik šteje!
BAMBINA_, user posted image  user posted image  user posted image  za Griševe premike!!!

Pa nočko vsem...

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
8.10.2007 23:14:55   
Majchi
Čer!
Se še jaz pofočkam preden grem spat.

Men je blo dons super na plavanju!
Tejč, tko kot sem ti že tam rekla: jaz nimam z ničemer za primerjat. Vse te točke k si napisala, si ful dobr napisala. Jaz tud pomislila nisem na vse to. Ampak men je blo fajn, ker Fredovga programa nikol nisem probala.
Kaj pa če si prineseš svoj Fredov obroč za Mašo? Saj je tip rekel, da lahko. Jaz bom verjetno tud probala. Itak ga bom kupila, ker nameravam z Lano it tud v kakšne toplice čez zimo, ko bo že dost stara in ga nameravam uporabljat, pa bi ga lahko že zdaj kupila in sprobala. Pa še razliko bi verjetno opazila. No, ene 2x bom še v njihovem obroču, da se sploh Lana navadi na vse skupi.
Saj ste vidle dons, da se je ful ustrašla na začetku.

Juniorka, daj še ti povej glede tunkanja. A na vašem tečaju boste potopili dojenčke? Prakticirajo to? Ta tečaj, k ti hodiš, je po Fredu, a ne? Ne vem, jaz si kar ne predstavljam Lane pod vodo, ampak bom vidla, kako se bodo stvari razpletale. Mislim pa, da bom jaz tista mamica (tako kot je Klemen rekel), ki bo imela ziher predsodek.

Drugače je pa potem popoldne še ful v vozičku spala, jaz pa hodila in gurala, da se ja ne bi zbudilauser posted image . Sem bla že čist hin na koncu.

Uf, drugače sem pa zdele cel večer slike sortirala, se odločala, katere bom dala razvit, katere bom dala razvit 2x, 3x še za babice, katere za v knjigico To sem jaz,... In potem sem jih po netu poslala. Ena je 10 centov. Sem 220 fotk naročilauser posted image . Ko se mi utrga, se mi pa resnouser posted image !

Bambina, bravo za Grišatauser posted image ! Naša pa lepo veselo ponavlja obrate na trebuh. Dons ji je uspel že rokico izvlečt.
No, glede smeha. A se spomnete, ko sem rekla, da čakam in čakam in čakam Lanin glasni smeh, ona pa vse kar dela je to, da nekako vase povleče zvok in zrak? No, Prvi zares pravi glasen smeh smo dočakali šele v 4. mesecu, namenila ga je pa naši Laiki, ki se je okrog mojih nog smukalauser posted image .

Petrinja, tvojga Matevžka pa kar ne morem pozabit, kok se je dons veselil v tej veliki banjiuser posted image user posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
8.10.2007 23:20:31   
s u g a r
madoniš kok ste napisale - sploh ne folgam.

Vidim da lepo plavate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa še ne. No sej je še čas. Bova kmal tud midva.

Drugače berem vas malce bom poskusila še zdele drugače nadaljujem jutri.

Mi smo super in res komaj čakam na četrtek da se vidimo še z ostalimi ki so manjkale na naših srečanjih do sedaj.

Punce lepo bodite in se tipkamo.

PS lepe sanje
pa še enga lepga angelčka za pomoč.

papa
user posted image

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
8.10.2007 23:42:37   
Putka
Plavanje - kot je Majchi napisla, nimam s čim primerjat, z Vesno sva špricale. Meni se je tudi obroček malo čuden zdel, je kar parkrat vodo popila. Imamo sposojenega Freda, mogoče res probamo. Pa malo mi je šel na živce na začetku, nekaj o konkurenci bla bla, pa licenci mi imamo pa svoje... Mislim, kaj to razlagaš? Se mi zdi, da nobena ni hotela preveč spraševat, ko so bili pa malčki sitni in eni zaspani (ane Uroš?).
Meni je zaenkrat važno da čofota, tole s tunkanjem bomo vidli, vem da eni dojenčki plavajo pod vodo. Pa tudi v banji mi je že ušla kdaj, ne čist seveda.

Kot rečeno, družba fajn, saj če se kakšne tehnike narobe naučijo, bodo kmalu pozabili. Tejč, mislim da ni nič narobe, če se kar naglas reče, se bodo kaj novega naučili in (upajmo) poskušali še izboljšat.

Plazenje - ena fajn knjiga od Didakte, pozabila naslov, kako pomagat otroku pri razvoju. Piše, da je plazenje nekje od 6.ga meseca dalje, ko se enkrat pri pasenju kravic dobro na rokicah dviguje, takrat bo kmalu plazilec. Lahko pomagamo tako, da veliko na trebuhu trenirajo. In daš nogicam oporo, da se odrivajo naprej.

Kuhanje - tole, kar imaš doma me na en fajn kitajski mix spominja. Če imaš vok, nasekljano zelenjavo, pa velik česna, čebule, meso gre tudi zraven, kakšen čili not narežeš, na malo olja in hitro prepražit. Brez rižauser posted image .

Ančka, žal mi je za tvoje plavanje. Ampak tečaj je za tri osebe, torej za dojenčka + 2, lahko pride mož, babica, teta zraven. Pa je nekdo drug z malim v vodi.

Tejč
, spet zaradi tvojih pripomb (konstruktivnih seveda) - mislim, da bi morala vsaka mamica vedeti, kdaj je otrok bolan in naj ostane doma. Ne zaradi drugih (čeprav tudi), ampak zaradi zdravja otroka.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
8.10.2007 23:45:39   
Putka
Tejč, prav luštne majčke v Zari. Enobarvne (roza, ciklama, vijolična, bela, rumena...) po 3,90€, potiskane od 5,90€-12,90€.

Za baby dražje kot za večjeuser posted image

Grem, Katja se je zbudila prvič, poglejte na uro posta. Aha, spet pred polnočjouser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
9.10.2007 7:01:27   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Kuhanje - tole, kar imaš doma me na en fajn kitajski mix spominja. Če imaš vok, nasekljano zelenjavo, pa velik česna, čebule, meso gre tudi zraven, kakšen čili not narežeš, na malo olja in hitro prepražit. Brez rižauser posted image

Hvala za idejo-bom kar brez voka- ga nimam.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
9.10.2007 7:08:37   
tejč

Tejč
, spet zaradi tvojih pripomb (konstruktivnih seveda) - mislim, da bi morala vsaka mamica vedeti, kdaj je otrok bolan in naj ostane doma. Ne zaradi drugih (čeprav tudi), ampak zaradi zdravja otroka.

[/quote]

Ja, tudi meni je najbolj važno zdravje otroka. Moti me pač, ker niso nič opozorili. In včasih si res v dilemi, potem je res bolje, da bi jasno in glasno povedali, kaka so pravila, ne pa da potem mamice ne vedo, če gre lahko z vneto ritko plavat, ali pa da jo je strah povedat, da ima neke izpuščaje, za katere se potem ugotovi, da so ošpice ipd...
Nisem hotla nič slabga s tem, ko sem napisala, s katero boleznijo ne v bazen. Pa tudi nočem bit vsa pametna in vem, da vse to veste. Pa vendarle, za ziher, bolje dvakrat povedano kot nikoli.

No, zdaj pa dost o plavanju. Saj ni slabo, lušten smo se imele, če pa ni ravno po mojem okusu, nič hudega, še velikokrat bo (in je že bilo).

No,Maša bedi, grem jo zabavat.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.