|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
26.8.2007 22:20:27   
Cappy96
Čer!
Anže, vse najboljše tudi tebi za 3 mesece! Petrazg, je pa tale tvoj fant pravi korenjak. Naša Lana še do 6 kg ni prišla. Imava pa v torek posvetovalnico, pa bom bolj točno vedla, saj domača tehtnica pokaže le 5,6 kg user posted image
Tko, da tud mene vsake tolk časa panika zagrab, če mam sploh dost mleka.
S črpanjem je pa takole, sploh ni nujno, da je načrpana količina zadosten pokazatelj, kolk mamo mleka. Sem zadnjič vsa živčna napumpala (nujno sem rabla mal mleka pri mami pustit) komaj 70 ml in to iz obeh, k je pa Lana zagrabla, je pa kar šprical.
Mi smo se šli pa dons mal na morje potepat. Je bla naša punca zelo pridna, pa tud utrujena, saj spi že od 9-ih. Dnevno spanje se pa še vedno dnevno spreminja. En dan spi veliko, naslednjega malo in potem skoraj nič. Noč pa že kar pridno prespi, včasih celo do pol 6-ih. Se mi pa vsako noč obrne. Danes zjutraj je lubčkala late od posteljice user posted image . Sej imamo obrobo, ampak ne za vseh 120 cm.
rožica81, Lana je tud ful zgovorna, kadar je dobre volje. Zdaj je začela tudi kričat, pa se ji ful dopade user posted image . Nam pa tud!
Men pa ne rata tickerja naštimat. Prilepim tist naslov, pa se nad imenom pokaže ves šmorn (http....). No, ja...očitno nisem dete tehnike.
majchi, men je tud po 10-ih letih zapasal pir user posted image , tko da ga kdaj pa kdaj spijem kakšno tamalo flaško (2,5 dcl), včeraj sem pa nabavila še 3,33 user posted image .  Pa kakšnega brezalkoholnega mam tud na zalogi.

V sredo bi pa najbrž tud midve z Lano lahko prišle na Zbilje, saj zaenkrat nimam še nobenih drugih načrtov.

Nočko punce

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
26.8.2007 23:53:00   
Majchi
Ojla punce!

Verjetno že vse spite, jaz mam pa zadnje cajte take probleme. Kar bedela bi do 1ih, al pa vsaj do polnočiuser posted image . Ampak zjutraj je potem tok težkouser posted image .

Sreda? Jaz sem zauser posted image ! Sem ravno hotla napisat, da je za Kranjčanke udeležba obveznauser posted image , pa me je že Rožica prehitela, da ne more pritiuser posted image . Kaj pa Anči? A je na morju, a ne? Iwa je tud iz Kranja in tud na morjuuser posted image . Pa AjdaN je tud iz Kranja. A je ona tud na morju?
No punce, saj ne da vam ne privoščim tega morjauser posted image , ampak bi vas bilo lepo videt!
Zaradi mene se lahko dobimo tudi kakšen dan prej ali kasneje, da bi lahko prišla še Petrazg. Če pa bomo same Ljubljančanke, pa se potem lahko dobimo v Ljubljani, npr. v Čolnarni.

Ob tej priložnosti še čestitam Anžetuuser posted image in Laniuser posted image od Cappy!

No, danes sem zvagala Lano in ugotovila, da se je v enem mesecu zredila za samo 600guser posted image . A ni to mal premaluser posted image ? Men se je pa ravno zdel, da kar vidim, kako se lepo redi in dobiva malo bolj zalita bedrčka. Pa vsi tako pravijo, ko jo vidijo. Po moji vagi ima pri 3 mesecih torej 5,4 kg.
V glavnem, že cel dan štimam Aptamil in ga potem stran zlivam. Po vsakem dojenju ji ga ponujam, ona se pa samo igra s cucljem in se mi reži. Kaj to pomeni, da je dobila dovolj od mene? Ko si probam potem spumpat, da vidim, če je še kaj, napumpam iz vsake po 10 ml, torej nič!

A veste kok mi je bedno? To je tako, kot da imaš ljudi na obisku in pojejo vse, kar si jim postregel. Nikol ne veš, a so imeli ravno prav al je bilo premalouser posted image . Po moji logiki more vedno še nekaj ostatuser posted image .

Tejč, maš čist prov, kar si napisala glede mleka, ampak zakaj to ne delujeuser posted image ? Moja razmišljanja in vedenja o tem so ista, sam praksa me mal zajebavauser posted image .

Rogljiček, ti imaš isto sranje? Pa ti pije dodatek? A misliš, da gresta najini pikici samo čez preskok v rasti in nama uspe dojit do zobkov al pa kar do službeuser posted image ?

IZVIRNO SPOROČILO: BaByGiRl
Pa lepo se mejte v zbiljah...je prov luštno je, sam če ni vikend...mi imamo zelo blizu zbilje (5 minut z avtom ) in gremo kar velikokrat labode futrat...(kot da jih nimam na dvorišču user posted image )

lepo se imejte punce.
Lp, L

Babygirl, zakaj pa se nam ne pridružiš?

Lex, tega ti pa čisto nič ne zavidamuser posted image . No, razen upadanja kiluser posted image . Ne, hecam se, ne zameri. Tudi to bo enkrat minilo.

Zdej grem pa še mal spančkat. Upam, da ne bom spet ovčk štela do 1ihuser posted image . Nočko!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
27.8.2007 6:47:30   
petrinja
alo, alo.

majchi- ti se sploh nič ne sekiraj!!!!! Midva z Matvžem sva imela enak problem!!! posvetovalnica pri 3 mesecih-v enem mesecu se je zredil samo 330g, in je takrat pediatrinja rekla, da bo potrebno še dodatno vaganje . je pa bila takrat vmesravno tista ubijalska vročina, in je mali hotel biti na zizi res vsako uro, in posledično je pil kar naprej vodeno mleko. no, sem mu tudi jaz že začela štimat Novalac, pa je enostavno odrival z jezičkom, in se zraven drl, kar mi je pomenilo da ima verjetno dovolj, in ga nisem silila! kasneje sva imela dodatno vaganje in se je zredil v treh tednih 300g, in je bila pediatrinja zadovoljna. Na mesec se mora zrediti najmanj 450g, oziroma vsaj 110g na teden, od 4. meseca pa 85g na teden, tako da nič skrbet. Ravno berem super knjigo na to temo, ki ti res pomiri strahove- DOJENJE IN MATERINSTVO IZ SRCA (Ksenija Šoster Olmer)

Danes pa mi praznujemo že 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
27.8.2007 8:00:05   
ajdaN
Dobro jutro!

Otroc še spijo, tako da na hitrco malo napišem!

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Pa AjdaN je tud iz Kranja. A je ona tud na morju?

Ne nismo na morju (še) - šibamo pa v nedeljouser posted image . V sredo nam pa verjetno ne bo uspel pridt - sem že z eno Januarko približno zmenjena za ta dan. Tako da bomo videli.

Majchi mleka pa sigurno nimaš premalo - tudi če spumpaš samo 10ml je to veliko - Lana ga še vedno lahko spije ogromno več! PA tudi če se je zredila "samo" 600g je to čez glavo. Minimum je res 450 na mesec. Od 3. meseca naprej pa 80g. (ne od 4. kot je napisala Petrinja). Vsaj tako sem brala na MON-u in močno upam, da je res, ker se je Ana zdajle v 14 dneh zredila ravno 160g.

Ampak jaz se ne bom več kaj dosti sekirala če se tako malo redi, na minimumu je, pa tudi lička ji kar dol mahajo, da o stegenčkih na govorimuser posted image . Bo pač v drugo smer "mahnjena" kot Lovro.

Ji pa že par dni zvečer dam dodatek. Zadnjič je bil en ubitačen dan z obema pa še z "možekom", pa še dež je padal, tako da sem bila že dopoldne vsa scagana! Kje je bil šele večer. In je zvečer po dojenju vpila kotuser posted image . Sem ji naštimala flašo, je zeksala in zaspala kot šus! Ampak "samo" do trehuser posted image .

Tako da ji zdaj zvečer dam še flašo - po možnosti zjutraj sčrpam svojega. Potem pa če hoče, spije, drugače pa veselo ven pljuva. Kakor hoče! JAz striktno pri dojenju ne bom vztrajala za vsako ceno.  Lovru tudi nič ne manjka, pa je bil na dodatku že v porodnišnici.

Drugače pa res koooooomaj čakam morje! BOmo videli kako bosta mulčka zdržala pot. Gremo vse do ZAdra. Bomo šli pa že zgodaj zjutraj, tako da bosta še spala v avtu in upam, da ne bo problema.

Danes bo še sonček, tako da je za izkoristit. Sicer moram v Müllerja v en večji šoping. Kam bom dala vse mi še ni jasno - grem namreč z obemauser posted image ... Ampak bomo že. Pa še k frizerju bi morala tale teden, pa jutri v nabavo... Mi bo komej ratal vse porihtat do morja.

No uživajte!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
27.8.2007 11:16:12   
rogljicek
zgleda, da imamo prav vse iste skrbi; ali se bejbki dovolj redijo, a mamo dovolj mleka, je že čas za pasenje kravic,... tale RR je res zakon, da si lahko ozmenjamo izkušnje in se hkrati malo potolažimo in pomirimo user posted image

Majci, tvoja Lana ima 5,4 kg, Reya ima okrog 5,6kg; se spomnim, da sta imeli pri 6 tednih tudi približno enako, pa 600 g na mesec sploh ni malo. Po moje se nama ni treba sekirat. Drugače pa res ne vem kaj se dogaja z mojim mlekom. Včer sem si ga še 1x spumpala in dobila 125ml- pa Reya ni popila vsega, rabi tam do 120ml na obrok in je potem dobra za par ur. Prejšnji teden je bla sicer full kriza, saj sem jo mogla dojit skoraj vsako uro; očitno je pila samo nizkokalorično mleko in bla full hitro spet lačna; jaz pa očitno nisem mogla obnovit mleka tako hitro; čez vikend je blo mal bolš. user posted image  Sem ji pa prejšnji teden dala parkrat dodatek (1x na dan), da se mi je mleko malo obnovilo. Reya pa pije vse- aptamil, vodo, bebe čaj, kamilice, če ne kaka sladkano vodo,... karkoli. Upam, da tudi kasneje ne bo problemov s hrano in, da bo jedla vse od kraja. Bomo pa začel z zelenjavo in ne s sadjem, tako kot je Putka predlagala-tako se otrok ne navadi takoj na sladko in potem noče jest zelenjave.

Še eno vprašanjeuser posted image  za tiste, ki ste bile pri porodu rezane in šivane: kouser posted image , vas kaj boli? Jaz imam občutek zategovanja pri vhodu oziroma, ko da ni tako fleksibilno, kot je bilo pred porodom. Občutek je prav neprijeten. Me zanima ali naj bi to minilo s časom al to za vedno ostane. Namreč, nimam prav nobene želje več telovadit, ker me potem še nekaj časa boli. Saj ne posegam preveč v intimo, ha?!?!user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
27.8.2007 11:48:06   
felicia
rogljicek- na kratko ker mi je vse zbrisal pa sem tolk napisala. Jaz sem bila ful šivana, šival so me ene pol ure ziher v porodni. Šivi notranji in zunanji. Na začetku me je pri user posted image  bolelo oz. skelelo zdaj me pa več ne, sam nekaterih poz se ne da še izvajat. Je pa treba pridno telovadit in si vzet čas za dooooooooolgo predigro!

baje pa bo v sredo grdo vreme kaj bomo pa pol?

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
27.8.2007 13:33:25   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Zdej boste mislile, da smo eni alkoholičarji pri nasuser posted image .

Itak, pa ti pivo piješ...

Petrinja, midve s petrozg greva kar nekajkrat do koseške tržnice, daj pokliči kaj pa se tam zmenimo. Mi je ravno prav sprehod, danes sva šle malo bolj naokrog. Še sestavine za kosilo včasih nabavim, se na kafe usedem...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
27.8.2007 13:35:58   
Majchi
Oj!

Oh punce, vas je tok lušno brat, da sem takoj dobre volje ratala. Dons sem namreč took žalostnauser posted image . Ne me vprašat zakaj, ker nimam pojma.
Verjetno vse te fore s tem mlekom, pa Lana je bla prej sitna, pa skuhat nisem mogla, pa potem mojmu ni blo všeč, kar je dobil na mizo, pa zase moram posebi kuhat, pa ni blo cajta. Sem si dala samo karfjolo na štedilnik, da bi za predjed mal cvetačne juhe pojedla, za vse ostale jedi nisem mela cajta, na koncu pa ugotovim, da sem šporget pozabla priklopit, tko da tud tiste blesave juhe nisem jedla. Paše mi itak nič, ker mi gre vse na živce, cel dan se že neki kisam, pa sploh ne vem zakaj. Pa ful slabo spim. Pred 1 ponoč sploh ne zaspim, ob 8ih sem auf, vmes dvakrat dojenje. Ah, poln kufer mam dons vsega!!!user posted image user posted image  Upam, da mine, ker je razpoloženje res v nuli.

No, potem me je pa bivša sodelavka poklicala in mal pozabavala s svojim neverjetnim humorjem. Pride jutri še z eno sodelavko na kavico. To sta moji najljubši punci iz bivše firme, ne iz sedanje. Tko da se veselimuser posted image .
No, potem pa še mal RR preberem, pa je res takoj boljš, ko vidim, da nisem edina, pa da rade pomagate z nasveti. Ampak, pridejo pa res gnili trenutki. Ah, da ne bom zdej tle zamorila.

Rogljiček, Felicia, kar se user posted image  tiče, mene še vedno vsakič boli in skeli in morva z mojim res počasi začet, potem je pa vredu. Pa sem dobila samo dva notranja šiva. Kaj bi šele blo, če bi bla tok šivana kot Felicia ali ostale. Drugače pa moram rečt, da je sedaj seks po porodu postal veliko boljši in lepšiuser posted image . Je pa res, da meni ni več tolikokrat do tega kot pa pred ali v nosečnosti. Včasih se mi zdi, kot da me ta hormon več dni noče obiskatuser posted image .

Hvala vsem za nasvete glede mleka, dodajanja in kilaže. Mi je precej lažje, čeprav stvari tud približno še niso urejene. Dodatek še vedno zavrača. Tudi danes je samo cucelj valjala po ustih in se mi je smejala. Joj, cuker moj majhen! Ponudim ji ga šele, ko se mi zdi, da čisto izprazni obe joški.

Petrinja, tisto knjigo sem pa tudi jaz prebrala. Zdela se mi je super! Čestitke Matevžuuser posted image !

Suuuugaaar, kje si pa ti kej? Kam si nam ušla?

Aja, še to. Včeri sem naredila torto po Montijuuser posted image . Božansko! Ne morem verjet, da lahko med dieto ješ torto! Moj se je spet pačil (joj, ta njegov odnos do hrane je za ****!), men je pa super dobra, pa moji sestri tudi.

Zdej grem pa mal posesat, dokler naša mucka spančka.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
27.8.2007 13:45:29   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Zdele Nace že dva dni tako intenzivno poje - no, bolj je to dretje in je videti, da ful uživa, ko posluša svoje glasove user posted image

Katja tudiuser posted image Je pogruntala, da ima glas in prav konkretno klepeta. Včeraj nas je bilo cel kup na vikendu in se je no problem še ona v debato vklopila.

Nič se kasneje javim, zdaj se je Katja naveličala ležalnika.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
27.8.2007 13:54:45   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
ZBILJE, SREDA 29.08.2007:

-tejč
-felicia
-Putka

TIVOLI, ČETRTEK 30.8.2007
- Putka

Ker če ne bo Gorenjk, se lahko tudi v Ljubljani dobima, ane? No, sej Tejč ima pa do Zbilj skoraj enako kot do Lj?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
27.8.2007 13:57:00   
felicia
Majchi- upam da te mine ta (ne)razpoloženje. Sej je tud pri nas včasih tako da se na koncu kar zjočem od vsega hudga! In mi je potem bolš! Pa mi smo tuki tud zato da druge spravljamo v dobro voljo a ne!user posted image

Putka- tvoje poste sem pa kar pogrešala čez vikend!

Moj mali Uroš je pa mal prej spil 100 ml čaja sicer sladkanga ampak vseeno! Se je mal zbudil pa sem mu ga dala je spil in nazaj zaspal! Zdej bom pa počasi začela ukinjak cukr tako da upam da ga bom navadla na nesladkan čaj, sam da se navadi da lahko pije še kaj drugega poleg mleka!

Kar zadeva pa user posted image  pa priporočam kakšen erotični film ali pa kakšno lepo seksi perilo pa veliko pohval s strani partnerjev, ker se na ta način bolj zagrejemo ženske za hopsanje pod rjuhami!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
27.8.2007 13:58:35   
felicia

-tejč
-felicia
-Putka

- Putka
felicia

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
27.8.2007 14:11:16   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

-tejč
-felicia
-Putka

-Majchi

- Putka
felicia
- Majchi

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
27.8.2007 14:30:13   
Putka
No, malo sem se namatrala, zdaj si pa lahko našo čveko ogledate. Tukaj je link.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
27.8.2007 14:37:34   
rogljicek
Joj, Putka, kolk je Katja luštna, pa tko zgovorna user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
27.8.2007 15:02:24   
rožica81
Putka, kolk je Katja luštna na videu user posted image  user posted image  Pa še fino brca zraven, a ne? Kolk imajo dela s spoznavanjem svojih teleščk user posted image  Joj, za znoret so fletni teli naši sončki user posted image

Majchi, upam, da si boljše volje in spet vsa nasmejana user posted image  RR je res fajn, k se lahko skašljaš o vsem, kar te muči, kajne?

Sem ravno včeraj razmišljala o tem, kako komaj čakam vikend, da bomo vsi skupaj cele dneve, da mi bo možek malo pomagal in se bom vsaj malo spočila... Klinc, še slabše je. Včeraj sem mislila, da bom crknila zvečer. Čist sem bila gotova. Prvič po nevemkolkem času sem delala pico. Po moje, da sem vse skupaj packala ene 4 ure, če ne več. Vmes je bil Nace lačen, pa kupčka podret, moj je spal...  user posted image  No comment. Pa še zase sem mogla posebej skuhat... Sem mu pol rekla, pa je imel kar slabo vest. Ampak ni panike. Po eni uri spanja se je že Nace zbudil, pa spet papica, pa pol v postleljico, pa ni bilo dobr, pa nazaj... 

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
27.8.2007 15:06:09   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

Men pa ne rata tickerja naštimat. Prilepim tist naslov, pa se nad imenom pokaže ves šmorn (http....). No, ja...očitno nisem dete tehnike.

Poskusi še enkrat, sej ni težko. Mora bit ta pravi - sej so napisani, katere sprejme (lilypie...)...

LP

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
27.8.2007 15:41:16   
Cappy96
rogljiček, pri  men je glede seksa čist isto, pa sem imela samo par notranjih šivov. No, očitno bo treba kljub temu mal večkrat v akcijo, pa upam, da se bo uredilo. Ker če bi blo pa skoz tkole, bi pa znorela.
majchi, res je fajn, da mamo tale rr in upam, da se je tvoje razpoloženje že popravilo. Smo pa po moje vse kakšen dan v koži, ki nam sploh ni prav.
putka, Lana je slišala tvojo Katjo in se ji je takoj pridružila user posted image !
Matevžku pa čestitke za 4. mesec user posted image  user posted image

rožica81, bom še poskusila in upam, da mi rata.

Glede hrane in naših descov: moj bi najrajš samo meso jedel. Bog ne daj, da kakšno bučko vid. No comment.

-tejč
-felicia
-Putka

-Majchi
-Cappy

- Putka
felicia
- Majchi

Za Tivoli pa še ne vem. Mogoče mi pa rata.

Zdej pa Lana kliče za kosilo....vsaj eden, ki ne komplicira.
Lep dan

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
27.8.2007 17:54:17   
Majchi
Putka, kva je dobra tamalauser posted image user posted image ! Pri nas je občasno tud tkole, ni pa še vsak dan. Res so lušni!

Lana se pa že ful dviguje. In noče bit sam mal bolj pokonc, ampak hoče čist sedet. Sem ji v vozičku dons mal dvignla, pa je gledala naokrog k profesorcauser posted image . Pa nogice je začela v zrak dvigovat. Do zdej je bolj pred sebe brcala, sedaj pa čedalje bolj v luft. Še malo, pa bojo v ustih.

Cappy, super, da se vidimo. Da vidim še eno čez dan nič zaspano Lanouser posted image . Čeprov moram rečt, da se je pri nas situacija popravila. Vsak dan spi od cca. 13ih do 16ih ali celo 17ih. Potem je pa še akr naprej zaspana vse do večera. Zgleda mora zdaj za nazaj nadoknadituser posted image .

Zdaj sem že boljše volje. Sploh zato, ker mi je uspelo posesat, pomit po tleh, pobrisat prah, pospravit hladilnik (bil je bombauser posted image ), spucat žličnik, skuhat stročji fižol, končno pojest cvetačno juho, naredit si in pojest šampinjone z gorgonzolo, posodo zrihtat, en stroj cunj oprat. Zvečer me pa čaka še likanjeuser posted image .
Zdele pa šibava še mal ven s tamalo. Moj noče zraven, ker je zmatran. V službi nadomešča en cel kup ljudi zaradi dopustov.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
27.8.2007 21:07:51   
felicia
No upam da nam rata tole srečanje.

Nekam lene smo danes za pisanje a polna luna že dela svoje.

Moram pa pohvalit svojgauser posted image  ker mi zadnje dni kar veliko pomaga okoliuser posted image . Zdaj ga on skuša uspavat. Moram malo tudi pohvalit svojga lubija.

No LAHKO NOČ vam vsem želim in vašim malim zaspančkom!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
27.8.2007 22:17:00   
petrinja
evo pa sem našla eno fajn stvar glede CR- namreč da nimam nobenih problemčkov pri user posted image , vsaj kar se raznega zategovanja tiče. tudi rana, kot da je ni. Mi je dr. Pušenjak res lepo naredil, samo en zunanji šivuser posted image . je luna kaj vplivala na vaše najmlajše? našega meče že par dni prej, danes je pa kar priden, no počakajmo še na nočuser posted image . Putka, tudi mi redno vstajamo ponoči za dojenje, ampak ni panike, saj spimo vsi skupaj v eni veliki postelji, in je prav luštn. jaz mu enostavno dam zizo, kadar jo hoče, pa če je to na eno uro, ali pa na tri. je tako fajn, ko se začne pol na veliko pogovarjat in pol malo spije, in spet smeh do ušes, ah doživetje, ki ga bom kasneje kar pogrešala, ko bo velik.

glede meetinga, pa mi je fajn tako sreda, kot tudi četrtek.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
27.8.2007 22:17:14   
BAMBINA_
Čer!
petrinja hvala za tvoje tople besede. Res veliko pomeni, če veš, da kdo misli na nas in mi vliva pozitivne energije. user posted image user posted image
petrazg teoretično bi v sredo dopoldne šlo; ravno edini dan, ko ne bomo na "terenu". Tako, da se lahko zmeniva. Ma, bo naš Griša s svojimi 5 kg, takšen drobižek proti tvojemu Anžetu. Madona, je pa res pravi korenjak.
rožica81
ne, Griša prej ni redno kakal. Saj veš, da sem celo tukaj spraševala, a je normalno, da kaka na 4 dni. No, potem sem pa v neki reviji zasledila, da naj bi imel otrok (dojen ali ne) 6 polulanih 2 pokakani plenici na dan (povprečno). Ampak moj lubek še zdaj, čeprav zdaj dovolj poje (ali celo preveč user posted image ) vseeno kaka na 4 dni. Danes se je ful matral zraven, potem je pa čisto malo bilo, pa tak trdi kakec. Hmm, pravijo, da ko je sprememba prehrane, se mora črevesje navaditi. On pa še gostejše (AR) mleko z riževo kašico je.
babygirl lepo, da si se še malo tu na čveku oglasila. user posted image
Majchi, tvoj naj bo srečen, da ob vsem še kuhaš zraven, ne pa da se zmrduje. Dedci frdamani, namest, da bi te pohvalil. user posted image
putka, FENOMENALNA je tvoja Katja. user posted image

Mi, smo danes imeli celo noč žurko. Mi je že ob sedmih zaspal in smo potem preskočili kopanje, je šel kar v posteljico. Sem bila čist happy. Ne za dolgo. Od 10 naprej je bil ves čas jok in stok. Sem grozdje včeraj jedla user posted image , izgleda, da ga je to tak matral. No okoli 1 je le zaspal, pa je ob 3 bila že spet budnica. Ko se je najedel, je zaspal, ampak spet samo do 6. user posted image Ampak je bil ati ful priden. Jaz sem ga samo nahranila, on ga je vsakič nosil, pa tolažil, pa uspaval. Tudi zjutraj ga je odnesel v dnevno, mami je pa lahko še do 8 potegnila. Priden user posted image
Jutri imamo pa kontrolo v Lj za jetrne encime. Držte pesti, da so padli.

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
27.8.2007 22:30:06   
kaya2007
bambina, kaja tudi kaka na 4 dni in ima očitno pač tako prebavo...je pediatrinja rekla da je ok.
nočko!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
28.8.2007 7:16:28   
nky 23
dobro jutro!

oh ti moški ti, jaz moram priznati, da imam z njim kar srećo, saj kadar je doma kar on kuha, saj je kuhar, je pa res da me včasih malo čudno pogleda kadar jaz kuham.

Mi smo pa bili včeraj čisto leteči, smo se cel dan potepali po avstriji in nakupovali saj gremo v nedeljo za 14 dni na morje! Komaj čakam, pa v soboto na eno poroko, vse na kupu saj ima poleg vsega tast še roj dan, prav tako v soboto.

5 urni sprehod ja no enkrat umes je Kevin jedel to pomeni dobrih pet minutk in pa kavica 10 min. ostalo sem hodila, ampak počas in hitre hoje!

LEX tudi jaz komaj verjamem, da je končno ena ki ni več kot 100km stran!

No zdaj pa grem zajtrk pripravit in nato likat saj imam goro cot, ki me čakajo, Kevin pa kar noče iz mojih rok, ne vem kako bom to izpeljala!

lep dan!!!!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
28.8.2007 7:47:44   
tejč
Hehhehee, vaši otroci pojejo, naša pa... PLJUVA 100 na uro.
Pa revica je že dva dni took hripava. Upam, da v sredo prideva, zjutraj ob 7 izvem še, če se prideva cepit-rota virus al ne. KDaj pa se dobimo? Kje se ponavadi dobivate v Zbilju/ljahuser posted image ?

Maša ima že par dni zelen drek. Mogoče je kaka alergija...Ne vem še...

LP

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.