rožica81
|
Mi smo tudi bolni Ampak samo Nace, midva z atijem sva ok, pa ne vem, ali je to v bolnici staknil ali doma... No, saj ni važno. Revček se ful matra ponoči, ko ima zabasan nosek, tako da imamo žurke Sva imela pa včeraj posvetovalnico - 74 cm in 9.200 gramov. Nel, po kilah te še ne bomo ujeli, po centinih pa mogoče Bo treba v nabavo po nove cunjice, ker že vse tako majhno Sicer se mi pa zdi, da je polno enega dela, odkar sva prišla z Jesenic, sploh še nisem normalno zalaufala, ker je bilo treba ful enih stvari še narest doma. Pa še moj službo menja na brzino, tko da...Pa skoz ga moram opominjat na ene in iste zadeve Noro! juniorka, a že komaj čakaš, da pride vajin atek, a ne. Želim vam obilo cartanja aja, pa avtosedež smo nabavili, kar Ramattija. Je bil ravno v akciji, pa tako je enostavno po netu naročat Nace ga je seveda že sprobal kar v dnevni (moj mali avto še ni spucan, da bi ga notr dala) in je ful užival Pametnega kuža smo pa mi Miklavžu naročili Morva pa nujno kupit še kako didaktično igračo za malija, ker jih ima res ful malo. Itak je pa vse bolj zanimivo kot igrače - zakon je škatla od kosmičev, škatla od robčkov, lonček hladilnega mazila, vrečka od vate, daljinci, pa še kaj bi se našlo. Aja, pa časopis je valda še vedno aktualen Stolčka še kar nimamo, se še nismo uspeli s sestro dobit, tako da se še vedno matramo v ležalniku ali pa v lupinici. Še sreča, da gre Nace sploh še v to lupinico (Maxi Cosi), se mi zdi tako ozka. V bundici pa že komaj komaj...
|