Putka
|
Plavanje - kot je Majchi napisla, nimam s čim primerjat, z Vesno sva špricale. Meni se je tudi obroček malo čuden zdel, je kar parkrat vodo popila. Imamo sposojenega Freda, mogoče res probamo. Pa malo mi je šel na živce na začetku, nekaj o konkurenci bla bla, pa licenci mi imamo pa svoje... Mislim, kaj to razlagaš? Se mi zdi, da nobena ni hotela preveč spraševat, ko so bili pa malčki sitni in eni zaspani (ane Uroš?). Meni je zaenkrat važno da čofota, tole s tunkanjem bomo vidli, vem da eni dojenčki plavajo pod vodo. Pa tudi v banji mi je že ušla kdaj, ne čist seveda. Kot rečeno, družba fajn, saj če se kakšne tehnike narobe naučijo, bodo kmalu pozabili. Tejč, mislim da ni nič narobe, če se kar naglas reče, se bodo kaj novega naučili in (upajmo) poskušali še izboljšat. Plazenje - ena fajn knjiga od Didakte, pozabila naslov, kako pomagat otroku pri razvoju. Piše, da je plazenje nekje od 6.ga meseca dalje, ko se enkrat pri pasenju kravic dobro na rokicah dviguje, takrat bo kmalu plazilec. Lahko pomagamo tako, da veliko na trebuhu trenirajo. In daš nogicam oporo, da se odrivajo naprej. Kuhanje - tole, kar imaš doma me na en fajn kitajski mix spominja. Če imaš vok, nasekljano zelenjavo, pa velik česna, čebule, meso gre tudi zraven, kakšen čili not narežeš, na malo olja in hitro prepražit. Brez riža . Ančka, žal mi je za tvoje plavanje. Ampak tečaj je za tri osebe, torej za dojenčka + 2, lahko pride mož, babica, teta zraven. Pa je nekdo drug z malim v vodi. Tejč, spet zaradi tvojih pripomb (konstruktivnih seveda) - mislim, da bi morala vsaka mamica vedeti, kdaj je otrok bolan in naj ostane doma. Ne zaradi drugih (čeprav tudi), ampak zaradi zdravja otroka.
|