|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
8.11.2007 20:25:48   
stephany
Pozdravljene!

Ni preveč lepo, da vas samo berem, pa bom sedaj še napisala nekaj. Sicer sem se že malo oglasila, ko sem bila še noseča, pa potem enkrat, ko sem že rodila, potem pa ne več.

Tudi jaz sem majčica - PDP 7.5., rodila 13.5. - Klemna. Drugi teden bo star že 6 mesecev, groza, kako hitro teče čas!
Sedaj sem počasi začela uvajat GH, pa mi je fino brat vaše izkušnje.
Se še kaj javim.

Lp, Stephany

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
8.11.2007 21:44:13   
Eca
Hej!

Preden grem v mižule sem vam prilepla link z testi avtosedežev od našega amzs-ja. Spodaj na tej strani je še tabela z vsemi ocenami in imeni avtosedežev.

Malo izobraževanja pri nakupu nikoli ne škodi. Midva bova morala kupiti še enega za Doriana in sem se malo informirala katero firmo - Romer ali kaj drugega.
Sem razočarana nad  Recaro sedeži.

http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=559

Pa dober nakup vsem ki se podajate v visoke stroškeuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
8.11.2007 21:50:20   
felicia
neki mi internet štrajkauser posted image

eca- no me veseli da je še kakšen dojenček s podobnimi merami, mi je pediatrinja prijavila da bi se lahko zredil še za 600g po nekih krivuljah in gramih in blablauser posted image

no drugače pa ni in ni bilo časa za pisanje ampak sam za hitro čekiranje, sem bila pridna in se posvečala svojemu možeku pa še ve ste nekam poniknile čvekeuser posted image .

novi majčici- dobrodošli na naš forum

zdej se bom pa še jaz počasi odpravila spat ker zgodi vstajam, še za službo nisem tako vstajala, ob 6.00- groza! Pa sej bo!

juniorka- no sej lahko tudi tukaj kaj napišemo o hranjenju in gosti hrani. Moj mali je danes jedel za dopoldansko malico marelico za popoldansko oz. kosilo pa pire krompirjev z bučko in kolerabico.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
8.11.2007 21:56:23   
felicia
eca- zakaj si pa razočarana nad recaro sedeži?

aja Majchi kje pa siiiiiiiiiiiiiiiii?

zdej grem pa jaz tudi v mižule lahko nočko bivše čvekeuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
8.11.2007 21:58:07   
Putka
Felicia, bom spet malo sitna, no sej pri hruški sem se zmotilauser posted image . Koščičasto sadje (marelice, breskve, češnje, slive) se uvajajo kasneje, so lahko alergeni. In mi je čudno, ko gledam Frutke iz sliv, marelic od 4m+. Zgleda da niso na tekočem z novimi doktrinami.

Novinki dobrodošli. Še dobro da se nam nove pridružite, ker stare majčice so nekam poniknileuser posted image Imate gužvo? Kaj bo šele čez par mesecev, plazenje, pa služba.. Se bomo 1x mesečno javljale? Upam da ne!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
8.11.2007 22:00:18   
Eca
Felicia - toliko ste hvalile te sedeže, na testih je ful slab, cena oderuškauser posted image . To je to.

Zdaj pa res gremuser posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
   RE:Majčice 2007
8.11.2007 22:03:41   
Putka
SaraNik, meni je patronažna preskok v rasti omenila, lahko da se zato zbuja. Ali pa so zobki? Eca je enkrat napisala, da je lahko prevroče v sobi in je otrok žejen?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
   RE: RE:Majčice 2007
8.11.2007 22:26:18   
tejč
Ojla, z možekom sva delala plane. Ne, res, no! user posted image
In sicer za darila za novo leto za prijatelje in za otroke...pa kam gremo v novembru...itd...
In sva sklepčna, kako debilni smo ljudje, da v decembru vsi zblaznimo s temi darili...mi bomo letos delali okusno presenečenje za prijatelje...

No, zdaj pa grem zmazat še 2 polnozrnata keksa, pol pa pod tuš, zobe umit in Mašo dojit, pa spat.

Dobrodošli, novi majčici. user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
8.11.2007 22:45:09   
lex
"novi" majčici dobrodošli!user posted image

No pri nas ima Aleks Romerja, ki bi ga podedovala Alina, on pa bi dobil novega 15-36kg čeprav bi še lahko bil nekaj časa v tem, ampak nisva imela namena kupovat Alini novega za pol leta. Sedaj pa se je situacija obrnila in bova Alini kupila za božička avtosedež 9-18kg Romerja, ker sem z njim ful zadovoljna in mi je res zelo udoben, glede na to, da smo bili že na morju in ne vem kje še vse z njim in se sploh ni pritoževal. No in potem bo Aleks tega podaril novemu dr. članu, on bo pa dobil novega.

Za božička in dedka mraza (moja družina praznuje božička nejgova pa dedka mraza in potem je kompromis, da dobijo obakrat, ker če bi rekla dedku mrazu ne pol bi on rekel božičku ne), bomo pa pisma pisali tako da bomo na pismo lepili iz kataloga željo.
No za atija sem že zadnjič našla štamplčke za žganarijo, ker jih nimava in bodo drugo leto prišli zelo prav na parceli, edino še 1l šnopčka morem kupit, jaz si bom nosečniško trenerko kupla in kavbojke, ker so mi prejšnje hlače crknila, tiste ki sem jih imela pa pri Aleksu majo pa prostor samo za OGROMEN trebuh. Ostali pa dobijo vsak eno čokolado in najnovejš slikico otrok. Nimao dnarja za take frčkarije, ker šparamo za bajtico user posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
9.11.2007 6:49:02   
tejč
user posted image jutro, jaz sem spet čist paf neprespana. Maša ga spet serje ponoči. Spi samo in izrecno SAMO v najini postelji. In obupno si grem na živce, ker je bila spet celo noč pri nama. Res! MA, ponoč sem jaz en mesečnik in naredim vse za to, da lahko spim. Ponoči sem ji turila joško vsake dve uri sam, da je bla tih.user posted image Ampak jaz res takooo slabo spim-celo noč mam vse mišice napete in sem na boku na robu vsa polomljena. MOj seveda spi kot klada, on pa tudi -pravokotno name.
Zjutraj ob  pol 5 sem pa čist pop... in jo ruknila v posteljco, da se mal raztegnem. Ma, se je drla, da je odmevalo do vseh sosedov. In je zaspala nazaj. UGHHHHH, kakšen mir!user posted image
Izgleda, da bo treba probat rižolino dat, če bo kaj boljš, sam dvomim.... Pa vztrajat v posteljci, sam kaj, ko se mi je ne da poslušat ponoč.user posted image
Tako ali tako bomo že kmalu 6 mesecev-ćez 10 dni!!!!.Kako čas beži!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
9.11.2007 8:32:03   
felicia
dobro jutro

putka- ja glede teh frutkov, sem mu že prej dala pa ni bilo nobene reakcije hvala bogu, je pa res da piše da je od 4. meseca naprej pa še odločila sem se da resnično ne bom komlicirala, ker mali noče več jest samo jabolčka pa hruške pa banane pa korenček. Sem opazila da ful uživa v odkrivanju novih okusov. Tako, da gremo kar naprej, je pa tudi slive probal kuhane pa mu niso bile všeč tako da se mu pač prilagajam.

No se moram pa poravit smo bili pokonci že ob pol šestih in ne ob šestih. Včeraj nismo šli nikamor ddanes pa tak naliv da očitno bomo spet v hiši, ne morem verjet.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
9.11.2007 9:56:12   
Putka
Jaz pa za danes opravke naštimane, pa na aerobiko sem se zjutraj namenila - pa ne bo nič. Tejč, mi tudi nismo nič spali, ker je imela Katja vročino ponoči. In nosek čisto zabasan, tako da duda, pa jošk ni pomagalouser posted image . In je bila budna ob ene 4h in čebljalauser posted image Zdaj je brez vročine, ampak se bomo kar doma crkljali. Še dobro, da je očka z nočne prišel in Vesno odpeljal v vrtec.

Nič, vlečem dol serije, ki so bile včeraj v ZDA na tv, pa jih bom celo dopoldne gledala..

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
9.11.2007 10:58:05   
lex
Vsem polletnikom iskrene čestitke.user posted image Saj same veste kako si pozabljiv v nosečnostiuser posted image .
Mi smo pa včeraj Alino dali v hojico in je ful uživala, ker je bila v isti višini kot Aleks in ji ni ilo treba biti na rokah oz. da bi ležala nekje na tleh. Je taka mala važnica. Nareto ima pa tako da sedi in ker je nogice še ne ubogajo se lepo zaigra.

Glede GH je pa veliko bolj zakomplicirana ko Aleks. Bi samo banane in breskve jedla in nič drugea. Danes dobi hruško - frutek. Sem ji pa zadnjič kupla špinačo in sem celo vstran vrgla user posted image grozna je.
Nič uživajte doma, midve bova sigurno, ampak jaz bi šla malo ven ker sem tolk zaspana - je pogruntala da je fajn v taveliki postelji počez spat in še sreča da se vsako noč k drugemu rine - no danes se3m bila jaz na tapeti in me je skor izrinla iz lastne posteje user posted image maliuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
9.11.2007 12:00:22   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Tejč, mi tudi nismo nič spali, ker je imela Katja vročino ponoči.

O, boga revica. Se spomnim, ja, kako je bedno tole z vročino in ne spat...user posted image  Samo s fiziološko jo šopaj, pa jaz sem uporabljala tisto pumpico za nos od rije, pa je bla v dveh dnevih ok tamala.

Mi2 sva pa zjutraj šli na občino BREZ DVIGALA!user posted image  Sem nosila tamalo z vozičkom v 2. štuk-za znižano plačilo vrtca oddat. IN ko prisopiham do vrha vseh nadstropij, pravi ena gospa:"A vam pomagam?"user posted image

Pol sem bla pri kolegici na kavici, zdajle pa čakam, da se Maša pošten userje, ekr sem jo ravno previla.

In poslušte to: Ajša je šla dans prvič brez pleničke v vrtec.user posted image Doma čez dan nima več plenic in na velko lula v kahlo. Tko se ji zdi frajersko in dons ni hotla zjutraj plennice, pa da je vrag!user posted image user posted image In se je šla pohvalit vzgojiteljici. KAko jo bodo preoblačli dansuser posted image ! Ker med igro pa vedno pozabi it lulat.user posted image No, sej bo, počasi... Jaz sem res vesela!

In ona tudi, ker sem ji obljubila, da gremo danes v ZAro po hlačke.user posted image Je čist vesela. In za Mašo po plenice, za njo pa ne, "kej ne jabim, mami"!user posted image  KOk je lušna! Pol se pa spozabi in v hlačke lula, pa pravi, ko je vse mokro:"Kaj je zdej to za ena ječ(reč)?"user posted image  "Kje je kahla, mami?"user posted image user posted image user posted image user posted image
Od sile, tele babe!user posted image

Zdej grem pa sesat, preden sestra vidi, kak svinjak mamo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
9.11.2007 12:17:01   
lex
tejč saj hitro skapirajo, da ni fajn v mokrih hlačah. Jaz sem z mojim Aleksom skor obupala, sedaj je pa pravi frajer in ma plenico samo za ponoči in čez dan se ne polula.user posted image user posted image user posted image user posted image  Končno

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
9.11.2007 16:22:45   
Putka
Pišuka, spet 2.stran! Nič, Katja veliko spi, upam da bo jutri boljša.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
9.11.2007 17:07:09   
kaya2007
stare majčice so nekam poniknile Imate gužvo?

se opravičujem, mene je facebook čisto okupiral in zasvojil user posted image  sej me bo minilo...upam

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
9.11.2007 18:56:45   
juniorka
Pozdravljene nove-kar napišite še kejuser posted image !
Pri nas se je pa mozolj na ličku razvil v furunkel in sva bila na iztisku-jok, pa antibiotik sva dobilauser posted image .Tako imava zdaj oba, Nel celo duplo, ker dobi z mlekom tudi moj antibiotik od vnetih ušesuser posted image .
Komaj uspem skuhat zase in za malega pa kaj nardit in je dan okoli, ko vedno nekaj pade vmes!
gh- za zajtrk rižolino in sadje(jabolko, kaki ali breskev), kosilo juhica z zelenjavo, mal meska pa zgoščeno s polento ali rižem, večerja- rižolino, vmes pa dojenje, še zmer xkratuser posted image !
Lahko noč!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
9.11.2007 21:09:06   
felicia
čer,

očitno nam ta november ni lih usojen za klepet. kar pogrešam staro gardo in nočni klepet! No upam da bo decembra kaj boljš, bomo boljše volje in bo veseli december res vesel!

No jaz grem zdej v mižule, je pa Uroš tudi neki začel smrkat, mislim bolj tako zamašen nosek ima, a je možno da je to reakcija na cepljenjeuser posted image  al je kakšen nahod?

No sej bo ga kar s fizo šopam non stop pa ven smrklje vlečem s pumpico.

se še kej pišemo pol pa res v mižule!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
9.11.2007 21:09:41   
kate_mario_rok
                                   user posted image user posted image živjo  user posted image  user posted image

tukaj ena nova majčica katarina rojena 25 5 07, ki nam je prinesla veselje v naš domuser posted image

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
9.11.2007 21:12:13   
lex
pozdravljena!!!!!!
Upam da bo decembra res kaj bolj živahno tu gor, če ne bomo vse kekse pekleuser posted image

(odgovor članu kate_mario_rok)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
9.11.2007 21:22:55   
felicia
dobrodošla kate_mario_rokuser posted image  čimveč nas je bolj bomo čvekale a ne!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
9.11.2007 21:26:22   
felicia
zdej pa grem v mižule lahko noč drage majčice in majčki!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
10.11.2007 8:16:28   
BAMBINA_
Dobro jutro, dober dan, ali je še kdo zaspan? user posted image
Na hitrco se malo javim, potem moram iti pa pospravljat user posted image . Včeraj smo spet bili na NFT, je rekla, da je lepo napredoval od prejšnjega tedna (saj sva tudi precej telovadila) in sploh več ne bi rabil fizioterapije. Zdaj si nogice tlači v usta, pa obrnil se je že tudi na trebušček user posted image (to še nima najbolj naštudirano). Ampak me je pa malo prestrašila. Vsakič mi reče, da je pa precej živahen, pa tudi dohtarca iz RA je na izvid napisala, da ima živahnejše reflekse. Skratka, včeraj ji (fizioterapevtki) povem, da so mu na PK mdr. dali tudi diagnozo blago hiperiritabilen, vendar, da zdaj sploh ni več tako razdražljiv ipd. Pa je rekla, da hiperaktivni otroci so običajno na začetku razdražljivi... Ojoj, mi je kar srce začelo hitreje biti. Pa menda ja ni hiperaktiven user posted image
Ponoči se je precej zbujal, zdaj ko sem ga začela manj oblačiti in manj pokrivati (prej z dekico in kovtrčkom, zdaj samo s kovtrčkom), pa spet pančka celo noč. Tako, da očitno res drži, če mu je prevroče, da se zbuja...
Papca pridno. Smo kupili stolček. Ampak ne trip-trapa, kot sem govorila, ker sem ga noter dala v trgovini in je ritko spodmikal, da bi se skoraj z glavo v tisti les butnil... Smo zato kar na Prima Pappa raje šli.

Kaja, vse najlepše za dopolnjenega pol leta!
user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
10.11.2007 9:28:01   
petrazg
Jutro....

Kaj je zdej babnice? Nič več ne čvekate, sem imela samo slabi dve strani za prebrat...user posted image Vidim, da to slabo vreme na vse vpliva malo slabše in da nam vsam pobere še tisto energijo, ko nam ostane. Jst zvečer najkasneje ob 10 padem v posteljo in zaspim v parih minutah... in spim do prvega joka. Anžetu sem dala piti mleko za noč, ki naj bi otroka bolj nasitil, pa ni ne vem kakšne razlike...user posted image ... zbujamo se 2 oz. 3 (je malo boljše), ampak še zmeraj nisem pogruntala v čem je glavni problem. Čaz dan dovolj je, ga včasih prav prisilim, saj ne bi jedel tudi po 4 ali pet ur skupaj, oblečem je manj, ga kontroliram čez noč, zvečer poje kolikor lahko (nikoli več kot 210 ml), čez dan pa tudi spi... Torej: čez dan se dovolj naje, vroče ali mrzlo mu ni, zvečer ima dovolj hrane, preutrujen tudi ni, zobki pa tudi niso ker ni nič drugače će ga s kremo namažem... Očitno se je odločil, da nama bo pokazal kako je on priden, da če pa hoče mu pa ni treba biti...user posted image user posted image user posted image

GH - nekaj poskušamo, samo ni preveč navdušen... Obožuje rižolino, vsemu ostalemu pa sledijo grimase da dol padeš. Sploh korenček mu je full user posted image , pa jabolko tudi user posted image ... trenutno ima še najraje breskev in banano...

Nove majčice dobroošle... Kje ste se pa skrivale tolko časa?

Juniorka in Nel hitro se pozdravita! Malemu velikemu korenjaku pošiljam enega lubčka!

Bambina - vse kar ti povejo zdravnice v razvojni jemlji malo z rezervo in sploh se ne obremenjevati - prepovedano! Hvala bogu, da je živahen in vesel otroček... kakšen pa naj bi bil po njihovem... jokav, slabe volje, skoz bi mogel pri mamici mirno v naročju sedet in lepo opazovat vse okoli sebe brez rekcije user posted image user posted image user posted image ... Jst mislim, da raje več rečejo kot da bi bile pa one na koncu krive, da česa niso opazile...

Tejč kako je Ajša brez pleničke v vrcu zvozila? Pišuka je pridna tale tvoja mala, meni se hitro zdi, da že pove za wc... Pridna Ajša!user posted image user posted image user posted image

Putka , a pri vas ste se že pozdravili?

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.