|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
20.6.2007 14:09:33   
petrazg
Mi smo pa danes za spremembo tudi dopoldan pridni... spali smo od 21 do 7.30, se vmes samo dvakrat zbudiliuser posted image user posted image user posted image , enkrat za kratko zizanje, drugič je bilo pa spet maratonsko user posted image . Sedaj pa spet spimo in to že cele pol urce. Mogoče je pa le ugotovil, da je še mali in da ne more prebedeti skozi cel dan. Hecno mi je samo to, da je pa potem (ob 6)  ko pride oči domov full priden in dobre volje user posted image . No mi odkar ga kopamo nimamo nobenih problemov z večernim uspavanjem, saj mali po kopanju in dojenju zaspi kot top, komaj ga še budim pri zavesti, da kaj poje.

Oblečene ga imam pa jaz ponoči v  tankega pajaca, pa ga pokrijem s kovtrčkom, če imamo pa slučajno prevroče pa s planico. Čez dan pa se prilagajam, ko greva ven ima samo bodi s kratkimi rokavi in pokrit s palnico, če pa gremo ven bolj proti večeru mu dam pa gor še tričetrt hlače in nogavičke... Se pa tudi jaz držim tega, da je mali tako oblečen kot mi.

Kar se pa tiče ponudbe mleka - enkrat je v eni več, pa v drugi manj in obratno. Ampak nekako držimo nivo mleka user posted image . Si pa poskusim zapomnit iz katere sem nazadnje dojila, da potem tam nadaljujeva... se pa zgodi da pozabim in potem tehtamo  user posted image katera je težja ali bolj trda.

Majchi - planice imam pa tudi jaz povsod po stanavonju in vedno mi proti koncu zmanjka velikih. Malih imam na srečo dovolj. Prej, ko smo čakali na našega  Anžeta, mi sploh ni bilo jasno, kako bom prala njegovo perilo, kdaj se mi ga bo dovolj nabralo... zdaj pa, glej ga zlomka s tem sploh nimam problemov. Je vedno dovolj.

A vse plenice likate? Jst sem pa to vse nehala, ker je patronažna rekla, da se ne rabijo, če so v sušilcuuser posted image user posted image Se mi jih tudi ne da, samo če bo treba jih pa bom...

Putka - no, daj se zmenimo, pa gremo malo naokoli. Kdaj greste zjutraj na sprehod?

Eca
- ko sem za tvojega malega brala, sem se pa nasmejala.  Ne morš verjet, tako mali, pa že tako prebrisani. Lušten je ta tvoj Mark.

Ančka - vi pa imate pestro. Sicer me je pa to, da ti je tašča vsaj prvih 6 tednov pomagala presenetilo... glede na to kakšno ste imeli prej. Je pa res tako, na začetku so vsi čisto navdušeni, potem pa začne malo popuščati in osteneš sam. Meni je bila moja mami res v pomoč, mi res ni bilo treba čisto nič, pa sem vseeno komaj čakala da gremo v Lj... tu sva pa zdaj čisto sama. Tako, da sva na podobnem kot večina punc.

Drugače mi opravljamo samo bolj nujna gospodinjska opravila, ostalo pa nekako puščamo. Oči je zelo priden, mi zelo pomaga in se res posveti malemu, ko pride domov.

Zdaj grem pa cmoke pojest, pa se še kaj tipkamo!

papa

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.6.2007 16:52:39   
petrinja
halo, halo.

Punce moje, glede ''nerganja'' na joški, ste malo pozabile, da imamo doma samosvoje bikce, ki že kažejo svojo voljouser posted image . Hecam se. je pa tako, da imamo ta pojav kar vse. Če začne Matevž tako delat, je največkrat kar še kakšen skrit kupček kriv, ali pa menjava položaja pri dojenju. nimam kej, on ma vedno prav.user posted image

PetraZg-glede kapljic mylicon, mu jih jaz dam kadar vidim da je zaprt-na primer, ko spančka, pa se začne napenjat in začne fejst jokat, in se to še nekajkrat ponovi, mu malo olajšam zadevo-je potem prec bolš.
glede sprehodov-midva sva vsako jutro ali v Mostecu ali pa na PST pri Koseškem bajerju-more mami mal telovadituser posted image user posted image  s hitro hojo. sva pa večinoma sedaj ko je tako vroče tam nekje od 8h pa do 10h ali pa 11h zunaj ( ker greva nazaj grede še v trgovinco)

glede oblačenja: Matevž ima čez dan sedaj kar skoz kr.hlače in pa kr.majico, ponoči pa kr. hlače zamenjam z dolgimi pa je. Jaz ga kar oblačim tako kot sebe-če je meni vroče je njemu verjetno tudi, ne? Je kar nevarnost pri majhnih dojenčkih da se pregrejejo.

UZ kolkov: mi smo imeli posvetovalnico pri 5,5 tedna, in so naju avtomatsko naročili za UZ kolkov, četudi je bil slikan v P in je imel oba 1A. Bomo pa naslednji mesec imeli že 2., sam se gremo sam tehtat pa merit, čez dober mesec pa že na cepljenjeuser posted image  Punce a so vam tud omenjal cepljenje proti rota virusu? Jih boste dale? Zaščita traja nekje 3-5 let, kar je fino, ker v vrtcu malčki poberejo vse.

Sugar kako si?

Dodi svaka ti častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.6.2007 16:55:17   
Eca
Tejč - a veš da imam mi tudi borbe z pitjem vode user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nas pa ga je ata razvadil s sokovi. Kupujemo 100% sok in ga redčimo z vodo pol pol. Čez dan še nakako toleriram zvečer pa ponoči pa ponorim. Mark sprazni 3 flaške po 2,6dcl soka na noč, če je pa notri čaj ali voda, pa samo pol flaške oz. 1,3dcl. Posledično v prvem primeru moramo Marka previti 3x na noč in še vedno se zgodi da smo prepozni in plenica premoči in je poplava v postelji. Sedaj pa ga naj jaz odvajam od plenicuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bi mojega skoraj zadavla. Potem pa še moj jamra, kako mora ponoči previjat, jaz pa neuser posted image . Sedaj sem rekla, da zvečer soka zmanjka, ampak mali kar izsiljuje in se dere toči, toči sok posim (natoči, natoči sok prosim). Potem se seveda moj mož zopet jezi, da mora vstajat. Jaz pa si mislim, sam si si ga navadil, sam previjaj, sam vstajaj in sam hodi z njim k zobozdravnikuuser posted image .
v vrtcu je seveda druga zgodba - tam je naš baje najbolj priden za hrano in pijačo - nobenih problemov, doma pa bitke in nas poskuša motat okoli prsta.
Sem se mogla mal "spraznit". Danes itak cel dan neki bluzim po rač., čakam na en mail, ker moram nekaj narediti za ministrstvo, ker me veže avtorskauser posted image , pa mi ne diši.

Aja, pa še ena novica....še topla.... menda bi se naj letos avgusta selili k tašči - seveda v svojo etažo hiše, to stanovanje pa bomo dali v najem, da malo več prišparamo za našo novo hišouser posted image . včeraj se je namreč moj mož uspel dogovoriti z njimi (pa vedno nekaj komplicirajo), tak da jaz še vedno ne morem verjet, da se bo to res zgodilo. Potem pa ne bomo več "crkovali" v tem vročem stanovanjuuser posted image .

Ok, grem gledat maile....da se lotim dela - bljek.

Uživajte v senci in pojejte še kak sladoled zame.

Eca

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.6.2007 17:43:59   
Putka
Petrazg in Petrinja, če sta v petek dopoldne spet za Mostec ali PST se javita. Petrinja, glede ure se strinjam - sva se že zadnjič pogovarjali, da se trudim bolj zgodaj zaradi vročine. Ker po 11.uri je za crknit, vsaj na soncu.

Mi gremo pa psa gledat, se slišmo zvečer. Aja, pa katja tudi danes večinoma spiuser posted image . Ji vročina paše.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 329
20.6.2007 19:39:34   
Majchi
Oj punce, ne boste verjele, ampak jaz sem hotla ob15.30 čist mal zakinkat z Lano, pa sem se prejle zbudila, otrok pa še kar spi. Mislim, da sem šla prvič spat z njo. Uf, sem se kar mal spočila.

Putka, pri nas imamo psa v delnem lastništvu user posted image . Hecam se, ampak ko smo dobili Laiko, sta bila starša že preseljena v novo hišo, ki je zraven (skupno dvorišče), s sestro pa sva skupaj živeli v stari hiši v zgornjem štuku. Decembra pa sva se z mojim preselila v stanovanje in od takrat je pes malo pri nama, malo pri sestri, malo pa pri starših. Mi se pa kličemo po mobitelih: a je Laika že jedla? Kdo in kdaj jo je ta zadnji peljal na sprehod?user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
20.6.2007 21:46:49   
rogljicek
A je katera opazila pri svojem čmrlju kot, da bi lovil zrak? Ne vem ali ga res ali kaj je to!!! Me je kar mal strah!!! Zgodi se redko, ampak vseeno.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 331
20.6.2007 22:08:58   
Putka
Baje dojenčki včasih mal pozabijo dihat. Tudi mene je Katja parkrat ustrašila, ko se ji je zaletelo, glasovi pa taki kot da se dušiuser posted image Me je tolk stisnilo, no pa je bilo potem spet vse ok. Pa včasih ji dudo v usta porinem, pa ji gre kot na bruhanje, dokler je ven ne vrže. Čudni so tile mali...

No, imamo psa! Zaenkrat pri sestri, ko se bo pa fotr pomiril (čist je popenil, ker ni nič vedeluser posted image ) pa pride k moji mami. Fejst kuža, hrt lurcher, rešen in prpeljan z Irske, po imenu Romeo. Pa še dost mlad in precej igriv in prijazen. Jih je treba velik crkljat, torej še en otrokuser posted image

Evo ga:

user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 332
20.6.2007 23:09:12   
s u g a r
Haj

mi smo srečni, veseli, zdravi vse tipi topi. Mal sem zabušavala, si vzela time off - oz. smo si ga vsi trije. Prav pasalo je.

Vidim da ste ful aktivne v pisanju - lepo lepo.

Zdaj moram malo preletet ka ste kaj napisale, da bom vedela kaj je novega.

No ampak to ne bo zdaj ker sem že kar zaspana. Vall spi pa trdno kot polh od 20.00, zdej je pa čas da grem še jaz.

No se tipkamo jutri preberem in vsem stalam pohvale in ostalo (hehe).

Nočko če je sploh ktera še tlele gor ob tej uri.

papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
21.6.2007 7:24:43   
tejč
O, sugar!!!!user posted image

Ej, punce, včeraj pridem v vrtec in pravijo: Ajša cel dan ni nič jedla, v vrtcu pa razsaja rota virus, najbrž je staknila....
O, šit! Mene je kar prežarčilo!!!! Rota virus! Pa ravno včeraj smo dobili datum za cepljenje za Mašo proti rota virusu, pa to ni res!!!!In potem obup-kaj naj naredimo? Ajša se mi je smilila, izgledala je kar ok, skor se je nisem upala objet revico, emn je blo tok hudo.user posted image
Ne vem več, ali delam prav ali ne. Mašo ščitim vseh virusov, uši......tako da se ne stiskam preveč k Ajši, mi je pa tako težko, da vam ne znam povedat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mojo lubico Ajšo. Kot da jo postavljam na stran. Krivo se počutim.
Potem sva razmišljala, kaj naj naredimo. A naj jo danes peljemo v vrtec, če ne bo znakov, al kam jo naj damo? Al naj midve z Mašo greva na Dolenjsko za par dni? Kaj bomo s tem pridobili? Al bi mogoče dali Ajšo k varuški? SAmo kaj če širi virus???? Pa še na UZ trebuha moram z Mašo-včeraj pri pediatru sva dobili napotnico za UZ, ker je rekla, d aje nekaj čudno, mogoče povečana jetra-uboga mala!user posted image Men se kar trga od živcev....In še eno napotnico za ortopeda (varus goleni)-no, to ni tok hudo.

DAnes zjutraj me je bilo kar strah zbudit se. KAko bo z Ajšo??? Vročina??? Bruhanje? Driska????
In?
Zbudila se je brez vročine, nič bruhanja, trd normalen drek. Uf! Kakšno olajšanje! MAlo kašlja spet. Se mi zdi, d aje spet prehlajena-iz vrtca, ker vsem nekaj teče...

Takole sva se odločila: klicala sem varuško in se dogovorila, da bo danes in jutri pri njej, da je ne izpostavljamo virusu v vrtcu. Midve ostaneva v Kamniku, nič na Dolenjsko.
Odločava se še, če bi jo dala za vikend mal na Dolenjsko, da si odpočijeva. SAmo kaj, ko ima v soboto popoldne praznovanje enega rojstnega dne, na katerega bi jo tudi rada peljala. Bomo še videli...

Joj, punce, tok sem vam zatežila, brez zamere. Ampak men je res včeraj šlo kar na jok, ko sem pomislila, da se nam pa RES skoz nekaj dogaja. DA smos e zafrknili s tem vrtcem, ker je zdaj skoz neki bolna, pa da zakaj nimamo nikogar blizu, ki bi nam pomagal...Čist sem bla out.
Ampak saj bo.user posted image

Lep dan vsem in VELIKO ZDRAVJA! (izrabljena, a resnična fraza)

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 334
21.6.2007 7:27:29   
tejč
Aja, pediater!
Avtomatsko vsi dobimo napotnico za uZ kolkov pri tretjem mesecu, naročiš se pri nas kar v ambulanti za UZ, mi ga imamo konec avgusta.
Maša super napreduje. Mere: 4685g in 55 cm, obseg glave 38 cm. Pravi dec, kajne?user posted image  PA tok je lepa!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 335
21.6.2007 7:55:18   
ajdaN
Tejč če se dojita bo tamala skoraj sigurno zaščitena. Pri sestri so ga lani, ko je bila nečakinja stara dober mesec staknili VSI - onadva pa 2 otroka, pa tamali ni bilo nič! Tako da nič panike!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 336
21.6.2007 9:13:32   
BAMBINA_
Samo, da vas na hitrco pozdravim. Madona ste me pomirile, ko vidim, da imate podobne težave. Griša ima zadnje dva dni tako hude krče, da cel zašvica od napora... Bogi revčki, da jih mora tako mejčkane že tako močno bubat...
... se tipkamo.
Čau, bau!
p.s.
dons bo baje noro vroče. Ej babnce, kaj pa če se je naše mleko sesirilo od te vročine user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 337
21.6.2007 10:20:11   
Eca
Tejč - spet ti bom zatežilauser posted image . Tako kot je ena pred menoj že napisala - če dojiš, ti najmlajša ne bo zbolela, ker je zaščitena od tebe s tvojim mlekom. Tako da si lahko vsaj glede tega brez skrbi. Sicer obstaja možnost, da vseeno zboli ampak to je kak procent, res zelo mala možnost.

Jaz sem tudi takoj po porodu v porodnišnici zakuhala, pa Dorian ni ničesar dobil od mene, ker ga dojim. Sedaj ima recimo Mark vodene koze, pa tudi Dorian nima nič, ker dojim. Pa Mark je par dni pred vodenimi kozami imel angino, pa je veselo lubčkal mene in Doriana, pa Doriana tudi ni nič dobil....zaradi dojenjauser posted image . Tako da si res lahko pomirjena. Tudi če poleg dojenja daješ tamali dodatek. Glavno da dojiš.

Veliko zdravja tebi in tvoji družini, pa čim manj živčkanja, pa še en user posted image za vse vas, da vas potolaži!

Eca

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 338
21.6.2007 11:11:29   
felicia
ojla
kako prenašate to vročino mamice? Men skos teče, groza!

Me pa zanima kdaj po porodu se lahko začneš kopat v morju. V mislih smo imeli enodnevni izlet na obalo, zdej me pa zanima ali se lahko tudi jaz 5 tednov po porodu kopam v morju seveda če bo dovolj topla voda, sej sploh ne vem kolk je topla!user posted image

Čišča mi sicer še traja vednar tako malo teče tisti rumekasti izcedek ampak ne veliko. kaj ve pravite na to?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 339
21.6.2007 12:37:07   
lex
Ojla!
Evo midve sva imeli v torek posvetovalnico in je zrastla za celih 5cm in zredila za cel kilogramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Na uz kolkov  se moreva sami naročit, ker pri nas v P delajo samo novorjenčkom, potem pa to v zdravstvenem na Ravnahuser posted image  ali pa v Mariboru (a katera ve ali se je treba v MB naročit?, Aleksa mi ni blo treba, pa mi je boljše it v Mb da pridem še v kako trgovinouser posted image )

Aja glede cepljenja proti rotavirusu smo pa mi v bolnici ko je Aleks mel to sranje dobili naslednje informacije: ne more bit cepiva, če ni zdravila (iz pediatrovih ust), da je to bolj tak tak. Ker pri rotavirusu samo pomagajo telseu, da se znebi tega virusa. Dobil je infuzijo zaradi dehidracije in pa zbijanje vročine in nič drugega. tako da jaz je ne bom dala.

Evo smo lačni morem it.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 340
21.6.2007 16:11:23   
petrazg
oj...

Punce z Anžetom je tolk vroče..user posted image pa sploh ne veva kam se naj dava. Danes sva spala malo dlje in nismo šli na sprehod, zdaj smo pa malo sitni... Sicer se trudim, da bi vsaj malo zaspal, pa mi nekako ne gre. Mi je pediatrinja rekla, da naj se trudimo spati tudi dopoldan, ker mali to rabijo. Pri tako malih spanje spodbuja spanje... o kak čudno se sliši... bolj po domače... več bo spal dopoldan, bolje bo spal tudi ponoči. Bomo nekaj dni prakticirali, pa da vidimo.

Tejč ti se mi pa res smiliš, pa Ajša pikica tudi. Boga revica, je pa res nič ne preskoči. Pa sej bo,ti se pa ne obremnjuj s tem da jo daješ na stran. Ona ve, da je tvoja lubika.

Felicia - meni so zraven odpustnice iz p dali še navodila - tam tudi piše, da naj se ne bi kopali  (ni priporočljivo) v kadi, morju in bazenih do prvega pregleda pri g. oz. 6 tedna. Ne vem, mogoče pa sploh ni problem, ker si že pet tednov po porodu.

Glede dihanja - mene je bilo že v nosečnosti strah zaradi dihanja. Vedno, ko sem pazila kakšnega malega sem ga šla vsakih 5 minut pogledat, če je ok... smešno, ampak res. Zato sem za najinega malčka kupila angelcare, da začne piskat, če ne bi dihal... In tako res bolje spimo ponoči... AMPAK... dva dni nazaj je začel piskati- ne veva zakaj, saj je Anže mirno spal... Naju je pa skoraj pobralo... Tako, da ga zdaj spet pogosto hodim gledat...user posted image user posted image user posted image Le kaj je bilo tej zmešani mašiniuser posted image user posted image user posted image

Putka in Petrinja
- jutri se vama pridružim. Povejta kje se dobimo in tudi meni bolj odgovarja zgodnja ura, potem postane že pravo mučenje...

Mimogrede Putka, lušten kuža...

Grem se malo sfrišat... papa

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 341
21.6.2007 16:12:31   
petrazg
Aja še to, zdaj je končno tudi meni uspelo dati slikice Anžeta v album...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 342
21.6.2007 21:47:54   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Putka in Petrinja
- jutri se vama pridružim. Povejta kje se dobimo in tudi meni bolj odgovarja zgodnja ura, potem postane že pravo mučenje...

Kaj pravite okoli 9h? Petrazg, se dobiva nekje okoli doma upokojencev, pa greva proti tržnici?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 343
21.6.2007 22:01:46   
ajdaN
Čer!

A že vse spite? Mislm dons je blo pa za crknit vročeuser posted image ! Sem imela otroka celo popoldne samo v plenički. Tamalega itak ne moti nič, on divja okrog, pa tudi če mu vse dol teče, Anči je pa boooooga! Še spat ne more ker ji je tako vroče. Danes sem jo 2x stuširala, pa se je kar malo zamaknjeno držala pod tušemuser posted image . Ji je moralo ornk pasat.

No ob šestih smo šli pa kar ven, ker je vsaj malo pihalo. Pa nekaj je grmelo, ampak itak nič iz tegauser posted image !

ŽE dve noči spi v bodiju s kratkimi rokavi in hlačnicami. Pa tam nekje okrog 3 zjutraj (odvisno kdaj je) jo pokrijem s pleničko. PA okno ima seveda odprto.

Pa sploh ji ne paše jest dans. Jaz nimam problemov s temuser posted image . Tamalo sem pa kar malo silila, ampak je pa potem bruhala, tako da nisem nič dosegla.

Petrazg tisti nasvet pa prvič slišimuser posted image . Ne vem če res bolje spijo potem ponoči. Sprobaj pa boš poročalauser posted image . Itak pa otroka ne moreš prisilit da bo spal. PA v tejle vročini ga tudi ven ne moreš peljat, ker lahko krepneš od vročine!

Sem ravno ugotavljala, da s tamalo praktično sploh ne hodim na sprehod! Zjutraj preden vstane je ura ene devet, pol pa da se porihtava je pa že prevroče. Prej se mi pa ne da vstajat. Al pa moram še Lovra zrihtat, tako da ne morem it.

Oh ja se grem še malo shladit pa pred TV. Uživajte jutri na sprehodu!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
21.6.2007 22:34:36   
Cappy96
Čer!
Matr je vroče. Pri nas je kot v savni. Pa še z mojim sem se skregala, k misli, da če je bil 14 dni očetovskega dopusta priden k mravljica, da ma zdej za eno leto v dobrem. Ko sva se šle po kosilu dojit, sem mu rekla, če pospravi kuhinjo. Bom, je reku. K pridem nazaj, še vedno bomba in začnem pospravljat, pa je bil prec zraven- sem reku,  da bom jst. Kdaj pa- drugo leto? Sorry, mal sem vam zamorila, sam enmu sem mogla povedat. Je prec boljš.
Zdele 2 dni sem bolj malo spremljala forum, ker ima naša mala čist zmešan ritem. Verjetno zaradi vročine. Ma so pa res bogi. Skoz je žejna, pa cele dopolneve je že budna. Vmes ima tudi eno obdobje jokanja (tudi v vozičku user posted image  !????), potolaži jo samo, če jo dam na ramo. Popoldne je pa pridna.
A še kakšen dojenček joka v vozičku? Nimam pojma, kaj ji občasno ne paše.

Majchi, a je ratal projekt izenačitve? Men zaradi Laninega ritma še ni uspelo poskusiti, tako da zaenkrat jemo čist po občutku (čeprav spet tista, k je bolj polna, večkrat pride na vrsto, pa smo spet tam?!).

Upam, da se je spalnica shladila. Se greva še malo pocartat, pol pa spat.

Nočko!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 345
21.6.2007 22:36:43   
petrinja
halo halo.

se strinjam da je bilo danes čist adijo-tud Matevž je bil noro siten. Zjutraj sva šla ven ob pol devetih pa nazaj do desetih in takrat je blo še v redu, saj je spal, pol pa vročina sto na uro. pa isto sem ga slekla, pa je bil švicek še kar povsod. In tud jaz sem se danes kar zasekirala, ker mali ni hotel jesti toliko kot ponavadi-mečavo je mel pa čisto udrtouser posted image . Pa mu ponujam čaj pa je mel samo usta na stežaj pa operne arije. Ajoj! No zdajle mi je končno malo zaspal ( danes je vse skupaj spal le uro pa pol čez dan), tako da upam da se bo sedaj malo umirilo, da se tud mami spočijeuser posted image

Putka in PetraZg, gresta v Mostec? Jaz bom tam približno okrog devetih ali pa pol desetih, tako da se bomo lahko srečale; če pa boste ubrale drugo pot, pa naslednjičuser posted image .

27.4.2007

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 346
21.6.2007 23:00:02   
tejč
Ojla, dans bom pa okrog padla od vročine in napora! Sva bili z mAšo od zjutraj pa do pol 3 v kliničnem. Preiskava trebuščka bp!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nič povečanih jeter, nič narobe.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 347
21.6.2007 23:02:22   
tejč
dejmo nardit en seznam naših pikcov (dodajte se):

MERE PRI ENEM MESECU:

/tejč/ Maša, 4685 g, 55 cm

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 348
21.6.2007 23:24:12   
petrinja
evo se dodamo na seznam:

Sicer smo bili merjeni pri 5,5 tednih, tako da malo goljufamouser posted image :

/petrinja/ Matevž, 5525 g, 57 cm.

pa lepo in mirno noč vam želim.

27.4.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 349
22.6.2007 8:01:27   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96
Pa še z mojim sem se skregala, k misli, da če je bil 14 dni očetovskega dopusta priden k mravljica, da ma zdej za eno leto v dobrem. Ko sva se šle po kosilu dojit, sem mu rekla, če pospravi kuhinjo. Bom, je reku. K pridem nazaj, še vedno bomba in začnem pospravljat, pa je bil prec zraven- sem reku,  da bom jst. Kdaj pa- drugo leto? Sorry, mal sem vam zamorila, sam enmu sem mogla povedat. Je prec boljš.

Ne se sekirat. Se nam vsem isto dogajauser posted image . Midva se skregava, baba je tečna, potem je pa nekaj dni ful pridenuser posted image

Ah, Katja je bila včeri super - od vročine je bila čisto zdelana in je ful spala. Jaz pa z njo, 2 uri popoldan.

/Putka/ Katja, 4200g, 56cm (1 mesec)

< Sporočilo je popravil Putka -- 22.6.2007 8:03:58 >

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?