|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
30.8.2007 10:53:10   
Cappy96
Midve z Lano bi tud hodile na plavanje po Fredovem programu. 
tejč, boga....ušesa pa res bolijo k user posted image . Čimprej se pozdravi in pazi na morju!

Mene pa zanima, kako se do Čolnarne  pride z avtom?! Na njihovi spletni strani nč ne piše.

s u g a r, za mucka bi pa jst še mal počakala, ker kot sama veš so zelo samosvoji in jim ni čist za zaupat. Naši ga imajo (mami ga je dobila pri frizerju user posted image  ) in mormo skoz gledat, kaj počne, k je en tak mlad, divji in mal zmešan, ampak tud lep siv tigrast mačon. On je najbolj srečen, ko mi odidemo.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
30.8.2007 10:55:33   
Cappy96
petrazg, user posted image user posted image user posted image  za Anžeta in njegova ušeska!!!!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.8.2007 12:22:33   
ancka1
Oj!
No, očitno pa Tevževe težave niso osamljen primer. Koliko punc mi je reklo, da je pri treh mesecih minilo kot bi odrezal. user posted image  Mi smo že pošteno čez.
Jaz sem bila pa včeraj neki čisto čudna zvečer; se mi je začelo v easy vrtet pa čisto sem bila "švoh". Pa še danes nimam ravno ta prave glave. Mogoče kronična utrujenost?! user posted image

Drugače se pa tule na dopustu ubadam še z eno dilemo, za katero sem rekla, da jo bom tu razrešila...magisterij...Žre me sledeče...ali naj se že letos vpišem ali naj počakam na drugo leto. Dilema pa obstaja zato, ker če se vpišem že letos, bom med porodniško vsaj dopoldne z malim, če pa počakam do drugega leta, bom pa tako že nazaj v službi in bom ves čas odsotna. Si pa full želim na podiplomca. Pa brez kakšnih posebnih razlogov lahko magisterij delaš 4 leta (ker je izredni). Tako, da...res sem v precepu. Kaj bi pa ve naredile, če bi bile v moji koži. Mogoče mi bo kakšen argument pomagal k lažji odločitvi. No, šibam, se je mali zbudil. Morda skočim do plaže se  vržt v vodo. Bo oči vskočil. user posted image
Mi bomo šli pa kar jutri zvečer raje domov. Me skrbi gužva za vikend-je zadnji pred pričetkom šole.

P.S. veselim se naslednjega termina srečanja.

Lp vsem!!!!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.8.2007 13:04:39   
kjava
Rožica- še tu ful hvala za dieto. Zlata si!user posted image

He he, pr nas bi mogla pa najprej jest na kešn plavalni tečaj, ker ne znam plavat, pol pa še otroci. Ma bom kar moža zadolžila, da jih bo nauču.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.8.2007 14:24:31   
juniorka
Mene se pa smola drži! Se hočem pohvalit, da gremo v četrtek na morje, pa glej user posted image , vse je zasedeno, ker nisem pred 2 dnevoma potrdila rezervacije! Za crknit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In zdaj iščem, ker je vse ful zasedeno za september, vsaj kar je blizu, do kakega Šibenika se pa ne bi vozla! Tako je, če si za vse sam! A ja, avto še ni zrihtanuser posted image , zakaj že?
Pa še tole vreme, da ne morva bit zunaj dolgo- včeraj sem v mraku, ker je blo tko fajn, kar na rokah nesla Nela ven in po 10min se začne jokat- ga je blo strah, bogi, kaj jaz delamuser posted image
Putka, vaša pa je tko, kot bi našega poslušal v fazi 'pritoževanje', ko kliče po družbi, potem ko se je naveličal pogovarjanja sam s sabouser posted image !

Jaz bom pa v terme Ptuj na plavanje dala malega, Freda že imamo, pa kljub 'ne priporočam bazena' s strani pediatrinje!
Mejte se, grem raziskovat, če kaj najdem za naš dopust!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.8.2007 14:59:34   
Putka
Ančka, tole glede magistrija je pohvalno. Jaz moram samo nalogo spisat, pa se spravljam že odkar sem redno v službi, torej dobre 3,5 leta. Ampak zdaj med porodniško hočem končat! Meni osebno pa je tale dodatna izobrazba čisto brez pomena, vsaj v mojem fohu in naši državi. Če pa se želiš šolat zaradi sebe, pa super!

Cappy, najbližje se do Čolnarne pripelješ po Večni poti, tam kjer se pelje iz centra proti ZOO. Lahko parkiraš kar ob cesti, nasproti študenta, ali pa med hišami, samo ne na prehodu za pešce, ne Petrinja. Drugače pa je od parkirišča v Tivoliju dobrih 5 minut peš, no če je slabo vreme je pa še to predaleč.

Dobri novici glede plavanja:
- gospa Duška (tečaji na DIFu) je javila, da se za termine z Atlantisom dogovarjajo, ko bodo zmenjeni bodo objavili urnik

- moja znanka (po izobrazbo difovka, sicer pridna športnica) uči plavanje v Atlantisu. Sem jo klicala kako in kaj in bo tudi Atlantis (ne Aqua..) imel plavanje za dojenčke. Tečaj bo vodila ona (ki jo poznam še iz gimnazije in je super z otroki), v dopoldanskem času z začetkom v oktobru. Sem ji omenila, da pridemo v paketuuser posted image . Čakam, da se zmeni s svojimi šefi in mi javi. Imajo pa tudi Fredov program, pa še rekla je, da se lahko glede vaj tudi ekstra zmenimo. Torej, Petrinja, tudi tukaj bo Fred. Če ste za, se pomoje lahko kaj bolj fiksno zmenimo, čim se slišiva.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
30.8.2007 15:39:59   
Majchi
Putka, še boljšeuser posted image user posted image user posted image ! Javi nam, ko kaj novega izveš. Torej interesentke za plavanje: Putka, Petrinja, Petrazg, Felicia, Majchi, Tejč, Cappy. Če je še katera, naj se javi.

Ančka, ful si pridna ko o magisteriju razmišljaš. Mene čaka samo še 2.letnik in magistrska, ampak se že 2 leti nisem spravila, zdele se pa tud ne mislim. Čeprov moram rečt, da si mi dala mislituser posted image .
Mogoče imaš prav, ko razmišljaš, da bi šla že letos. Kar en velik del ga imaš lahko "pod streho", preden se ti služba začne, potem boš pa itak že v tem filmu in bo naprej laufalo, sploh če se ti nikamor ne mudi. Kaj te pa zanima? Katera smer in na kateri fakulteti? Predvidevam, da kaj v zvezi z ekonomijo oz. računovodstvom, a ne?

Petrazg, me veseli, da je vse ok z Anžetovim sluhomuser posted image . Saj vem, kako je, vseeno nas gloda neki mali strah, da ne bi bilo pa slučajno kaj narobe.

Tejč, pocajti ušesa, da ne boš imela na morju težav. Si pa pošteno zaslužiš tale dopust, tko da, ne se dat!

Sugar, pri nas je mami nora na mucke. Že cel življenje imamo vedno kakšnega mačka doma. 2 dni zatem, ko sem zvedela, da sem noseča, je našega črnuhca avto povoziluser posted image .
Mami ni hotla novega najprej zaradi moje nosečnosti, sedaj pa ne zaradi Lane. Baje grejo mački radi na otroke spat in ona pravi, da se ne misli s tem obremenjevat, kadar bo imela Lano. Kasneje, ko bo ta nevarnost minila, bo pa otrok že toliko večji, da se poveča možnost konflikta med njima. Ne vem, otrok se plazi, nima še občutka, lahko mu stopi na rep, na tačko,... Maček ne bo ostal dolžen.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
30.8.2007 16:13:55   
felicia
oj

di+obili smo telemachovega trojčka. In zdej pa laufanje in kupovanje še dodatnih stvari. Uroš je danes bolje, sem ga zjutri pustila pod igralnico in je neki se sprva bunil potem pa zaspal, kar nisem mogla verjet ko sem ga prišla pogledat. Potem smo prišli iz trgovine, sem ga pustila v postlji in spet je zaspal pa vmes pil čaj, zdej že spušča tiste dojenčkaste krike. Pa obrnil se je na trebuh, z boka na bok se že nekaj časa obrača. Začel pa je tudi prijemat stvari, če mu kakšno igračo približam jo zgrabi z rokami in nosi h ustom!

Drugač sem jaz za fredov program pa res bi rada v kakšni "neoporečni" vodi za mulce. Pa lahko bi nam dali tud kakšen popust glede na to da smo lahko kar skupina zase in bojo dobil tako skupino zagotovo. A ne?user posted image

No se še slišmo. Ful je fajn ker mam hitreš internet od prejšnjega, zakon!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.8.2007 17:42:58   
s u g a r
hoj

no vidim da dežja ne misli biti konec.

Kaj je s KVALOM - nič pridete do mene, se sparkiramo in vzamemo vozičke in piimo do Kavala na sprehod u izz (se dobro premigaš, avtomobila ni skoraj nobenega, mekedam da fajn zaziblje naše malčke v sen, me na kavo in nazaj). Lušna potka in hitro čas mine.

Tako ko bo kira za akcijo gremo, sam da tale dež zgine.

Madoniš kako lije tlele pri nas.

No jaz grem zdele mal po dolgem pod kožo gledat z mojim malim mačkom, ati je na fitnesu, net mi sede a tok spet ne, dve stranki sta spedenani - to bosta dobr jedla.

Hm ko smo že pri hrani - dans nam je oči tko fajn skuhal njam vse prste polizat je blo itak treba.
Jedli smo lososa s čebuco in bučkami pa mal krompirčka pa mal kus kusa. Njam. Morte probat.

No sej bomo spet kmal jedl čez 2 uri bo spet akcija. Lepo po mal in u izi da buši skoz dela pa je.

Danes me čaka spet trening in KOMAJ čakam - babi zmenen da pride oči ma še dva fanta zvečer, tako da hvala bogu da mami rada pomaga. Itak je pa treba sam da je tle nč ne rab delat, no razen tega da mi vedno neki poprčka po kuhinji da men ni treba, pa zadnjič mi je zlikala - ne boste verjele začela sem likat (svašta a).

Glede plavanja pa vidim da bova z vallom sama na DIFU kajne? No pa sej ne boste hodile sam zdej ane?

Aja to vam morm povedat a se spomnete kako mam jz dobre dve kolegice - ki seveda ne moreta iz svoje kože (obveščevalna služba o mojem bivšem) - smešno bl k jih je.... u glavo bl se vračata no dans me ena kliče z ene žblj cifre, ja odkar se je Vall rodil se nisva slišali in se mal pogovarja in me praša ka sm tko uradna (HALO babnca povej mi kva hočš) in jz nč kaj kaj nej ti rečem smo tko k smo itak super brez panik in težav (če pa so ti jih pa nam šla govort k boš vse naprej nesla itak, sicer ka pa jo briga) no in blebečeva o tem če mam še tok dela s "temi shujševalnimi jedilniki" pa sem rekla ja pa vesela sm k so ljudje veseli in bol zgledajo pa nč jim ne manka razn kaka kila hahah, no pa ona ja sej vem pa jz bi tud (si pa mislm ti si pa tazadna k me interesira da ti ga nardim, je miljavžnt drugih, k bi to želel) pa ne vem kako pa to pa ono - IZGOVORI ji rečem in utihne.... ja kako, ja nč sm rekla k se boš odločla 100% brez oklevanja da čš zgubit kar si prdelala s svojim načinom prehranjevanja me pa mogoče poklič ,.... no pa sej veš -  bla bla bla uglavnem sem jo na hitr hotla skenslat in ona k z rakete butne no pa sam tko umes veš tvoj bivši pa je učer ob 3 ponoč rodil - jz pa ja super ona pa surla ja vidm da te nič ne zanima, pa se ji rekla direktiva ka ti še dans to ni jasn, zdej bi pa to lahka že vedla. Ja pa spet neki bluzi pa sem rekla sej itak se name spomenš sam takrat k mi morš kej povedat tazga k me ne interesira, drugič mi povej kej tazga da bom jaz imela kaj od tega (kako novo znaje). no bejba je bla čist tih in sam neki zbluzila, jz sem ji rekla pa da nej poskrbi da bodo prenešene čestitke sam globok je udihnla in sva nahitr zaključli.
Adijo user posted image  sej po en stran sploh ne vem zakaj sm se pustla spovocirat.

sm pa tud ena koza.

kaj imam od tega kot to da mi je za pol ure uničila razpoloženje, in imam še to da sem vesela ker imam tak lajf da sem srečna, ker očitno jih mnogo te sreče nima (živijo od mešanja dreka drugim - sorry izrazu).

Nič sam tok mogla sm delit z vami.

grem k malemu zakladku, predno bo cajt da babi pride.

papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.8.2007 17:54:12   
lex
sugar brezveze da se jeziš. Bivši so BILI, pa jih ni več v našmu lifu. Uživaj s svojim malčkom in svojim user posted image , ostali svet se pa lahko glih kontra suče če hoče.

No mi spet spimo na smene - najprej Aleks pa je Alina pokonci, nato pa glih kontra. No mami se pač ne more ponevi poknit na kavčuser posted image . Pa tole vreme je za pojd nekam. Znoreli bomo v bajti. Sem dans dopdne aleksu palerino potegnila gor, Alino v kenguruja in marelo v roke, pa smo se eno uro podili zunaj. Še sreča, da na koncu ni blo tolk dežja.
Mah nič. grem računalnik pucat, ker ga jutri odnesemo, da nam ga na novo inštalirajo,ker je zapacan do konca in nazaj. Tolk je v kur... da še CD ali USB ključa ne zazana.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.8.2007 18:24:33   
nky 23
mi smo pa včeraj dočakali in dopolnili tri mesece!!
Danes sva imela posvetovalnico velik je komaj 61cm meni se zdi malo malo, pa pravijo da ni panike, težek je 6230g. Smo malo bolj med lahkimi, vendar pa glavico že kar nekaj časa drži pokonci, najraje bi se kar usedel sam, še posebej med previjanjem se za vsako hoče pokonc postavit. Je pravi korenjak. Danes je dobil tudi pikico in je malo bolj razdražljiv in scartan. hoče bit skos pri mamici in se stiskat. Upam da ledine bo kakih večjih posledic saj gremo v nedeljo na morje komaj čakam!!!!
To s plavalnim tečajem je super, ampak pri nas dvomim da je kaj takega kje v bližini.
In pa srečanja, ki jih organizirate so verjetno nora ampak za naju malo predaleč, da bi se sama pelala. Večinoma je sicer priden v avtu ampak je malo predolga pot za enkrat. Bi bilo pa super če bi se kje bližje našemu koncu kdaj dobile, še posebej če ste katere v bližini koroške???????

lep preostanek dneva vam želima!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
30.8.2007 19:34:15   
lex
nky23 poglej pod srečanja in družabni dogodki, tam smo nekatere korošice skup na kupu. Glede plavanja je v Mariboru, kaj je z Dobrno in Ravnami pa ne vem.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
30.8.2007 22:18:46   
Putka
nky, saj ko bo "vseslovensko" srečanje, bo na takem koncu, da bo za vse približno enako vožnje. Tako da punce avte spedenat, da ne bo potem izgovorov. Ve Celjanke in tam okoli pa kakšen predlog glede kraja, prosim. Za datum pa okvirno tisti teden 22-27.9., ko pridem z morja ker brez men se ne greste!

Sugar, draga moja komaj sem se čez tvoj tekst prebila, mamamia me je kar glava bolela user posted image . Se hecam, ampak pišeš kot ti misli tečejo, velik prehitro. Jaz sem mogoče za ponedeljek za Kavala, pa še do tistga mizarja na Brodu bi lahko šle. Če ne bo scal.

Good night sleep tight.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
30.8.2007 22:24:50   
tejč
Putka, za plavanje: če bo dopoldne in v Atlantisu, po Fredovem programu, štej k nam še eno mojo kolegico Tino, ki ima junijsko punčko Lano.
Pa prosim, obvestite me po SMS, ker priajve menda začno zbirat v pon, 3.9., jaz bom pa na morju, tako da...čakam na sms, če ne, pa pol še enkrat jaz iz morja kličem uno na DIF.

PA ne vem, če bomo res šli na morje. Jutri zjutraj gremo z Mašo k P, ker je danes piskala in hropela. M je strah,da ni kaj hujšega. Držte pesti!!!

Inhalacije sem ji šopala cel dan.

lp

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
31.8.2007 8:12:09   
kjava
nky, a se je Kevin velik rodil al kaj? Mislim, ker naša je imela zadnjič v posvetovalnici 62 cm in 5600g, pa ji je samo še 10 dni falilo do 4 mesecev. Porodne mere so ble pa 51 cm in 3260g.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
31.8.2007 10:34:17   
felicia
Oj

dejte mi povedat ali je možno da ima mali obdobje ko ne je veliko. Zdaj mi poje na obrok 100 ali manj ml mleka, glede na to da je prej jedel tudi po 170 ml se mi zdi to mal premal. Ali je mogoče takrat imel to obdobje rasti al kaj nimam pojma. user posted image

No komi čakam da gremo na posvetovalnico v torek bom vidla kok se je zredil pa zrasel!

Se slišimo še kaj.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
31.8.2007 10:38:44   
nky 23
kjava si me kar malo potolažila, ne rodil se je s 51cm in 3540g apak me nenehno malo skrbi saj ga dojim samo z eno dojko in dodatek zavrača in me je malo strah da n e dobi dosti pa očitno dobi, saj imate podobne mere, pa verjetno bi me kaj kregali, če bise premalo zredil?  Primerjala sem ga malo s kolegicino hčerko ki je 19 dni starejša pa je velika 67 in ima 7360g. ja vem ja napaka da tako primerjam, moram njega opazovat in če je zadovoljen... saj vem tepka jaz.

No pa je končno nov dan, ki je malo bolj umirjen kot včeajšni. Bogi Kevin je user posted image user posted image user posted image user posted image  kot še nikoli saj je bil cepljen in mu ni nič pomagalo. Nazadnje se je z jokanjem tako zelo utrudil da je zaspal!!!
Prav bogi so ti malčki naši.

lep dan vsem!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
31.8.2007 10:38:52   
Anonimen
PUNCE, PROSILA BI VAS ZA POMOČ:

Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti ,  stari 1,5 meseca in njenim staršem.

Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju.

Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav.

Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več...

Resnično bodo veseli vsake pomoči.

(odgovor članu Cappy96)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
31.8.2007 10:52:49   
Cappy96
nky, naša se je rodila z 52 cm in 3.460g in ima pri treh mesecih 61,5 cm in 5.720 g in mi je rekel P, da lepo napreduje. Res ne smemo naših sončkov preveč prmerjat, k smo pol čist zmedene...no, vsaj jst sem.

Je bil pa tud pri nas včeraj en hudo naporen dan. Spala ni čez dan nič, pa še cel popoldan je jokala, da se je ni dalo potolažit. Pa bruhala je vsakič, ko se je najedla, pa še potem, ko je ležala, je polivala. Ko je moj prišel iz službe, sva kar obe user posted image . Ne vem, a je krivo vreme, luna, zobki.... Grem dons tist gel za dlesni kupit in upam, da bo kej boljš. 
Dons pa skoz spi, samo poje in zaspi nazaj. More mal not prinest.

Majchi, tud Lana je začela podnevi malo spat, sicer ne tako dogo, kot tvoja, sem pa vseeno vesela- za obe!

Midve greva v nedeljo v toplice in če se je res treba prijaviti na plavanje že zdaj, bi vas prosila, če prijavite še naju!

Lep dan vsem

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
31.8.2007 11:15:25   
rogljicek
biba12, verjetno bi se pri marsikateri našel kak kos, predvsem oblačila. Kje, kam pa to pošljemo?

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
31.8.2007 11:28:40   
kaya2007
Baje grejo mački radi na otroke spat

no naši mački ne grejo blizu tamale in tut slučajno ne bi šli spat k njej...pa ko sem bila jaz dojenček smo tudi imeli muce in niso hodile k meni...načeloma se mački bolj bojijo otrok kot ne...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
31.8.2007 12:45:51   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Če pa se želiš šolat zaradi sebe, pa super!

Zato, + v našem poslu bi bilo kar uporabno.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
31.8.2007 12:50:47   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Mogoče imaš prav, ko razmišljaš, da bi šla že letos. Kar en velik del ga imaš lahko "pod streho", preden se ti služba začne, potem boš pa itak že v tem filmu in bo naprej laufalo, sploh če se ti nikamor ne mudi. Kaj te pa zanima? Katera smer in na kateri fakulteti? Predvidevam, da kaj v zvezi z ekonomijo oz. računovodstvom, a ne?
.

Saj, tako tudi jaz razmišljam, zato me pa ima, da bi se še letos vpisala. Šla bi pa na smer revizija in davčno svetovanje na ekonomski fakulteti. To je zelo "naložbeno" znanje. Je tudi smer računovodstvo, pa imam tu že same prakse dovolj.

Gremo pakirat.

LP

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
31.8.2007 13:04:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

biba12, verjetno bi se pri marsikateri našel kak kos, predvsem oblačila. Kje, kam pa to pošljemo?

RAzmišljala sem, da je brezveze pošiljat po pošti, zato se bom kar jaz oglasila po paketke.. Sporočite mi iz kje ste, pa se bomo zmenile.

(odgovor članu rogljicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
31.8.2007 14:11:29   
s u g a r
Sugar, draga moja komaj sem se čez tvoj tekst prebila, mamamia me je kar glava bolela . Se hecam, ampak pišeš kot ti misli tečejo, velik prehitro

jap se strinjam!
Lahka bi kako vejico uporabila ali pa kak odstavek - mah kaj češ, ko po so mi tako očke skupi lezle.

Joj mislim, da ni bil včeraj le v eni hiši problem z jokom in ne spanjem. Se javljam - tečno tečno jok do krokodiljih solz in ponoči isto tudi dojit se mu ni pasalo ne tako pa ne tako, vrelo mi je sam kaj češ. In kaj počne zdaj krega se na žabo in kmal bomo jokal. Hitr se naveliča igrač on bi sam okol gledal in bil pokonc.

No zdej jeva in se zibava na stolu umes pa mami piše.

zaključim tole se mu posvetim pridem nazaj

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.