tejč
|
Dan! Kjavica, naša, ti si carica, bravo za izpit!!!! Nč me ni dragi presenečal. Sva tok broke s kešem, jaz ne vem, no. Porodniška pride sredi meseca, mi2 sva pa že oba na nuli z dnarjem-sploh ne vem, kam gre. No, kredit, hrana, bencin, dva avta vzdrževat, otroci, zdravila, kaka kavica, drugače pa nič. MAdona. KAm smo pršli! V študentskih časih pa sva si obleke v Maximarketu kupvala, zdaj pa... Sranje! Maška je brez jokca prestala tretjo pikico. NAmerili so jo (zelo naprbližno po moje) 66 cm in 8090 g. Bili smo na knjižnem sejmu celo popoldne. Punci sta bli tooooooooook pridni, da mi še dons ni nč jasen. Ajša je uživala 100/h! Nodi se je pogovarjal z njo in tega ne more pozabit, je bla kot okamenela, se je tko menla, stala pa kot pribita. PA Maček Muri je bil, pa Muca copatarica, Modri medvedek, pa knjige, knjige, knjige, naša je tako kot mami zaljubljena v slikanice. Tetica je spet kupila dve novi. TAti je bil na štantu od službe, me smo pa okrog skakljale, Maša se je pošten po jabuku usrala, da je bil popoldan bolj pester v iskanju novih cotk. PA še HAlgato so peli in igrali in LAinšček je predstavljal svojo novo uspešnico. Pravi žur! KAr se pa dedcev tiče, pa tud jaz dostkrat šimfam, sam včasih prav po krivem. Danes sem šla jaz v trgovino z Ajšo, on je čuval MAšo in kuhal. Sicer je mal zabljuzil, ampak za pojest je blo čist OK-sicer pa nič montija : juha, riž, piščančja omaka, kitajsko zelje s paradajzom. Kul! Ampak kuhna je pa za ubit usrana zdej, pa lonček z MAšino hrano mu je padu po tleh po celi kuhni in steni , Ajša je polila sok, ... Bomo že zdle pospravli. SAj je še cel dan... PA v domžale sem šla ene gumbe menjat in mi je trgovka komi zamenjala, pol mi pa še skor ni hotla preostanek dnarja dat-sem se skor ujezila tam. in zmagala . Drugač pa: TOREK SREČANJE???????KAj pa moja aerobika???? Jejjejejejejejejejejejej, a mora bit 11. glih na tork? No, če ne bo šlo drugač, bom CAncel aerobika . Super, da ste pršle v Domžale na kavico, naslednji je pa Kranj! MAjchi, hvala za kavico!