BAMBINA_
|
kviz, jp, jaz ga ful rada gledam. Sem ga že na RTLu, ko je še Rudi Carell vodil. Ampak tekmovat pa tudi jaz ne bi šla. Tako, kot Majchi imam preveč treme za takšne stvari, bi tam sam barve na frisu menjavala , pa čisto bi zatrokirala, gotovo ne bi nič spravila iz sebe. Bi pa bila dobra fora, če bi se res opogumile, pa da greste tekmovati. Jaz bi ful navijala. Ja, Nelson je pa s svojimi modrimi očkami in vranje črnimi lasmi res pravi lepotec. Ma, kolikor jaz vem, se barva oči spremeni do 6 meseca, pa barva las tudi. Tako sem čitala na netu. Sicer pa Nel, bravo za uspešno prestano cepljenje. Nas to čaka šele v novembru, če bodo izvidi ok. Majchi jaz za Sparky pleničke nimam nobene informacije. Ampak, če bodo ql, moraš obvezno poročati, ker cena je super. Btw, smo iz Novalaca AR zaradi nenehne zaprtosti, prešli na Aptamil AR. Sem ga zadnjič kupila va BAby centru za 14 €, danes smo šli pa v Mullerja, ga pa imajo po 8 €. Halo, to je 6 € razlike!!!! za povsem isto pakungo!!! Potem sem zadnjič ugotovila, da imajo v Sparu To-to krpice za 1x uporabo, ki jih imam jaz za brisanje rite, po cca. 330 SIT, jaz jih pa ves čas kupujem v Baby centru po 400 SIT Madona, ta Baby center pa res navija cene. Grem še malo šnofat na druge forume na RR Btw, danes sem si privoščila izjemno zdravo in uravnoteženo kosilo pri McDonaldsu.
|