|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
7.12.2007 22:09:57   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Rozica81...a imata že kakšne krvne teste? Na kaj bi pa naj imel? A ima izpuščaje po ličku ali kje drugje po telesu?

Midva sva imela kožne teste, pa so pokazali alergijo na jajce in banano, testi krvi pa ničesar user posted image  Šla sva pa na teste zaradi suma alergije na KML. Sedaj sva dala skozi še obremenitveno testiranje za KML, pa na srečo ni alergičen user posted image  Izpiščaje (pikice) je imel po obrazu in trupu. Ravno danes zjutraj se mu je pa spustil izpuščaj na trupu user posted image  Pa mislim, da je ravno od banane user posted image  Bom spet poskusila čez kak mesec. Aja, pa še to - zakaj sem mu sploh dala banano? Ker je bilo na začasni odpustnici napisano, da je alergičen, na tisti, kasneje, pa ni bilo govora o banani sploh.

Kako pa pri Lanu? Na kaj je alergičen? A Lana je pa v redu?

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
7.12.2007 22:13:38   
BAMBINA_
Ja AjdaN no, upam da se Lovru čimprej poštima tole.
felicia naš se je že ful zgodaj obračal iz trebuha na hrbet, potem je pa kar naenkrat to veščino pozabil in se še danes ne zna obrniti, ampak pridno vadima po vajah, ki jih je pokazala fizioterapevtka. Je pa rekla, da tisto obračanje ni bilo hoteno, pač pa je do njega prišlo zaradi iztegovanja (ko je glavico tako nazaj dajal). Kaj pa druge? Se že obračajo na hrbet? Ej feliška, ti si bolj majster za sezname... bi bilo ful dober, če bi imele kakšen seznam naših malčkov, potem pa npr. kategorije; obračanje s hrbta na trebuh - obvlada, obračanje s trebuha na hrbet - ne zna; sedenje - ob popodri, ali pa samostojno..., plazenje - odrivanje nazaj ali "sexanje"..., zobki - nič itd. A bi bilo fino al ja? Aja, še neki sem te zadnjič pozabila vprašat. A nam poveš tisti vic, ki si ga povedala Zmagecu med oglasi in se je tako smejal.
Oddaja sem jo jaz tudi uspela ujeti en del. Super je bila!!
Pridkane bodite user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
7.12.2007 22:19:21   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

rožica-poglej na teletekst...če kje zasledim pa javim

ponovitev je ob 1.10 user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
7.12.2007 22:21:51   
Afnica
Lan pa ima take suhe izpuščaje po ličnicah in bradi. Bila sva na krvnih testih, ki so pokazali alergijo na beljak in minimalno na KM. Druga niti niso testirali.
Hodiva pa na bioresonanco. Tam pa je pokazalo: mleka živalskega izvora, beljak, prah, pršice, glivice, paraziti, barvila, konzervansi, brokoli, jabolka, banana, česen, sol...in še in še.

Lana pa težav zaenkrat nima. Naj tako tudi ostane!!!

Mene je pediater obvestil, da je edini zanesljiv dokaz za alergijo opazovanje. Tudi krvi testi niso točni. Zato mislim, da si sama ugotovila, da je banana problem.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
7.12.2007 22:23:40   
felicia
oj nisem nobenga vica povedala, je bla to neka fora sam njegova.

kako je bilo naslov oddaji?

aja seznama se bom pa lotila ko bom mela mal več časa pa volje velja?user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
7.12.2007 22:31:36   
rožica81
Kaj pa je pediater rekel na to, da hodita na bioresonanco? Ker naša pediatrinja je to sama omenila, ampak ni ravno najbolj navdušena nad tem, na Jesenicah je pa rekla pediatrinja, da na bioresonanci pokaže še toliko drugih alergij - več, kot jih pa ima otrok v resnici user posted image  

Itak je pa tako, da bomo starši naredili vse za svoje otroke, pa tudi, če se zanesemo na alternativno medicino, ki je uradna ne priznava. Če otroku pomaga in se zdravi, zakaj pa ne.

Imaš pa prav, Afnica, da je treba biti pozoren. In jaz sem ful, pa me vsi skoz zajeb... glede tega user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
7.12.2007 22:34:14   
tejč
Živjo, naj se še jaz na hitro javim...
Afnica, živjo, luštna tale tvoja 2 sončka. Edino zaradi alergij mi je pa res hudo, madona, jaz se teh took bojim.

Rožica in Ančka, prav fino je blo dons. V C&A sem šla v minus, pol pa sem sam še mal uč šla metat naokol po drugih štacunah. Prav fino, še pridem! PA ne sam v šoping, tudi na kavico, čeprav so v tem kafiču res na slow motion, pa še skor mrzlo mleko dajo v belo kavouser posted image . Ampak dobra družba vse prevaga. Imam občutek, da se z nekaterimi majčicami poznam že uhuhu let, tako prijetno je v vaši družbi.

Oddaje nisem gledala. Zdle sem likala in dajala prat novo rundo, pa pomivalc dela...
Jutri pride babi (ne morem verjet!), da bo mal počuvala naši2, ko bova mi2 klet pospravljala in presortirvala. MAdona, skoz ej en del, če ga hočeš videt...

Majchi, upam, da bo jutri LAna že kaj boljš.

Pr nas že petarde pokajo in ognjemete (mini) testirajouser posted image .

Rožica, mi bomo najbrž tud prešaltal iz kks-mogoče na amis. Imate kake izkušnje?

MAša sexa na veliko!user posted image  PA tud nazaj že gre. Danes je spet pridno jedla, tudi zvečer, zdaj spita skup v sobi in zaenkrat ni problemov, se pa kar bojim hvalit.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
7.12.2007 22:36:46   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81 

Imaš pa prav, Afnica, da je treba biti pozoren. In jaz sem ful, pa me vsi skoz zajeb... glede tega user posted image

Meni se to, da si zelo pozorna in ne izzivaš neke alergijske reakcije, zdi zelo pametno in edino pravilno. Pa naj rečejo drugi, kar hočejo. Ti veš, kaj je za tvojega otroka dobro in prav.user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
7.12.2007 22:45:16   
felicia
oj tejč sem te kar pogrešala!

No počasi bo treba spat čeprav se bo Uroš kmalu zbudil.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
7.12.2007 22:53:29   
felicia
grem v mižule čao lahko nočko

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
7.12.2007 23:09:57   
tejč
Noč, feliška.
JAzs m pa komi zdle frej. Sem naklikala še glasove za MAš, pa izvedela sem od moje sodelavke, da je naša nova šefica v bolnici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RAk. PA, saj ne morem verjet.Spet podobnih let (malo več) kot Pika...user posted image  Ampak bo OK, mora bit...

Dragi gleda neko kozlao na TV. Grem mu težituser posted image .

Enkrat sem gledala Kmetijo. Kako je stanje? A je še un tip not, al so že same babe? Men pa Daša ni všeč.

LP

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
7.12.2007 23:56:08   
lex
babe uživajte jaz grem na vikend v banovce. Mularija in ati bojo riti namakali, tašča in tast se bosta slinla okol otrok, mami bo pa UŽIVALA na ležalniku!!!user posted image

afnica tale tvoja dva sta prava cukerčkauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
8.12.2007 10:44:01   
felicia
oj

dobro jutro kak ste kaj?
lex- uživi 100 na uro, si kar zaslužiš!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
8.12.2007 12:08:11   
Majchi
Lex, uživaj!!!! Spočij se, nosečka našauser posted image !

Hm, jaz pa Eco pogrešam. Al ji je internet crknil al pa je odletela nazaj na Kanarskeuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
8.12.2007 12:23:29   
felicia
ja Eca hočmo slikce, slikce, slikce, vtise, vtise, vtise!

user posted image

a je blo tko lepo?user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
8.12.2007 12:24:31   
felicia
drugač bi pa še vedno naslov oddaje o razvoju bebitov prosim

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
8.12.2007 13:25:27   
juniorka
Evo mene..sem govorila z Eco- je padla v ustaljeni ritem težav in težavic- prehladi, viroze in take in drugačne vsakodnevne zadeve..slike pa sortira, da ne bo kakšnih nemških nagcev lepla na rruser posted image !
Jaz sem totalno zaposlena, prodala avto, nabavla drugega, uredila papirje, zdaj pa urejam papirje, da bi možev bratranec prišel v slo za praznike, ampak ne vem, če bo ratalo..tako da letanja okoli je kolk češ!
Bambina, se bova zmenili!
Do LJ na vinčka pa glih ne morem, ker pol vozit domov ne bi smelauser posted image !
Naš tudi konkretno sexauser posted image , glede obračanja pa pri njemu, odkar mu je terapevtka pokazala, od 3,5 meseca ni šans, da je na hrbtuuser posted image !
Morm nehat, je en tečka- še brezzoba...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
8.12.2007 13:58:36   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

drugač bi pa še vedno naslov oddaje o razvoju bebitov prosim

Novorojenček je naslov, je pa serija in mislim, da bo še 5-krat.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
8.12.2007 16:45:22   
Eca
Evo, bom prilepla prvi del poročila....če mi rata.

Poročilo iz Kanarskih otokov – Fuerteventura   Štartala sva v soboto 24.11. ob 2h zjutraj. Pot naju je vodila na Dunajsko letališče. Vozil je ata, ki je bil zelo zaspan, zato sem imela celo pot oči na pecljih. Večkrat je sprgledal kakšen prometni znak in se potem čudil npr. kako se je sedaj cesta iz 3 pasov združila v 2. Kakšnih 100km pred Dunajem je rekel na enem odcepu, da je to že Dunajsko letališče in seveda zavil iz avtoceste v popolno temo???? Skratka podvigi so se šele  komaj začeli.   Prideva končno do letališča cca 2,5 ure pred vzletom. Iščeva parkirni prostor, ki je brezplačen….v upanju da sva ga našla, parkirava. Potem začuda ni bilo bus-a, ki bi naju moral peljati do letališča!!!! Še vedno nisva posumila, da je kaj narobe. Greva peš, do letališča in iščeva terminal. Stojima pred napačnim….v dolgi, dolgi vrsti. Ko prideva na vrsto, izveva, da je napačen terminal in naju pošljejo v pazi DRUGO STAVBO. Midva sva zgleda res “sa sela” ali pa je dunajsko letališče tak zaj******. Ko končno najdema terminal in oddama kovčke se sprehodima med trgovinami, ki so logično vse zaprte. Ustavima se v enem lokalu na kavi in zajtrku. (btw. O.75l vode stane 4eur). Ob 7h se odpraviva še na pregled osebne prtljage. Tetica  varnostnica je želela videti notranjost mojega toaletnega kovčka….pol stvari je hotela pometati v smeti. (večinoma draga kozmetika). Potem je rekel naš ata, da bo odnesel kovček nazaj na prvi terminal in oddal kov ček k ostali prtljagi. Takrat so se odprla vrata za vkrcavanje in je bila že rahla panika. Ata je letel z mojim kovčkom….čez celo letališče in bil nazaj v 10.minutah. Potem so se počitnice le začele….

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
8.12.2007 16:47:16   
Eca
Drugi del:

Poleteli smo ob 8h zjutraj, let je trajal 4ure 20 minut. V hotel sva prispela ob 15h oz. 14h po njihovem času. Namreč najin hotel je bil od letališča oddaljen nekaj čez 50km. Tako sva imela že prvi dan panoramski ogled otoka. Jaz trola, sem si pozabila na letališču sneti “štunfe” in sem v avtobusu skoraj zgorela od vročine.   Nad hotelom sva bila izredno pozitivno presenečena. Imel je masažni salon in “džakuzi”. Polega klasične restavracije, kjer smo imeli zajtrk in večerjo sva lahko izbirala večerje tudi v “alakart” restavraciji – vse v ceni, brezplačno.   Prva dva dneva sva spala in si malo ogledala okolico v peš različici. Malo sva tudi fotkala in snemala s kamero. Vreme je bilo ves čas sončno z oblaki???, temperatura zjutraj okoli 18 stopinj, čez dan pa 23 stopinj. Zadnja dva dneva pa tudi 26 in 27 stopinj. Atlantik je imel okoli 19,20 stopinj.   Cene v trgovinah ala Spar so iste kot pri nas, samo večja izbira vsega. Cene nepremičnin pa ceneje kot pri nas center MB-ja za stanovanja oz. apartmaje. Kozmetika, parfumi vse bolj poceni, ker je tax free cona. Cote pa kakor kje. Znamke cot so stale isto kot pri nas, enako tudi čevlji. Sva pa opazila na več mestih razprodaje in tam kupila majčke za naju in najin črva po 4 eur (fruit of the loom). So že oprane in zlikane, kvaliteta je ok.   Renta car je tudi poceni – clio – novi, en dan 25 eur. Midva si nisva vzela avta, ker sva bila bolj lena.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
8.12.2007 16:50:32   
Eca
Tretji del:

En dan sva vzela “angleško” voden izlet po otoku s kosilom (celodnevni), vključene vse vstopnine – cena 42 eur po osebi. Angleško sem povdrarila zato, ker ves čas slišiš samo nemščino, tudi prodajalci so nemci, pa tudi povsod so naju ogovorili nemško. Meni je počasi šlo že na bruhanje, ker nemščine že tako ne prebavljam. Videla sva cel otok, vse poslikala, posnela. Jaz sem si kupila ene “fensi” natikače, ker je moj ravno zavil v eno tako trgovino vprašat, kje je knjigarna. Jaz vidim v izložbi natikače in hop v trgovino za njim. Pa so bili takoj kupljeni, čeprav jih nisem rabla….. Aja, vodič je bil Italjan, ki živi na otoku 22 let.   En dan sva šla na safari z džipi – naturlich Deutsch. Otok super, plaže nebeške, samo vodič Nemec (živi tam že 15 let). Spet vse posnela in pofotkala. Izlet je bil celodnevni s kosilom, cena 45 eur po osebi.   En dan sem mojega gnala po nebeški peščeni plaži, dolgi 16km. Mene so natikači – tanovi fajn ožulili, he he… no saj večino sem itak šla peš po mivki. Edini moteč dejavnik so bili FKK-ajevci, ki so se nasr**** po skoraj celi plaži in se pomešali med ostale in so bili prav neprijetni. Še pri fotkanju sem morala pazit, da nimam kje kakega nagega zažganega od sonca nageca z vsemi pritiklinami, ki se ponosno razkazuje… bljek.   Zadnja dva dneva sem že komaj čakala, da grem domov, čeprav bi najraje kar tam ostala tako je lepo….razlog moji otroci. Kar na jok mi je šlo.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
8.12.2007 16:51:33   
Eca
Zadnji del poročila pa še sledi... se Dorian nekaj jezi....

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
8.12.2007 17:26:37   
Eca
x-ti del :

Zadnji dan je bila spet dogodivčina….Začelo se je že pred hotelom, ko naju avtobus od najine agencije ni hotel pobrati. Ta zar***** voznik, seveda Španec, ki ne ve niti enega jezika, mi je ves čas kazal 2 prsta, češ samo 2 poberem in ne 4 potnike. Poleg naju sta bila še namreč 2 avstrijca prek iste agencije in sta tudi letela na Dunaj. Njiju je pobral, naju pa ni hotel, kljub naročilnici. Potem je le nekam klical in naju s težko muko po 15 minutnem dopovedovanju z rokami, nogami, španščino, nemščino in angleščino pobral. Potem mu ni šel v prtljažnik najin največji kovček. Ni si dal reči, da ga lahko vzamema tudi gor na bus. Tisti ubogi kovček je tiščal v vse možne luknje in načine in na koncu je prtljažnik zaklenik, ker bi se sicer do letališča sigurno odprl. Na avtobusu je že čakal en par, pa tista dva avstrijca, potem midva in še en par smo pobrali. Voznik pa delal take scene, kot da nima na avtobusu niti enega mesta več.
Na letališču, ki je normalne velikosti je bilo na srečo vse ok. Vzleteli smo 20 minut pred predvidenim poletom….bili smo vsi, letališče prazno pa smo zato verjetno prej poleteli. Jaz sem se že veselila, da bomo 20 minut prej na Dunaju. Jao, zmota. Prispeli smo 20 minut prepozno po času, če bi vzleteli ob predvidenem času vzleta. Torej polet je trajal celih 5 ur pa še kako minuto za povrh. Pilot nas je “vlačil” po Alžiriji, pa čez Malorco, pa Italijo, pa Pulo, Rijeko in celo Ljubljano. Pri Šentilji se je spustil v parih minutrah iz 12000 m na 5000 m in meni je skoraj glavo razneslo od bolečine. Ušesa so me tako bolela, da sem se že poslovila od celih bobničev. Otroci, ki so bili na letalu so kričali, saj bi jaz tudi, pa ni primerno za odrasle. Usta sem imela tako suha, da nisem imela kaj požirat. Ata mi je naročil 2x vodo, da sem požirala, ker drugače ne vem kako bi preživela. Juniorka – prav nič ne bi zamenjala tvojih vnetih ušes, tole je res peklensko. Ko smo bili po pilotovih beseda 15 km pred Dunajem je rekel, da imamo še 16 min leta in da bo vozil cik cak. Jaz bi ga lahko od bolečin v glavi lastnoročno ……saj veste kaj. Ob srečnem pristanku in celih bobničih je sledilo naslednje presenečenje. Kovčkov iz našega letala od nikoder. Tako smo čakali cca 30 minut, da so začeli po traku prihajati kovčki (tole Dunajsko letališče res ni za naju “sa sela”). Naslednje presenečenje je bilo to, da je ata ugotovil, da sva nepravilno parkirala in da morava parkiranje plačati. Ata je bil brez eurov, jaz pa z 20 v denaranici in celo serijo kartic. Od panike (še nikoli je nisem imela) nisem našla odprtine za kartice, moj isto panika in sem tisti parkirni listek tiščala v avtomat ene 5x in tolikokrat prekinila postopek, ker odprtine za kartice v paniki nisem videla. Ko nama en prijazen Avstrijec le pokaže in se olajšam za 62 eur, se na avtomatu izpiše, da morama parkirišče izpraznit v 20 minutrah. Od adrenalina nisem niti pogledala koliko je ura, ampak samo prijela kovčke in letela.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
8.12.2007 17:43:12   
Eca
Zadnji del:

Prideva ven iz stavbe in se obrnem proti letališču, vedno je stal na sredini stolp in levo ena stavba in desno ena stavba. Skratka moj fotografski spomin je zatajil. Še sreča, da sva na listku imela napisano katero parkirišče, pa še vedno nisva našla te številke. Jaz sem bila čisto brez zraka od hitre hoje in vleke kovčkov. Ko le najdeva prakirišče z ustrezno številko ne veve v kateri vrsti stoji avto. (obakrat sva bila tam v temi…juhu). Vsak je šel v eno vrsto in sva se drla, če kdo vidi avto. Ko sva ga končno našla (meni se je zdelo da je minilo ene 2 ure), vrževa kovčke v prtljažnik in iščeva izhod. Ko zagledava izhod, pa mrak na oči. Na izhodu je stalo 5 avtov v koloni. Ušesa so me še vedno bolela, srce mi je mislilo v hlače past….samo upala sem, da prideva skozi rampo in da ne rabim še enkrat nazaj na letališče ponovno plačat parkiranja. Uspelo nama je….   Takoj za rampo odprema kovčke in poiščeva vodo……Takšna polna adrenalina res ne morava zaspati na najini poti proti domu ( 250km). Ura je bila cca 20:00 in ata predlaga, da greva v Dunajski nakupovalni center po darila za božička v Toysa. Tam je bilo seveda vse že zdavnaj zaprto… (ata ima res smisel za homor, pa nemščino tudi…he he).   Na poti se utaviva v bivšem Rosenbergu na “kajzer melanžu” in tortici. Kava super, torta zanič, na blagajni sem plačala 18 eur (2 kavi + 2 torti). Za na konec mi je bilo še slabo od torte, pa še tak draga je bila….   Prispela srečna in zdrava z vsemi kovčki okoli 23 ure. Šok doma…. Cela spalnica v zeleni plesni. No to je pa že druga zgodba.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
8.12.2007 20:28:40   
Putka
Ojoj Ecauser posted image . Sem na hitro skozi tvojo španjloko pohitela, ampak na splošno mi nisi zelo zadovoljno delovala.. Vsaj dogodivščino imata za sabouser posted image

Feliška: tukaj

Kakor sem razumela poanto oddaje: velike prelomnice naših malčkov so, ko se naučijo sedeti, plaziti (nekje opisanih 25 načinov plazenja; klasični, s spodvito nogo, po riti...), križarjenje (ko so na nogicah in se s pomočjo rok prijemajo in premikajo od opore do oproe) in končno hoja. Pri vsaki novi veščini se morajo še enkrat naučiti padati, prepoznavati nevarnosti, prepreke (vsakih noč zorni kot, če pade na nos pri plazenju, mora še enkrat pri hoji, ker ta prvič ni dovoljuser posted image ).

Pa vsaka nova oblika gibanja je čustveno naporna, zato potrebujejo veliko ljubezni in pozornosti.

Tako, Katja tečnari, Vesna tudi, se tipkamo jutri.

Rožica
, saj tudi na čaj lahko prideš, ni treba alkohola pit.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?