tejč
|
Živjo, mi smo imeli čudovit vikend brez gosi in rac . Veliko smo bili doma, pa je bilo vseeno luštno. Z Ajšo smo delali medenjake in jaz sem kar jedla, čeprav niso bli po Montiju. Moram se zvagat-jutri zjutraj... Petrazg, hvala za čestitke za Ajšino lulanje, res je pridna. Do vrtca je lepo ostala suha, potem ji je pa tam med igro dvakrat ušlo in -so rekle vzgojiteljice-da je bila revica tako huda nase. Da so ble kar raje tiho, da se ji ne bi tole s hlačkami zasralo...Res je srček. In zvečer jo prav težko spravim v plenico, ker ji res še ne gre, da bi sotala suha, ampak je tako trmasta in vztrajna. To mi je všeč. Tudi ko sva šli v trgovino z avtom, je šla v hlačkah in lepo sedela v tistem nakupovalnem vozičku-avtu in nič lulala, doma pa takoj na kahlo in je blo ok. Joj, Rožica, prav vesela sem zate! Putka, vi pa tole resno, s tem prehladom. Škoda. Feliška tudi. Brž pozdravit! Cappy, madona, tale mastitis...Prav smiliš se mi. In Lana ga pa mal serje. MAh, saj bo. Pa srečno glede pregleda. Ne bo hudega, boš videla... Naša Maša se pa ponoči zbuja 100 na uro, ČE ne spi na najini postelji. In ko praviš, Petrazg, 3krat na noč, meni je to prav smešno. Maša se zbudi ob 21.00, 22.00, polnoči, 2.00, 4.00, pol petih in če imamo srečo, še mal zaspi, al pa sploh ne. In se predrami, igra, kriči, poje, vriska, tuli, vsega po malem. JAz pa . K sreči je Ajša celo noč pridna v svoji sobi. Se spomnim, da sem rekla, da ko bo pol leta Maša stara, d ajo bomo dali k Ajši v sobo. Zdaj pa nič kaj več ne razmišljam o tem, ker se tako zbuja. Potem se bosta pa obe... Evo, v podpis dodajam svoj album z nekja novimi fotkami. PA še nekaj: Hartlauer ima Nikon fotoaparate v akciji, starejši modeli, smešno poceni, že od 50 EUR dalje. Mi smo ga kupili, pa je super, prej ga nismo imeli, ker imamo kamero... LP
|