petrazg
|
Jutro.... Kaj je zdej babnice? Nič več ne čvekate, sem imela samo slabi dve strani za prebrat... Vidim, da to slabo vreme na vse vpliva malo slabše in da nam vsam pobere še tisto energijo, ko nam ostane. Jst zvečer najkasneje ob 10 padem v posteljo in zaspim v parih minutah... in spim do prvega joka. Anžetu sem dala piti mleko za noč, ki naj bi otroka bolj nasitil, pa ni ne vem kakšne razlike... ... zbujamo se 2 oz. 3 (je malo boljše), ampak še zmeraj nisem pogruntala v čem je glavni problem. Čaz dan dovolj je, ga včasih prav prisilim, saj ne bi jedel tudi po 4 ali pet ur skupaj, oblečem je manj, ga kontroliram čez noč, zvečer poje kolikor lahko (nikoli več kot 210 ml), čez dan pa tudi spi... Torej: čez dan se dovolj naje, vroče ali mrzlo mu ni, zvečer ima dovolj hrane, preutrujen tudi ni, zobki pa tudi niso ker ni nič drugače će ga s kremo namažem... Očitno se je odločil, da nama bo pokazal kako je on priden, da če pa hoče mu pa ni treba biti... GH - nekaj poskušamo, samo ni preveč navdušen... Obožuje rižolino, vsemu ostalemu pa sledijo grimase da dol padeš. Sploh korenček mu je full , pa jabolko tudi ... trenutno ima še najraje breskev in banano... Nove majčice dobroošle... Kje ste se pa skrivale tolko časa? Juniorka in Nel hitro se pozdravita! Malemu velikemu korenjaku pošiljam enega lubčka! Bambina - vse kar ti povejo zdravnice v razvojni jemlji malo z rezervo in sploh se ne obremenjevati - prepovedano! Hvala bogu, da je živahen in vesel otroček... kakšen pa naj bi bil po njihovem... jokav, slabe volje, skoz bi mogel pri mamici mirno v naročju sedet in lepo opazovat vse okoli sebe brez rekcije ... Jst mislim, da raje več rečejo kot da bi bile pa one na koncu krive, da česa niso opazile... Tejč kako je Ajša brez pleničke v vrcu zvozila? Pišuka je pridna tale tvoja mala, meni se hitro zdi, da že pove za wc... Pridna Ajša! Putka , a pri vas ste se že pozdravili?