Eca
|
Hej! Danes pa sem jaz ta zgodnja! Punce , da ste se toliko razpisale. Najprej vsem čestitke za pol svečke - , to traja tako celi mesec, potem pa krog ponovimo in je vedno zanimivo, ko ugotavljamo, koliko je že od poroda. Juniorka - držim pesti zate. Ti imaš pa res smolo, pa še sama sta. Zdaj enkrat mora že ati priti domov, a ne? .Telefona še vedno nimam, ko ga dobim, se ti javim (bom te raje na gsm poklicala, ker Telekom se ne zgane) Lex - a tebi so kar antibiotike dali? Pa si rekla, da si na začetku nosečnosti? Mene je kar streslo. Rožica - bravo za nealergijo . Tejč - hvala za vzpodbudne besede. Veš, jaz si nisem predstavljala, da ko bom imela 2, da bom morala biti celi dan sama z njima (človek ne pomisli, da so lahko otroci kdaj tudi dalj časa bolani) in za povrh še drago plačevati vrtec. Za čuda je naš Dorian edini zdrav (že trkam) že ves čas, ko si mi podajamo Markove bacile. Pa še MArk ga stalno nekaj lubčka . Vprašati vas moram (očitno sem zelo nevedna) kaj je to pametni kuža. Ste se nekaj postov pogovarjale nazaj in zdaj sem res radovedna, kaj to je in čemu služi. A dobi se v BC? Če ne bo za našega Doriana, pa lahko kupim kakšni kolegici za njenega za božička. Že pred časom sem dala prepoved nakupa igrač (nimam več kam stopit, ko Mark vse strese) in vsak ki kaj prinese, mora s seboj tudi odnest. Najbolj mi je všeč, ker si tašča tega ne da dopovedat in potem ji mož spakira vrečko igrač in jo dostavi v njeno nadstropje. V svojem nadstropju pa ima tako vse naloženo, da potem , ker nima kam s tem. Jaz pa , naj drugič razmišlja, preden spet kaj privleče iz trgovine. Še nekaj me zanima. Ko pišete, da vaši sončki sedijo....kako sedijo? A sami brez podpore ali kako? Naš Dorian sedi, če je podprt, včasih tudi pade naprej na nos in se reži. Sam pa nikakor ne. Glede gh - naš Dorian se je odločil, da flaške ne mara več. Že za zajtrk imam borbe in potem dobi Rižolino na žlico, ker obupam s tiščanjem flaške. Potem imava okoli 11h uvajanje nove hrane (sedaj sva pri jabolki in je čisto ), potem za na vrh še mleko (včeraj ga sploh ni hotel). Popoldan pa spet en Keksolino na žlico in mogoče še kakšna flaška, edino zvečer po kopanju, ko gre direkt v posteljo, je flaška zakon - 180ml. Včeraj se je celo najedel keksolina in potem smo imeli par minut za tem kosilo je hotel še enkrat jest, sem mu dala korenček iz juhe in mali je kar "mlatil" od sreče, da je jedel z nami. Ne vem če sem napisala, spet je postal pravi buco - 8.6kg in okoli 72cm. Po nogicah ima prave "šlaufe". Pa en dan je pogruntal svoje noge in se je prijemal za hlačnico, da si je nogo lažje potegnil do ust. Žal mu noge ni uspelo zadržati ko za kakšnih par sekund. Se mi zdi, da ni tako elastičen kot Mark, ki še sedaj spravi noge in roke kamor hočeš in v kakršnokoli lego (nekaj smeškoti ne delajo?????). Moram počasi zaključit, itak sem zatežila 100 na uro....grem kuhat kavico in pripravit zajtrk. Lepo se imejte, čimprej se pozdravite in veliko se cartajte! Eca