Majchi
|
Putka, še boljše ! Javi nam, ko kaj novega izveš. Torej interesentke za plavanje: Putka, Petrinja, Petrazg, Felicia, Majchi, Tejč, Cappy. Če je še katera, naj se javi. Ančka, ful si pridna ko o magisteriju razmišljaš. Mene čaka samo še 2.letnik in magistrska, ampak se že 2 leti nisem spravila, zdele se pa tud ne mislim. Čeprov moram rečt, da si mi dala mislit . Mogoče imaš prav, ko razmišljaš, da bi šla že letos. Kar en velik del ga imaš lahko "pod streho", preden se ti služba začne, potem boš pa itak že v tem filmu in bo naprej laufalo, sploh če se ti nikamor ne mudi. Kaj te pa zanima? Katera smer in na kateri fakulteti? Predvidevam, da kaj v zvezi z ekonomijo oz. računovodstvom, a ne? Petrazg, me veseli, da je vse ok z Anžetovim sluhom . Saj vem, kako je, vseeno nas gloda neki mali strah, da ne bi bilo pa slučajno kaj narobe. Tejč, pocajti ušesa, da ne boš imela na morju težav. Si pa pošteno zaslužiš tale dopust, tko da, ne se dat! Sugar, pri nas je mami nora na mucke. Že cel življenje imamo vedno kakšnega mačka doma. 2 dni zatem, ko sem zvedela, da sem noseča, je našega črnuhca avto povozil . Mami ni hotla novega najprej zaradi moje nosečnosti, sedaj pa ne zaradi Lane. Baje grejo mački radi na otroke spat in ona pravi, da se ne misli s tem obremenjevat, kadar bo imela Lano. Kasneje, ko bo ta nevarnost minila, bo pa otrok že toliko večji, da se poveča možnost konflikta med njima. Ne vem, otrok se plazi, nima še občutka, lahko mu stopi na rep, na tačko,... Maček ne bo ostal dolžen.
|