|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
21.11.2007 10:03:32   
Majchi
Samo testiram, ker sem še jaz probala tale shrani.si. Upam, da rata.

Prvi začetki:
user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
21.11.2007 10:05:36   
Majchi
U, ratalo mi je!
Evo še ena malo večja, kako sedi.

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
21.11.2007 10:06:11   
Majchi
Ah, nič ni večjauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
21.11.2007 10:12:41   
tejč
Mal pa je večja.user posted image
Kako je lušna!!!!user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
21.11.2007 10:40:23   
rogljicek
Majči, jaz bi uno večjo, kjer je v stolčku. Da jo vidim, kako se pači user posted image Kaj smo mamice krute user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
21.11.2007 10:50:47   
rožica81
Majchi, kolk je fletna Lana user posted image  In Putka, tvoja Katja tut! user posted image  Sicer so pa vsi otroci ful fletni, kajne user posted image

Mi smo še kar bolni. sedaj sem jaz bolj kot Nace. Nace samo še smrka, jaz sem pa bolj na slabem glasu user posted image  Sicer pa mali že ful lepo sedi, pa ful se mi dobro zdi user posted image  pa na vse 4 se postavlja, pol pa z ritko tako miga gor in dol, kot da bi seksal. Pa zraven še ful pojčka user posted image  Kolk je srčkan user posted image

GH - jaz sem mu dajala po eno samo stvar, nič nisem mešala, zdaj pa že pridno mešam. Včeraj je končno jedel krompir (s kolerabico) in je ful pridno jedel. Danes bo pa brokoli in krompir. Riž mu pa še ne gre, ga bo zgleda treba spasirat. Zadnjič sem ga samo z vilico pretlačila, pa se je kar davil user posted image

o, budnica...

LP

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
21.11.2007 10:52:57   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Sicer pa mali že ful lepo sedi, pa ful se mi dobro zdi user posted image  pa na vse 4 se postavlja, pol pa z ritko tako miga gor in dol, kot da bi seksal. Pa zraven še ful pojčka user posted image  Kolk je srčkan user posted image

Rožica, kakšna primerjava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
21.11.2007 11:03:35   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Sicer pa mali že ful lepo sedi, pa ful se mi dobro zdi user posted image  pa na vse 4 se postavlja, pol pa z ritko tako miga gor in dol, kot da bi seksal. Pa zraven še ful pojčka user posted image  Kolk je srčkan user posted image

Rožica, kakšna primerjava user posted image user posted image user posted image

Sam res user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3308
21.11.2007 11:08:53   
Majchi
user posted image

Upam, da je ta mal večja, pa da ni prevelika! Rogljiček, po mojem se zdaj vidi njena grimasauser posted image .

Se opravičujem, no! Saj bom nehala s tem, sam da se naučimuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3309
21.11.2007 11:15:23   
rogljicek
Ja dej no Majči, kaj ji pa dajete? user posted image Kolk je fletkana.
nosek ma pa tvoj, a?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
21.11.2007 12:04:41   
tejč
Jeej, kok je lušna. Mah, jaz tud večkrat gor na velko prpopam kako ftoko, pa kaj! Če koga moti, ga pač naj.user posted image

Mi2 sva bili na hitri hoji zdle čez polje, pa sem čist zasrala voziček in sem ga zdle v banji btuširala-kolesa. Ma, pa mam spet ful dela! PA še Maša se je zbudila takoj, ko sem jo dala ven z vozička, prej pa trdno spala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3311
21.11.2007 12:18:33   
Majchi
Jeeee, Lana je glih kar zmazala cel kaki! Jaz ga v življenju niti par žlic nisem pojedla, ker mi je zanič, ona pa v prvo celega zmažeuser posted image . Sadje ji očitno gre, me zanima, kako bo z zelenjavo.

Rogljiček, Lana men se zdi nima nič po meniuser posted image . Vsak reče, da je čist Matevžu podobna, mogoče so trije ljudje rekli, da je kao men podobna, pa še to so bili po mojem samo vljudniuser posted image . Za nos pa ne vem. Možno. Upam! Ker Matevž ima precej velik nos, čeprav tud moj ni glih perla, nouser posted image .
Aja, še to. Lana je bila še pred kratkim taka kot Reya. Bog ne daj, da sem jaz šla ven iz prostora. Ves čas je bil jok. Še zdravnici sem jaz sama rekla, da se mi zdi, da je scrkljana. Ampak to je bilo zaradi zobkov, ker ta teden, ko so se malo potuhnili, je tud ona spet bolj samostojna. Ko je pa kaj narobe, jih pa valjda crkljamo. Reya je bila pa itak bogica in valjda, da je bila skoz pri mamici. Po mojem, no.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
21.11.2007 12:48:56   
felicia
ojla

luštna lančica!

Vse naj ob pol letnici draga Lana!user posted image

Bom šew jaz probala slikco gor napopat!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
21.11.2007 12:55:23   
kjava
Joj, sej res, Lana ma dons rojstni dan! Vse najboljše! user posted image

Majchi, jest sem pa tud najprej pomislila, da je tebi podobna. Pač, kolkor sem te kle na slikcah vidla user posted image

Rožica, user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
21.11.2007 13:06:43   
rogljicek
Lana, vse tanajtabolš. Mamo pa skor vsak dan eno user posted image . Majči, itak pa vse čestitke tudi tebi user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
21.11.2007 14:17:26   
lex
Lana vse najboljše od Aline in vseh nas user posted image

Naša mala frajlica se je odločila za shujševalno, ker čez dan ne bi nič jedla, pol mi pa zvečer zmaže kašice 150ml vode+ 5 žlic kašice, in to tik preden gre spat pa da zaspi še vsaj 120ml mlekauser posted image , pa ob 2h je najkasneje spet gor za jest, pa ob 5h, potem je pa štrajkuser posted image . Sicer zalogo ma, sam kaj ko bi blo boljše če bi čez dan jedla. Le kje so tiste noči ko semv kosu prespala od 11h do 5 zjutraj.

sem iz pregleda, kjer mi je vzela vse možne sluzi in tekočine, UZ mi pa ni delala ker sem bla itak prejšni teden pri njej.

Nič grem južno do konca spacat in po Aleksa.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3316
21.11.2007 14:32:03   
felicia
user posted image

moj prvi frutek heheh

No evo da vidmo kako je ratalo

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
21.11.2007 14:37:47   
tejč
jooj, saj res:

LANA, VSE NAJ NAJ!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
21.11.2007 14:39:03   
Putka
Ne, ne, super da fotke gor nalimate. Včasih se med slikcami v albumu kar izgubim, takole pa direkt aktualne novosti vidimouser posted image .

Lana user posted image user posted image za pol leta in sedenjeuser posted image .

Kjava, kaj zdaj s sprehodom? Je Erika že dobra? Saj ta teden je itak vreme za en drek, upam da bo naslednji teden boljše, pa se kaj oglasim na tvojem koncu.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
21.11.2007 14:41:56   
Putka
Aja, ponoč smo imeli pa žurko! Najprej je Vesna v posteljo prišla, se premetavala in smo jo odnesli. Pa je bila čez 10 minut že nazajuser posted image In je zbudila Katjo, ki je bila prescana in sem sredi noči previjala in preoblačila. In ko je frajla zraven zagledala Vesninega Bambija (pliško) je bilo veselje do pol petihuser posted image . Zjutraj sem se čist koma zbudila, pa glava me je bolela, vreme je itak user posted image . Edino nekaj malega delnic KBM sva šla naročiti, upam da bo naložba uspešna.

Gremo pasirat korenček+cvetačo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
21.11.2007 14:54:07   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Kjava, kaj zdaj s sprehodom? Je Erika že dobra? Saj ta teden je itak vreme za en drek, upam da bo naslednji teden boljše, pa se kaj oglasim na tvojem koncu.

Je bolš, ja. Vreme pa res user posted image  in bo baje do nedelje tako. V torek grem na izpit, pa se lahko tud v Lj. zmenimo. Samo bom brez otrok.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
21.11.2007 14:57:46   
kjava
Se vidi, da je za en drek vreme, ko vse kar naprej tuki gor visimo user posted image . Pa moram se it učit, pa se mi ne da user posted image

Erika je dons jedla juhco iz krompirja in cvetače in je pridno usta odpirala user posted image , včeraj zvečer sem ji mogla pa dve porciji rižolinota naštimat. Če bo šlo tko naprej, ne bo več tamala na seznamu user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
21.11.2007 16:17:48   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Majchi, jest sem pa tud najprej pomislila, da je tebi podobna. Pač, kolkor sem te kle na slikcah vidla user posted image

Jah, hvala nouser posted image .

Hvala vsem za čestitkeuser posted image !

Lex, kaj misliš, da se kakšni zobki bližajo, da noče jest?

Feliška, dobra fotka tale s frutkomuser posted image . Sem prov vesela, ker v tvojem albumu vedno samo na nohte naletimuser posted image . Btw, kako ti gre?

Kjava, Putka, bi še jaz prišla, če se bosta dobile, da spoznam Kjavo user posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
21.11.2007 17:19:18   
lex
kake luškane fotke. ampak Lana je pa zmagala s svojo mrdico ob hraniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchi ja pomoje bojo tud zobje. samo to traja že 1 mesec, teh pro**** zob pa še ni. No imava v ponedeljek zobozdravnika, tako da bo kaj več povedala - če ne bo spet odsotna, bi v ponedeljek moral Aleks k njej pa je ni bilouser posted image , pa od poletja se že vleče

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
21.11.2007 17:33:47   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Kjava, Putka, bi še jaz prišla, če se bosta dobile, da spoznam Kjavo user posted image .

Jaaaaa! Super!user posted image Če ne se bomo pa en drug dan zmenile, če v torek ne boste mogle. Boste pač gledale moje borbe z Andrejem in se učile user posted image  user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.