|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
1.12.2007 21:07:18   
tejč
Felicia, sva oba za dragim gledala in je sam reku, naj ti čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej bova pa še Kmetijo gledala.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
1.12.2007 21:54:18   
petra a
eh, ta kmetija

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
1.12.2007 22:15:49   
Putka
Draga Felicia! Bila si zelo lepa (pašejo ti spuščeni lasje in malo make-upa) in zelo lepo si nastopala. Lep glas, nič treme (ni bilo videt), ti kar paše kamera! Imaš srečo da na tv dobro izgledaš, zato pa z denarjem nimašuser posted image . Vseeno, igra je igra in na koncu sta nekaj € le odnesla domov. Aja, všeč mi je bilo, da si bila tako samozavestna, nič te ni Zmago zmotil

Možek je tudi fejst za videt!

Moja kura bo kar jabuk v rit dobila (), ker je moj fotr danes to kruhovo filo delal in jo jutri dobim samo za skuhat (kot cmoke). Pa Montijeva čokoladna torta je že v hladilniku, zgleda dobro. Stopiš temno čokolado (310g je kar precej!), stepeš 10 beljakov (sem malo presolila, je bil tak trd sneg) in 10 rumenjakov vmešaš v čokolado. Ko daš v pečko je tako fajn narasla, pol pa seveda skup padeuser posted image . Nič, važno da bo dobra.

Kje lahko kupim ta mal okrogel pekač za torte, premer 20cm, imam najmanj 24cm in bi manjši prav prišel za kake male tortice?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
1.12.2007 22:24:10   
ancka1
Felici user posted image  user posted image  user posted image  Kako si bila fejst!!! Prav neprepoznavna, taka prava mačkica za pred kamero. user posted image  Pa dobro dinarčke zapravita.

Majchi, jaz sem dobila umazano belo bundico. Niti slučajno nebi tiste oranžne nase dala. user posted image

Lahko noč. Grem spat. Je moj neki zoprn, pa se se umikam iz kadra. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
1.12.2007 22:41:52   
petrinja
juhuhu Felicia, danes si bila pa po moje najbolj gledana oseba na TVuser posted image user posted image . madoniš si bla luštnauser posted image . res fino, da si se prijavila na tole ''loterijo'', in imela še tako srečo, da si bila na stolčku-to pa tudi ni kar tako, in pa še zraven malo zaslužila ( sigurno je šlo ''samo malo'' tudi za malega nagajivčka Uroša, neuser posted image  ). Ja s tem imam zadnje čase jaz problem- namenim se it v trgovine kupit kaj zase, na koncu pa vse dobi Matevž. Ma sem kar rekla, da bom kakšen nakup opravila na januarskih razprodajah, pa pol bol za sezono pomlad-poletje ( sem namreč bolj poletni človek, in tudi bolj uživam v kupovanju poletnih kosov.
prejle sem sama naredila adventni venček, in malo pričela okraševati mizo-ja prazniki se bližajouser posted image user posted image . pa še enkrat ta teden bomo šli malo pogledat lučke z Matevžem ( sam sigurno ne takrat ko bo Miklavž, ker bo gužva za znoret ).

boste kam šle za božično-novoletne praznike?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
1.12.2007 22:52:36   
felicia
hvala punce za komplimenteuser posted image  in podporo. No častim v ponedeljek po plavanju vsaj kavico ali sokec, tako da vabljene.

Vidim, da ste ene kar lepo jedle mnjami.

Ja denarčka pa še nisem dobila, ga bom po pameti porabila in ziher bo šlo kej tudi za mojga sinčka.

danes sem mela spet žur za spanje je joikal pa ne zaspat pa pika, sem ga tolažla in mu je na koncu le ratalo.

Kaj pa druge mente za VDS 11.12.07 ?

A sva še vedno samo midve z majchi za dejte se kar napisat. Ali datum spremenit.

Tejč- upam da vas nisem navlekla na tv in se zdej ne boste mogli odlepit od nje!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
1.12.2007 22:53:20   
felicia
za praznike bomo pa kar doma v družinskem krogu pa mall obiskat kakšne prijatelje pa bo.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
1.12.2007 22:57:55   
tejč
Feliška, v stanovanju je spet ljubi mir brez tvuser posted image , ampak Kmetijo sem pa gledala, enga agresivcauser posted image ...

Uglavnem, fajn, men se pa ne zdi tok mal Eurov tole. Čist OK je, a ne, feliška?user posted image user posted image

Za novo leto invesceremonial bomo večinoma doma, pa na kak ogled teh treh možičkov bomo šli, pa jaslice...

Jaz pa spremljam tole glasovanje za naj dojenčka, pa se je začelo danes in imajo eni že več kot 100 glasov.user posted image  
Moj pa že spet drnjoha na kavču.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
1.12.2007 23:05:48   
felicia
tejč- jaz sem mal prej oddala svoj glas za maško.

zdej grem pa počasi spat ker sem zmatrana je mali zaspal šele ob desetih!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
1.12.2007 23:06:35   
felicia
aja z izkupičkom sem pa zelo zadovoljna ni kej tja sem prišla brez odšla pa z evrčkiuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
1.12.2007 23:11:58   
tejč
EVO, NIKJER NOBENE...no, pol pa grem še jaz...Pa jutri bomo na Dolenjskem, tako d ane vem, če bom najdla cajt za RR firbcat, ker je pr nas res vedno tok mal cajta, pa še PC bo zihr brat zasedal, tako dauser posted image ...se beremo zvečer...
PA PRIDNO GLASUJTE ZA MOJO MAŠIKO!user posted image  hvala /al pa pustite vaš mejl, bom zloooo vesela

nočko

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
1.12.2007 23:34:13   
felicia
a še nisi šla tejč user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
2.12.2007 0:00:17   
petrinja
evo skuhala govejo župo za jutrišnje tipično nedeljsko kosilo, zdej se lahko pa samo še odsvaljkam spat, dokler me mali ne zavoha-oz. njegove prenosne mlekarneuser posted image .

lepo noč želim vsemuser posted image

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
2.12.2007 1:01:19   
Eca
Evo meneuser posted image user posted image user posted image , prispela domov.

Fotke pridejo pa ta teden. Več se javim, ko se naspimuser posted image in seveda preberem za nazaj.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
2.12.2007 8:30:28   
ancka1
Moren! Ali že srebate jutranjo user posted image ? Jaz sem jo že eksala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Za VDS pa pri meni, mislim da, ne bo problem.
  Felicia, a jaz pa ne štejem? user posted image
A ja, Kjava, vsakič pozabim čestitat za izpit. Vse pohvale, res!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Pri nas je pa zunaj tako, kot bi bila ene 5 zjutraj ura. Slabo vreme, tema,...user posted image
Punce moje, jaz grem pa jutri v službo...skrbi me samo to, ali se bosta Tevži in varuška lepo ujela. No, mislim, če bo Tevž pripravljen sodelovati. user posted image

'Till later!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
2.12.2007 10:17:31   
felicia
user posted image  joj Ancka sem te res spregledala sori se bom popravla!

Eca- dobrodošla nazaj v res prelepi deževni danuser posted image  To boš mela za brat. In za pisat ker hočmo detaljno poročilo kako je bilo lepo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
2.12.2007 10:19:32   
felicia
VDS- veselo decembersko srečanje

11.12.07 center Ljubljane ob 20.00?
- Felicia
- Majchi
- Ancka1

še katera ali pa drugi datum (sem zoprna a ne?)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
2.12.2007 10:27:43   
felicia
a ste opazile, da majo julkijke že tretje nadaljevanjeuser posted image  madona te pa pišejo sam ne vem kaj?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
2.12.2007 10:50:57   
kjava
Joj, felicia, ti je pa ratalo takoj vse tavelike zneske odpret! Ampak una odločitev na koncu je bla pa majka. Bravo!

Eca, že nazaj? Kolk ti je moralo hitro miniti, ker se še meni zdi, da si glihkar šla user posted image .

Ančka, uspešen štart jutr v službi! Eh, sranje, poleg treh fantov še tok kmalu v službo. Al ti paše it spet mal? Tko kot petrizg. Upam, da bo fajn varuška, da te ne bo še to skrbelo.

Men je pa kar tašča venček nardila, k sem neki bluzila, pa ga nisem sama pravočasno. No, pa je bla spet tok dobra, da je ona neki namest mene user posted image

Putka, uspešno kosilo, pa hitro se jih znebi, da boste lahko šli še na knjižni sejem user posted image .

< Sporočilo je popravil kjava -- 2.12.2007 10:59:56 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
2.12.2007 10:57:03   
felicia
oddala glas za mašo in je kar nekaj glasov le tako naprej

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
2.12.2007 11:07:43   
Putka
  user posted image

- Felicia
- Majchi
- Ancka1
- Putka če dobi varstvo

user posted image

Maška je dobila še tri naše glasove! Župa se kuha, torta je že, zdaj grem zelenjavo pripravljat. Žurka bo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
2.12.2007 11:57:22   
petrinja
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

user posted image

- Felicia
- Majchi
- Ancka1
- Putka če dobi varstvo

user posted image

Maška je dobila še tri naše glasove! Župa se kuha, torta je že, zdaj grem zelenjavo pripravljat. Žurka bo!

tudi jaz se z veseljem priključimuser posted image , če me boste maraleuser posted image .
sem mojemu dragemu to omenila, pa je bil tok pogumen: '' ti kar pejt, jaz ga itak komot zrihtam'' -haha komaj čakam, kako bo to zgledalo ( kok sem žlehtuser posted image  ). verjetno on misli da bom v eni uri nazajuser posted image .

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
2.12.2007 15:26:20   
juniorka
felisss- sem te tudi jaz gledala( brez zvoka, ker sem malega uspavala, sem pa brala z ustnicuser posted image ). Bravo user posted image  Je bil pa tako čustven trenutek, ko sta se odločala pri 850, so se še meni solze malo nakazale, pa sta se prav odločila!
Pozdravček vsem nedeljskim potepkarjem!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
2.12.2007 15:37:17   
felicia
  user posted image

- Felicia
- Majchi
- Ancka1
- Putka če dobi varstvo
- Petrinja 

user posted image

evo sem dodala še petrinjo

putka si pa lepo tole srečanje okrasilauser posted image

no ta dan je pa res čisto za spat, vsi spijo razen mene in Uroša seveda! On je že svojo rundo spanja dal čez!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
2.12.2007 15:38:08   
petra a
živjo

mi nismo bili še nič zunaj, sestavljava spalnico, sva že na 3/4 user posted image

pozdravček

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?