|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
10.12.2007 17:03:04   
Putka
Kje ste vse? Evo, niti urco še nisem doma, pa že naprej na aerobiko šibam. Punci pa moji mami v sosednji blok odpeljemuser posted image .

Ste videle, srečanje je na naslednji torek prestavljeno. Moram popravit, da pridem v vsakem primeru, vartvo bom že dobila. Če ne pa od prijateljice sestra vahta otroke, izkušenj ima dosti, otrok svojih nima, stara 29 let. Za ceno ne vem, zmerno.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
10.12.2007 19:46:58   
Eca
Spet jaz....pri nas je resnično user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes so me že par minut čez osem zjutraj klicali iz vrtca, da je Mark vse pobruhal in naj pridem po njegauser posted image user posted image user posted image user posted image . Dorian je še vedno na antibiotikihuser posted image user posted image user posted image , oba šmrkata in kašljata, pa še vročina ju greje. Zgleda, da nam tale novi vrtec res ni pisan.
Naš Dorian je še vedno brez zob, se tudi nič ne kaže. A smo zadnji brez zob?user posted image

Drugače naš Dorian tako kot pri vas dobi tudi Frutek, če je mama v gužvi.
Danes sem imela patronažno na obisku (poleg vse zmešnjave) in je rekla, da lahko že dam skutice Dorianu. Grem jutri v nabavo, da ne bo revež samo mlečnih kašic jedel. Pa še kakšne otroške kekse za dojenčke bom nabavla. Danes se je ipično tresel, ko je Mark pred njim jedel prepečenec. Potem sem mu dala enega v roko in ga je celega poslinil, nato se je začel lomit in sem mu vse pobrala, ker bi si sigurno vse v usta stlačil. Čisto ponori, ko nas vidi, da kaj jemo, on pa ne dobi ničesar.
Vsak dan vadima valjanje po postelji oz. tleh. Kotali se levo, desno, pa tudi okrog svoje osi, odvisno kam se postavim, pa gre za mano. Samostojno še vedno ne sedi, če pa ga podprem pa se hitro naveliča in dvigne rito in že leži.

Moram se poslovit, me že Mark kliče (celi dan bruha) in samo mama je ok, vse ostale pošlje domov.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
10.12.2007 19:48:02   
s u g a r
hej

mi smo tudi vročični in z noska nam teče.

Aja pa zobek je danes pogledal ven.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

desni.

No in posledica je tečnoritka in namrgodeno dete.

Zdele je zaspan tako da mu glavica kinka, ko je pri meni v naročju a se ne da in ne da.

No počasi bo zakinkal in ga smuknem v posteljico - če mi bo ratal da se ne predrami. In kaj se bo zgodilo potem - spal bo do 10. Halo kdaj nej ga skopam. Po moje bi iblo najbolje da zdele napolnem banjo - ker je že tako utrujen, da ga še voda mal zdela in da bo spal. No spal bo 2,5 ure pol ga bo pa nosek zbudil (ker ima čisto zamašenega - skor tud pit noče več pri meni, zarad noska drugač že bi).

Jeva vse bolj tekoče (2 dni) ker je vse z žlico tudi moje mleko in mal rižeka zravn. Bogi je uglavnem. Veseli me pa da se je danes že malce več igral in da nima več visoke vročine. Včeraj je bil pa čist fertik.

Majchi mene je začel mali kar sam odstavljati (sam še ponoč sem dobra), tako da mislim da nama ne bo več dolg ratval. Huda sem - šment.
Kar se tiče GH ja lepo jo sprejema, ampak se je zdele mal ustavilo, z količino ker mu ne gre (pa sej je logično mi se tud ne nažiramo k smo bolni).

V ponedeljek ko se vrnemo iz Opatije mamo takoj P. Kaj pa je to z zobarji? A to javi P, ko otročku zraste zobek? Joj upam da ne dobi kakega nespretnega dr., da se ne bo pol celo življenje bal zobarja.

Tako, upam da se mali pozdravi, da bo v četrtek že ok, da nam slučajno kej v vodo ne pade.

Nič pupike kinkač je kinknu- no ne še. K bi ga ve zdele vidle, rokice ima prekrižane in na mizi naslonjen z glavico na moj prsni koš in drema. Zato pa grem stran od tega sevanja.

Na srečanje 18. pridem, če me slučajno ne obdržijo na urologiji (v ponedeljek imam posvet z dr.) - zato držte pesti. Varstvo NO PROBLEM - bomo neki našli (to bo po moje kr moja mami uletela, ker oči dela).

No se tipkamo še kaj.

Pozdravite se vsi k ste bolni.user posted image user posted image

Čestitke vsem za ZOBEKE user posted image user posted image

in vsem za dopolnjene 7 mesece (tudi tistim z zamudo), mi bomo pa tud kmal kmal 7. Madoniš kako cajt hitr teče. Kr ustavla bi vse skupaj.

P.S. ne znam nehat (a to gledate oddaje na RTL al kje drugje - da mal počekiram)?

papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
10.12.2007 19:52:29   
s u g a r
Aja

kolenčka probavamo (brez FTH) - namreč dobil je napotnico, sej ne vem ali sem
omenila, ampak samo probavamo.

Vrtimo pa se v vse smeri in kotalimo z hrbta na trebuh in kontra in po celi dnevni, najbolje se počuti pod mizo. (ha ha men pa ni najbolje).

No grem k se prtožuje neki.
papa pa še naprej lep večer
papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
10.12.2007 20:33:19   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Včeraj se mi je ful težka zdela kar naenkrat in sem jo zvagala in ima naša punca 8 kg.

U, madonca user posted image user posted image Jaz sem ga tudi ravno danes stehtala... ima 7600 g. Ma, nekaj se mu je ustavilo user posted image , sem preračunavala, da je premalo pridobil v tem mesecu (okoli 400 g). Pa čudno, ko je pa ful velik; npr. danes: ob petih - 180ml mleka, ob devetih - pol breskve, slivo, 3/4 banane; kosilo - 2 srednji bučki, 1 jedilna žlica riža + 30 ml mleka, ob štirih - 3 jedilne žlice mlečne kašice, zmešane z enim jabolkom, večerja - 240 ml mleka en del tega zmešan s štirimi velikimi žlicami riževe kašice. In 250 ml čaja. A ni to ful? Pa tudi poliva zadnje čase ne tako obilno. user posted image user posted image
Aja, Majchi, kako sta rihtali danes?

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
10.12.2007 20:53:11   
Majchi
Bambina, nisem šla do P, ker je Lana bila čez dan ful boljša, vročine nima, zakašljala je v celem dnevu enih 3x, AC se pa tud že par dni ni oglasil, tko da se stvari štimajo. Če bo karkoli, pa jutri letim tja po luftu.
Glede teže: po mojem je tud 400g na mesec ok. Saj zdej jim ni več treba tok pridobivat. Baje morajo v prvi polovici življenja porodno težo podvojiti, do enega leta po potrojiti.
Aja, pa tok, kokr si napisala, se meni zdi velik hrane, Bambina. Po mojem si lahko brez skrbi. Saj po mojem se bo tud Lani ustavla kilaža, ker to je preveč.

VDS: zakaj smo pa prestavili? Saj meni je vseen, važno, da vas vidim, sam firbec sem.

Kako je pa danes zgledalo v svetu doživetij? A ste tamale po toboganu spuščaluser posted image ?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
10.12.2007 21:08:34   
felicia
Majchi- ne boš verjela ampak rs smo se spustili po nekem malem toboganu, nobeden nijokcu, so bli pridni pa Katja blažena med moškimiuser posted image

VDS- smo pa prestavili, ker nekako večini ustreza drugi teden, pa do druzga tedna se boste vsi pocajtal a ne! Pa tejč bo tudi lahko takrat, upam.

Zdej grem likat pa pol počivat, jutri naju čaka naporen dan, letiva zjutri v računovodstvo pa pol pediater, cepljenje, pa papirje rihtat, se moram mal spočit za jutri aja pa še cel dan bova sama.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
10.12.2007 21:14:25   
felicia
zdej pa ajat

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
10.12.2007 21:17:56   
rožica81
Mi pa že nekaj dni sploh ne jemo GH user posted image  Skoz zavrača vse, kar mu ponudim, razen zvečer mu paše rižolino. Čez dan bi se pa samo dojil. Vseeno vsak dan probam, danes sem mu za kosilo dala eno zelenjavno kašico, pa ni hotel, sem poskusila še z jabokom in nič, potem pa še z rižolinom, pa spet nič. No, pa saj bo, ko bo... Upam, da je tole res zaradi zob, ker me že kar malo skrbi, ker tako malo poje. Sicer je še vedno živahen, nasmejan in zelo aktiven fantek.

Bambina, to, kar si napisala, da je Griša pojedel, je res veliko. Redili naj bi se pa za ok. 100 gramov na teden, tako da ni nobene panike.

Jaz si pa zadnje dni belim glavo s tem, kako naj z Nacetom preideva na cel gost obrok user posted image  Poje samo nekaj žličk GH, ostalo joška. Do sedaj je samo enkrat zmazal cel mali Frutek, pa sva na gosti hrani že skoraj 2 meseca. Ne vem, no, a imate kako idejo, punce?

Sugar, dobro opravi pri zdravniku user posted image

Na VDS bi jaz z veseljem prišla, ampak me zanima, kako bi bil moj sam z otrokom... Nekako je Nacetovo uspavanje še v moji domeni.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
11.12.2007 8:59:02   
Putka
Jutro! Katja pridno tolče po sintesajzerju (user posted image ), aha se je že naveličala. No, Mozart ne bo. Pridm nazaj.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
11.12.2007 10:19:37   
petra a
živjo,

dons se mi je sanjal,da je tjaša dobila zobke...v sanjah sem najprej zagledala enega spodaj, ji z veseljem pokažem v ogledalu in oh, glej ga šment, zagledam da ima tudi zgoraj-4 nove zobke,torej skupaj 5 user posted image ...a kera ve kaj pomenijo take sanje, upam da ne kaj slabega

tejč-m2 se bova morale že drugič postrišti...ji tako hitro rastejo

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
11.12.2007 10:27:05   
Putka
Bambina - tole kar si napisala je količinsko super, no saj Griša je že skoraj 3 mesece na gosti hrani. Pa glede kil, zdaj bodo manj pridobivali, ker veliko več pokurijo. Saj pišete, kako se kobacajo in že plazijo, Anže že celo stoji (bravo naš nedonošenček!). Pa ne pozabite, da že pri odraslem možgani nekje 40 % energije porabijo. Pri otrocih pa so možganske aktivnosti še 3x bolj intenzivne kot pri odraslihuser posted image

Sugar - res je hudo, če se takole sami odstavljajo, sploh tako hitro. Ampak mislim da je zamašen nosek kriv. Tudi Katja se je prav matrala dojit, ko je bila prehlajena. Saj ne morejo dihat zraven, po žlički gre pa lažje dol.

Eca - držim pesti da se hitro pozdravite. A kar skuto že patronažna priporoča. Naša je mlečne izdelke (razen mleka) rekla po 9. mesecu, dohtarca isto.

No, Katja tudi obožuje krus/Wasa ploščice. Ene parkrat je kak ostanek zagrabilauser posted image , pa je potem veselo žulila in zelo zelo protestirala, ko sem ji ga vzela. Saj grize kar naj, samo z zobki tudi kaj odgrizne in potem dol pogoltne. Npr. kos paprike zadnjič, smo jo na glavo obrnili. No, ji ni šlo v sapnik, samo gospodični koščki ne gredo dol, pa se potem daviuser posted image

Jaz sem tudi katjo stehtala, je imela s cunjami vred 8500g, se pravi čez 8 kil ima. Ni čudno, da me spet hrbet daje

Majchi - prestavili smo zato, ker se nas je nekam malo odzvalo, pa še bolne ste punce (ti in tejč), pa otročki.. V upanju da bo naslednji teden več prisotnih.

A gre v petek spet katera v šoping v Q-land? Jaz bi šla malo za žabice pogledat, pa sebi kakšne normalne hlače kupit, vse povsod drugje sem že gledala. Mimogrede, v BTC zraven Zare je cel kup novih štacun iste španske firme kot Zara, neka Berscka... Se mi je vse zdelo za frklje pubertetnice. No, včeraj sem pa not zavila, pa se kar nekaj lepih kosov najde, cene so tudi ok, čeprav je Zara še cenejša.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
11.12.2007 10:29:39   
petrinja
evo danes sem spet bila na Polikliniki, in sedaj pa so odkrili golenično trombozo pri očetu. mi ni jasno, kaj so pa potem v petek delali na preiskavah, da niso takrat nič odkriliuser posted image . no, jutri spet šibava -tokrat na zdravljenje ( še dobro, da se bo dalo pozdravituser posted image  ).

v glavnem sem čisto fuč, včeraj sem šla potem kar na body balance, ampak je Petra zbolela, in smo imele zato pa kar pilates, in je fajn sedlo, da sem se malo raztegnila. tako da se danes mogoče vidiva Putka na ABS, prav?

Petra a-bravo za laskeuser posted image .

Majchi-super da je Lana že boljša, ker zdej je vreme kot nalašč za take zoprnije-prehladi in podobne reči.user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
11.12.2007 10:31:33   
iwa
no men se tud že zobki sanjajo...pa jih še ni.... me pa vsaj ne more grist v joško, a na živce mi gre ko joo skoz matra.... bo že
Glede GH naša je noooooooora na sadje (spoh razni hipp-ki )ki so zej pozim res boljš, v trg je nooooro špricano... zelenjava pa jo neki baše, korenček jabolko celo zmaže, ostalo se pa po parih žlicah zmrduje....bo že
ja pa tud se kr redi, čeprov več še rase v slabih 3tednih 3 cm.... kr neki, ma že 74 cunje pa ameriške(mam teto tm) pa za 9 mesecev so ji komi prov....
vali se z ene strani na drugo, pa ploska že, pa čuda stvari ponavlja, na kolenih je zaenkrat še bolj malo, daej pa že nogice v položaj za puzanje, a sej zato je še čas, tud do 8meseca, menda tud ni fora da je vse prehitr
pa za kr neki časa že sama sedi pol jo pa mal dol vržeuser posted image user posted image user posted image pa smo spet na bušiju...itd.
pa tud je čist nooora na vse kar midva delava, to bi tud ona

nč grem k ji je na mizici zmanjkal igrač pa bo kmal sirena....user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
11.12.2007 10:34:24   
petra a
Petrinja-teli dohtarji so pa res ...-upam da ga bodo zdravili za pravo bolezen...želim mu čimprejšnje okrevanje

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
11.12.2007 10:35:30   
Putka
Sori, Rožica, sem nate pozabila. Katja tudi kakšen obrok štrajka, včasih poje vse pripravljeno, danes zjutraj komaj 5 žlic. Jaz tudi nisem vedno enako lačna, no včeraj bi pojedla pol štacuneuser posted image . Probaj mu kak korenček v roke dat, pa naj malo žuli. Zdaj se itak šele učijo prehranjevat s čim drugim kot joškom. Mogoče se hoče pa kaj bolj crkljat te dni?

Jaz se nič ne sekiram. Tudi če ji kaj dobrega skuham, pa ne poje. Pač dam v hladilnik ali zamrznem. Dokler je vesela in ravno prav debela, sem jaz zadovoljna. Sem že enkrat napisala - otrok ne sme vedeti, da je hrana nekaj pomembnega, potem lahko začnejo s tem izsiljevati. Pač ne je, saj se ne bodo izstradali. Ker ni hujšega, kot starši ki otroka za mizo silijo s hrano. Taki pa imajo potem lahko motnje hranjenja.

Mimogrede, punca ki me je v koloniji dobesedno pitala (pa čeprav sem bila vedno dober jedec), je zdaj mama 4-ih in obsedena z makrobiotiko, je vsa presušena in zgleda vsaj 10 let starejša kot je. Pa otroci so nevzgojeniuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
11.12.2007 10:37:55   
petra a
meni se pa tako fajn zdi, ko jo pokličem po imenu in se ozre, pol jo pa vprašam po kakšni igrački,kje je in naj jo poišče, pa se ozre naokoli in seveda najde pravo, jo prime in stegne kao češ, mami poglej mojo igračko,sem našla pravouser posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
11.12.2007 10:40:14   
Putka
Petrinja, danes ne bo nič, peljem Vesno na telovadbo. Pa še Saše ni, je ena druga namesto nje (dolgcaajt!). Tile dohtarjiuser posted image A ima arterijsko trombozo?

Katja mi komolc sesauser posted image . Nič, mala zaspanka je sitna. Je celo košaro z zloženim perilom pospravila, pa je zmatranauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
11.12.2007 10:58:10   
iwa

Katja mi komolc sesauser posted image . Nič, mala zaspanka je sitna. Je celo košaro z zloženim perilom pospravila, pa je zmatranauser posted image

a tvoja tud to delauser posted image user posted image user posted image no pol mi je pa mal lažjeuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
11.12.2007 10:59:58   
iwa
aja pa vsi bolni, čimprej se pocajtajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi raj skor nč ne gremo ven, k menda nooooooro spet razsaja, sploh v raznih nakupovalnih središčih, zuni je pa itak skoz ta blesava megla.....še mal pa bo pomladuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
11.12.2007 11:03:12   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

[user posted image
VDS- veselo decembersko srečanje                         
18.12.07 center Ljubljane ob 19.00?

- Felicia
- Majchi
- Ancka1
- Putka če dobi varstvo
- Indy
- tejč

user posted image

evo spremenjeno

to je pa sreda, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, da vam povem, da mam glavo ku kovček, boli kot 100 user posted image , bila pri dohtarju in imam sinusoitis al neki tacga-zafilane sinuse, boleče žrelo, da ne morem še sline pogoltnit, komaj stojim. Zdle grem ležat, ker jutr mam pa zobarja z AJšo, pa govorilne, pa v čet predstavo in dedka Mraza, ohjojojojojojoj, briga me, bo pa moj šou, nej se prmala iz službe kakor ve in zna!
Sicer mi je pa rekla dohtarca, da v tem primeru lahko mož dobi bolniško oz. nego za ženo, do 7 delovnih dni. Ste to vedele??? Jaz sem rekla mojmu, pa ni šans. Saj ga razumem po eni strani; v službi imajo normo in december je Meka zanjga...Beda! PA kaj moremo...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
11.12.2007 11:07:15   
petra a
tejč-pejt ležat,vem kaj so problemi s sinusi...ko takole berem, si vas predstavljam nekako takole,ležati z šalom okrog vratu,termometrom v ustih in vročim čajčkom zraven...bemtiš,pocajtite se vsi

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
11.12.2007 11:16:59   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: iwa
zuni je pa itak skoz ta blesava megla.....še mal pa bo pomladuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kok si ti optimističnauser posted image ! Zakaj se men ne zdi tok kmaluser posted image ?

Petra a, jaz sem isto sanjala, da je Lana zgoraj dobila 4 zobeuser posted image . Po mojem to pomeni, da smo malo obremenjene s temi zobmiuser posted image .
Petra, a si to v zvezi z igračkami Tjašo učila? No, mislim, če se pač na tak način igrata, da tok obvlada? Ker naša te igrače sam razmetava naokrog in se ji sanja ne, kaj je npr. pametni kuža, niti kje je, ker sploh ne ve, kam ga je zabrisala mal prejuser posted image . Je pa res, da se midve ne igrava tok na tak način.

Rožica, Lana tud kakšen dan ful mal poje, pa zadnje čase se npr. dojit noče. Jaz to povezujem z zamašenim noskom, kot je že Putka rekla. Po mojem zaradi slabše sposobnosti vonjanja tudi okusi hrane niso bog ve kaj, pa jim zato ni tok do hrane. Jaz mislim, da se ne rabiš sekirat in da bo to obdobje minilo, kot je še vsako do zdaj. Lepo je pa, da se tako trudiš in vztrajaš. Sem prepričana, da se mu bo spet odprlo.

Sugar, tole z dojenjem je shit ja. Upam, da je samo z noskom povezano, ker Lana tud občasno štrajka.

Kako je pa kaj Anže od Petrezg? A je zdaj zdrav al ga še kaj matra, revčka? Putka, ti verjetno kaj veš.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
11.12.2007 11:19:22   
Majchi
Tejč, bogec! Pocajti se! Jaz sem na srečo zaenkrat samo prehlajena, drugega mi ni. Čeprav me je včeraj vse bolelo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
11.12.2007 11:23:45   
Majchi
Petrinja, moja mami ima tud trombozo, ampak neozdravljivo varianto. Je nekaj časa prejemala take injekcije, ki so a la kemoterapija in bi baje samo zarad zdravil umrla po 10-15 letih (stara je bila 40 let). No, potem je našla homeopata, ki ji brez zdravil ohranja trombocite na normalni ravni. Vsak mesec hodi tudi v laboratorij na pregled krvi in vsake 3 mesece k hematologu.

Hvala bogu, da ima tvoj oče ozdravljivo varianto. Upam, da urediteuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?