Putka
|
Bambina - tole kar si napisala je količinsko super, no saj Griša je že skoraj 3 mesece na gosti hrani. Pa glede kil, zdaj bodo manj pridobivali, ker veliko več pokurijo. Saj pišete, kako se kobacajo in že plazijo, Anže že celo stoji (bravo naš nedonošenček!). Pa ne pozabite, da že pri odraslem možgani nekje 40 % energije porabijo. Pri otrocih pa so možganske aktivnosti še 3x bolj intenzivne kot pri odraslih Sugar - res je hudo, če se takole sami odstavljajo, sploh tako hitro. Ampak mislim da je zamašen nosek kriv. Tudi Katja se je prav matrala dojit, ko je bila prehlajena. Saj ne morejo dihat zraven, po žlički gre pa lažje dol. Eca - držim pesti da se hitro pozdravite. A kar skuto že patronažna priporoča. Naša je mlečne izdelke (razen mleka) rekla po 9. mesecu, dohtarca isto. No, Katja tudi obožuje krus/Wasa ploščice. Ene parkrat je kak ostanek zagrabila , pa je potem veselo žulila in zelo zelo protestirala, ko sem ji ga vzela. Saj grize kar naj, samo z zobki tudi kaj odgrizne in potem dol pogoltne. Npr. kos paprike zadnjič, smo jo na glavo obrnili. No, ji ni šlo v sapnik, samo gospodični koščki ne gredo dol, pa se potem davi Jaz sem tudi katjo stehtala, je imela s cunjami vred 8500g, se pravi čez 8 kil ima. Ni čudno, da me spet hrbet daje Majchi - prestavili smo zato, ker se nas je nekam malo odzvalo, pa še bolne ste punce (ti in tejč), pa otročki.. V upanju da bo naslednji teden več prisotnih. A gre v petek spet katera v šoping v Q-land? Jaz bi šla malo za žabice pogledat, pa sebi kakšne normalne hlače kupit, vse povsod drugje sem že gledala. Mimogrede, v BTC zraven Zare je cel kup novih štacun iste španske firme kot Zara, neka Berscka... Se mi je vse zdelo za frklje pubertetnice. No, včeraj sem pa not zavila, pa se kar nekaj lepih kosov najde, cene so tudi ok, čeprav je Zara še cenejša.
|