|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
12.11.2007 20:37:35   
tejč
Živjo, Majchi je trenutno brez neta, tako da, Putka, brez skrbi.
NA plavanju je bilo prav fajn, čeprav v okrnjeni postavi-brez Uroša in Katje, drugi, ne vem, mislim, da smo bli vsi, tudi Cappy, Lana je bila takooooo dobre volje, je skoz neki vriskala.user posted image  Tako da je Cappy od veselja častila pijačo.user posted image

Indy nam je pa dala dve fotki moje Maše-kok je lušna, hvala ti, indy!

A mi res ne zna nobena svetovat, zakaj mi noče v podpisu link naredit aktiven? Zdajle bom dala še fotke gor...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
12.11.2007 20:41:31   
tejč
Pa še to: Ajša je prišla iz vrtca v "jutranjih cotah"-SUHA!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
12.11.2007 20:49:16   
lex
Ajša bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
12.11.2007 20:55:17   
tejč
Lex, hvala za čestitke, ji bom povedala.user posted image  Ampak najbrž je to sam slučajno, pričakujem še vzpone in padce, pa saj bo! Jaz sem kar malo presenečena, kako je pridna.
Jutri gremo pa v Kolosej na rojstni dan, je pa ne bom matrala, ker vem, da se bo igrala in veliko otrok bo-škoda časa za preoblačenje-ji bom kar plenico poknila gor....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
12.11.2007 21:15:02   
felicia
oj

me prav zanima kako shaja Majchi bre nas majčic?user posted image  Sam da se ne bo odvadila pisanja pa čvekanja.user posted image

Drugače pa lepo tejč za suho rito pri malecki. Kolk je pa ona stara?

Jaz sem večerjala in se odpravljam v mižule. Mam pa problem, mali Uroš noče zelenjave jest sploh, sadno kašico še poje pol pa fertik on ne bi zelenjavne, sem celo s piščančjim mesom probala pa mu ni blo neki preveč všeč. Danes mu skuham zelenjavno juhico in ne mali štrajka nimam pojma kaj naj mu več kuham da bo jedel.

tejč- jaz ti svetujem da najprej odpreš svojo stran jo označiš prekopiraš in nato nalepiš v podpis al si že tako naredila? Al pa dej www pred tejc. bom jaz probala
http://www.tejc.moj-album.com/

< Sporočilo je popravil felicia -- 12.11.2007 21:19:25 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
12.11.2007 21:16:52   
felicia
dodaj www pred imenom pa bo delalo ker pri meni delauser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
12.11.2007 21:30:18   
Cappy96
Bravo za Ajšo! user posted image user posted image user posted image  Je bla tud sama vesela, a ne? Mogoče je imela ta najlepše gatke oblečene, pa jih ni hotla zmočit user posted image

felicia, jst se cajtam počas. Sem brez vročine, me pa še kar fajn boli. Pa sej bo. Zdej kombiniram joške in novalac, pa jabolčno kašico tud že je in "kile" ji grejo počasi gor.
Na pediatrijo greva v sredo in naj bi ble tam celo dopoldne. Upam, da je res ne bojo preveč matrali in da bo vse ok.

felicia& family ter Katja, pocajtajte se, pa da smo v ponedeljek vsi na broju, ok?! user posted image

Aja, tud jst mam en kup slikc iz prejšnjega plavanja. Jih bom enkrat spravla skup.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
12.11.2007 21:54:55   
lex
tejč po moje ne bo več tolk preoblačenaja ko enkrat skapirajo, pol se še samo nesrečice dogajojo.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
12.11.2007 22:22:41   
BAMBINA_
Ojla!
Ajša user posted image user posted image bravo za "odraslo" user posted image lulanje. Facika mala.
prehladi za vse, ki vas mučijo user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da čimprej mine.
Sugar čestitke za RD user posted image user posted image
Cappy tudi zate in tvojo Lano eno pikapoko user posted image , da se vama stvari čimprej uredijo.
Rožica user posted image user posted image superca za KM. Zdaj si pa le privošči en veeelik sladoled user posted image

Pri nas nič kaj presenetljivega. V četrtek imamo kontrolo na PK za dihanje in refluks. Če bo vse ok, gremo v petek domov.
Drugače me pa zadnje čase dajejo malce čudni občutki. Griša bo v pon. namreč star pol leta in če bi se rodil z razcepljeno ustnico, bi to bil čas, ko bi moral na svojo prvo operacijo. Ko pomislim na to, me kar stisne v prsih, in se še vedno zahvaljujem bogecu za uslišane molitve, da bi bilo z njim vse ok. user posted image
Se grem tuširat, pa pančkat.

Nočko!

Aja, Majchi sem prav upala, da vam je internetni mrk ponagajal, si nas že kar malce strašila s svojo odsotnostjo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
13.11.2007 9:35:13   
Putka
Jutro! Ponoči je bilo spet malce vročeuser posted image . Pa pravijo da dojeni otročki ne zbolijo, ja pa ja! še par dni doma, da se mala res pozdravi. V četrtek imamo pa itak posvetovalnico naročeno.

Ajša, kar tako naprejuser posted image . Tejč, ko je bila Vesna brez plenic (čez dan), ji je mogoče 1-2x ušlo. Tako da kar brez, sploh če sama vztraja! Ji moraš pokazat, da ji zaupaš. Če ne pa v Kolosej rezervne cunje s sabo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
13.11.2007 10:07:01   
BAMBINA_
Ojej, putka, tole se pa pri vas res že vleče. Res upam, da se Katja čimprej pocajta.
lex si mi dala fino idejo, kaj naj Božiček prinese Griši. Bo tudi avtosedež čakal pod smrekico user posted image user posted image
Pametni kuža user posted image a ga je katera že kupila svojemu malčku? Najbrž postane aktualen šele pri kakšenem letu ali kako?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
13.11.2007 11:33:23   
juniorka
Pametni kuža user posted image a ga je katera že kupila svojemu malčku? Najbrž postane aktualen šele pri kakšenem letu ali kako?

Meni je ful všeč tale zadevauser posted image , zato bo Nelson dobil tole pod smrekico, al pa za miklavža, ker imajo zdaj povsod akcije- ga dobiš za nekje 25€!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
13.11.2007 11:46:04   
juniorka
Avtosedež gremo pa iskat takoj, ko moj pride- konec tedna!

Evo, midva sva dala kri včeraj- ni nič jokaluser posted image ! Pol se je pa danes še lepo polulal v vrečko in je vse ok!
Teža 10,1kg in 75 cm! Tako da smo malo upočasnili rast! Je rekla p., ni debel, velik je, močan in kar nadaljevat z dojenjem! Dajeva samo d3, a dobi s hrano! gh-Lahko mu dam kuhano rdečo peso, glutenske zadeve, beljak in km pa naj ne bi pred enim letom, tako da bova še počakala do 10 m za kakšne brezjajčne testenine... Včeraj sem mu nardila krompir s koprivami- a la špinača varianta, samo čisto naravnouser posted image ! Najraje ima še zmeraj rižolino.. a je še ktera kašica brez glutena?
cepljen bo pa drug teden...sva še na antibiotikuuser posted image

Sugar- vse najboljšeuser posted image ! Kdaj bo pijačka?user posted image

lex- ti si pa res ena super mamauser posted image
tejč- pohvala Ajši, saj bo še res verjetno nekaj nesreč, ampak važna je volja!
tolk od naju, čav

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
13.11.2007 12:52:15   
lex
Alina je dobila pametnega kužka za krst. Rada ga gleda in posluša pesmice, tud včasih se zgodi, da si ga sama pržge (se ga dotakne) in pol čudno gleda kaj je zdaj touser posted image . Ji je zanimiv, ker ima tak prijazen obraz in žive barve. Je pa zanimiv tudi Aleksu, ki kar poje poleg, pa ploska, itd. Pol pesmic zna že skoraj na pamet.
nama gre pa rahlo na živce, ker ko se ga samo dotakneš začne igrat in pol zvečer ko se pospravlja dnevna kar naprej neki poje, potem ko pa je že neki časa tiho pa kot strela iz jasnega reče: Rad te imam, pa ne veš a ti je to kuža rekel ali kdo druguser posted image user posted image user posted image . Nama ni žal, da sva ji ga kupila. predvsem ker imata oba koristi od tega.

Midve imava pa jutri dopoldan posvetovalnico. Me že prav zanima kakšna kilaža bo in dolžina. Se mi zdi, da se je malo upočasnila. Prej ji skor nisem folgala cot menjavat, zdaj ji pa že en čas prav od 62 do 74 vse. Sem ji pa včeraj v H&M kupila eno tako lepo kapco, pa ni najbolj praktična, mogoče ko ji bo bučka malo zrasla, za zdaj ji kar pleše na glavi.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
13.11.2007 18:58:18   
Cappy96
Ojla!
BAMBINA_ hvala! Tudi jaz za vaju stiskam pesti za četrtek user posted image .

Lana je pametnega kužka dobila za darilo ob rojstvu in ga zdaj že kar porajta. Najbolj všeč ji je uho, katerega poslini tako, da kar od njega teče. Pa rada se ga dotika, ker se skoz oglaša. Po moje jim bo še bolj zanimiv, ko bodo večji in se bodo z njim učili.

Zdejle mal telovadiva in sem ji dala par minut pavze!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
13.11.2007 21:30:33   
felicia
oj
evo pri nas nič kaj boljše čez dan je URoš imael še čisto malo izcedka iz noska zdej pa v jok  (je že spal) nosek pa čisto poln, ne vem kako bo ponoči, jaz in moj sva pa tudi čito fertik, iz nosa teče grlo boli ah komi čakam da bo tega konec.

Tako nemočno se počutim.

zdej grem pa spat sem tako zmatrana- ampak še vedno vztrajam na rruser posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
13.11.2007 21:58:31   
tejč
živjo,
ravno iz vodne aerobike...sem mislila, da bodo spet romani, pa nič od vas-kaj je zdaj to????

No, pa lahko noč...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
13.11.2007 22:00:11   
tejč
felicia, hvala za pomoč pri linku, sem čist spregledala tisti wwwuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
13.11.2007 22:03:46   
tejč
Pa še vedno ni aktiven. B? se bom jutri ubadala s tem...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
13.11.2007 22:43:27   
rogljicek
Hej bejbe, se me še spomnite?!?user posted image Smo bli en lep cajt brez neta, sem se že oreng tresla, no saj zdej pa že cel večer gor visim. Ampak nisem bla pa še tolk pridna, da bi brala vse za nazaj.
Pri nama ni kaj dost novega. No, zdej vsa končno vemo kdaj očko pride. 10.12. začne delat, upa, da mu rata pri kaj prej, da končno uresničimo stare načrte in se zapeljemo v Bosno za par dni. Moramo obiskat eno fajn bejbo, bivšo Dezovo šefico, ki je rekla, ko me je spoznala, da me mora takrat še na frišno zaljubljeni user posted image obdržat. No in res me je oziroma sem jaz njega.
Menda še vedno hodite na plavanje...bi se midve lahko spet kaj oglasili po plavanju, da preverim kako dolge laske ima Maša user posted image , pa kolk so jih dobili ostali bejbki. Zdej grem pa mal za nazaj brat.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
14.11.2007 6:49:21   
tejč
Živjo,
Rogljiček, ti kar pridi, samo ne bit hda-Mašo smo postrigli. Ampak ej luštna, poglej v moj album.

TAle sneg...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi ni všeč...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
14.11.2007 9:55:27   
Majchi
Jeeeeeeee!!!! Internet smo dobili nazaj. Saj vam sploh ne morem povedat z besedami, kakšen pekel je zame bit skor 10 dni brez neta! Kot bi mi en pobral mobitel in avto. Vsak dan sem skor klicala na Telemach in jih gnjavla, napizdevala, nadlegovala,...user posted image user posted image user posted image .

Zdaj grem pa na banko, potem pa nazaj brat. Nimam pojma, kaj se kaj dogaja. Vem samo, da se vas POGREŠALA!!!!!
In še 1x, tokrat za ziher, sem ugotovila, da sem potrjeni, neozdravljivo bolni RR odvisnikuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
14.11.2007 10:10:21   
Putka
Pri nas nič novega, se pravi po staremuser posted image . Katja je boljša, danes smo še doma, pa itak je zunaj user posted image , tako da me vsaj na zrak ne vleče. Popoldne greva s Katico do lekarne, jej! Jutri imamo pa pregled, pa naj ji še malo pljuča posluša.

Me je pa že parkrat fajn ugriznila v joškuser posted image , sem jo kregala, ona pa nazaj user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
14.11.2007 10:15:25   
Putka
Doma živim virtualno. Ogledujem mobitele, rabim novega. A katera koga na Tušmobilu pozna, da ne bodo šli v pm, jaz pa menjala operaterja.

Pa UZ vlažilec zraka kupujem. Pri nas so zelo dragi, 55€ do 100€+, pa bi enega ki je lušten, majhen, kompakten. Pozna katera koga v Angliji, da naslov uporabim in mi po pošti v Slo pošlje?

Tale stane namreč 10 funtov (!!!), samo ne pošiljajo v eksotične državeuser posted image
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
14.11.2007 10:34:39   
rožica81
Mi smo tudi bolni user posted image  Ampak samo Nace, midva z atijem sva ok, pa ne vem, ali je to v bolnici staknil ali doma... No, saj ni važno. Revček se ful matra ponoči, ko ima zabasan nosek, tako da imamo žurke user posted image  

Sva imela pa včeraj posvetovalnico - 74 cm in  9.200 gramov. Nel, po kilah te še ne bomo ujeli, po centinih pa mogoče user posted image  Bo treba v nabavo po nove cunjice, ker že vse tako majhno user posted image

Sicer se mi pa zdi, da je polno enega dela, odkar sva prišla z Jesenic, sploh še nisem normalno zalaufala, ker je bilo treba ful enih stvari še narest doma. Pa še moj službo menja na brzino, tko da...Pa skoz ga moram opominjat na ene in iste zadeve user posted image  Noro!

juniorka, a že komaj čakaš, da pride vajin atek, a ne. Želim vam obilo cartanja user posted image

aja, pa avtosedež smo nabavili, kar Ramattija. Je bil ravno v akciji, pa tako je enostavno po netu naročat user posted image  Nace ga je seveda že sprobal kar v dnevni (moj mali avto še ni spucan, da bi ga notr dala) in je ful užival user posted image

Pametnega kuža smo pa mi Miklavžu naročili user posted image  Morva pa nujno kupit še kako didaktično igračo za malija, ker jih ima res ful malo. Itak je pa vse bolj zanimivo kot igrače - zakon je škatla od kosmičev, škatla od robčkov, lonček hladilnega mazila, vrečka od vate, daljinci, pa še kaj bi se našlo. Aja, pa časopis je valda še vedno aktualen user posted image

Stolčka še kar nimamo, se še nismo uspeli s sestro dobit, tako da se še vedno matramo v ležalniku ali pa v lupinici. Še sreča, da gre Nace sploh še v to lupinico (Maxi Cosi), se mi zdi tako ozka. V bundici pa že komaj komaj...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.