BAMBINA_
|
Putka, super novička, tole s tvojo mami. Uf, verjamem, da si imela cmok v grlu. tejč, veš kaj, jaz ti bom res moj mail poslala, ker kakšen dan pozabim na tole glasovanje, potem mi je pa smotano, ko se spomnim, da nisem oddala glaska za tvojo princesko. lex hvala, hvala, za kapljice. Sem zdaj mojemu dragiju dokazala, da je RR tudi za druge stvari koristen ne samo za virtualni babji čvek. AJa, pa danes nisem uspela iti na pošto, ti pošljem jutri, tako, da bi morala v petek dobiti. HVALA, HVALA, HVALA, HVALA!! petra a čestitke za devetko majchi če ne zameriš, ti bom kar tukaj odgovorila, glede oglašanja AC. A ta drugo ploščo si že namestila? Lahko je kriva tudi neravna podlaga, predebela vzmetnica, se Lana čisto na rob posteljice prestavi ali pa je mogoče res naprava pokvarjena. Drugače pa, se je Griša vedno zdramil ob tistem piskanju, še preden sem ga sama stresla. Občutljivost imam še vedno nastavljeno na 5, pa se mi alarm ne oglaša. Z Lano je itaq vse ok Kolikokrat se ti pa AC oglasi? Vsako noč? Lahko greš pa tudi do P, naj ti da napotnico, pa jo bodo eno noč opazovali. Boš bolj mirna. Sicer je pa sindrom nenadne smrti najpogostejši vzrok smrti pri otrocih, starih od dveh tednov do enega leta (vir: Večer). Uroš čestitke za prvi zobek. Griša pa še vedno samo dlesni kaže, kadar se smejčka. Nočko!