Eca
|
Hej! Da me ne pozabite....na hitro sem preletela vaša sporočila in sem zelo vesela, da vam gre dobro. Pri nas je tudi vse ok, sicer pa se veselim prve posvetovalnice, da izvemo kako Dorian napreduje. Večino dneva že gleda in si ogleduje in prisluškuje zvokom iz okolice. Dojiva se na 2 uri, enkrat leva, drugič desna dojka, čeprav imam tudi jaz v eni dojki več mleka. Če pa kaj več javcka, pa dobi še dodatek in potem je zagotovo 3 ure mir. Kopali se še nismo, ker se meni prejšnji teden ni izšlo, morali bi se danes, pa je patronažna klicala, da je zbolela in da je ne bo . Pa bomo še par dni počakali. Meni se itak ne mudi, ker imamo zvečer že dovolj dela z kopanjem Marka in bomo morali dobro naštudirat organizacijo večernih obredov kopanja. Dopoldan pa ga tudi ne mislim kopat, ko sem sama doma, pa tisto banjo težko vode v dnevno nosit, ker v kopalnici ni prostora . Bomo že.... Glede prehrane jaz tudi pazim, čeprav se mi zdi, da nekih pravih kolik tudi naš nima. Saj ga včasih kaj začrviči, pa hitro mine. Solata je sicer priporočljiva, trik je v kisu. Solata ne sme biti preveč kisana, pa tudi otrok nima potem "posledic". Jaz pazim tudi pri mlečnih izdelkih (ker smo pri Marku imeli ful težave), samo občasno kakšno maslo na kruhu, aja pijem pa vsako jutro kapučino z malo mleka, pa Dorian nima težav. Sadje praviloma tudi jem, vendar mora biti olupljeno (npr. breskve, jabke), hruške napenjajo, sprobala sem tudi jagode, ki pa niso priporočljive, ker so alergen. Od zelenjave pa se bašem s špinačo , ker pri njej sem ziher, da ne bo "posledic". Pa vzorno podiramo kupčka, pa mama pije Bebi čaj, ki je tudi proti napenjanju. Mogoče ves splet tega pripomore, da nimamo težav z zvijanjem . Mark je še vedno doma - sicer je zdrav, samo na antibiotikih. Včeraj smo mu kupili voziček - gospodič je prav len, mama se je olajšala za 129eur, kupili smo Zapp-a, ki je v akciji. Tak, zdaj pa grem malo počivat , potem pa spet joški . Lepo se imejte, cartajte, uživajte in bodite zdravi! Eca
|