Majchi
|
Živjo punce! Moja mala hudička je končno zaspala, zato bom probala kej napisat. Ta naša smrkljica je po cele dneve budna. Spi samo v vozičku. Včer sem prehodila 10 km (ful pretiravam ), da sem imela mal miru, pa še to mi je na koncu večerno histerijo zagnala sred ceste, da so naju vsi gledal. Pomiri se čist takoj, ampak samo na moji rami. A voziček naj pa z ritjo 2 km do doma porivam? Sem že skor mojga klicala, naj naju pride iskat, ampak sem rekla, da bo to zadnja varianta, saj se moram navadit jo ukrotit. Na koncu mi je komi ratal z dudo (ful je ne mara). Ko jo enkrat prime, se še kar potolaži z njo. A se mogoče še kateri to dogaja? Lana namreč vsak večer začne noro jokat. To pripelje do take histerije, da na koncu kriči, laske pa kar mokre dobi in cela zakuha, tok se matra s tem jokom. Pomiri se čist takoj, ampak samo pri meni in sicer na moji rami. Krči niso, ker mine takoj, ko jo vzamem k sebi, pa tud nič se ne zvija. Poleg tega ne traja dolgo. Morda kakšne pol ure, max. 1 uro. Prov histerična je. A se kateri kaj sanja, kaj bi to blo ? Aja, to dela tud ko je sita, previta,... Zgleda zdrava, normalno papca, lepo se redi in napreduje, ampak tole sranje pa zganja vsak večer ob približno isti uri. A je možno, da je že mal scrkljana? A to že nakazuje na njen značaj, npr. na trmo? Al res sam tok rabi mojo pozornost, čeprov je vsako minuto v dnevu z mano? Kolki - Nam so slikal kolke v P, pa so bli 1a. A je kljub temu treba še na kakšno kontrolo? Tejč, Putka, vidve ziher kej vesta o tem k sta tud v Lj. rodile? Aja, Lano sva z mojim včeraj prvič sama skopala. Seveda po tisti nesrečni dogodivščini, ko jo je patronažna kar jokajočo prvič v vodo namočila . No, včer je blo stanje precej boljše. Preden je šla v vodo, se je mal pokisala, v vodi je pa gledala kot čukec . Pri oblačenju pa spet sirena, čeprov je bla sita. No, potem pa hitr še tolažbo na joški, še mal sirene in potem spat. Tako da upam, da se bo sedaj mal rajš kopala. No, da vam še tole povem. Danes naj bi imele z Lano pediatra. Ko prideva tja, sestra ugotovi, da je naročena 19.7. in ne 19.6., ker je ta zdravnica cel mesec na dopustu. Ko sem klicala, da jo naročim, mi dopusta jasno noben ni omenil, s tem, da jaz sploh nisem zahtevala prov te zdravnice . V glavnem, sem čist popizdla in zahtevala takoj pregled, ker je moj otrok ta teden star 1 mesec ne pa naslednji mesec. Sem jih vprašala, če bi bla ta zdravnica na porodniški, če bi naju potem kar čez eno leto naročil ? Potem so mi dal prvi možni datum 4.7., ampak ker bomo mi takrat že na dopustu, sem rekla, naj se še mal bolj potrudijo in na koncu dosegla 29.6. V glavnem punce, resno vas prosim, če pozna katera kakšnega privat pediatra v Lj. Kakšnega, ki je super, ki ga hvalijo, itd. Jaz v ta ZD ne mislim hodit, pa po 2 uri čakat, pa se s sestrami preganjat, kdaj me bojo naročil. Sploh ne štekam, zakaj naročajo, če potem itak čakaš kot debil, una ima pa po možnosti malco, pa bog ve kaj še vse. Sama imam privat ginekologa in sem vedno takoj na vrsti oz. čakam max. 10 min. Neki tazga si želim za Lano, čeprov vem, da bom težko zraven prišla. Res, če poznate kakšno lušno pediatrinjo al pa pediatra, ki se otročku lepo posveti, bodo informacije več kot dobrodošle. Sorite, sem dons čist pissed off . Tejč, roka, astma, uši, uvajanje v vrtec, prehladi,... Upam, da se ti vse skupi obrne na bolje. Mogoče ti bo pa dopust vsaj pri astmi pomagal (morski zrak). Eca, meni na srečo ni treba široko povijat, pa imam v obtoku 40 tetra plenic, na koncu pa v predalu ni nobene, tako da iz kupa za likanje vlečem zmečkane. S tem da imam več ali manj vse sproti zlikano. Kako nam to rata, ne vem?! Neki jih umaže na previjalni, ko mal polije, al pa se polula, ostale so pa pobruhane. Valjajo se pa čist povsod, v vozičku, v posteljci, na previjalni, v dnevni, v spalnici,... Petrazg in Felicia, me veseli, da sta se vajina sončka lepo poredila, da vaju neha skrbet. Petra, upam, da ukineš dodatek. Evo, naša miška se je zbudila. Torej spala je 15 min? Jo peljem še mal ven, pikico mejhno .
|