Majchi
|
Živjo punce! Petrinja, kok je dober tamal v tisti banjci! Jaz tud komi čakam, da bo babca našo skopala. Pravi, da mora biti vsaj 3 tedne stara, da jo skopa, tko da bo treba še mal čakat. Me prov zanima, če bo uživala, al cvilila . Po mojem je tud ful od tega odvisno, v katerem času dneva jo bomo s tem matral. Anči, tole je pa res eno sranje. Pa daj naj tisto ženščurino že enkrat zrihta tvoj. A se res čist nič več ne da naredit? Oprosti, saj nočem biti pametna glede takih stvari, ampak me vedno tok razjezi , ko kaj tazga napišeš. Skoz vas neki matra ta ženska. Potem pa še zdravstvene težave! Vse na kupu. No, upam, da si zdaj v redu in da na polno uživaš s svojim . Kako sta pa kaj fanta sprejela tamalega? Rožica, mi se tud kar dobro rihtamo. Lana je pridna punčka. A maš kakšne fotke od Naceta? Me prov zanima, kakšen knedelček je (kot praviš) . Naša Petrazg je pa še v P, ker je mali dobil zlatenico baje. No, upam, da gre danes domov. Verjamem, da že komi čaka. Punce, kako pa kaj vaši trebuščki? Meni je že v prvem tednu skoraj čisto izginil. Sam še mišice je treba zrihtat. To bo pa mal dlje trajal . Čeprov že delam tiste vaje. Kaj pa kile? Meni je od 19 kg šlo v P dol 8 kg, odkar sem doma, pa še 2 kg (cca. 1 kg/teden). Torej jih 9 še vedno ostaja na riti . Komi čakam, da resno voziček zakurblam . Aja, moji starši imajo pa danes celo žurko na terasi. Povabla sta vse prjatle, da nazdravijo Lani. Mami že od včeri neki peče. Odprli bojo ne vem kok let star konjak in mami je za zraven celo kupila cigare, če se bo kdo hotel afnat . Tako da pričakujem en trop žensk, ki bojo prišle Lano poškilt še k nam v stanovanje . Čao zaenkrat.
< Sporočilo je popravil Majchi -- 2.6.2007 11:34:07 >
|