|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
2.12.2007 18:07:57   
Majchi
Oj!
Jaz sem pa dons spala do 11ih, je moj Lano dvignil. Potem me je še dve uri fuuul glava bolela, kot da bi imela mačka. Pa sem samo ene 2 dcl piva spila. Po mojem je to bolj zarad nizkega pritiska in pa neprespanosti.
Potem smo šli na pizzo, ker je moj za rd povabil svoje starše in brata z družino. No, potem smo šli še na en obisk in smo zdele domov prišli.

Lana je na svojih puzzlih in čisto pri miru leži in kakauser posted image . Ful je dobra zdaj, ko se mora po gh mal pomatrat. Prej se je pa usput do sred hrbta usralauser posted image .
Moj je pa dol v garaži (momačka sobauser posted image ) in ima tam par kadilskih frendov, ki jih je še povabil na pivo.

Včeraj smo se imel pa ful lušno. Feliška smo te vsi gledali, sicer bolj na pol. Kmetijo sem mogla spustit, sem sam vidla, da je Klemen ostal in psiho Miha šel domov.

Eca, ampak tole je pa res hitro minilouser posted image . Saj si komaj šlauser posted image . Kok je šele vama hitro šlo, a ne? A imaš kaj barviceuser posted image ? Mal poročaj, ko boš lahko.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
2.12.2007 20:13:18   
Putka
Kaj je nedelja danes, pa ni nič z RR? Evo, jaz sem se šele sedaj uspela za comp usesti, s Katjo v naročju. Mi glasno vriska, gre skoz ušesa.

Kosilo je bilo ful luštno, za jest dosti, celo moja izbirčna sestra je pohvalila, da je bilo veliko zelenja. So se gosti šele proti 5-ti uri domov spravil. Potem sem pa pospravila, pa še tortico za jutri spekla in spet pospravila

Majchi, Katja je včeraj med hranjenjem pritiskala, čist rdeča v faco in tak skoncentriran izraz, za dol past. Ja, zdaj je gosta hrana in tudi kakec je gost, se je treba malo pomatrat, ne teče več kot prej.

Je pa tudi Katja danes meso dobila, piščanca, je nekaj pojedla, upam da jutri ne bo prehudo v plenici. Če se dobro spomnim, po mesu smrdi .

Eca, dobrodošla doma! Je res hitro teden dni naokoli, kaj je moglo šele vama hitro iti. Marku in Dorianu pa se je najbrž cela večnost zdela.

Grem Ladota gledat, čeprav mi ni tolk smešno, kot sem pričakovala. Če ima katera rada angleški humor, si dol potegnite (ali pa Putki rečte) Little Britain. Smo se pri nas na glas smejali.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
2.12.2007 20:29:50   
felicia
ojla
ja nedelja je pa čas za bližjo družino in je rr nekoliko v drugem planu a ne?

Drugač pa pri Urošu vedno kekec smrdiuser posted image   pa ni važn a je jedu meso al zelenjavo al pa sadje je vse isti drekuser posted image .

Men tud ne potegne ta notr padu, očitno jaz nisem not padla.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
2.12.2007 21:11:31   
petrinja
ja nedelja je družinska. smo imeli danes tipično nedeljsko kosilo: goveja župa, dunajski, pražen krompir, zelena solata, in za posladek sem pa še palačinke naredila. Moj je pa še govejo muzko naštimaluser posted image . Matevž je bil pa zraven v stolčku in pridno čebljal babababa bebebebe-ja tale b... mu super laufa-še najbolj ko je kaj jezen ali pa se mu spi. je potem pojedel hruška-jabolko kašico ( domačo ), in še zraven malo vode ( pišuka od vseh čajčkov in sokcev, ma še najraje vodouser posted image ) . je kar treba pazit sedaj ko jejo GH, da tudi dosti spijejo, ker midva imava samo zgodaj zjutraj in pred spanjem-ter seveda še nočno crkljanje dojenje, čez dan pa kar furava Gh. je prav priden za hrano-uf kako olajšanjeuser posted image .

Eca-WELCOME BACKuser posted image user posted image  prosim pričaraj nam malo ''poletnega'' vzdušja s tvojim poročilomuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
2.12.2007 21:30:08   
petrinja
evo tejči spet sem glasovala za tvojo miškouser posted image . si vidla, da so zaradi zlorab glasov zbrisali vse prejete glasove do 30.11.user posted image user posted image user posted image . tako da gremo zdej na ful majčice!!!!

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
2.12.2007 21:46:01   
felicia
joj men pa moj mali noče lih ne vem kolk pit, razen mlekeca. No iz kozarca rad pije res da poliva ampak še najraje iz kozarca in žličke, magični lonček je bolj tko tko flaška je pa za grist!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
2.12.2007 22:10:27   
Putka
Lahko noč! Že komaj gledam, mi oči skupi vleče.

Se jutri naplavamo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
2.12.2007 22:56:01   
tejč
jaz sem zmatrana..iz dolenjskega konca...hvala tistim, ki glasujete, ampak ma en spet čez 700 glasov v dveh dnevih!!!

eh, nič ne bo, hahha.

Ln.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
3.12.2007 7:51:17   
Putka
Evo, Maški sem že navsezgodaj dala moj in Vesnin glas. Pa ni panike Tejč, najbrž spet goljufajo. Saj so napisali, da bodo vsakega, ki bo nepravično dobil preveč glasov diskvalificirali.
Mogoče je pa kak drug RR-jevec še bolje angažiranuser posted image .

Joj, tolk sem prehlajena, celo noč komaj dihala, nos me peče, grem na čaj..

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
3.12.2007 8:17:15   
BAMBINA_
Ekola, tejč, jaz sem tudi glasovala za tvojo Maško. Ma, kako ima ta otroček lepe očke user posted image Ampak me je pa tista šifra fejst namučila.
feliška ful si bla fejst zadnjič. user posted image user posted image Pa oba z mojim sva se strinjala, da tvoj možek prav fajn človk deluje.
Drugače ste pa tako očvekane, da vam sploh ne folgam slediti. Zadnjič na žurki sem zdržala celo do polnoči, potem mi je pa začelo tako glavo nabijati user posted image , da sem jih morala zapustiti. Je pa bilo fajn, po dolgem času spet malo o drugih stvareh debatirati, od njih namreč še nobena nima otroka, tako, da smo redko zajadrale na te teme.
V soboto smo šli pa malo v BTC na božične nakupe in vse kar smo uspeli kupiti, sta igrački za Grišata za Miklavža, drugače me je pa hitro minilo do česa drugega v tisti gužvi. Smo šli v Interspar na kosilo, pa se je ena stara mamka v mojega zaletala, da mu je ves pomfri zbila po tleh... user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
3.12.2007 9:18:25   
tejč
Bambina in Putka in Petrinja in vse druge, RES hvala za glaske.
Ja, BAmbina, tele kodeuser posted image user posted image ...

Jz sem pa včeri dala Maši brokoli za probat, pa je par žličk pojedla,pa je mela mal vneto rito in kar naprej ma revica tist brokoli v dreku. DAns ji boom dala spet brokoli, tokrat z rižem, un lonček od Hippa. Bomo vidli, če bo spet vneta rit.
A ve pol še date tisto novo hrano naslednji dan, če je mel/a vneto rit? PA sej to ni zdej glih, d abi ji cela rita rdeče svetela, sam tam med ritnicami ima rdeče...NAjbrž spet kompliciram...

Eca, a si že nazaj?! Kva gre hitr!!!

Vse pišete, kako vam lepo jejo in kak gosti drek, pr nas pa sploh ni tko. Od tistih par žličk pa res ne more met gostega dreka.user posted image  Včeraj je pri babi pojedla celo polovico banane!user posted image user posted image  Ostalo pa joška, joška, joška, jopka, joška, joška, joška in joška.

Evo, zelenjavna mineštra za popoldan je kuhana. Cote moram zložit, ruzak za plavanje spakirat in previjalna je kot bomba! NA balkonu je polna vrečka smeti za odnest, kaslc je poln, likalno mizo morm pospravt in Ajšino postlo preoblečt.

Pol se pa vidmo!user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 3.12.2007 9:23:07 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
3.12.2007 9:35:39   
Putka
Jaz imam pa Katjo v naročju, malo se doji, malo čveka, pa Vesno za hrbtomuser posted image . Je danes še kar doma, zjutraj se ni mogla zbudit, pa gre z nama s Katico na plavanje. Itak sem jo imela namen enkrat s sabo vzet.

Tejč, glede rdeče ritke. Katja ima včasih, dostikrat zjutraj ko je celo noč v pamperski. Ali če jo mami ne previje dovolj pogostouser posted image . Samo ponavadi je že naslednji dan dobra, jo fajn z Bebivalom namažem, pa bolj pogosto previjam.

A še kdo grgra? Katja je tolk luštnauser posted image

Se vidimo! A pride še kera na kavo v Atlantis? Nekaj torte mi je še ostalo..

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
3.12.2007 9:39:30   
rogljicek
Jaz vam samo dobro jutro voščim. Vas berem skoraj vsak dan, da ne bom čist zadaj kaj se dogaja. Mi se mamo fajn, Reya se počasi spet Desa navaja, on pa nje. Zdej mu pa user posted image v posteljo nesem. Bogi, je še vedno na drugem času, pa ponoči bedi, pa dolgo v jutro spi.
Čao bejbe.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
3.12.2007 9:50:14   
BAMBINA_
Glede rdeče ritke; jaz ga zvečer reeees na debelo namažem z Bebivalom, pa do danes še nismo imeli problemov z rdečo rito (trkam na les).
A ste videle pri tickerjih, ko sem si že smrečko postavila user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
3.12.2007 9:52:20   
felicia
MAŠKA ŠE DVA GLASKA!

se vidimo na čofotanju

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
3.12.2007 9:53:17   
felicia
luštna smrekca!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
3.12.2007 10:30:52   
petrinja
tejči ne obupaj za glaske!!! mi bomo še kar vztrajniuser posted image .
Za rdečo ritko pa mu jaz kar dam od Penatena puder v prahu in ima potem tipi topi ritouser posted image .

Putka super da boš še Vesnico pripeljala na plavanjeuser posted image user posted image user posted image . že kaj veš ali je riževo mleko primerno za naše malčke? kaj pa sojino?

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
3.12.2007 11:11:23   
felicia
to tud mene zanima sem kupila riževo vanilijev puding pa me zanima če mu ga lahko dam?

zdej pa šibam v atlantis

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
3.12.2007 12:54:29   
iwa
vidim da boste dons spet pridno plavale....lepo!user posted image

za ritko jest kr z bepanthenom pa koj zgineuser posted image

dons pa naša pridno papa vse po vrsti, največ pa joškouser posted image user posted image user posted image

lpuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
3.12.2007 15:36:15   
felicia
druda stran no kaj delate hitr čvekat!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
3.12.2007 15:58:00   
tejč
zdajle smo me 3 bile na bazarju v vrtcu in je ajška kupila 2 bunkici za na smreko.
zdle pa tavelka hruško je, maša se ji pa reži.

lp

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
3.12.2007 16:18:40   
Putka
Riževo mleko in puding sem jaz Katji že dala, čeprav ni bila ravno navdušena. Sojino je pa itak ok, ker je za alergike namesto kravjega adaptiranega sojino adaptirano. Jaz bom kak puding dala, da bi pa ravno sojino mleko pilauser posted image Še meni je všeč samo fajn sladko, drugače bljak.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
3.12.2007 19:19:34   
tejč
Ne, Putka, meni so pa rekli, da sojinih izdelkov ne dajat tako zgodaj, če ni alergik. Ker lahko spodbudi alergično reakcijo tudi soja. LaHKO mogoče kak izdelek s sojo tu in tam, ne pa redno. Tako mi je rekla P, ki je delala na pediatrični.
Riževo pa v vsakem primeru lahko.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
3.12.2007 20:12:36   
iwa
tolk sm ponosna na našouser posted image k je zej požrla 210ml rižolina s hruškami viljamovkami in se je zraven režala k zmešana....tko da večernega dojenja ni večuser posted image
z zelenjavo pa kokr je dan, večinoma je joška bol....user posted image user posted image user posted image

bo že tud brokoli enkrat zalaufau a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

no gremo se kopat, je vsa zalimanauser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
3.12.2007 20:30:17   
felicia
user posted image

VSE NAJBOLJŠE DRAGA PUTKA!

No zdej grem pa mal pospravit pa se pol mal počvekamo a ne!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.