|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
1.10.2007 22:39:17   
tejč

Btw, z juniorko sva danes rezervirali plac za VSM.

Hvala. Komaj čakam VSM.

Imam pa zlo bizi tele dneve; 4.10. EMG, 8.10. plavanje, 11.10. VSM, 15.10. ortoped in plavanje, 19.10. cepljenje, vmes pa še kofetkanje in srečanja vsepovprek in Ajšo in Mašo in tečnga moža, k pride iz službe...user posted image Jej, upam, da ne bo vidu...user posted image k tlele mim labtopa laziuser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
1.10.2007 22:40:30   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Btw, z juniorko sva danes rezervirali plac za VSM. Rožica, a vi2 z Ančko se bosta lepo nabasali v en avto, pa pridete ane?

Se še nisva nič zmenile. Morda user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
1.10.2007 22:43:03   
tejč
No, punce, jaz sem bom počasi dala na "off", ker pol bo pa kmal že kera od smrkljic spet kej na "on", pa moram bit "bereit", ker moj dragi bo itak spal kot klada in ne bo nič slišal...user posted image

LP in LN!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
1.10.2007 22:44:05   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Rožica, jaz sem enkrat uporabila od Mustele kremo Stelactiv za vneto ritko.

A je to ta iz paketa ob rojstvu? Ful gosta, sem mu jo pol komaj z ritke obrisala.

Možno. Vsebuje cink, zato je res gosta. Pa ni treba ful na debelo mazat. Jaz jo vedno komot dol dobim, pa Lani doma samo z vodo rit čistim.
Fora je pa v cinku. Ta je skupen vsem kremam, ki smo jih zdele naštele.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
1.10.2007 22:46:03   
tejč
Ja, res je fora v cinku. Poskusi, mora palit-oz. ne palit, da je nau peklo.user posted image  Ohladit! Ustavit!
Srečno.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
1.10.2007 22:48:32   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

Hvala. Komaj čakam VSM.

Imam pa zlo bizi tele dneve; 4.10. EMG, 8.10. plavanje, 11.10. VSM, 15.10. ortoped in plavanje, 19.10. cepljenje, vmes pa še kofetkanje in srečanja vsepovprek in Ajšo in Mašo in tečnga moža, k pride iz službe...user posted image Jej, upam, da ne bo vidu...user posted image k tlele mim labtopa laziuser posted image

Ja, jaz tudi komaj čakam.
Imaš EMG? Kaj pa je to? Mdr. je to naziv firme, na kateri sem jaz zaposlena. user posted image Je ena spraševala za podaljšanje porodniške. Jaz sem pa slišala, da so nekaterim mamicam tudi samo zaradi RA podaljšali, če gre za bolj hudo obliko. Hmm.. jaz bom tudi definitivno dala vlogo, z vsemi izvidi, ki jih je že miljontavžnt. MOgoče odobrijo. Meni bi vsekakor ustrezalo. Bom še celo življenje hodila na šiht, gledati tiste frise, tiste tri mesece bi pa lahko še dodobra izkoristila  z Grišem. Madoniš, me že zdaj stiska, ko pomislim, da bom hodila na šiht, pa me nau doma od sedme, pa do štirih, pol petih... user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
1.10.2007 22:53:40   
rožica81
Punce, hvala za vaše nasvete user posted image

Zdej pa spat.

Čau bau

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
1.10.2007 22:59:21   
BAMBINA_
user posted image Lahko noč user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
1.10.2007 23:19:18   
Majchi
Evo mene izpod dolgega vročega tušauser posted image . No, jaz grem tud spat. Sicer bom še ziher eno uro ovčke štela, ampak se navajam na uro 23.00. Bolje kot pa ob pol enih in pol dveh, kokr sem še prejšnji teden spat hodila.

Nočko!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
2.10.2007 0:00:00   
Putka
Sem en film gledala, potem mal na rr počekirat - pa se že tamalo kričalo zbudi. Evo, zdaj mi pa v naročju spi.

Sugar, ne se no razburjat. Kot so punce rekle - 100 ljudi 100 čudi. Čeprav, ko ti o nekih instant pudingih in hitri hrani, saj hl je tudi instant. Pa jaz nikoli 100% ne zaupam, da je nekaj kar je v masovni proizvodnji lahko boljše kot sveže. Ali pa zelenjava iz domačega vrta. Ravno danes je mami privlekla celo vrečo solate od sestrične.
Sem iz farmacevtskega foha, tam je vse 1000x preverjeno, preden se lahko prodaja. Vse tole mim lekarn (kaj vse mojo mami nategnejouser posted image )pa ravno nima  žegna od EMEA (euro agencija za zdravila in hrano, ala FDA)..

Krema za rit - sej sem že enkrat nekje pisala. Že pri Vesni sem uporabljala Bebival, kremo za ritko ves čas, pa ni imela nikoli rdeče. Mi jo je prijateljica iz mariborskih lekarn nosila, zdaj jo imajo pa že povsod.user posted image

Nace ima pa danes 5 mesecevuser posted image

Lepe sanje

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
2.10.2007 0:02:21   
Putka
Poglejte cajt prejšnjega posta, sem malo zamudila s čestitkami za Nacetauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
2.10.2007 8:30:40   
felicia
dobro jutro,
ste bile pa pridne včeraj s čvekomuser posted image .

No Uroš je vstal danes ob 00.00 pa potem ob treh pa ob 6 očke na on in zdej naj bi mal spal! jaz pa kuhat.

A jutri velja za user posted image ?

No jaz sem za: MERCATOR ŠIŠKA 3.10.2007 ob 10.00?

- felicia

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
2.10.2007 9:01:48   
Putka
Jutro! Spet noč za user posted image , Katjo je nosek matral. Grem pa zato na en dolg sprehod, ko se sonce prikaže.

Felicias, jutri prideva s Katjo, pa če se ne motim še sugar, tejč, Majchi in Cappy.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
2.10.2007 9:30:56   
felicia
MERCATOR ŠIŠKA 3.10.2007 ob 10.00? user posted image

- felicia
- putka
- majchi
- tejč
- cappy
- sugar

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
2.10.2007 10:07:54   
felicia
Sem vas hotla neki vprašat: a kej gledate na tv3 ta kviz al kako naj rečem asociacije, ki jih moraš zadet? Na sporedu je okoli 18.45? A bi šla še kera se mal igrat? Pa bi se lahko poimenovale majčice pa mal spromovirale rr? Sem se spomnila imenuje se družinski dvoboj al neki tazga. Štiri pa sodelujejo. No a bi šla še katera? user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
2.10.2007 13:10:36   
Majchi
Felicia, nimam pojma o katerem kvizu govorišuser posted image . Drugače pa mene ne spraviš na TV, mam tako tremo pred temi stvarmi, da si z mano nič ne bi mogla pomagatuser posted image . Lahko pa fuuul navijam!

No, še naše mere: 7.340 g in 69 cm. Škoda, k še decibelov ne merijo v ambulanti, bi dons naša ziher zmagalauser posted image . Se je drla k jesihar (no, saj je to njen priimekuser posted image ).
Sem zdravnico vprašala, če je kaj narobe, ker se še nič ne obrača, pa je rekla, da se nekje pri 5 oz. 5,5 mesecih to že zahteva od dojenčka, tko da imava še ene 3,4 tedne časa. Mi je še pokazala, kako naj jo učimuser posted image .
Aja, na zobke pa še nič ne kaže. Zaenkrat vse mirno.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
2.10.2007 13:34:30   
felicia
Majchi- luštne mere pa tudi obračat se bo že začela. Upam da ne bo mela kakšne reakcije na cepljenje.

Pa komi čakam da vas vidim resuser posted image

Druge dejte se mal opogumit pa gremo se mal igrat na tv. Poglejte si danes ta kviz če ne veste kaj govorim pa se lahko zmenimo  a ne? Majchi bo pa navijala. Nagrada je pa denarna!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
2.10.2007 14:21:37   
juniorka
Hoj, jaz sem pa cela skrokana dans, ker sva morala ob sedmih vstat, ker sva imela posvetovalnico, ma, se pozna tista urca....
Uradne mere: 73cm in 9210 g Je rekla pediatrinja, ja, velik je, ampak ata je tudi in tako pač jeuser posted image ! Cepljeni smo končno bili in sva dobila Calpol, pa je rekla, naj kar takoj doma dam eno žličko preventivno..tako da upam, da ne bo hujšega!
No, zdaj pa grem 2 del kosila nardit- sem se juhe z zdrobovimi cmoki tolk prej najedla, da nisem drugega rabilauser posted image !

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
2.10.2007 14:59:02   
ancka1
Je bilo nekaj dni kar malo dolgočasno tukaj gor in se nisem prav motovilila okoli compa, potem se pa danes gor napopam in kaj vidim...da se vam je prvega zvečer čisto sfuzlalo. Kar ena čez drugo ste tolkle. user posted image  user posted image  user posted image
Putka BTW, dober timing. user posted image

Mene se je pa nahod/prehlad/nekaj res nadležnega lotilo. user posted image  user posted image  user posted image  Smrk smrk ipd.

Grem!!!!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
2.10.2007 16:56:44   
Putka
Anči, saj se ne bomo nalezleuser posted image . Katji tudi iz noska teče, dokler ni vročine je ok. Špricam fiziološko, samo brizgo vidi se že kremži.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
2.10.2007 17:36:57   
petrinja
madonca ste se razpisaleuser posted image ! super!

tudo midva prideva jutri v Mercatore! Pa nujno brez kartic, ker če ne bo spet luknja v denarnici ( so stvari v Chicco res ful fletne ). Pravte torej ob 10h? Ja kje pa se dobimo? V kakšnem lokalu, ali pred Mercatorjem, al...

Juniorka bravo za mere!!!! Kok je pa oči velik?

Aja punce, a kej veste, do kdaj lahko naši otročki še spremenijo barvo oči?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
2.10.2007 18:38:39   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja

Juniorka bravo za mere!!!! Kok je pa oči velik?

195 cm

Aja punce, a kej veste, do kdaj lahko naši otročki še spremenijo barvo oči?

Imam dve info..prva, da do drugega leta, druga pa, do 6 mesecev...

Jaz bi kar, da mu takčne ostanejo.....
Putka, ti kaj bolj veš????

Naš je orng sitko dans, tole cepljenjeuser posted image  Vročine nima,...

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
2.10.2007 19:11:12   
Majchi
Uf, naša je tud dons tok boga, skoz se joka. Take revice je še nisem vidlauser posted image . Je pa res, da je v celem dnevu spala enih 20 min. Zdele nama je pa zaspala, brez kopanja in hranjenja. Ne vem, a bo trajalo samo pol urce al bo kar nočno spanje, pa se vidimo ob enih al pa dvehuser posted image  za prvo dojenje. Bošček majhen.
Upam, da bo do jutri  vse ok.

Men je dala pa moja kozmetičarka eno pleničko Sparky za probat. Ona jih namreč uporablja. Pa se mi tko fajn zdijo, da sem jih kupila en paket in so zaenkrat ok. Stanejo pa nekaj čez 13 eur, v paketu jih je pa 84. A ma še katera izkušnje s temi plenicami?

Petrinja, tud mene zanima glede oči. Lana ima ful lepe temno plave očke, čeprov imava midva oba rjave. Edini, ki ima temno modre oči, je tast. Eni mi zdej skoz govorijo, da bojo take ostale, jaz pa mislim, da imajo še cajt, da se spremenijo. Srčno upam, da take ostanejouser posted image .

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
2.10.2007 20:05:59   
rožica81
Naš bo pa danes igralni center raztrgal, če bo šlo tkole naprej user posted image  Kaj dela, tale mišek mali - je danes ful hiperaktiven. Pa v rito je tudi hiperaktiven. Maaa, skoz nekaj ven leti user posted image  Sem ga dala že spat, ampak je še prezgodnja ura. Je pa ful zaspan. Prej je 2 zaporedna večera ob 19h al malo kasneje že dol padu, tko da se mu je zgleda malo ritem spremenil...

Kdaj pa uro prestavimo? Katera ve?

Za barvo oči sem pa tudi jaz zasledila, da spremenijo barvo do 6 mesecev. Naš ima zdej tko lepe plaveuser posted image

Pa spet sva sama. Je ati ravno pred eno urco odšel. Kolk nama bo dolgčas po njemu user posted image  Nace je res najbolj srečen, ko je ati ob njem in ga crklja in žgečka, ogovarja... Ful se ga vedno razveseliuser posted image

Grem zdej rito previt, ker je še kar rdeča. Sudocrem ni pomagal, sem mu zvečer namazala z eno antibakterijsko. Mogoče pa ta pomaga. B?

Anči, si kaj bolje? A bo jutri kaj akcije?

Aja, kje se pa dobite v Mercatorju? A je kak kafič zunaj? Jutri bo še lep dan, pa če boste zunaj, morda tudi midva prideva. Sem že tolkrat napisala, da prideva, pol naju pa nikol ni bilo. Se bo zgodilo, vam rečem user posted image

Pridem nazaj.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
2.10.2007 21:11:49   
BAMBINA_
kviz, jp, jaz ga ful rada gledam. Sem ga že na RTLu, ko je še Rudi Carell vodil. Ampak tekmovat pa tudi jaz ne bi šla. Tako, kot Majchi imam preveč treme za takšne stvari, bi tam sam barve na frisu menjavala user posted image , pa čisto bi zatrokirala, gotovo ne bi nič spravila iz sebe. user posted image Bi pa bila dobra fora, če bi se res opogumile, pa da greste tekmovati. Jaz bi ful navijala. user posted image user posted image
Ja, Nelson je pa s svojimi modrimi očkami in vranje črnimi lasmi res pravi lepotec. Ma, kolikor jaz vem, se barva oči spremeni do 6 meseca, pa barva las tudi. Tako sem čitala na netu. Sicer pa Nel, bravo za uspešno prestano cepljenje. Nas to čaka šele v novembru, če bodo izvidi ok.
Majchi jaz za Sparky pleničke nimam nobene informacije. Ampak, če bodo ql, moraš obvezno poročati, ker cena je super.
Btw, smo iz Novalaca AR zaradi nenehne zaprtosti, prešli na Aptamil AR. Sem ga zadnjič kupila va BAby centru za 14 €, danes smo šli pa v Mullerja, ga pa imajo po 8 €. Halo, to je 6 € razlike!!!! za povsem isto pakungo!!! Potem sem zadnjič ugotovila, da imajo v Sparu To-to krpice za 1x uporabo, ki jih imam jaz za brisanje rite, po cca. 330 SIT, jaz jih pa ves čas kupujem v Baby centru po 400 SIT user posted image Madona, ta Baby center pa res navija cene.

Grem še malo šnofat na druge forume na RR user posted image
Btw, danes sem si privoščila izjemno zdravo in uravnoteženo kosilo pri McDonaldsu. user posted image user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.