|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
4.12.2007 22:13:29   
Putka
Še to. Jutri se s šugr dobiva v ta novmu lepmu sosedu. Če bo še katera na temu koncu, okoli 12h se nam pridružite. Če pa ne boste, se pa pripeljiteuser posted image .

Smo bile pa danes po vrtcu že notri, babji firbec, kaj češ. Igralnica je super luštna, sicer nič takega kot v Cityparku, velik lesenih igral (teh labirintkov z kroglicami), hiška v 2 nadstropji, žogice, tobogančki, risalni kotiček in tv kotiček. Se mi zdi, da je za male 1-2 letnike zakon. Zraven nov wc in previjalnica (2 kvadratna metrauser posted image ). Spodaj lušten kafič, je bil danes čisto poln..

Sem bila pa tolk jezna. Na poti tja cel kup penzionerk srečamo, vsaka po 2-3 balončke, tiste iz katerih živalce delajo. Pa se Vesna ful veseli, da bo dobila enga, končno poiščemo strička balončka. Ker je bila okoli njega ful gužva - samih starih! In mu zmanjka balonovuser posted image . Pravi da jih čez eno uro spet dobi. Ampak za staro mamo je pa še imel dva! Ne da bi otroku dal, kaj šele ta stara.user posted image Res me je razkurlo, saj veste kolk se otroci takih stvari razveselijo. Ampak res, čist vsak penzionist (bilo jih je polno, kak organiziran izlet iz Doma Upokojencevuser posted image ) je imel tiste balončke.

No, potem smo v Cicibanu enga dobili, pač rumenega okroglega.

Da zgodbe o zagrebenih starejših (da ne bo kake zamere, ampak sem bila resuser posted image ) še ni konec. Jelenček je bombone otrokom delil, je Vesna lepo enega iz košarice vzela. In spet uleti mamca, celo pest si jih je nagrebla, pa potem še z drugo roko ene paruser posted image . Mislim...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
4.12.2007 22:15:05   
iwa
Bravo Putka za mami! Te čist razumem, jest tud ne vem kaj bi brez svoje!user posted image user posted image user posted image
Tejč teb pa aplavz za kolerabo, naša te dni neki štrajka zelenjavo...bo že!

Nč letim spat, sm čist fertikuser posted image že pol leta (kakšno naključje, da ravno tolk časauser posted image user posted image user posted image ) ne gledam več po 21h TV ampak letim spat, tko da čao nadaljevanke....

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
4.12.2007 22:24:18   
petra a
malo bom prehitela čas in vam želim enga lepga in sladkega miklavža user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
4.12.2007 23:07:43   
Majchi
Čer!
Na hitro vas pozdravim in šibam spat.

Putka, res hvala bogu, da je vse ok z mami! Si ne predstavljam, kako bi nam bilo brez.

Tejč, tud jaz sem se pridružila glasovanju. Sorry, ker šele zdaj, ampak sem zdele par dni mal spala, kar se tiče RR in vsega.
Kar se pa gh tiče, boš vidla, Maška bo kmalu papcala vse po vrsti. Ji že dobro gre. Drugače pa poglej temo na "uvajanje gh". Je ravno ena napisala, da jim ne gre, pa se jih je še ful javilo. Očitno je vse normalno za tele naše malčke.

Lana en dan ful poje, drug dan skoraj nič. Danes npr. je mezila cvetačo kot za stavo. Sem mogla v kuhinjo po repeteuser posted image . Zvečer je bla pa zgleda tok zaspana, da je skoz jamrala in nikakor ni mogla tistga gresa pojest.

No, lahko noč. Bom še za jutri kaj pršparala.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
4.12.2007 23:09:01   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

malo bom prehitela čas in vam želim enga lepga in sladkega miklavža user posted image

A je jutri Miklavžuser posted image ? A ni 6.12. zjutraj (v bistvu iz 5. na 6.12.)?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
5.12.2007 9:03:55   
Putka
Mi gremo danes popoldne na sprevod Miklavža v center.

Evo, dragi je zaspal, Vesna še v pižami, zdaj sem pa jaz krivauser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
5.12.2007 9:16:50   
tejč
Živjo,
putka, mi smo se tudi odločali za sprevod Miklavža, pa ne gremo,ker bo grozna gužva. Zdaj sem nardila plan B: po Ajšo prej v vrtec, doma pripraviti kvašeno testo brez jajc za parkeljne, izdelovanje parkeljnov. Ogled lutkovne predstave z Miklavžem v kamniškem Merkatorju. Zvečer pa še pogovor ob knjigi in to je to.

Danes sem v sobi gledala material-včerajšnje ustvarjanje za čestitke! Super je ratalo!
Jutri pa nadaljujeva izdelovanje čestitk. (Ajši preprosto ne dam dihat, ko pride domov. PA vam povem, da ti dve urci nima časa na traparije ali histerijo sploh pomislit.user posted image Pa blazno uživa, zraven se pa še svet vrti okoli nje in ne okoli Maše.user posted image

MAjchi, hvala za glasovanje-lahko pa mi daš tudi mejl na ZS, pa bom sama vsak dan, če se tebi ne da ali pa ne moreš...

Putka, komaj čakam ogled novega Merkatorja pri vas! Danes pa naju ne bo, ker sem kmalu zmenjena z eno kolegico-sosedo.

LP

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
5.12.2007 11:54:19   
felicia
ok to pa več ni smešno, vse bolj pogosto smo na drugi strani! Gremo v akcijo majčice, nič zimskega spanja!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
5.12.2007 11:58:58   
felicia
SEM SPET GLASOVALA za Mašenko in mi ni jasno zakaj eni sploh nimajo nobenega glasa 0user posted image .

No noč je bila pri nas spet dokaj živahna s tem da smo spali do skoraj do osmihuser posted image .

Se mi zdi da nikoli več ne bom spala kot nekočuser posted image . Ma sej bo a ne?

Torej za torek velja? In kuhanga vinčka!

user posted image
VDS- veselo decembersko srečanje                         
11.12.07 center Ljubljane ob 20.00?

- Felicia
- Majchi
- Ancka1
- Putka če dobi varstvo
- Indy

user posted image

tejč- a tebe ne bo?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
5.12.2007 11:59:45   
felicia
aja babygirl-Hana vse naj za 7 mesecev. Kje pa si ti kej?user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
5.12.2007 12:05:33   
petra a
sem tako vesela...izpit od prejšnjega tedna sem naredila z 9 user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
5.12.2007 12:16:34   
felicia
user posted image  petra a za izpit in to devetka uaaaaaaauuuu!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
5.12.2007 12:51:22   
iwa
bravo petra!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felicia boš vidla, kot bi mignil bodo našiuser posted image v šoli, mi bomo pa spaaaaaaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
5.12.2007 15:28:39   
felicia
pa to ni res 2. stran

kje ste vse

upam da bo zvečer bolj čvekavo in veselo tuki goruser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
5.12.2007 15:47:00   
ancka1
Petra a, bravo za izpit!!! user posted image

Kako je za petek, a pridete v Kranj, a boste zatajile?

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
5.12.2007 15:56:56   
kjava
Oj!
Sem bla tok zaposlena s peko piškotov za Miklavža, da nisem mela časa za RR, pa vidim, da sem Putkin RD zamudila. Putka, čeprav z zamudo, je iz srca- VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image

Petra a, čestitke za 9! Zgleda, da nam naši user posted image  pomagajo do lepih ocen user posted image .

Pri nas pa pridejo Miklavž in parkeljni kar na dom, nam ni treba nikamor hodit. Andrej se me že cel dan za kiklo drži user posted image
Mamo pa to srečo, da je naša hiša bolj na začetku na vrsti, ker pol so parkeljni že pijani in so čist adijo user posted image

Da se mal pohvalim- mamo končno digitalni fotoaparat, tko da upam, da bom kmalu lahko dala kakšne slike gor user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
5.12.2007 16:30:15   
felicia
oj

sam pohvalt se moram, moj lubček Uroš je dobil svoj prvi zobek, enkica levo spodaj!user posted image

aja za Kranj, a bi se dalo to zment za naslednji petek'?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
5.12.2007 16:56:53   
petrinja
a dejte no nehat, a je zdej pa samo še moj palček nima zobuser posted image . kaj jim pa dajete jest, da jim tok hitr zobje zrastejouser posted image
Bravo Uroš za zobekuser posted image . si naredil mamico zelo ponosno, neuser posted image -

Putka-sem izredno vesela, da je bila operacija uspešna, in da je s tvojo mami vse tako kot mora bitiuser posted image .
kako je bilo danes pri ''tanajbolšmu'' sosedu? si dobila kaj mandarin?

danes pa sej veste-hitro smuknit pod odejo, in očke zapret, da bo kaj stric Miklavž prinesel, če ne bo pa parkelj prišel- to moj dragi pravi, da samo zame velja-ker sem bolj med nagajivčkiuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
5.12.2007 19:02:53   
petra a
hvala punceuser posted image

zgleda da mi je bilo lažje na izpitu, ker me je Tjaška prišla pogledat v predavalnico pred izpitom, mi je pomahala (z očkovo pomočjo seveda) in dala lubčkauser posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
5.12.2007 19:58:00   
Putka
Hej!

Tejč, si imela prav! Blazna gužva, pa še požiralci ognja in parklji so otroke čist prestrašli. Potem smo šli na tortice, Murijeva kavarna čist zabasana, smo v Maxiju komaj mizo dobili. In 15 minut čakali za plačat parkinguser posted image . Bi bilo boljš doma ostat. Danes pa res.

In moja mami je že doma, so jo pa hitro iz bolnice nagnali. Baje je taka gužva, je 5 ur na posteljo čakala. Onkologija. Groza.

Ja, z sugar se nisva dočakali, je ona malo zamudila, jaz sem bila pa za kosilo zmenjena.

V petek imam pa drug lunch date in še z mentorco se glede magistrske dobim. Pa naslednji petek Ančka, če ne pa sama pridem v Kranj.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
5.12.2007 20:02:07   
Putka
Tejč, za Maško smo 3 glasove prispevali, ampak tele kodeuser posted image . Bom še mojga fotra in sestro naštimala.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
5.12.2007 20:54:33   
rožica81
Ančka mi je danes rekla, da moram v petek na kofe z majčicami v kranjsko Qlandio. Še katera pride? Javite se! Pa naslednji petek tudi, a ne user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
5.12.2007 21:00:37   
rožica81
Tejč, tudi jaz sem prispevala svoj glas za Mašo user posted image

felicia, čestitke Urošu za prvi zobek user posted image  user posted image  user posted image

Putka, super za mami user posted image  user posted image  user posted image

Petra a, čestitam za 9ko! Koliko jih imaš še do konca? Izpitov mislim...

Mi smo šli pa v soboto gledat folkloro - mojega nečaka (star je 5) in ostale mlajše otroke. Kako se bili luštni user posted image  Pred dvema letoma so bili še bolj hecni, sploh naš, ker je bil še toliko manjši. user posted image  Potem smo pa še na Miklavževem sejmu kupovali okraske, ki so jih otroci sami delali. Ful je bilo luštno.

A še gledate Kmetijo? Jaz sem jo začela gledat, pa tlele na RR mal spremljam komentarje in dogajanja... Se jim pa kej dogaja... Z noži v hrbtu okol hodijo, mučijo živali... Sej so trapasti user posted image

Grem hitro še pomit po tleh. Aja, pa Miklavž je prišel in njegovi trije angelčki. Parklji so pa zunaj ostali - sem jim pivo in medico naštimala, pa niso imeli časa notri priti user posted image

< Sporočilo je popravil rožica81 -- 5.12.2007 21:01:54 >

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
5.12.2007 21:00:51   
BAMBINA_
Putka, super novička, tole s tvojo mami. Uf, verjamem, da si imela cmok v grlu. user posted image
tejč, veš kaj, jaz ti bom res moj mail poslala, ker kakšen dan pozabim na tole glasovanje, potem mi je pa smotano, ko se spomnim, da nisem oddala glaska za tvojo princesko.
lex user posted image user posted image hvala, hvala, za kapljice. Sem zdaj mojemu dragiju dokazala, da je RR tudi za druge stvari koristen ne samo za virtualni babji čvek. AJa, pa danes nisem uspela iti na pošto, ti pošljem jutri, tako, da bi morala v petek dobiti. HVALA, HVALA, HVALA, HVALA!!
petra a
čestitke za devetko user posted image user posted image
majchi če ne zameriš, ti bom kar tukaj odgovorila, glede oglašanja AC. A ta drugo ploščo si že namestila? Lahko je kriva tudi neravna podlaga, predebela vzmetnica, se Lana čisto na rob posteljice prestavi ali pa je mogoče res naprava pokvarjena. Drugače pa, se je Griša vedno zdramil ob tistem piskanju, še preden sem ga sama stresla. Občutljivost imam še vedno nastavljeno na 5, pa se mi alarm ne oglaša. Z Lano je itaq vse ok user posted image Kolikokrat se ti pa AC oglasi? Vsako noč? Lahko greš pa tudi do P, naj ti da napotnico, pa jo bodo eno noč opazovali. Boš bolj mirna. Sicer je pa sindrom nenadne smrti
najpogostejši vzrok smrti pri otrocih, starih od dveh tednov do enega leta (vir: Večer).
Uroš čestitke za prvi zobek. Griša pa še vedno samo dlesni kaže, kadar se smejčka.

Nočko!

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
5.12.2007 21:04:49   
BAMBINA_
Rožica jaz sem 1x rekla, no, bom pa gledala Kmetijo... pa so ravno takrat pujska klali, sem takoj prešaltala user posted image Ej, a Nace že gre kaj naprej? Zdaj Griša že tudi obvlada tisto poganjanje na kolenih (tisto, saj veš, kot bi seksal user posted image ).
juniorka kje si pa kaj ti. Jaz te poooogrešam. Zdaj, ko je veseli december, boš ziher kaj v Celju. Pokliči, če boš user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?