Putka
|
Ste se pridno razpisale, sem komaj vse prebrala, pa še Katja se je vmes zbudila, tako da spet z otrokom na roki pišem. Torej - za mano je blazno naporen teden, ker sem imela Vesno doma zaradi bolezni. V vrtcu je lepo zaposlena in v družbi, s tamalo se dopoldan lepo rihtava in imava mir. Z Vesno pa - non stop nekaj, pa blazno je glasna, pa takoj užaljena... Čez vikend sta mi starša pomagala, za oba - ker se nista nič spočila, ampak otroka nosila, pa kuhala, pa še okrog vikenda rihtala. Super sta, res. Sem že pozabila, kateri odgovarjam, pa vseeno: - imamo Antiflat kapljice iz Avstrije - ki res delujejo, ker sem jih doma pozabila in je bila Katja kar uboga, edino ponoči je bilo ok - kakanje - ja včasih tudi dva, tri dni ne kaka, naprimer ni celo soboto in nedeljo, potem pa ji je med vožnjo domov položaj v lupinici zelo ustrezal . Smo se med vožnjo ustavili in jo v avtu previli, jao posrana do podpajske, vse je šlo čez, meni zmanjkal robčkov - ne priporočam - pri 6 tednih je prišlo obdobje, ko je precej budna in okrog gleda, tako da jo velik prenosimo. Ker ne mara sama ležat, ampak takoj "kliče" mamico ali očka. Imamo pa eno super plišasto kravico (še od Vesne), črno-belo lisko iz Chicca, ki visi nad glavo, tako da jo tudi po 15 minut opazuje - doji se kakor ji paše, včasih potegne in po 5 minut ima dovolj, včasih vleče tudi pol ure, se ji vmes zaleti, pa kupčka podiramo in jo potem kar zmajka - imamo na sprehodu kar flaško z vodo sabo, čeprav sem govorila, da se bomo šli izključno dojenje. Ker se včasih po dveh požirkih potolaži, da ne vlečem joške ven na pol ure - UZ kolkov - mi imamo datum konec avgusta, je rekla da je čist dovolj zgodaj, ker včasih prehitro kontrolirajo, pa je treba ponavljat. Pa itak so v porodnišnici rekli, da je ok - Dodi - bom prilepla slikco iz GG, saj ne zameriš, ane? Sem se malo namatrala, da sem jo našla, ampak tako številčno družinico je prav lepo videt. Pa še link vam prilepim, da si preberete kaj več http://www.gorenjskiglas.si/novice/razgledi_-_snovanja/index.php?action=clanek&id=7967 A niso krasni? kakšne lepe otroke delata! Čist prav , dajih je velik Evo, grem perilo obesit in pojest jogurt+rogljič (tejč, tudi jaz malice in koisla bolj na hitro, si bom danes torteline skuhala, pa kako jabolko ali sladoled za čez ) No, samo za lušt - za vikend nabrali maline in borovnice, pa z vanilijevim sladoledom - za crknit dobro
< Sporočilo je popravil Putka -- 18.6.2007 13:18:46 >
|