principessablu
|
pozdravljene,tudi jaz sem nova,prebiram vas sicer ze kak nekaj casa pa vendar mi ni nikoli uspelo nic napisati zaradi prenatrpanega urnika,sedaj pa 10 dni po porodu-cr-sem doma z malo dojencico Nikki,ki je na svet prijokala 11..05.2007,velika 46cm in tezka 3200g,.. tudi jaz se soocam z enakimi tezavami kot ve,samo da je zame prvic-nikoli ne reci nikoli-ampak najbrz tudi zadnjic...zakaj?izcrpanost,financni problem-najemnina,brez sluzbe,starsi ki delajo cele dneve,se pravi da nimam nikogar,ki bi jo lahko malo pocuval,imam partnerja,ziviva skupaj,je zelo prilagodljiv in potrpezljiv za razliko od mene...obcudujem zenske,ki imate vec otrok(3,4)complimenti..nevem kako zmorete imam tezavo oz.vec njih,pa zacnimo.. -problem z dojenjem,ni mleka,oz premalo pa se ta ji ni vsec,rada bi prekinila,ker je ze od samega rojstva na dodatku,vendar nevam na koga naj se obrnem za prekinitev?os.zdravnika ali ginekologa? -kako uredim dokumente za malo Nikki,kam iti in kaj odnesti,da dobi rojstni list? -ali katera pozna dobrega pediatra na koncesijo v Crnucah? -kateri vrtec oz.jasli izbrati-Crnuce-vlogo oddati,ce pa nimam rojstnega lista?pa da ne bo prepozno? vglavnem tolko enih vprasanj in strahu,da ne morem verjet kaj vse prinese dojencek,po naravi sem borka-oven-neustraslijiva v vseh stvareh in ponavadi mi problemi predstavljajo izziv,tokrat pa upam da mi bo uspelo prebroditi prve krize..neprespanost,zbujanje,dretje,strah pred iti ven na sprehod in nahranit otroka...ojoj sej bo boljse se tolazim,life goes on,in imeli bomo tako kot si bomo naredili... P.S:la nostra vita e importante,ma adesso la vita dei nosstri bambini ancora di piu,amiamo gli col tutto il cuore...e vai...
|