|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
29.8.2007 15:02:44   
juniorka

Vse najboljše 4 mesečniki Tevž, Katja in Neluser posted image !

A ste vse na srečanju?
Jaz imam avto v popravilu, pa ne morem nikamor!!!
Včeraj smo imeli tak naliv s točo- smo bili po tvuser posted image , ampak kaj takega še nisem doživela, da je bilo vse belo, kot da bi snežilouser posted image  Dobesedno, sem poslikala! Grozdje so moji danes po hitrem postopku pobrali, kar se je rešit dalo- imamo bolj majhen vinograd, mami ima na balkonu še samo stebla od pelargonij, jabolka pa- bomo vidli, če bo kaj ostalo, ker še niso zrela, pa tako polna so bila letos...
Cappy96- jaz sem tudi tak glavobol imela, pa je zdajle pojenjal, le da je včeraj popoldne začel, pa sem dva lekadola pojedla, da sem vsaj malo spala!

Anči, jaz tudi ne vem, kaj je to zvijanje... se mi zdi, da samo ko sliši pretakanje v trebuhu, da bi jokal, če ni mami zraven- sem tudi jaz čisto neprespana, le da jaz nimam nobene pomoči, ker dobim takoj servirano, če ne znam poskrbet za otrokauser posted image ... No, nekako še gre, ko je pa luna, je pa moj za user posted image !
Vi pa uživajte dopust!!!!!!!!!!

Rogljiček, moj veliko govori, pa.... Nekaj načrtuje, samo še ne ve, kako in kaj, pa jaz imam službo za nedoločen čas in pravi, da morava to izkoristit! Njemu se je iztekla pogodba tukaj, zato pač išče boljše možnosti... Mene pa spravlja ob živce, ker hočem imet nekaj zasigurano, sploh zdaj, z otrokom!

Punce, s čim boste začele uvajanje GH????
A riževi kosmiči za večerjo, ali raje čez dan kakšno zelenjavo? Jaz ne vem, če bi zvečer, ker ga še črviči ponoči...

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.8.2007 15:25:58   
kjava
Rožica,
Erika že več kot dva tedna kaka vodeno z več ali manj sluzi, občasno je vmes tudi mejčkeno krvi- en tak sluzast košček. Driska ni, ker se pokaka le enkrat ali dvakrat na dan. Ni pa več nikoli tistih rumenih kepic, ki so normalne. Aja, barva je pa včasih rumena , včasih pa rumeno zelena. Pa še močno ima rdečo kožo pod plenico- najprej so pikice, nato pa rata en sam rdeč flek. Je že enkrat zginlo, pa se je spet pojavilo, tako da je mogoče še na kaj druzga alergična. No, sej bomo vidli v pon. Upam.
Sva pa dobili napotnico za na gastro oddelek na pediatrični, ne za alergološki, ker so tam baje ful daljše čakalne dobe. Tukaj je blo pa res hitro- v petek sem poslala napotnico, v ponedeljek pa že mava.

Ja prosim, pošlji mi dieto na zs user posted image .

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
29.8.2007 16:28:01   
petrazg
ojla mamice...

Čestitke 4-mesečnikom - Nelu, Katji, Tevžu! user posted image user posted image user posted image  Da bi jih mamice še naprej ubogale in ugodile njihovim željam user posted image user posted image user posted image

Danes sva se končno dobile z Bambino user posted image user posted image user posted image  in z njenim sončkom. Griša je tolk lušten fantek, pa kakšno frizurico že ima. Pravi sonček, z nasmeškom do ušes. Z očijem ste res ena super družinica! Ti se pa nič ne sekiraj (si mela srečo, da nisi Anžeta videla v akciji izsiljevanjauser posted image ), če se je malo jokal. Zdej vidiš kaj je boščka tolk zvijalo. Ko bi nam le lahko povedali kaj jih muči, da bi lahko takoj pomagale mamice... Pa meni se zdiš SUPER mami!!!

Juniorka - lepe pozdrave vama z Nelom. Uživajta, pa upam da se kmalu vidimo. Midva z Anžetom bova z gh še počakala, saj sva le mesec mlajša. Sicer je pa dober članek o uvajanju gh v zadnji Mami. A jo imaš? Če je nimaš, ti lahko skeniram in pošljem... pa še ćlanek o prvih zobkih je notri, če rabiš...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
29.8.2007 16:42:39   
petrinja
no, danes je bilo luštno se spet malo dobit s ''sotrpinkami''user posted image . res vedno uživam v izmenjavanju mnenj, nasvetov in raznih lumparij, ki so jih ušpičil naši najmlajši. vse je potekalo super, dokler,.... nisem prišla nazaj do avta in ugotovila da ga ni več!!! Pajek mi je odpeljal avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . res je da sem pustila tam za čolnarno pri štreki na prehodu za pešce, ki sploh nima nobene veljave, ker je 5m stran že drugi prehoduser posted image , in edino jaz sem bila tam, in hej mala opala. najprej sem klicala mojega dragega, kje sploh imajo pajke, oz. kam odpeljejo avte-btw, cesta dveh cesarjev, če bo katera rablauser posted image , in pol je do avta, in plačat 66 eur za pajka, + obvestilo redarstva 20 eur, če plačam takoj- madona pa glih še ta strošek pred morjem,no!user posted image
Vem pa da bom poslušala od mojega še ulala dolgo časa-itak. pa j*** ga, kaj čmo. bilo i prošlo. no mali se je pa itak sam smejal-verjetno mamici kokoškiuser posted image .
no, konec dober, vse dobro, zdejle je mali tud mal zaspančkal-verjetno ker je bil res ful utrujen od vsega, še jaz sem, jaz pa da se sedaj malo usedem in zadihamuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
29.8.2007 18:17:24   
Putka
Joj Petrinja, pa še rekla si, da imaš avto mal grdo parkiran. Meni se je to enkrat zgodilo, ampak brez otrok! Res sranje.

Bambina, previjalno podlogo imam na pralnem stroju, tako da dober meter je letela. Se je pa nevem kako prekucnila in padla na rit/hrbet, k sreči ne na trebuh.

Jaz sem šla po Čolnarni še v mesto, super knjigo za prijateljico sem dobila, pa malo v Ristancu zapravljala, šla v Muller. Ko pa ven pridem pa - tema, črno nebo, strele.. Sem ušla v Namo na še eno kavo in čakala, da se zlije.

Katja je zaspala, pa se grem malo starejšemu otroku posvetit.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
29.8.2007 18:21:04   
Putka
Aja, tole je novega o plavalnem tečaju. Vidte, da je več terminov, ampak meni popoldne ne ustreza. Pa še septembra že začnejo. Bom še na DIFu preverila, ali se pa Sugar pridružim. Ker popoldne je pa že Vesna z njenimi obveznostmi.

Ok, nekaj sem zašuštrala, tole je plavanje 4 leta +. Iščem dalje..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
29.8.2007 18:27:14   
felicia
putka- hvala za kavo

petrinja- lepo te je bilo spoznati.

no jaz mam pa tega dretja dost mislim ker mali začne tako se dret kot da bi ga iz kože dajala in pol čist pop....user posted image . Mislim ne mine dan da on ne bi bil popoldne tako tečko sploh ne morem verjet. Pa grem večkrat na dan na sprehod da je zunaj pa na zraku pa da bi se zmatral ampak ne on zaspi za 20 minut in pol seveda bi se nosil po rokah al pa se dere tudi v naročju men bojo pa roke k pri opici zrasle do gležnjev.

Drugač mi je tašča sešila tisti trak ali sling al kaj je že, sem danes vidla pri Putki in je kar faj je neki časa tudi bil notri pol sem ga dala v voziček in je spal 20 minut potem pa dretje pa ne jest pa ne dude pa ne se nosit, mislim nimam pojma pol že mislim da je kej narobe z njim ker se tolk jokauser posted image . Čist sem danes izčrpana res!user posted image

Pa še kopanje pa spat ga je treba dat. In seveda posledično ker ne spi čez dan pade v postlo ob osmih in je do 5 ali 6 zjutri že naspan jaz pa ne ker pol ko gre on spat se jaz sparvim pospravljat. Joj a bo kdaj bolj se vprašam?

Zdej ga ma babi, pa sem se šla mal na RR skašljat in se zdej bolš počutim, upam da vam nisem zamorila.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
29.8.2007 18:30:48   
felicia
Začetek novega tečaja: 4. oktober 2007

FAKULTETA ZA ŠPORT:

PREDVIDEN URNIK VADBE ZA DOJENČKE

DAN V TEDNU

URA

KJE

STAROST

ZAČETEK VADBE

Ponedeljek

9.00 – 10.00 (skupina dojenčkov, ki bo tečaj obiskovala 2x tedensko)
10.00 – 11.00
11.00 – 12.00

Mali bazen FŠ

Od 4 mesecev
do 1. leta

8. oktober 2007

Torek

9.00 – 10.00
10.00 – 11.00
11.00 – 12.00
12.00 – 13.00

Mali bazen FŠ

Od 4 mesecev
do 1. leta

9. oktober 2007

Sreda

9.00 – 10.00 (skupina dojenčkov, ki bo tečaj obiskovala 2x tedensko)
10.00 – 11.00
11.00 – 12.00
12.00 – 13.00

Mali bazen FŠ

Od 4 mesecev
do 1. leta

10. oktober 2007

Petek

9.00 – 10.00
10.00 – 11.00
11.00 – 12.00
12.00 – 13.00

Mali bazen FŠ

Od 4 mesecev
do 1. leta

5. oktober 2007

Op: Ponedeljek in sreda ob 9.00 je skupina dojenčkov, ki želi tečaj obiskovati 2x tedensko. Tečaj obsega 10 ur

Evo sem jaz našlla neki kdaj se začnejo ti tečaji mislim da je to to a ne?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
29.8.2007 18:38:53   
Majchi
Joj Putka, ko se je pri nas uscalo, sem takoj nate pomislila, a si že doma al si še v akciji.

Pri nas sta pa moja starša za dve uri domov iz Pokljuke prišla zaradi enega sestanka in sta fuuuul gob prinesla. Vsako leto gresta z družbo na Pokljuko in nabirajo kot nori, s sabo imajo kozarce, in gobe že kar tam očistijo, obarijo in vložijo v kozarceuser posted image .
V glavnem, sem si takoj en tak narastek z gobami po Montiju naredila in že pol popapcalauser posted image . Bo pa tist košček fileja za zvečer.
Pa tisto torto sem si tud še 1x spekla. Se ravno hladi, jutri bo pa že ta pravauser posted image .

Petrinja, glede avta user posted image user posted image user posted image user posted image . Men so enkrat lisice gor dali, jaz pa službeno v mestu, po lekarnah naročena na vsako uro, noseča, z vrečkami testerjev, torbico in poslovno torbouser posted image . Se mi je skor utrgal, ko sem mogla ful prehodit do avta, potem debelo plačat, potem nazaj hodit, seveda v štiklih (malo nižjih zaradi nosečnosti), potem sem pa še na vsak naslednji sestanek zamudila. Parkirala sem pa na prazen parking in v dobri veri, kakšen krompir imam s čisto vestjo šla v lekarno. Pridem pa  nazaj, pa kao na modri coni. Jebuser posted image   ti, kaj pa jaz vem te cone v centru, kaj pomenjouser posted image . Uf, sem še dons jezna.

Moj si je pa šririkolesnika omisliluser posted image . Je letel zdele enega pogledat, jogi bo očitno na vrsti kasneje. Sem mu ravno rekla, da sedaj, ko imava Lano, naj si še kakšen hobi omisli, da mu ne bo dolgčas. No comment...

Bambina, jogi smo dobili v Sanolaborju. Sem tudi sama videla, da jih tam prodajajo, ampak niso nikjer imeli zaloge. Nobeno, na internetu navedeno prodajno mesto, ni imelo na zalogi otroškega dormea. In Sanolabor je bil  najhitrejši pri dobavnem roku (3 dni) + ful prijazno gospo imajo tamuser posted image .

Aha, pa čestitke 4-mesečnikom tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image  ! Eno slavljenko sem danes videla, pa je spala k topuser posted image .

No, naša pa zdele spi k top že 2,5 ure. Spet na trebuščku v igralnici. Bambina, ko si zadnjič rekla, naj jo premaknem v posteljico, ko zaspi. Bog ne daj jo premikatuser posted image ! Se takoj zbudi hudiček majhen. Jo moram pohvalit, ker je zadnje tedne tooook pridna. Poleg tega se tok odziva in smeje, da ji je takoj vsa sitnoba oproščenauser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
29.8.2007 18:47:35   
Majchi
Felicia, sem dons vidla, kako to zgleda pri tebi, jauser posted image . Bogi je mali, pa ti tud. A misliš, da ga lahko zobki res tok matrajo?
Ker naša je tud imela obdobje, ko bi bla skoz na rokah, ampak je bila na rokah potem pomirjena. Urošu pa tud to ni prov, si napisala. Tko da po mojem ga res kej matra.

Te pa čist štekam glede razpoloženja. Sprašuješ, če bo minilo. Sem prepričana, da bo! Ampak bojo pa druge težavice prišle. Skoz bo nekaj. Ko bo pa čist mir, boste pa že ta drugega dobiliuser posted image user posted image . Res, še dobro, da imamo RR za skašljat in za tolažbo! Ti se kar še potoži in verjemi, da ne težiš s tem.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
29.8.2007 18:49:31   
Putka
Ok, našla. Plavanje dojenčkov. Ampak na urniku nič za Atlantis ne piše, tako da bom jaz jutri klicala in vprašala. Saj če nas bo več, se bodo pa potrudili, da tam organizirajo. Tole je po tisti Fredovi licenci, ampak moraš imeti obroč in kopalke svojeuser posted image Petrinja, ti si pa omenila, da jih tam dobiš.

Ima pa plavanje še neka Aquamania, cena 98€ za 10 tečajev po eno uro, samo ni urnika nikjer. Bom še to probala najti.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.8.2007 19:38:26   
Majchi
Putka, jaz sem isto najdla in ker ni blo terminov, sem jih poklicala. Imajo vse zasedeno, pa sem rekla, da nas je ful, da se nas ziher nabere za celo skupino, tko da me bo zdej en model nazaj poklical enkrat te dni. Pravi, da lahko naredimo konec septembra oz. začetek oktobra. Prijavit se je pa treba že zdej. Tako, da sem dala prijavo+še za cca. 4 punce. Pa rekla sem, da če še mal bolj razbobnamo, da nas bo takoj 8 (tok je ena skupina).

Kaj pravte? Aja, rekla sem pa za dopoldne. Je rekla, da je ponavadi okrog 13ih. A je to v redu? Cena 96 eur za 10 obiskov. Kokr sem jaz vidla, vse dobiš tam. Evo link: http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=37

A mam prov, da ste zainteresirane: Putka, Petrinja, Petrazg, Felicia, Majchi, ???? Še katera?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.8.2007 19:42:42   
felicia
Ja jaz sem za sam tuki na slikah zgleda da ne uporabljajo tega fredovga obroča, jaz bi skor raje tisto vadbo mislim sej ne vem v čem je razlika. A je katera že hodila s svojimi starejšimi otroci?

Drugač sem pa čisto za telovadbo z našimi sončki.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.8.2007 20:27:30   
Majchi
Felicia, na slikah so tudi v Fredovih obročih. A si pogledala utrinke na spletni strani (galerija slik)?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.8.2007 22:37:19   
petrinja
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suuuuuuuupeeeeeer Majchi!

ma si ti res ena fajn dečvauser posted image , k si vse tako fajn popedenalauser posted image . pišuka vidiš jaz pa sem skoz gledala na napačno stran, ki je kazalo samo za DIFuser posted image . Sem sigurno ZA, in tudi jaz sem gledala fotogalerijo, in dejansko maš vse te pripomočke (vključno obroč ) že vključeno v ceno, in po drugi strani ma malček bolj stik z mamico, ko tko skupaj čofotata. Bom pa vseeno naročila neoprenske hlačke prek tiste strani, ki reklamira tečaje na DIF. Majchi, si ti pol že kar naredila rezervacijo? Tudi zame? Hvala, hvalauser posted image user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.8.2007 23:13:13   
Majchi
Petrinja, ja, sem naredila rezervacijo, ampak ne poimensko. Prijavila sem sebe + cca. še 4 punce, ampak sem dala vedet, da nas je lahko tudi več in da naj nas resno jemljejouser posted image .
Aja, da ne bo katera mislila, da je to kaj obvezujočega. Jaz sem samo vprašala in ker je rekla, da je vse polno in da se zbirajo prijave za naslednje termine (ki se ponavadi začnejo, ko prva skupina končuje 10-tedenski tečaj), sem ji omenila, da nas je veliko. In potem jo je začelo zanimatiuser posted image . Torej, če najdemo kaj boljšega, lahko gremo tudi drugam.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.8.2007 0:17:10   
Majchi
Sem brskala po temah hujšanje in našla recepte od Montija, če katero zanima: http://public.box.net/marijaanalu43849

Jaz bom jutri mal pregledala. Grem počas spat.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.8.2007 0:26:11   
s u g a r
HOJLA MAMICE IN MALI ŠKRATKI,

mi smo spet nazaj DOPUST - nor dopust. Uživali miljon procentno. Vse je super, razen da imamo malega polžka, Vall se je začel ful slinit in dela mehurčke ko pa je na bušiju pa mu kar mal ven poteče - tok je hecen.

Morje slano, gore prelepe fantastično.

Smo res kr tkole na hitr zginl ane? Ja tkole mamo pr nas k nas piči letemo drvemo. Akcija - itak.

No vidim da sem srečanje zamudila - no pa sklicujem že novega.
Ka pravte sej vam sladkosti razglablanja o malčkih ne bodo odveč. Mesto bo spet ČOLNARNA - k mi ful sede in še lepo se lahko fino sprehodimo če katera želi.

Dan našga termina pa naj bo recimo - hudiča kje je zdej koledar da vidm kdaj sm frej

bi vam šlo 14.09.2007 ob desetih začnemo? Aja kakšna je priložnost da tko forsiram NI JE ENOSTAVNO BI VAS RADA VIDLA. Aja drgač Kaval še drži - interesentke?

No vidim da ste v prijavah za plavanje - jaz hm ne vem nekako ne upam v Atlantis ne vem sm slišala za dost problemčkov in čistoči vode (no razen če so kej spremenil), jaz bi šla na DIF konc septembra bi začela - mali res ful uživa v vodi je pa res da še ni bil v obročku - lahko da bo pokazal svojo dobro pevsko sposobnost (dretje namreč).

Drugače je še vedno lepo miren fantek z umesnimi izpadi trme -  sploh ko je potrebno imeti kapico na glavi - kaj hujšega. Se tolažim da mogoče jo bo sprejel ko bo videl da jo oči skoz nosi - namreč k zahladi naš dragi nosi kapico - itak ma tak image, da sede zravn, pa se boardarija in to pa bla bla uglavnem upam da k bo vidu da bo mal drgač (no sej takrat bo že velik fant hehehe - vedno bo moj mali pikec).

GH - mi bomo s tem začeli kakor pozno se bo dalo nič ne mislim hiteti pa še to potem ko bomo na tem bom krepko razmislila kaj mu bom dala. Ni vse super dobr tko k opevajo. No nekaj že vem kaj bo komot jedel brez problema ampak ko bo mleka zmankal in bomo res mogl.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.8.2007 0:50:53   
s u g a r
Neki me je hotl vn fliknt pa sem kr dala pošlji.

No da nadaljujem.

no aja a se spomente k sm mojmu dragiju kupila za najin praznik darilce bone za čokoladno savno v Atlantisu lani (no ko sem izvedela da sem noseča čez par dni), no novica je da sem  jih uspela podaljšati ampak le do konca Avgusta letos - zdaj. No zdaj pa mi bodo propadli ker ni bilo časa. No pa mi je šola za drugič. Šment.

Kaj bomo pa letos naumili - pojma nimam neki bo treba spalčkat. Za RD smo že poštimali zdej mam pa natanko 11 dni časa da neki najdem. Mmmm pojma nimam, bo treba mal po trgovinah.

U vašo pomoč rabim ne vem kaj nej naredim.
zadeva je IMETI MUCKA
tkole je jaz imam doma pri mami svojega tigra mačkona zlobo in še kaj - uglavnem črno-belega mačkona Maka in zdej ne vem a nej ga pripeljem v Vikrče al nej najdem novega, če je druga varianta bi si želela pepelnato sivega po možnosti mladička, ki ga kdo ne more oddati. Sam zdej pa pride sem problem, ta pa je ali si lahko to spoh privoščim glede na to da imamo malega otročička in mački so baje mal nevarni za male otroke - sej veste božanje in nagajanje pol so pa tukaj kremplji in obrazek je ena dva tri hitro preblizu, pa še tista ta huda fora k mački zelo radi spijo pri malih otrocih in se rado kaj neprijetnega zgodi. Zdaj vprašanje za vas? Ima katera mačkona in kako se vede do otrok in predvsem kako se otroci vedejo do njega? Je problem in nenehno mirkanje ka počneta? - K če je to kriza raje pustim Maka doma pri babi in doma nimam nobenega mucka.

Mogoče vam je to mal bz - ampak men tok manka moj zaj.... črnuhar. Res morm mu tko rečt ker je blazno svojegalav in smotan po drugi strani pa nezen ko puhek in crkliv (skoraj jin in jang), mami pravi da je hinavski da ko pridemo k njej je takoj ful sladki in je skoz pr nas (kar je res) ko pa mene ni pa divjak in namrgoden skoz, da hodi gor k men in da hodi po omari kjer mam tv in spi v kopalnici na konc banje k mam še v sklopu banje kot neko odlagalno polico - gor mam svečke, no in on se ke zgužva in spi. No k sm bla doma ni šans da bi bil na omari in ja spal je v kopalnici ampak to na sredini na tleh in v spalnici v svoji postlici, zdej pa je vse malo drugače.
Enostavno ne vem kaj nej.

Pomagite mi.

Drugače nasa famiglia je ful ok - očka ful pomaga, mali je pravi cuker, kuža je itak zaščitniška / zadnjič je bila z mojim na spehodu solo in sva šla midva z Vallom mal kasnej zgleda da v isto smer in smo se srečali na nekje polovici ko sta se vračala domov, zrav sta imela pa še eno teto s svojim kužom in Tana takoj k naju vidi vesela pošnofat prelizat (hvala bogu pozabila na obraz) in takoj se postavit k vozičku in začet renčat - kao bejž to je moje, halo a prej sta se pa s tistim kužkom ful igrala. Mah smešna je ampak mi je to po eni strani ušeč da ga tako pazi, in hvala bogu da do ljudi ni taka da ne bo kdaj slučajno tko da ko se bo nekdo želel igrati z Vallom da bo nardila isto. Bog ne dej.

No ok zdej pa lahka mal neham. Mali itak pančka - spimo od 8 pa do 7 in nama z očijem je to čudovito (upam da se ne spremeni).

Grem - neki sem še pekla in je končano in morm probat zgleda ful dobr. Nardila pa sem nesladkan oz kako nej rečem bolj kot slan kvazi štrufel s skuto in hruškami in muškatom.
Poročam kako je z ukusom - pred peko je bilo njam njam.

No pa sladke sanje se tipkamo - do nedelje zihr pol pa spet pičimo za 2-3 dni pa pridemo nazaj pol pa vidimo kako bomo a bomo doma al pa vrag si ga vedi. uživat je treba, ane?

no NOČKO

papa

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.8.2007 0:56:51   
s u g a r
no javim - fuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllll je dobr.

No ni od montija ampak my way - sej veste kakšn je ta way no fet, no sugar,... ampak.....

Lepo bodite.

nočko again.

Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.8.2007 8:07:17   
Putka
Ja Majchi jaz sem za plavanje. Sem tudi jaz par mailov poslala, tudi tisti gospe na DIF, ker tam piše da imajo tudi v Atlantisu plavanje. Čakam na odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.8.2007 8:53:02   
tejč
Živjo,
nam zadnje dni took net štrajka, da se zna zgodit, da bomo ponudnika menjal.

Srečanja se nisem udeležila, ker me je bolelo uho in sem šla na Aškerčevo po antibiotik, ker pač drugače ni šlo. PO 3 letih moram spet mal kemije vase fasat.user posted image  MOram rečt, da je dons že mal bolš, vsaj ne špika me več, seveda pa še slabo slišim na desno uho in bom mogla na morju pridno plavat kot vse bakice, z glavo ven iz vode.
Včeraj zvečer mi je kolegica posodila inhalator za Mašo, pa smo jo dali nad fiziološko in se je tooook drla.user posted image  Ampak pomagal pa je. Še danes sem ji dala, potem pa brskam po netu in vidim, da ta inhalator sploh ni tok drag  in ga bomo kar nabavili. Pri nas se bo očitno res splačalo, saj smo-odkar je Ajša v vrtcu- non stop bolni. Najbrž ga nabavim že danes, da bi ga kar na morje vzeli....

Včeraj mi je blo tok žal, da nisem mogla prit...Bom pa v torek, 11.9. v Lj. Bi se katera dobila z mano takrat?
Kdaj pa bo vseslovensko srečanje? Kje? To pa nujno mormo vse pridet.

Ej, bejbe, men tale monti kar sede. Sugar-mmmmmmmmm, tvoj štrudel!!!! Pa še glede muce: jaz bi na tvojem mestu še mal počakala. Kaj pa vem. Kolegica je mogla dat mačka stran, ker je tako delal, da je bla non stop v strahu. Ne vem, mogoče pa je tudi od mačka odvisno...

Majchi, jaz (in Maša) pa še ena kolegica s punčko bi tudi hodile na plavanje. Sam na un Fredov program. Tole, kar je pa link, pa ni Fredov kokr jz vem. Imam zeloooo dobre izkušnje s Fredovim programom in mislim tud Mašo dat tja. Dajmo še mal potečnarit in preverit, kje to majo...

Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.8.2007 9:30:13   
tejč
Evo, sem poslala mejl na plavalno zvezo za plavanje dojenčkov v Atlantisu, po Fredovem programu, pa bomo izvedeli kaj več.
Ker jaz sumim, da je Atlantis mal na tržno foro špilal. Prva leta je dal v najem del bazena Plavalni zvezi in je vodila Fredov program, pol so pa mal vajic copy-paste vzel in zdaj se grejo nekaj na približno. Ne vem, mogoče obsojam, pa vendarle... Hočem, da majo "licenco" za tak dnar, saj plačamo.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.8.2007 10:36:55   
petrazg
No, da povem pregled za sluh smo dali čez. Anže dobro slišiuser posted image user posted image user posted image - hvala bogu. Sicer sem bila 100% da sliši, samo tisti kaj pa če ne... se je pa zadnje dni naselil v meni. Zdaj pa ćez pol leta spet kontrola.

O punce ste pridne, da tako skrbite za plavanje user posted image user posted image user posted image . Drugače Majchi pa potrjujeva tvojo rezervacijo -  midva z Anžetom se 100% pridruživa. Če boste slučajno kje drugje rezervirale, pa dajte še naju, da ne bom zamudila, ker nisem čisto vsak dan na rr... prosim!!! Sicer nama tudi bolj ustreza dopoldanska varianta.

Petrinja - ti user posted image user posted image user posted image so pa vedno tam, kjer ne rabijo bit. Pa ne se sekirat, saj greš zdaj na morje... Uživajte 100 na uro!

Sugar - 14. 9. sva z Anžetom zabeležila v koledar. Da slučajno spet ne zamudiva user posted image user posted image user posted image . Za Kaval se pa tudi lahko zmenimo!

Putka - a prideš na user posted image , ker jst zdajle ne bi glih ven hodila?

Tejč - jst sem skoraj vsak dan v BTC-ju... ne sprašuj zakaj user posted image user posted image user posted image . Ti me samo en dan prej spomni, pa se ti z veseljem pridružim na kavico, shopingu se pa tudi ne bom upirala.user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.8.2007 10:42:48   
tejč
Sugar, kaj je tole s Kavalom?????

Petrazg, velja, te obvestim, ko kaj pridem.
Sicer gremo -skupaj s petrinjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  -na morje zdaj, potem pa se kaj vidimo. Če nič drugega, po plenice moram obvezno pol spet it v btc...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.