BAMBINA_
|
Ja pa kam pa vsi norite s temi zobki. No, Griša zaenkrat še samo dlesni kaže, ko se smeji, pa upam, da bo še kakšen mesec ali pa dva tako, preden začnejo prvi zobki ven kukat. Ker zdajle je čist preveč vsega na kupu. Da bi ga še zobki zraven matrali... Kontrolo v Lj smo preživeli. Griša je bil ful priden, se je z zdravnico tak lepo pogovarjal, mami pa čisto ponosna zraven, ko ni čisto nič jokal med pregledom. Smo bili noter vsaj kakšne pol ure. No, je pa zato potem fejst jokal, ko so mu pikico dali. Sem šla zraven noter, pa so me kar po hitrem postopku ven poslali, ker sem bila tako boga zraven, saj se mi je bošček tak smilil, ko ni vedel kaj ga čaka, pa je take lepe nasmeške delil sestram v laboratoriju. Je rekla ona sestra, mamica vi pa kar ven, ker vas vidim kakšni ste, bo bolje, da ne boste zraven, tudi otročka boste potem lažje pomirili. No, izvide izvemo v čet, ko imamo konrolo dihanja. Ostanemo čez noč tam. Septembra pa bodo delali tudi Ph metrijo, ker toliko poliva. Pa neke laktozne praške je dobil, da bo lahko lažje kakal. Tak. Petrazg potem velja za jutri. Bom ob 10 v Celju. Gremo na en sprehodek ob Savinji, ane? Kje se dobiva, mi pa na SMS javi. Kaj pa če bo dež? Upam, da nau Griše preveč matralo, ker mu moram zjutraj na tešče dati tisti prašek za odvajanje in potem čez cca. 3 ure začne delovati. Aja, spali smo danes zvečer ful lepo. Očitno se moramo držati rituala: papanje, kopanje, cartanje, spanje okoli devete. Zadnjič smo kopanje prešpricali, prekmalu je zaspančkal, zato pa je bila potem žurka. Hja, pa zadnja dva dni se vsak dan pridružim Griši pri dnevnem spanju za kakšni dve uri. Uh, kako paše. Ko se zbudim je poušter cel slinast, tako sladko pančkam. Čau bau!
|