tejč
|
O, sugar!!!! Ej, punce, včeraj pridem v vrtec in pravijo: Ajša cel dan ni nič jedla, v vrtcu pa razsaja rota virus, najbrž je staknila.... O, šit! Mene je kar prežarčilo!!!! Rota virus! Pa ravno včeraj smo dobili datum za cepljenje za Mašo proti rota virusu, pa to ni res!!!!In potem obup-kaj naj naredimo? Ajša se mi je smilila, izgledala je kar ok, skor se je nisem upala objet revico, emn je blo tok hudo. Ne vem več, ali delam prav ali ne. Mašo ščitim vseh virusov, uši......tako da se ne stiskam preveč k Ajši, mi je pa tako težko, da vam ne znam povedat. Mojo lubico Ajšo. Kot da jo postavljam na stran. Krivo se počutim. Potem sva razmišljala, kaj naj naredimo. A naj jo danes peljemo v vrtec, če ne bo znakov, al kam jo naj damo? Al naj midve z Mašo greva na Dolenjsko za par dni? Kaj bomo s tem pridobili? Al bi mogoče dali Ajšo k varuški? SAmo kaj če širi virus???? Pa še na UZ trebuha moram z Mašo-včeraj pri pediatru sva dobili napotnico za UZ, ker je rekla, d aje nekaj čudno, mogoče povečana jetra-uboga mala! Men se kar trga od živcev....In še eno napotnico za ortopeda (varus goleni)-no, to ni tok hudo. DAnes zjutraj me je bilo kar strah zbudit se. KAko bo z Ajšo??? Vročina??? Bruhanje? Driska???? In? Zbudila se je brez vročine, nič bruhanja, trd normalen drek. Uf! Kakšno olajšanje! MAlo kašlja spet. Se mi zdi, d aje spet prehlajena-iz vrtca, ker vsem nekaj teče... Takole sva se odločila: klicala sem varuško in se dogovorila, da bo danes in jutri pri njej, da je ne izpostavljamo virusu v vrtcu. Midve ostaneva v Kamniku, nič na Dolenjsko. Odločava se še, če bi jo dala za vikend mal na Dolenjsko, da si odpočijeva. SAmo kaj, ko ima v soboto popoldne praznovanje enega rojstnega dne, na katerega bi jo tudi rada peljala. Bomo še videli... Joj, punce, tok sem vam zatežila, brez zamere. Ampak men je res včeraj šlo kar na jok, ko sem pomislila, da se nam pa RES skoz nekaj dogaja. DA smos e zafrknili s tem vrtcem, ker je zdaj skoz neki bolna, pa da zakaj nimamo nikogar blizu, ki bi nam pomagal...Čist sem bla out. Ampak saj bo. Lep dan vsem in VELIKO ZDRAVJA! (izrabljena, a resnična fraza)
|