|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
8.12.2007 20:29:33   
Putka
Pa kolikor jaz sledim, bioresonanca (in vse ostale homeopatske zadeve) niso priporočljive pri mlajših od enega leta.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
8.12.2007 21:17:36   
Majchi
Čer punce!

Evo Lana spi, midva pa čakava na kmetijouser posted image . Tejč, men je tud Daša zoprna. V glavnem, danes se bo dvobojevala za finale. Če zmaga, bo v finalu z najboljšo frendico Biljano.

A te oddaje na Slo1 bojo pa vsak petek? Moram se spomnit, da gledam naslednjič. Me ful zanima, ampak pri nas samo pop tv in a kanal laufata. Ne vem zakaj sem se čist odvadla ostale kanale gledat. No, mogoče še discovery pogledava. Itak se pa tv šele zvečer prižge.

Danes sem bila naročena pri frizerju in ker sem zamudila 20 min, me ni več mogla vzet, ker bi ji vse porušilauser posted image . Saj vem, da sem sama kriva, ampak sem bla tok razpiz***, da sem takoj v drug salon klicala. Itak, da niso mel cajta. Sem si zarad tega alarm zjutraj naštimala, že cel teden za varstvo zmenjena,..., potem pa nič iz tega.

Eca, tole je pa bilo divje. Ampak važno, da je bilo vmes vse ok.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
8.12.2007 23:08:17   
Majchi
Ja kje pa ste vse?user posted image

Nič več nočmo čvekat. Vidte, moj me je celo nehal **** s tem rr in našimi pogovori o drekcih ipd. 

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
8.12.2007 23:09:56   
Majchi
Ups, a rr sam cenzurira, al kajuser posted image  No, jaz nisem bla tok kulturna s temi zvezdicami.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
8.12.2007 23:19:03   
tejč
Živjo,
mi mamo babi na obisku-no, zdle že spi, klet je ena a!
Zmatran sem, a ne toliko kot včasih, ko sem cel dan sama za vse-sem pa skuhala sama, likala, klet pospravljala skupaj z dragim, dragi je pa pico naredu za večerjo.user posted image  Zdajle sem spet likala, prej sva pa z babi tamale skopale in še prej bile na sprehodu, pa na kavici, pa babi si je spet nove škornje kupila v Peku, pa v Lidla smo šle šnofat in po čokoladne obeske za smreko, ker smo danes od 19 do 20.30 postavljali našo smreko in je fuuul lepa-no, predvsem otroška, ker je vse pisano in veliko za dol pojest-otroci pač.user posted image

no, jutri več...

majchi, a so te res cenzuriral?? RR?

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
8.12.2007 23:53:42   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Vidte, moj me je celo nehal **** s tem rr in našimi pogovori o drekcih ipd. 

Tejč, japuser posted image . Namesto zvezdic sem napisala tisto besedo, ki pomeni zafrkavat. In ko se je post naložil gor, so se avtomatsko pojavile zvezdice. Zdele, ko pa tole citiram, pa jaz vidim original besedo.
Mah, saj po svoje je prav, saj se ene s takimi oblegajo tuki na rr, da ne moreš verjet, kaj prebereš. Jaz kakšno soft uporabim, da začinim svoje besedeuser posted image , pa nič slabga ne mislim.

Zdej grem pa spat. Sem zdele že Lano tolažla, se revica kar neki zbuja in tako žalostno joka. Pa ne pomaga tolažba, ampak dojenje in stiskanje, potem pa nazaj zaspi. Je imela čist hripav jok. Dons ni več kašljala, ampak se je slišalo, da se ji vse lušči v grlu, ker je tko kao hropla. Pa cel dan smo ji nosek s pumpico in sesalcem čistili. Upam, da bo jutri kaj boljš.

Lahko noč!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
9.12.2007 9:22:08   
felicia
ojla

Eca- to je bilo pa napeto, sem si v živo predstavljala celotno zgodbo, sam si jo mal komično napisala, da sem se celo malo smejčkala zravenuser posted image . No v glavnem tako kot Majchi pravi, da je bil tisti sredinski del dober, no razen ožuljenih nog a ne! pa še na toplem sta bila. Zdej pa nestrpno čakam nadaljevanje zelene plesni!

Uroša očitno full matrajo zobki, ker se je ponoči zbujal pa ni hotel jest ampak samo potolažit se, pa pri nama je spal v postelji, se mi je tako smilil revček. No danes bo v svoji postli. Ti zobki so pa res štala revček je tako zmatran pa ne more zaspat ker ga tako boli, pa mu mažem z gelom sam se mi zdi da mamin objem največ pomaga a ne?

Putka- hvala za link, bom morala gledat naslednji teden!

tejč- ti si pa pridna tako kot vedno te bom zdej klicala superženska, ker sfolgaš z dvema, še kuhat pospravljat bit dobre volj itd. No sej tuki je sic er velik majčic, ki so superženske!user posted image

No nam je zvečer ko sem prižgala tv crknil ljubi televizor in sem se s svojim zezala, da zdej se bova morala pa pogovarjat, sam hvala bogu mamo dva računalnikauser posted image . Tako božičku bom pisala da novi tv prinese al pa da tega popravi. Tako da nisem gledala kmetije. Sejj v nbistvu je važno to da računalnik pa net dela, da sem lahko na rr a ne?user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
9.12.2007 10:01:16   
felicia
evo sam še 40 strani napišemo pa gremo jovo na novo

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
9.12.2007 10:02:20   
felicia
majchi- upam, da bo Lana do ponedeljka bolš, da bosta lahko prišli na čofotanje v  svet doživetji.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
9.12.2007 10:28:07   
Majchi
Ah, sem že vse imela napisano, pa me je user posted image  ven vrgeluser posted image .
Mah ne da se mi zdele še 1x, bom kasneje. Pa še Lana je sitna ko drek, revica je ful jokava in smrkava. Sam da se dotaknem noska, že čist znori. Ko ji ga pumpam in fiziološko not turim, mi pa itak spusti un pogled, ti grozna, grozna mami. Grem jo mal crkljat.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
9.12.2007 10:59:53   
felicia
majchi- ti sam šopi fiziološko pa puci pa bo vse ok, sej se bo navadla pa bo že pogruntala, da ji je bolj ko ji nosa spucaš. Naš je tudi na začetku se bunil, zdej se pa čist umiri ko sliši pumpico in je čist pri miru ko mu nos pucam. Pocajtite se!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
9.12.2007 11:10:49   
petra a
majchi-ja tale tvoj revček, je pa res ornk zbolela...moja sošolka je mela 2x bolno punčko, pa ji je rekla zdravnica, da ji da lahko piti bezgov in lipov čaj,in ji je res pomagalo,probaj, mogoče bo tudi Lani pomagalo...želim vama, da sta čimprej zdravi

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
9.12.2007 11:12:12   
juniorka
Mi imamo tudi z noskom probleme, je revež komaj spal- na trebuhu je blo ok, pa zizat ni mogel, se mu je takoj zaletelouser posted image , ker ni mogel dihat, pumpica je pa user posted image , začne 100 na uro z glavo levo desno, da mu sploh ne morem v redu spucatuser posted image !
Oddaja o malih- sem vidla en kos, ko mali, ki komaj začnejo plazit, nimajo strahu pred višino, oz. ne zaznajo globine al neki takega, in so šibali čez stekleno površino, tisti z malo več izkušnjami pa ne..
lp, moram it, je user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
9.12.2007 17:29:36   
Eca
Evo mene....user posted image .

Najprej vam moram povedat, da ima tudi Dorian zamašen nos, kašlja obupno, občasno ima tudi vročino.....vsaj je in pije normalno. Skratka v petek sva bila pri pediatru in sva dobila na beli recept (menda se da tudi kupit) fiziološko v gelu z dodatkom limoninega olja - Nisita. Je primerno za dojenčka, otroka in odraslega. Lahko jo uporabiš večkrat dnevno, enako kot običajno fiziološko tekočino. Če ima otrok težave z dihanjem je to pravi balzam  - limona. Sedaj jo dajem še Marku, ki tudi šmrka in se mi zdi da je boljše, čeprav mu včasih našpricam tudi navadno fiziološko.

Glede Kanarskih - super je bilo, razen teh uvodnih in končnih adrenalinskih podvigov. Jaz bi kar tam ostala, saj mi tista klima zelo paše. Edino poklica še niso izumili zame. Nemci so se povsod naselili, predvsem po jugu otoka, kjer sva bila tudi midva. Na severu otoka je eno tako lepo mesto (zdaj pa mi je ime ven z glave padlo), kjer je veliko Britancev.

Hrana je bila super...fotke so že v pripravi, tako da imam nekaj idej, kaj doma pripraviti, ko pride kakšen obisk. Putka HVALAAAA, za Montija, sem se kar po njem držala, da nisem prišla z +10kg nazaj ampak samo z 2+, od tega sem 1kg spustila drugi dan doma na Wc-ju. Siri so božanski, sem jih pojedla sigurno ene 20 vrst, večina je bila kozjih, saj imajo na otoku koze, druge živali skoraj ne vidiš. Mogoče kak kmet kje ima kakšno kuro. En večer sva se z mojim skoraj do smrti najedla škampov, takšnih svežih mnjami....celo noč nama je bilo slabo. Seveda je razlog v tem, da sva na te škampe pojedla še komplet večerjo.

Najine počitnice so bile bolj v znamenju počivanja in žretja in branja knjig ( vsak po 5). Kopala se nisva, ker je prve par dni pihalo - mene je zelo motilo, večina se je kopala, zadnja dva dneva pa nisem oblekla kopalk (ker bo itak pihalo) pa je bilo odlično za kopat.

Aja, opravičujem se za vse slovnične napake in narečne besede. Upam, da ste vse razumeleuser posted image . Sem hitro tipkala, pa se je kljub hitremu branju našlo gora napak.

Rogljiček - nate sem se spomnila vsakič na letalu, ker si ti bila že z Reyo tudi na daljši poti in si se mi kar zasmilila....pri nas so otroci kar kričali, starši so jih sprehajali, pa itak ni nekega prostora. Občudujem te, da si se odločila za let z malim otrokom. Jaz zagotovo ne bi.

Glede hotela sem malo hecno napisala - hotel je bil 4*, s tem, da praviloma nimajo jakuzijev in masažnih centrov zato sem to ekstra povedala, ker je najin na presenečenje pa imel. Žal nisma niti enkrat ničesar preiskusilauser posted image .

Ata je hotel na surf, pa se mu potem tudi ni dalo. Tu je namreč idealni kraj za surferje, veter stalno pihlja in sonce te mimogrede naredi user posted image . Jaz sem hotela na masažo, pa se tudi nisem spravila. Mi je kar žal, ker je bila zelo poceni - celo telo 30eur, delna masaža 16 eur. Aja, pa bencin in nafta sta tudi poceni (jaz sem gledala dizel, kar pač to vozima 0,76 eur/l).

Torej fotke pridejo .....če pa še katero kaj zanima pa kar vprašajte.

Zelena plesenuser posted image user posted image user posted image , pri nas v spalnici, pri tašči cela mansarda - zunanji zidi. Ko nas ni bilo sva midva v dobri veri, da prišparamo na kurjavi izklopla centralno. Tako smo že ta teden imeli veselico in malarja in metanje omare ven in špricanje plesni....tašča je celo dobila astmo in ima pumpicouser posted image .  Nekaj plesni je šlo tudi na posteljnino, ki sem jo imela v omari. Sedaj moram sušiti perilo v sušilcu (imam kombiniranega) in gre ful počasi. Tako se mi sedaj obeta nakup samostojnega sušilca in .....tudi računalnik počasi izdihuje. Ja pri nas ima user posted image mlade.

Zdaj pa letim otroke hranit. Aja, danes je Dorian jedel prvič meso in je bil celi navdušen.

Se beremo...papa

Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 9.12.2007 17:30:46 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
9.12.2007 18:09:25   
Majchi
Oj!
Samo, da se mal považim. Sem zdele uživala v savniuser posted image . Upam, da je to dovoljeno za doječe mameuser posted image
Ja, mami in oči (sosednja hiša) sta v kleti naredila savno, postavila masažno banjo, vse lepo uredila in včeraj je bilo vse gotovo. Sta včeraj onadva uživala, dons naj bi pa midve s sestro, ampak se njej potem ni dalo, tko da sem bolj samevala. Ampak je bilo vseeno super. Upam, da bom šla dol vsaj 1x na teden.

Lana je dons spet fuuul pojedla: mal brokolija (enih 15 žlic), cel sadni lonček od Hippa (jabolko-banana), potem sem ji pa še pol banane pretlačla in je vse zmazala.
Aja, pa celih 100 ml čaja mi je uspel ji uturit po magičnem lončku, bom probala vsaj še 50 ml.

Feliška, plavanje jutri za nas žal odpade. Vas bom kar pogrešala, ker sem se ful navadla na tele ponedeljke. Vsekakor se lepo imejte. Tiste, ki imate pa prehlajene ali bolne malčke, pa vam želim čim hitrejše okrevanje.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
9.12.2007 18:11:26   
Majchi
Petra a, hvala za nasvet, bom jutri kupila čaj, ker zdaj ji dajem Hippv sadni čaj.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
9.12.2007 18:12:33   
tejč
Živjo,
Eca, user posted image user posted image user posted image , zanimivo branje si nam pripravila. Kakos ta uživala,res fino. Tole glede plesni je pa pasje.
zdajle mal ajšo crkljam...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
9.12.2007 19:07:37   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Ups, a rr sam cenzurira, al kajuser posted image  No, jaz nisem bla tok kulturna s temi zvezdicami.
Majchi, mene so tudi zadnjič. Pa še najbolj čudno je bilo, ker sploh nisem preklinjala. Se ne morem spomnit kaj sem že napisala, amapk naslednjič so bile zvezdiceuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
9.12.2007 19:16:16   
Putka
Feliška, a več kot 200 strani na eno temo ne gre, al kaj?

Mi smo bili pri tašči/tastu, lepo najedli, eno so se celo naspali (Katja 20 minut, Vesna pol ure, očka 2 uriuser posted image ). Sem celo revje prebrala.

Zdaj pa kopanje smrdljivk na vrsti, Katja je ful posrana, mami pa rajši RR prebirauser posted image .

Se jutri tipkamo/vidimo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
9.12.2007 20:29:02   
tejč
Evo,
vse porihtano. Punce, naju jutri ne bo v Atlantis. Mene že cel dan nekaj grlo boli in ni nič bolje. Ne bi rada koga okužila s kakim prehladom. Za torek bom pa še vidla...
Evo, končujem, grem pit čaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
9.12.2007 21:12:17   
felicia
ojla moje majčke, upam, da se boste pocajtale ve ki ste bolančkane!

No midva jutri prideva v atlantis še katera?user posted image

Cappy kako je z vratom? Je kaj bolje?

Jaz sem tako zmatrana da grem zdaj pa res spat.

Putka- ja 200 strani je treba napisat pol pa drugi del. Čeprav ene že gazijo po tretjem delu?user posted image

Ajdi lahko noč moje drage!

user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
9.12.2007 21:21:20   
Cappy96
Čer!
Indy, najlepša hvala za cifro. Sem se naročila in sem že jutri proti večeru na vrsti. Sporočim, kako bo šlo. Sej sem že kar precej boljš, ni pa še čist ok, tko da tudi naju jutri ne bo na plavanje.
Felicia, a veš da una številka na žalost ne obstaja user posted image
Eca, važn, da sta se z možem uspela vsaj malce odpočiti in sta pripravljena na spopad z zelenim user posted image .  Ampak paše morje in prijetne temperature v zimskem času!!!
Majchi, nič ni narobe, če greš v savno, tko da si kar privošči!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
9.12.2007 21:23:14   
felicia
Cappy- a da tista cifra ne obstajauser posted image  Čudno. Ga bom morala zbrskat, ker če mojga spet ušteka sva v dreku.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
9.12.2007 21:28:48   
Cappy96
Ja, res je. Mi je blo kar hudo, ker je dobrga ful težko na hitro dobit. Un tipson iz Radovljice letos sploh nima več prostega termina. Tko, da le poskusi dobit novo cifro!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
9.12.2007 21:48:39   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

Ja, res je. Mi je blo kar hudo, ker je dobrga ful težko na hitro dobit. Un tipson iz Radovljice letos sploh nima več prostega termina. Tko, da le poskusi dobit novo cifro!

Hm, moja sestra je hodila k enmu v Radovljico. Ampak mislim, da ni bil kostolomac, ampak tisti, ki ti igle zabada, ne vem, kako se že reče. Aja, akupunktura. Razen, če isti tip dela oboje.
Pocajtite se.

Pri nas je moj že boljši, men je pa danes začel iz nosa tečt, grlo me pa že 2 dni boli. Ah, tak obdobje je. V torek pa upam, da pridem. Razen, če bom res vročino fasala.

Feliška, lahko noč.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?