lex
|
Ojla! Čist na kratko se vam javlam: Midve z Alino sva prišli danes domov . V P sva bili 4 dni, ker ni imela dovolj mlaka, zato zdaj dodajava Aptamil. Aleks jo je ful lepo sprejel in bi jo kar naprej lupčkal in sedaj je vse od Aline , ji je prej kar avtomobilčke in vse ostao nosil v posteljo. trenutno ati in Aleks dirkata okoli bajte, Alina spi, jaz pa sem se odločila, da vas vsaj malo pozdravim. Vam pa moram priznat, da če bi sedaj vedela kako težek porod sem imela pri Aleksu se verjetno ne bi tako hitro odločila za drugega. Alina je prišla ven ko šus. Ob 22.30 mi je odteklo nekaj vode. Nato sva pičila za Slovenj Gradec. Babica me je pregledala, naredila CTG in ugotovila, da so popadki na 8 minut in da še nisem odprta. Mojega je poslala domov, mene pa v pripravljalno sobo. Nato sem do 5 zjutraj lepo sama predihavala popadke, ki se niti primerjat ne morejo z umetnitimi. Nato so se začeli na 5 minut, ko me je babica pregledala je ugotovila, da sem odprta 4 cm. Poklicala sem in ko je prišel ob 6 sem že sedela na žogi in imela popadke na 3 minute. Neki časa me je še on masiral in bil zraven, nato sem šla na posteljo, bila sem čist odprta, Alina pa že čisto spodaj. Najprej sem pritisnila, pa še ni šla. Predihala sem še enega od popadkov, pri naslednjem se je porodila glava, nato pa še vse ostalo. Na trebuh so mi jo dali še ko je bila na popkovini. No ker pa moji porodivedno neki zakomplicirajo se mi je sedaj zgodilo, da mi posteljica ni hotela it, potem pa jo je ena od babic (na praksi) hotela potegniti ven a se je scefrala. Potem mi je postalo slabo in v naslednjem trenutku so bili okoli mene vsi, me spravili v komo in me sčistili. Zgubila sem veliko krvi, zato prvi dan nisem smela sama vstati, ker se mi je ful vrtelo. Ampak sedaj je vse to zanami in sledimo novim dogodivščinam nasproti. Lep dan še naprej!